da in nas, da in nas
![]() ![]() ![]() |
da in nas, da in nas
nik2003 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 23 July 09 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
- GL 07 XYZ
2003/1.9 dci
|
|||
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Cum adica da in nas ? Smuceste, se opreste la plecarea de pe loc sau ce ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
TwistR |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 2 November 08 ![]() |
daca da in nas in acceleratie , curata EGR , dar nu doar egr`u in sine ci si lacasul unde intra , tot. eu asa am patit , si de la asta era . mergi putin cu el scos (decupleaza mufa) si vezi daca face la fel , daca nu , stii de la ce e
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
'04 créateur d’automobile
|
|
cezarium |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 27 November 07 From: ploiesti ![]() |
si eu aceeasi problema am. am schimbat si curatat tot (egr, trs, intercooler, turbo, curatat admisie si evacuare) dar la fel face. da in nas pe la 2800-3000 de rotatii. se mai poate face si altceva??????
|
--------------------
Nissan
Patrol GR Y60 2.8TD 116cp TractoRila
1993 Renault Laguna 1.9dci
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Daca e la turatii mai mari, agata geometria variabila, daca e la turatii mai mici e egr-ul. Manifestarile nu sunt total identice totusi.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Despre catalizator ce stii? O fi in regula?
|
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
senzoru de acceleratie ? defapt potentionmetru aceela sau cum ii zice ? l-ati verificat ?
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
cezarium |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 27 November 07 From: ploiesti ![]() |
la mine turbina este reconditionata si are 1000 km. catalizatorul suflat cat de mult s-a putut. cat despre clapeta de acceleratie, e, la aia nu m-am gandit. verific maine.
|
--------------------
Nissan
|
|
Dan73 |
![]()
|
Tu nu ai clapeta de acceleratie...aia e la motoarele pe benzina si regleaza debitul de aer care intra in motor.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
cezarium |
![]()
|
de unde se regleaza? daca nu ma insel am avut la un moment dat senzatia ca s-a blocat geometria la turbo si am umblat putin la tija si si-a dat drumu dar daca accelerez usor trece peste pragul de dat in nas, dar daca ma dau la ea are intreruperea.
de precizat ca am facut revizia acum 200 de km. This post has been edited by cezarium: 24 Jul 2009, 16:04 |
--------------------
Nissan
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai cand ti-a reconditionat turbina nu ti-a facut planeitatea la geometria variabila?
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
cezarium |
![]()
|
nu stiu decat ca mi-au montat-o cu mine acolo, si atat. nu au umblat nici la tija, la reglarea geometriei. la ce te referi?
|
--------------------
Nissan
|
|
victord |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 3 May 07 From: Târgoviºte ![]() |
-vedeti intercooler-ul , e fisurat
- va apare un semn in bord? -daca apare semnul ala ca o rezistenta si spune ca si injectia are probleme , sau se opreste motorul , atunci verificati intercooler-ul |
--------------------
Renault
Laguna 2.2 DCI - Laguna III Coupe /
2002 Grandtour Initiale - 2015 Intens
|
|
nik2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 23 July 09 From: Galati ![]() |
am verificat absolut tot la reprezentanta si intercooler-ul,tot ce era posibil,m-ai mult si relantiul scade cate o data sub 800 rot,dar apas ambreajul si isi revine.Am dat jos contactii de la pedala,i-am curatat si spreiat,dar degeaba
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- GL 07 XYZ
2003/1.9 dci
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
si la mine da in nas pe la 2500-3000 ture,implicit 100-130km/h.nu mereu,dar destul de des avand in vedere ca zilnic fac o medie de 130 km.
|
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
2003 EXPRESSION 79kw 107cp Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
Hadrianvs |
![]()
|
![]() Fericit FOST proprietar de reno Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 08 ![]() |
Hop si eu!
Chiar ma intrebam ce-ar mai putea cadea la Laguna mea, dupa cablaj motor schimbat, egr schimbat, turbina schimbata si alte "nimicuri", cand chiar incepusem sa am incredere in ea( ![]() Chestia este ca mi-a papat circa doi litri de ulei in 4000 km, lucru ce nu-l facea inainte. In plus mi-a dat si trei erori la injectie. Am fost la Renault la Focsani, mi-au pus computerul pe ea si toate trei erorile erau de la DEBIMETRU adica nu e dus de tot, dar e "pe duca". |
--------------------
EX Renault
Laguna II
- BY 228 CS
GrandTour Privilége 1,9dCi / 120HP/2002 Hyundai i20 Classic Pack2
|
|
Dan73 |
![]()
|
Nu stiu cum sa zic dar tare mi-e teama ca consumul de ulei nu are treaba cu debitmetrul.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
verifica turbina, ca s-ar putea sa fie pe sfarsit...
sa o schimbi dinainte sa-ti pice in mers... |
--------------------
-
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai abia ce a schimbat-o. Poate s-a facut o gresealala montare.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Hadrianvs |
![]()
|
![]() Fericit FOST proprietar de reno Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 08 ![]() |
Pai ce-as fi putut gresi la montare, sunt doua flanse (admisie/catalizator), doua tuburi de cauciuc groase (unul nu-mi amintesc de unde si unul de la intercooler) si un tub subtire de cauciuc pentru geometria variabila ce vine de la trs.
