Bandouri plafon
![]() ![]() ![]() |
Bandouri plafon
hwe |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 19 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megne 1
- is 07 hwe
berlina 1.9 dci 2002
|
|||
MariusVSK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 19 July 08 ![]() |
Daca rezista la spalarea cu jet, de la spalatorii, scrie te rog ce marca era banda. Eu am folosit Bison, si nu a tinut.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
- HD-12-KVS
2008, 2l 16v Benzina 140 cp.
|
|
hwe |
![]()
|
La mine tine dar eu o spal la servici cu jetu de la furtun
Tesa made in germany are invelis galben si banda ramane alba Eu o aveam la servici nu stiu de unde e cumparata. |
--------------------
renault
megne 1
- is 07 hwe
berlina 1.9 dci 2002
|
|
lupo_1.7sdi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 22 August 09 From: BRASOV ![]() |
Cauta 3M sau HPX.
Eu am folosit HPX (din carefour) sa-mi lipesc emblema spate la lupo si acolo a ramas de vreo 2 ani. |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic, 1.6 benzina, 8 valve
1998
|
|
cretu22 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 June 09 ![]() |
Salut
Am o rugaminte la colegii care au reusit fixarea bandourilor de plafon cu banda dublu adeziva:Puteti detalia, pas cu pas operatiile efectuate? Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Laguna 3
1.5 dci 2011
|
|
hwe |
![]()
|
Operatiunea nu este complicata
Banda are lipici pe ambele parti (dubla adeziva),se da jos bandoul se degreseaza(alcool tehnic) pe interior si cupola unde face contact cu bandoul. Se lipeste banda pe partea interioara a bandoului,se retuseaza cu un cater daca e m ai lata banda decat baudoul,pe urma se scoate banda de protectie si se aseaza la loc.pe urma tii apasat cateva minute pana se lipeste banda de cupola. |
--------------------
renault
megne 1
- is 07 hwe
berlina 1.9 dci 2002
|
|
cretu22 |
![]()
|
Multumesc mult.
Cum se comporta aceasta solutie in timp?Ma gandesc aici la faptul ca iarna sunt temperaturi joase si precipitatii iar vara temperaturi ridicate.Rezista? Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna 3
1.5 dci 2011
|
|
hwe |
![]()
|
Cu placere.
Eu le am lipit in primavara si vara de la caldura sa asezat si m ai bine.eu sunt multumit deoarece la dezmembrari erau aproape la fel ca ale mele. sper sa reziste si la inghet. |
--------------------
renault
megne 1
- is 07 hwe
berlina 1.9 dci 2002
|
|
cretu22 |
![]()
|
Multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna 3
1.5 dci 2011
|
|
jarr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 5 November 08 From: Braila ![]() |
Nu a reusit nimeni nici o inventie sau o inlocuire cu un alt material ca alea de la dezmembrari sunt vechi si nici nu prea se gasesc iar daca l-e gasim sunt si scumpe
|
--------------------
renault laguna
privilege
2002 - 2.0 16v 135 cp Mai bine vultur un an decat soarece o viata
|
|
09 RMN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 7 July 11 ![]() |
Nu stiti,se potrivesc bandourile de la megane fabricat inainte de 99 la cel facelift fabricat dupa 99..?(hatchback)
Va Multumes |
--------------------
Renault
Megane
- CJ 09 RMN
1999 1.4 16v
|
|
EDC_cip |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 3 May 08 ![]() |
am incercat eu sa pun bandouri de megane 2 .. cei drept daca le prindeam cu mastic de caroserie si puneam distantiere stanga si dreapta da.. mam lasat balta si am optat pt schoaterea lor
<span class='edit'>16 Jan 2012, 19:34:</span> pozeee This post has been edited by EDC_cip: 16 Jan 2012, 18:34 Attached thumbnail(s) IMG_0152.JPG ( Size: 986.97k ) Number of downloads: 471 |
--------------------
Renault
Megane
- NT-87-CIP
2001
|
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
si cu ce-ai umplut canalele? n-a crapat pana acum?
