Megane 3 vs. Mazda 3
![]() ![]() ![]() |
Megane 3 vs. Mazda 3
eduardsebe |
![]()
|
||
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mzd
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu votul meu am facut diferenta!
![]() 15-14 in favoarea mzd. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(tatimeu @ 2 Oct 2009, 12:30) daca este poate ne explici Nu explic, dar mai arunc din cand in cand cate un post. QUOTE(IRONICK @ 4 Oct 2009, 20:58) Intreb si eu, cum Megane 3 este naspa, la Mazda3 (asta noua, da?) conteaza cum arata modul de alimentare cu capac de tabla? Sau aeratoarele laterale de Logan? Sau bara metalica pentru reglaj la scaun? Sau butoanele de actionare geamuri montate dupa maner? Sau manetele de lumini cu bavuri? Sau decupajul in mocheta pentru tuburile de aer spre pasagerii din spate realizat mai naspa decat ala de Logan!!?? (oare Megane cum de are si aeratoare in consola centrala?) Maneta de deschide capota de zici ca este soc de Dacie? Mufa obd neprotejata si la vedere in spatiul de depozitare (pana si loganu are un rahat de capacel)!!???? Sau pasla de sub roata de rezerva? Aaaa, are roata de roaba ... Pedala de ambreiaj metalica? Sau firul de la oglinda electro-croma care atarna pe langa brat? Sau frana de mana cu burduf din plastic ... Sau tetierele de toata jena? Sau lipsa luminii de pe usi? Sau !!?? Sau !!?? Sau daca are suspensie independenta nu mai conteaza nimic si este rulez ca doar este facuta in japonia? QUOTE(aleksanders @ 2 Oct 2009, 15:31) prietena are o mazda 2 de 1 an si are 14k km si nu are deloc greierasi Nici Loganul nu are in 14.000km greierasi ... sa mai faca km si sa mearga pe drumuri mai proaste sa vezi cum apar.This post has been edited by IRONICK: 4 Oct 2009, 20:10 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am votat Megane-ul.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am votat Mazda cu toate ca nu ma da pe spate designu', dar macar au o traditie mai buna din punct de vedere a fiabilitatii.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai pot sa mai votez ca tot Mazda as vota!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
soferix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 April 09 ![]() |
Megane3
superba si fuge ca nebuna, eu am benzinarita. plus 4 ani garantie, service-uri multe, design si calitate la interior super. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009, Expression 1.6
- B-NN-XXX
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Mazda 3 - fiabilitate.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Mégane 3 e mult mai sigur, e foarte fiabil, aratos, etc.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Megane 3/dar sa fie coupe/altfel aleg Mazda[PUNCT]
|
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Modus @ 6 Oct 2009, 17:59) Cat de aberant sa fii...ca sa nu conduci in viata ta megane...sa te uzi cand auzi numele Renault...si sa spui de o masina abia iesita pe piata ca este fiabila...este ca si cum as spune eu ''fluence este mama fiabilitatii'' ... ah...si este senzational de aratos...are niste bandouri senzatie..centru de greutate? ![]() Sylvester....altceva in afara de junghiurile astea doua nu ai gasit? ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 6 Oct 2009, 18:45) Cat de aberant sa fii...ca sa nu conduci in viata ta megane...sa te uzi cand auzi numele Renault...si sa spui de o masina abia iesita pe piata ca este fiabila...este ca si cum as spune eu ''fluence este mama fiabilitatii'' ... ah...si este senzational de aratos...are niste bandouri senzatie..centru de greutate? ![]() Mégane 3 e facut cu aceleasi principii de calitate a fabricatiei de la Laguna 3 care e o masina foarte fiabila. Iar designul e ceva subiectiv pana la urma. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
soferix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 April 09 ![]() |
ambele sunt la fel de noi si la fel de facelifturi ale versiunilor mai vechi. costa exorbitant sa produci o masina 100% noua, deci hai sa lasam fiabilitatea, ca factor diferentiator. orice buca' de fier si plastic se va strica, pana la urma. important este unde o repari si cat te costa.
ce conteaza este cum te simti in taraboanta si cati bani ai la dispozitie. restul sunt detalii. poti alege intre designul mai artistic al renault M3, poti opta pentru liniile mai serioase ale mazdei, poti alege o silueta controversata, poti alege o forma clasica, fara experimente vizuale. poti alege 4 ani garantie, poti alege 3 ani garantie si tot asa. poti alege benzina sau diesel. poti alege sa nu jignesti. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009, Expression 1.6
- B-NN-XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(soferix @ 7 Oct 2009, 16:40) ce conteaza este cum te simti in taraboanta si cati bani ai la dispozitie S-a strigat bingo! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:39 |