cata bere consumati pe zi?
![]() ![]() ![]() |
cata bere consumati pe zi?
dorinel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 18 September 09 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Noul Symbol
1.6 16 V CVA Expression/2009
|
|||
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() prabablii za best in za uorld - felicitari ... si tie si pancreasului tau! ![]() interior-exterior! ![]() ce urmeaza? cat whisky haliti pe zi? - atentie nea Base, n-ai reno, nu intri, nu votezi, nu castigi detasat, ok?! .... scuze, am uitat ca Base are Logan deci nu mai deschideti topicul ca se stie deja uinarul This post has been edited by crisolro: 2 Oct 2009, 07:52 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
E buna berea pentru rinichi... Eu beau tot cam 2-3 beri pe zi... Cateoodata si mai multe, in functie de niste factori. Oricum, Timisoreana e pe primul loc, indiferent ca e la sticla, doza sau pet.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
si apa e buna pt. rinichi; si pepenele etc. si alea nu fac praf pancreasul lui hommo sapiens
![]() sunt convins ca berea romaneasca in special e de o calitate indubitabil excelenta .... facuta la foc rapid si nu lasata ca lumea "la dospit", facuta in ultimul rand din hamei etc. etc. dintre doi consumatori de frunte, unul de la tara consumator de zeama de struguri si unu de la oras consumator de zeama de hamei, care credeti voi ca va ajunge primul la nenea cu halat alb (sau negru dupa caz)? stiu, acum o sa ziceti ca-s pocait si o sa cantati Doamne cu ce m-am ales in viata ![]() This post has been edited by crisolro: 2 Oct 2009, 08:32 |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
sunteti campioni, am cam aceeasi medie, dar pe luna
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
La fel si eu. Depinde de multi factori, dar foarte rar reusesc sa sar de 2-3 beri/luna.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
buna, imi place topicul asta si eu sunt alcoolic
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar poate isi gasesc unii dintre noi tovarasi de pahar... cine stie!
![]() |
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
crisolro |
![]()
|
hopa .... stati asa ... 2-3 beri pe luna deja e prea putin!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
2-3 beri pe sapt io zic ca e ok
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(solidconvert @ 2 Oct 2009, 09:43) @Solidconvert Pai aproape ca se poate spune ca nici nu bei bere... Deci esti offtopic. ![]() @Alecksanders... Tata, iar avem discutii pe tema cine are mai multa treaba la munca si cine nu ? ![]() ![]() Si apoi pe criza asta, cu ce s ane mai alegem si noi ? Macar cu o bere-doua... Si daca tot veni vorba de bere, aveti mai jos o constatare dureroasa (pentru unii)... ********************************** Un pachet de actiuni Delta Airlines cumparat cu 1000 de dolari in urma cu un an, valoreaza acum doar 49. Daca ati fi plasat cei 1000 de dolari in actiuni AIG, in loc de Delta, ati fi ramas acum cu 15 dolari. Insa, daca ati fi cumparat bere la cutie in valoare de 1000 de dolari, ati putea recupera 50 de dolari de la firmele de reciclare, si asta dupa ce v-ati bucurat de continut. Tinand cont de cele de mai sus, sfatul cel mai bun de investitii este sa beti bere si sa reciclati. ************************************ Deci s anu va mai aud, da ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
In general cam 2-3-5 pe saptamana, dar uneori si 10, depinde de anturaj.