|
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
EDC_cip |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 3 May 08 ![]() |
leam umplut cu fibra si rasina nu au crapat .. da la frig acuma se cunosc 2 dungi ..
|
--------------------
Renault
Megane
- NT-87-CIP
2001
|
|
09 RMN |
![]()
|
da...e o solutie buna....dar vroiam sa stiu daca bandourile de pe megane 1.1 se potrivesc la megane 1.2...(hatchback)....Am vazut azi la dezmembrari un megane de prin '97 cu bandouri in regula ....Si de asta intreb...daca mai exista cineva pe aici care stie sigur ca se potrivesc la megane 1.2?.
Va Multumesc |
--------------------
Renault
Megane
- CJ 09 RMN
1999 1.4 16v
|
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
Pai diferenta intre Megane 1.1 si 1.2 este la capota,faruri si triple,cupola e aceeasi deci se potrivesc si bandourile. La ce pret le-ai gasit la dezmembrari?
|
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
09 RMN |
![]()
|
nu am intrebat de pret...ca initial am mers sa caut o baie de ulei si un mecanism pentru portbagaj...dar nu am gasit....si in timp ce mergeam spre masina mea...am vazut bandourile pe megane-ul respectiv....o sa ma duc sa ma interesez....
Mersi pt. raspuns.. |
--------------------
Renault
Megane
- CJ 09 RMN
1999 1.4 16v
|
|
jarr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 5 November 08 From: Braila ![]() |
Urmeaza in primavara sa vopsesc plafonul la megane classic fab 2000 ma gandesc sa sudez o placbanda subtire pe canal ,sa iasa cum a iesit la galbioara ta si sa nu am probleme cu chitul sau cu rasina ca m-am convins -orice adaos sau chit ingrosat crapa sau se modifica in volum si ulterior 1 an 2 se vede asa ca m-am gandit la solutia sudurii nu stiu daca afecteaza cu ceva scurgerea apei,oricum la laguna nu am canale de scurgere si nu se intampla nimic si cred ca e si mai estetic fara
|
--------------------
renault laguna
privilege
2002 - 2.0 16v 135 cp Mai bine vultur un an decat soarece o viata
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Cei care ati reusit sa le lipiti, daca sunteti amabili sa postati si cateva poze sa vedem cum arata!!!
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
trufasel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 9 August 05 ![]() |
as dori si eu un bandou de plafon partea dreapta....dc are cineva va rog sa mi spuneti
0722777145 |
--------------------
Renault
Megane Classic
2000, 1.9 dTi trufasel
Renault Megane Classic, 1.9dTi, 98CP, 2000 |
|
cretu22 |
![]()
|
Buna dimineata
In incercarea de a lipi bandourile cu banda dublu adeziva m-am lovit de urmatoarea nedumerire: locasul din plafon unde ar trebui sa fie lipite bandourile are pe toata lungimea, exact la jumatate, o ridicatura ca o sina, iar bandoul are pe partea interioara un canal ce intra pe respectiva sina.Nu stiu daca si la colegii care au lipit bandourile configuratia zonei respective este la fel, dar pare un pic imposibil de lipit in situatia data. Atasez foto pentru detaliere. Studiind bandourile am observat ca ele au fost initial lipite cu banda dublu adeziva doar la capete, in rest, pe toata lungimea, au stat doar in respectiva combinatie sina-canal. Intrebarea mea este daca poate fi aplicata solutia cu banda dublu adeziva pe toata lungimea bandoului, tinand cont de cele de mai sus? Multumiri anticipate.IMG_20120718_072123.jpg ( Size: 1.45mb ) Number of downloads: 317 IMG_20120718_072109.jpg ( Size: 1.56mb ) Number of downloads: 304 This post has been edited by cretu22: 18 Jul 2012, 07:29 |
--------------------
Renault
Laguna 3
1.5 dci 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:27 |