cata bere consumati pe zi?
![]() ![]() ![]() |
cata bere consumati pe zi?
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Suparat e nea Flamingo si de gluma nu mai stie
Zici c-ar fi un cap de tara nu de-o gluma mai hazlie. Ca dovada "salt manusa" Rad tinunda-ma de gura! Iaca bre Oktober festu' La mine in batatura!! Si mai am o vorba a spune, Sa n-aud un alt cuvat! Toata berea-mi apartine Nu-i luata cu-mprumut! ![]() Attached thumbnail(s) DSCF1678.JPG ( Size: 929.96k ) Number of downloads: 271 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai de ce bre nea Mariane...
Am zis eu asa ceva ? Ca daca citeai mai bine, Hack avea ceva cu mine. Ca vezi Doamne beutura Era de prin vecini culeasa Ca la mine-n batatura N-ar fi existat pe masa. Intre timp s-au terminat Discutiile alea de r.ahat Poate-am fost si eu de vina Si-am pus botul la "glumina"... Cat despre recolta ta 'n seara asta ce pot eu ? Am in fatz-a mea tuicutza Cu a ei sora de Buzau. C-am primt de la vecina De la tac-su din Naieni Si cic-o s-o beau cu drag La ea (dansa) eu sa trag... ![]() Cand n-o fi barbat-su acasa Noi sa ne-ncingem pe masa... ![]() Strofa de mai sus desigur Fu doar fantezie-a mea Tuica eu doar am primit Fara invitatia sa... Si pe lang-acea tuicutza De la sursa de mai sus Mai primi si-un vin de tara Sa-l bea Flama, pui de urs... Poze din pacate n-am Sper s-ajunga vorba mea Si daca n-o fi asa... Sa sughitz pan'dimineatza... Amin ! ![]() Disclaimer... Nu mi-a placut niciodata tuica de Buzau, ma rog, de la Naieni, facuta de tatal vecinei. Am acceptat asa, de jena... si apoi, cand am prins ocazia, am facut-o cadou sau am baut cate putin inainte de masa. P-aia daca o bei, a doua zi tre' sa te internezi sau sa faci schimb de cap cu altul, ca nush ce dreaq pune in ea... Atat de nasoala este. Alt disclaimer... Vecina nu a zis nimic din ce am aberat eu mai sus, in schimb s-a lasat pupata cu greu, din cauza ca (zic eu), era Sanda de fata si i-a fost jena... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Io la stihuri nu-s prea mester
Si nu poti asta sa-mi ceri Insa suntem cam offtopic Hai sa ne vedem de beri! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
megane1>>frumos....la anul o sa fiu si eu acolo...garantat...o sapt acolo stau..
marianj> tare turnuletul din cutii....tin minte ca am facut si eu ceva de genul asta.(ceva multtt mai mare..pana la tavan) .eram int-un hotel din mamaia....a doua zi (eu eram plecat) a intrat camerista sa faca curatenie...si din greseala a daramat turnuletul....am prins femeia exact cand aranja turnul ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
bine v-am gasit frati drojdieri!