Am uitat sa spun ca in rarele momente cand mergea bine, in momentul in care intra turbina (cred) se auzea un fasait destul de puternic. Acum am scos mufa de la debimetru si pare ca nu mai face urat, face un nor de fum doar cand o calc tare. Ramane sa iau un debimetru nou (asta dupa 1 septembrie) sa vad cum se comporta. Nu stiu ce sa mai zic.. This post has been edited by Hadrianvs: 16 Aug 2009, 10:49 |
--------------------
EX Renault
Laguna II
- BY 228 CS
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(Hadrianvs @ 16 Aug 2009, 10:30) Pai ce-as fi putut gresi la montare, sunt doua flanse (admisie/catalizator), doua tuburi de cauciuc groase (unul nu-mi amintesc de unde si unul de la intercooler) si un tub subtire de cauciuc pentru geometria variabila ce vine de la trs. Am uitat sa spun ca in rarele momente cand mergea bine, in momentul in care intra turbina (cred) se auzea un fasait destul de puternic. Acum am scos mufa de la debimetru si pare ca nu mai face urat, face un nor de fum doar cand o calc tare. Ramane sa iau un debimetru nou (asta dupa 1 septembrie) sa vad cum se comporta. Nu stiu ce sa mai zic.. daca ai scos mufa ai aprins martorul in bord?ala cu arcul electric |
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
2003 EXPRESSION 79kw 107cp Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
Hadrianvs |
![]()
|
Nu s-a aprins absolut nimic, nici o eroare si merge fara sa smuceasca.
This post has been edited by Hadrianvs: 17 Aug 2009, 19:19 |
--------------------
EX Renault
Laguna II
- BY 228 CS
|
|
ccv81 |
![]()
|
la mine cand scot mufa se aprinde in bord martorul ala cu arcul electric
|
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
|
|
Hadrianvs |
![]()
|
Consuma si ulei?
Eu n-am martor in bord pentru injectie, am ecran matriceal si acolo-mi dadea erorile |
--------------------
EX Renault
Laguna II
- BY 228 CS
|
|
ccv81 |
![]()
|
nu imi consuma ulei deloc.poate vreo 300 de ml la 8-10000 km.dar la 207000 nici nu pot sa mai spun ceva
|
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
|
|
Hadrianvs |
![]()
|
Azi din curiozitate am pus inapoi mufa de la debitmetru. Da in nas la greu, chiar si in treptele inferioare. E clar ca-i dus
|
--------------------
EX Renault
Laguna II
- BY 228 CS
|
|
barbu_marius12 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 6 August 07 ![]() |
Sunt 3 motive pt care poate sa dea Laguna asta in nas.
-1- senzorul de supraalimentare cel care e in fata pe furtun -2-electrovana care actioneaza turbo stg sus intra 2 furtunase in ea -3- debimetru cel mai important dintre toate,daca nu calculeaza un volum corect de aer adica peste 25 kg\h poti sa il arunci sau daca vrei sa mearga masina doar sa ii scoti mufa. Eu l-am schimbat odata pt ca la fel imi facea si nu stia nici un service ce are masina.Asa ca ideea e sa scoti mufa de la debimetru sa vezi daca masina mai face asa pt ca astia de la service nu stiu nimic si iti iau o gramada de bani. |
--------------------
renault laguna 2
renault laguna 2
- ag-06-rdd
2002 Autentiq
|
|
Hadrianvs |
![]()
|
Am schimbat azi debimetrul. Timp de 5(cinci) minute a mers dumnezeieste. Dupa asta a inceput sa tuseasca si sa dea in nas, la fel ca inainte. Adica intre 2000-2600 rpm.
Nu stiu ce sa mai fac. |
--------------------
EX Renault
Laguna II
- BY 228 CS
|
|
barbu_marius12 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 6 August 07 ![]() |
Verifica mufa aia de intra in el.Eu am patit asa ceva .Numai facea mufa bine contact decat cand o impingeam mai fortat cu mana.Pana nu i-am strans toti papuci aia din ea nu a mers.
|
--------------------
renault laguna 2
renault laguna 2
- ag-06-rdd
2002 Autentiq
|
|
Dan73 |
![]()
|
Sunt de aceeasi parere cu Marius. E cam intins cablajul de la debitmetru, sta cam tensionat.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 20:10 |