Bandouri plafon
![]() ![]() ![]() |
Bandouri plafon
V A L I |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|||
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
merg lipite si vor sta ca noi ! eu am facut deja asta
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Parerea mea e sa lasi santurile in pace. Acelea permit sa se contracte/dilate caroseria fara sa apara bombari ala plafonului sau preiau tensiunile ce apar in caroserie in timpul rulajului pe teren denivelat sau peste hopuri.
Daca tu sudezi acolo si pui chit, acela va crapa, indiferent cat de subtire va fi. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
V A L I |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
Ok... incerc sa le las asa
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
le poti lipi cu mastic sau ceva asemanator si ca sa-ti stea frumos dupa ,cat timp se intareste trece peste ele o banda lata pe care o legi ferm undeva jos in fata masinii si la fel in spate.
eu cand le-am lipit ( am calcat cu roata fata pe un furtun de pompieri ![]() spor si imaginatie! ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Felicitari domnu' doctor, chiar ai imaginatie !
![]() |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Multumesc Dodone!
In practica e un pic mai complicat in sensul ca furtunul tinde sa alunece spre exteriorul masinii dar ... se rezolva si asta ![]() This post has been edited by adrian mgn: 27 Sep 2008, 09:22 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
jarr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 5 November 08 From: Braila ![]() |
nu are nimeni o idee cu ce ar putea fi inlocuite bandourile ,plafon am unul cu capatul rupt si este inestetic ma gandesc sa le inlocuiesc cu un plastic asemanator la megane 2
|
--------------------
renault laguna
privilege
2002 - 2.0 16v 135 cp Mai bine vultur un an decat soarece o viata
|
|
Alex_M |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 February 09 ![]() |
Eram curios daca ai gasit o rezolvare destul de estetica pt bandourile de pe plafon cu care ma chinui si eu momentan avand exact aceasi problema (un capat este rupt si se vede ingrozitor). Poate poti sa postezi aici un raspuns.
|
--------------------
RENAULT
MEGAN CLASSIC
2000, 1.9 dTI
|
|
V A L I |
![]()
|
Le-am pus pe alea vechi...m-am chinuit ceva sa le fac sa dea bine... alta metoda nu stiu..decat daca le gasesti la dezmembrari.
Eu am vrut sa chituiesc santul si sa vopsesc din nou plafonul..dar mi s-a zis ca o sa crape chitul si nu am mai facut nimic. |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
de curioazitate ..are cineva de vanzare un bandou?
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
jarr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 5 November 08 From: Braila ![]() |
Am aceeasi problema si m-am gandit sa lipesc 2 benzi de autocolant culoare neagra la aceeasi latime cu bandoul original
|
--------------------
renault laguna
privilege
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
si cam cat va tine autocolantul acela?
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
Dodone |
![]()
|
Despre cum va arata numai are rost sa discutam.
![]() |
--------------------
Renault
|
jarr |
![]()
|
Nu a gasit nimeni inlocuitor de bandou ceva o banda de material plastic sau altceva?
|
--------------------
renault laguna
privilege
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Eu am vazut la niste dezmembrari 2 bandouri de pe un megane 1 hatchback care aratau ca noi (erau drepte) 50ron/bucata dar nu am avut bani sa le iau, de potrivit pe coupe nu se potrivesc doar daca tau, asa ca am urmat sfatul lui valybz si le-am dat jos
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Maxy25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 26 March 11 ![]() |
Am eu 2 bandouri de megane classic (plafon) le-am dat jos de cand am luat-o , folosesc mult cutia de bagaje pe plafon iar bandourile ma cam incurcau la montaj , si parca arata mai bine fara . Daca intereseaza pe cineva --- le dau la pret de chilipir , le tin de 3 ani la pastrare .
|
--------------------
renault
megane
- bv79bcm
1,6 16v classic 2001
|
|
DrAg0nX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 8 November 09 From: Ploiesti / Bucuresti ![]() |
as vrea si eu sa pun portbagaj pe masina deasupra dar nu vad nicio modalitate de prindere? aveti idee daca e nevoie de modificari? nu ma deranjeaza nici daca scot definitiv acele bandouri negre...