eu: una pe zi (seara) dupa cina de luni pana joi, si in weekend cat incape ![]() mai jos o poza cu camera mea, sa nu ziceti ca nu le-am incercat pe toate ![]() poza e de mult... de atunci s-au mai inmultit... acum am vreo 200 si ceva din vreo 15 tari ![]() apropo... Amstel iz za best! ![]() Attached thumbnail(s) beri.JPG ( Size: 61.78k ) Number of downloads: 194 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Respecte ipiq. Ai si o doza de Ottakringer Helles, deci da
![]() Iti mai lipseste Ottakringer 16er Blech de acolo... si Flamingo, Redd's e una din cele mai rele beri pe care le-am baut. Asta, daca o pot numi bere. Tin minte ca toti o laudau si vroiam sa o incerc, si cand am luat-o nici n-am putut sa o termin. Cat despre berea romaneasca, ce sa zic, singura pe care o pot suporta e Bergenbier, dar nu inteleg de ce sa bag astfel de lucruri in mine cand am Heineken sau Peroni? Ca restul berilor care-mi plac sa spunem ca sunt mai greu de gasit si/sau mult mai scumpe. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ipiq @ 7 Oct 2009, 01:58) bine v-am gasit frati drojdieri! eu: una pe zi (seara) dupa cina de luni pana joi, si in weekend cat incape ![]() mai jos o poza cu camera mea, sa nu ziceti ca nu le-am incercat pe toate ![]() poza e de mult... de atunci s-au mai inmultit... acum am vreo 200 si ceva din vreo 15 tari ![]() apropo... Amstel iz za best! ![]() Cred ca circuli cu mare atentie prin zona aia sa nu darimi vreo doza... ![]() Aveam si eu o colectie similara, dar pe timpului lui Ceausescu cand nu prea stiam eu ce-i aia bere. Le gaseam in spatele caminelor din Regie / Grozavesti aruncate de straini sau la mare in spatele hotelurilor. Imi aduc aminte ca incepuse camera sa aibe un miros specific... Pana la urma au ajuns la un amic in urma unui schimb. Eu i-am dat colectia iarr el mi-a dat ceva casete si discuri cu muzica... QUOTE(A l e x @ 7 Oct 2009, 03:27) Respecte ipiq. Ai si o doza de Ottakringer Helles, deci da ![]() si Flamingo, Redd's e una din cele mai rele beri pe care le-am baut. Asta, daca o pot numi bere. Tin minte ca toti o laudau si vroiam sa o incerc, si cand am luat-o nici n-am putut sa o termin. Nu stiu bre, eu am apucat sa beau Red's pentru ca repet, am un vecin cu ceva "grade" la Ursus Breweries si imi cara ala la greu baxuri de Stefar, Peroni, Red's si Timisoreana. Cica special si-a luat Opel Astra (combi), sa aibe cu ce cara... ![]() Nu m-am omorat cu berea asta, in schimb mai cumpara nevasta-mea pentru vreo ocazie-ceva sa mai bea ea, vecina sau una din fine care mai aterizeaza pe la noi. Nici mie nu-mi place, stai linistit... Mi se pare bere pentru femei. Poza de mai sus a fost facuta doar asa, ca raspuns lu' nea Marian. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
dorinel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 18 September 09 From: București ![]() |
oare lo noi tot atata igiena o fi????????????
![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
1.6 16 V CVA Expression/2009
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
Sunt "fimeie"! Se poate???
Berea-mi place, n-am ce-i face! Nu ma dau in laturi nici de la berea Premium ! Cat despre cele aromate prefer Becksul Reddsului pentru ca este mult mai fina ( si ce daca are alcool mai putin)! Preferata mea ramane totusi Silva Bruna ( nu prea imi plac blondele) ![]() 2 poze artistice de Paste, anul asta! Un foc de tabara si un "o brad frumos"! Attached thumbnail(s) IMG_1983.JPG ( Size: 2.93mb ) Number of downloads: 112 IMG_1935.JPG ( Size: 2.38mb ) Number of downloads: 114 |
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
Flamingo |
![]()
|
Am incercat si eu Silva Bruna dar m-a durut capul si nu o data, ci de fiecare data dupa betie... asa ca am zis pas, cat depsre pomul ala impodobit, trebuie sa fii fost toti curca de beti...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Silva Bruna rulzzz!!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
Crisolro, daca te multumeste cu ceva sa stii ca am despodobit bradul dupa ce ne-am trezit din betie ! Nu imi place sa las mizerie in urma mea! Si apropo de Silva bruna aveam un ritual acum vreo 4 veri in urma! Dupa fiecare iesire cu rolele beam o Silva bruna si haleam inghetata
![]() This post has been edited by adnatonic: 14 Oct 2009, 16:04 |
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 07:11 |