Sa nu uitam insa nici vinul, rachiul(palinca), visinata, whiskanu`, cognacu` etc! |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
aleksanders |
![]()
|
bardu sa faci tu topic de rachiu ca e la moda sa se deschida topicuri aiurea
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
solidconvert |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
aleksanders |
![]()
|
k- va inteleg indignarea- dar dupa 2 pagini de scris fiecare cata bere bea si ajungeti sa comentati si ce fel de bere ajungeti la concluzia ca unu bea mai mult ca altu sau ca altu isi permite o bere mai scumpa ca tine, intrebarea mea este unde duce aceasta discutie? are vreo finalitate sau este doar o discutie de dragul discutiei - eu cred cu toate ca este sectiunea cafenea ca se pot gasi si discutii care sa fie bune la ceva
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
0.2 beri pe zi...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 2 Oct 2009, 10:35) intrebarea mea este unde duce aceasta discutie? are vreo finalitate sau este doar o discutie de dragul discutiei Pai la Cafenea nu cred ca exista topicuri care sa aibe finalitate... Vezi Coltul Bucurosorilor, Suparatilor, Nedumeritilor (asta poate, pt ca se primeste rapsuns la nedumerir), Poza zilei, Dedicatii muzicale, Steaua... si lista poate continua... E cafenea nene, nu Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti unde dupa lungi "dezbateri" si framantari, exista o "finalitate" pentru fiecare... Deci on topic acum... Radule, tu vorbesti serios ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 2 Oct 2009, 10:05 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
2-3.beri pe an...sincer,nu mi aduc aminte cand am baut o pe ultima....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cam 5 pe luna.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
1-2 pe zi. Daca e vreo masa mai "insetabila" (pulpe cu mujdei, scordalea, ficatei cu cartofi pai sau vreun gratar de ceafa/oltenesti), ajung pe la 4...dar asta e cam de 1-2 ori pe saptamana.
Ma duc la masa...mi s-a facut foame. Si sete ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Imi pare rau da' nu pot raspunde la aceasta intrebare!
Eu beau doar noaptea! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
@Flamingo: da ma pe bune... am adunat eu numarul de beri din ultima luna si am ajuns la numarul ala
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da ce tip de ambalaj...ca nu se specifica....
la 33 la jumate la litru la 2 litri la butoi??? trebuie sa specificati ca sa va dau o valoare cat mai exacta.... This post has been edited by b76bgaarh: 2 Oct 2009, 11:07 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 2 Oct 2009, 10:35) are vreo finalitate sau este doar o discutie de dragul discutiei - eu cred cu toate ca este sectiunea cafenea ca se pot gasi si discutii care sa fie bune la ceva Eh finalitate!Sprit usor!De toamna. Nu te supara pe noi,coane! Mai stam si noi la un pahar de vorba. ![]() on Cata imi trebuie! Cand n-o mai masor cu sticla o masor cu burta! ![]() Coane Flamingo,matale glumesti cu "Timisoreana" aia,asa-i? ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu cred ca se apropie ITPul la masina si se pune bine cu timisorenii!
![]() ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
daca in ultima perioada am savurat ursus...inseamna ca ma pun pe bune cu boc..... ia sa ii fac o vizita ca si asa suntem vecini.....de bioru....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nu cred ca-i renteaza,coane gotty,sa bata drumul pana aici!
![]() In plus are si masini relativ noi.De ce sa-si bata capul? Aaa nu ca m-ar deranja un client in plus!!Cu draga inima!! Mai bem si noi o bere!!! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(marian-j @ 2 Oct 2009, 12:17) Nu nene Marian, nu glumesc. Timisoareana e preferata mea de cel putin 3 ani de cand a fost preluata de Ursus Breweries si i-a schimbat reteta... ![]() QUOTE(marian-j @ 2 Oct 2009, 12:17) Nu te supara pe noi,coane! Mai stam si noi la un pahar de vorba. ![]() ...ai perfecta dreptate. ![]() 2 Oct 2009, 12:38: QUOTE(gotty @ 2 Oct 2009, 12:20) Fuji bre d-aici... La Clio am facut ITP-ul in aprilie la un var de-al Sandei in Gaesti (stand de vorba la o bere Stejar, tot din grupul Ursus) ![]() ![]() Legat de TImisoreana, Stejar, Ursus si Peroni, am un vecin care e sef pe acolo si imi furnizaeaza din cand in cand baxuri de 24 de doze din berile de mai sus, la pret redus sau chiar moca. Cand am plecat in Grecia, am avut dupa mine un box de Peroni. ![]() This post has been edited by Flamingo: 2 Oct 2009, 11:38 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
toata care exista in casa. Am rafrul frigiderului plin, coltul de langa mobila de bucatarie si perete adaposteste zilnic un bax de 6 (timisorene, ursus sau silva). Cand ma prinde pana o trimit pe a mea scumpa sotie la dugheana de la coltul blocului.
![]() |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:31 |