This post has been edited by DrAg0nX: 25 Apr 2011, 14:53 |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16v Expression
|
|
adigan92 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 26 February 11 From: Constanta ![]() |
ma intereseaza bandourile.pret????marinaru91@gmail.com.Stima
|
--------------------
renault
megane classic
- ct-92-gan
2000/1,9DTI
|
|
Maxy25 |
![]() ![]()
|
Cu riscul de a fi putin Off topic , cateva sfaturi pentru DrAg0nX nu este mult de cautat la kit-ul pentru montarea portbagajului de pe plafon . Importante dupa parerea sunt 4 aspecte (pe care si eu le-am avut in vedere): sa fie cat mai aerodinamica , marimea distantei dintre sinele pe care sunt montate bandourile (de pe plafonul masinii) sa fie cel putin egala (sau mai mare) decat lungimea barelor pe care se monteaza cutia , cutia sa fie fixata pe bare in cel putin 4 patru puncte de prindere , ultima dar nu de neglijat sa aiba incuietoare cu cheie si cutia si kit-ul de prindere . Sper ca te-am mai luminat putin
![]() |
--------------------
renault
megane
- bv79bcm
1,6 16v classic 2001
|
|
MariusVSK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 19 July 08 ![]() |
Daca tot ai facut oferta cu bandourile, de ce nu raspunzi? ti-am trimis pm, te-a mai intrebat un coleg de forum, nu mai zici nimic. Daca le-ai dat, spune, sa nu mai asteptam degeaba.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
- HD-12-KVS
2008, 2l 16v Benzina 140 cp.
|
|
Maxy25 |
![]()
|
Problema este alta incerc sa le gasesc , le-am pus bine undeva. Pot vinde ceva ce nu am in mana?
|
--------------------
renault
megane
- bv79bcm
1,6 16v classic 2001
|
|
Vallybz |
![]()
|
Azi mi-am luat bandouri de la dezmembrari din stefanesti cu 70 de lei ambele
![]() |
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
aia de la gagu? pe ulita aia plina de noroi? mai au megane-uri 1.2?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Vallybz |
![]()
|
da, acolo, mai erau 2 megane 1 cc, vreo 2-3 normale si 2 coupe
au turnat beton...nu mai e noroi |
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
lary2201 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 2 November 08 ![]() |
salut ! va deranjez si eu cu o problema in speranta ca ma poate ajuta cineva . de ceva timp bandourile de pe plafon au inceput sa arate destul de urit sau decolorat cauciucu sau deformat putin ( in special in partea din fata ). vreau sa stiu daca se poate monta bandouri de plastic si bari transversale de portbagaj originale de renault nu after market mentionez ca masina nu a avut din fabrica asa ceva ci doar doua benzi de cauciuc care am spus arata destl de inestetic . daca ma poate ajuta cineva cu o informatie , un parc de dezmembrari va ramin recunoscator . mentionez ca sint din bucuresti. Multumesc !
Attached thumbnail(s) P1000324.JPG ( Size: 3.75mb ) Number of downloads: 1058 |
--------------------
renault
megane
2000 denis_s
|
|
CristiDomni |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 49 Joined: 13 October 10 ![]() |
Cu ce ati lipit bandourile? Ca vreu sa le lipesc si eu pe ale mele. Au cam iesit din locas, si le mai asez cu mana din cand in cand.
|
--------------------
Renault
Megane II - 1.6 16v
- B-977-ALC
Grand Tour
|
|
Vallybz |
![]()
|
silicon (negru la mine)
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(B 989 ADR @ 29 Jul 2011, 16:56) Noroc ...am eu 2 bandouri dealea de plafon...sunt de hatchback...cu tot cu capetele alea si vreau 80 de ron pe ambele....le-am luat de la dezmembrari acum ceva timp si nu mi-au mai trebuit ........................cine e interesat 0786.327.970 Pune si tu niste poze cu ele. Ai si cheie? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
lary2201 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 2 November 08 ![]() |
chiar nu stie nimeni unde as putea sa gasesc si eu ce caut . o informatie ceva ??? ....
![]() |
--------------------
renault
megane
2000 denis_s
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:07 |