Megane 3 vs. Mazda 3
![]() ![]() ![]() |
Megane 3 vs. Mazda 3
sylvester |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|||
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
mzd. adica punct
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
megane3. calitate mai buna a interiorului pentru megane. parca garantie mai mare la renault. si.. subiectiv... exterior mai frumos.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Rino, vad ca pana la urma ai mers pe megane, in conditiile in care era aparuta mazda.
@aphophis ai vazut interiorul de mazda? Masinile sunt foarte apropiate ca si finisaje interioare. un plus pentru mazda ar fi transmisia pe lant si suspensia independenta. |
--------------------
Renault
Megane II.1
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mazda 3.. platforma de focus.... e la al treilea facelift..... interiorul ala e o struta camila intre civic si auris....
megane3 masina noua cica... 6 viteze... si motorul trage mai bine decat cel de pe ford/mazda...... personal designul lu mazda mise pare prea sarit din pom...... eu recomand kia ceed facelift.... sau daca vrei ceva din grupul ford...focus... auzi da de ce treci de la sedan la hacth???? This post has been edited by b76bgaarh: 2 Oct 2009, 11:05 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu imi place de nici o culoare kia céed facelift.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
megane3-masina noua-adica o gramada de probleme probabil...
mazda3-al 3 lea facelift-teoretic s au rezolvat toate problemele... cam asta e rationamentul... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
eu cred ca mIII difera de mII doar la partea de design exterior si interior. Vis-a-vis de masina noua - probleme, nu cred ca mai este de actualitate. Clio III a fost masina noua si nu are probleme de masina noua.
intre cele doua modele e greu de ales, alegerea se face dupa suflet, deci total subiectiv. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(tatimeu @ 2 Oct 2009, 12:12) eu cred ca mIII difera de mII doar la partea de design exterior si interior De la cred pana la exemple concrete este cale lunga! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
fata de sistemul de climatizare unde ai explicat diferenta eu "cred" ca nu sunt diferente pe partea tehnologica. daca este poate ne explici, dar topicul nu se refera la diferentele MIII-MII. Eu am facut acea precizare doar pentru ca un punct in minus pentru Renault ar fi fost masina noua-probleme, si cred ca nu mai sta in picioare acest aspect.
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
service mai scump pentru mazda - revizia de an la mazda 2 a costat la arian 780 lei- motor 1.3 benzina - numai filtrul de aer a costat 1 mil 500
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Megane 3. E mai frumoasa. E de-a "noastra". Ai service-uri, ai piese, ai sfaturi utile (forumul asta, bineinteles
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
si mazda are greieri la fel ca si meganu ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mazda 3! Megane 3 e chiar trist ca design!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Mazda 3 !.. numai suspensia aia independenta pe spate merita diferenta de bani
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Megane 3...motorul de 1.6 110 cp sau motor de 1.6 105 cp...conteaza 5 cp in plus si interiorul e mai bine finisat...
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
megane 3 pt motor
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
dintre doua rele aleg mazda..
|
--------------------
------
------
------
|
|
aleksanders |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
nu îi auzi tu....
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
aleksanders |
![]()
|
serios vorbind- poate camai tipa unu mic si ragusit dar nu trosneste ca meganu
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sylvester...ce variante ai mai gasit..... ca acum toti se lauda cu super reduceri...... si revin.... vrei sa treci de la sedan la hatch??????
This post has been edited by b76bgaarh: 2 Oct 2009, 14:43 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
aleksanders |
![]()
|
syl - ia de aici super oferta si masina faina
Lancer 1.5 M/T 109 CP Inform A02 13016€ 11714€(pret promotional fara tva) - cu tva - 13 940 ![]() eu zic ca merita de departe masinuta asta |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Am votat Mazda 3.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
e chiar tare oferta postata de aleksanders
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aleksanders |
![]()
|
si la 17 000 este un diesel de 2 litrii la 140 caluti si cu echipare super
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
sylvester |
![]()
|
@ b76bgaarh da, ma gandesc sa trec la hatch, pentru ca am avut sedan, si am ajuns la concluzia ca nu-mi trebuie un portbagaj atat de mare, iar pentru oras oricum, gasesti loc mai repede cu un hatch. Oricum m-am indragostit de cele doua in varianta hatch.
In alta ordine de idei, ma voi duce saptamana viitoare sa ma uit si la mitsubishi, sa vad si acolo ce oferte au, dar din cate stiu au interioare cam spartane. Tocmai de aceea am renuntat la Leon, chiar daca regret motorul 1,4 TSI, dar nu ma simt bine in interior. Probabil in iarna voi face pasul, trebuie sa-mi vand si masinuta actuala, etc. |
--------------------
Renault
Megane II.1
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai cam da..aici mitsu ala nu are aer automat...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
sylvester |
![]()
|
Nici mazda in echiparea pe care am ales'o eu.
|
--------------------
Renault
Megane II.1
|
b76bgaarh |
![]()
|
hmmm pune si tu pe aici ce masini ai vazut si cam la ce preturi...in afara de astea 2.... ca sa vedem cum mai merge piata.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:19 |