Nunti, botezuri, cumetrii, mic indreptar economico-administrativ
![]() ![]() ![]() |
Nunti, botezuri, cumetrii, mic indreptar economico-administrativ
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.541 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Te mariti?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
As indrazni sa cred ca semit nu poate decat sa se insoare
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
semite, mi se pare ca mai e un subiect pe daciaclub la cafenea unde intreaba cineva de biserica parca. Ar merge unite, ma gandesc
L.E. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=110508&hl=nunta 25 Aug 2008, 23:00: QUOTE(R19/16v @ 25 Aug 2008, 22:56) As indrazni sa cred ca semit nu poate decat sa se insoare Sau poate e naș ![]() ![]() This post has been edited by adip: 25 Aug 2008, 15:00 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Sa ma iertati, de la mine a inceput totul. Am scris ceva la :"coltul bucurosilor" si de-acolo s-a format ditamai bulgarele. Topicu' asta-i morcovu' infipt in miezul fetzei omului de zapada.
Zau imi pare rau... ![]() |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
In urma posturilor de la Coltul bucurosilor am zis sa lasam topicul in pace si sa scriem aici despre organizare, daruri, bucurii, suparari pricinuite de acest evemimente
![]() Flamingo, iti predau legatura ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Te insori?
![]() Vezi ca Guta costa mult! ![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
semit: sa nu uiti sa-mi trimiti si mie ceva sarmale si prajituri!!!
![]() casa de piatra, masina de fier si nevasta de silicon!!! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
semit |
![]()
|
Halooo.. nu ma insor io( cel putin nu in urmatorii 3 ani sau pana nu castig la loto) ..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Yeah,right!Asta zici mata coane semit!Stai sa gasesti o "hotarata" si te "bucșeaza" cocoana in doi timpi si trei miscari de nici nu stii ce te-a lovit!
![]() This post has been edited by marian-j: 25 Aug 2008, 15:14 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
In continuarea ideii de pe topicul celalalt al lui lexa1312...Eu dau cat am chef si ma simt in momentul ala! Daca se face cu strigare (desi n-am mai vazut de mult), poate sa stric masa...asa ca feriti-va de mine
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(semit @ 25 Aug 2008, 23:08) Halooo.. nu ma insor io( cel putin nu in urmatorii 3 ani sau pana nu castig la loto) .. Vinzi colectia de cd-uri si te-ai scos ![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Da sefu (Semit), am ajuns aici on topic...
![]() QUOTE(atentat_cu_bomboana @ 25 Aug 2008, 14:56) Nunta nu e o afacere. Nunta e marcarea unui moment. E cind il inhati pe alalaltu' ca ti-e drag de el, ca nu mai poti si nu mai vrei fara el nicio secunda pentru tot restul vietii tale si alte siropuri d-astea. Nunta nu e o afacere. Iar locul la masa mi-l indici printr-un bilet sau carton, nu cu un plic. Iar bani iti dau, ca stiu ca ai cheltuieli. Da' cel mai tare m-as bucura sa nu uiti de ce te casatoresti. Si sa ti-l poti face pe celalalt fericit. Nunta nu e o afacere. Corect si nici botezul. Cand l-am botezat pe Stefan in urma cu vreo 5 ani nu am cerut nimic. Cand am fost la botezul unei nepoate de-a mele, fata unui var primar, nu a acceptat niciun ban din partea mea. Nu stiu, om fi noi mai prosti de fel... In schimb recunosc, la nunta mea s-au dat bani din anumite motive pe care nu le expun aici deoarece s-ar simti cineva din familie jignit... si am dezgropa securea razboiului insa nu tu strigare, nu tu nimic. Plicuri si atat. Ah, mint, s-a furat mireasa ca asa se face la tara si a iesit mare taraboi intre familii (a doua zi eram pe punctul de a anula nunta), dar ma rog mai multe nu mai zic, ma opresc aici. In alta ordine de idei, sunt nasul a doi copii din familii diferite. Daca prima data eram deja "promisi" ca nasi, stiam de multa vreme ca vom nasi, a doua oara (la cateva sapt. de primul botez) a aparut pe nepusa masa ALT BOTEZ. Ne-au rugat sa le fim nasi copilului si ni s-a spus inca de la inceput ca toata treaba va fi fara obligatii de parca noi am fi fost "caini" si nu am fi cumparat copilului ceva. Ne-am "achitat" iun ambele cazuri, nu ca asa trebuia ci ca deh, copil mic, familii modeste, etc... insa ce-a urmat dupa, e tipic romanesc. Nasu in sus, nasa in jos, ce mai faci nasule, ce mai zici nasa, si tot felul de faze care ne fac cateodata scarba si sa ne para rau ca am acceptat sa fim nasi. Nu mai pun aici la socoteala ca la orice "sfant" sau mai stiu eu ce sarbatoare nationala sau crestina trebuie sa dam cu subsemnatul, mai exact roi sa primim vizite, ori sa mergem in vizite la fini. In Romania se fac mari confuzii... 1. Refuzul sau faptul ca nu poti ajunge la o nunta cu toate ca ai motiv intemeiat vezi aici postul meu cu operatiile lui tata de la topicul celalalt, este etichetat din start gresit ajungandu-se la certuri grave, chiar la cutite. 2. Faptul ca botezi pe cineva este vazut in majoritatea cazurilor drept inrudire pe veci, si nu vreau sa fiu inteles gresit, insa de la a boteza un amarat de copil si la a deveni ulterior Banca Nationala a Romaniei, este cale foarte lunga... "Ce sa-ti fac daca ai acceptat sa-i fii nas lu' asta micu ? Acum trebuie sa suporti consecintele, nasule"... Este o fraza spusa din cand in cand, cica in gluma. Anul trecut, din cauza ca propietarul ii dadea afara din casa, am fost nevoiti, ca nasi ce suntem deh, sa-i adapostim o perioada pe fini... Nah, nu puteam lasa copilul pe strada. A fost un gest frumos, n-am ce zice, dar cand tu nu beneficiezi de pensie de la stat pt copil iar el joaca banii la poker, eu ca nas de botez ce vina am ? Si da, s-au mutat la noi cu tot cu mobila, televizor, frigider, masina de spalat. La inceput i-am suportat usor, dar ulterior a trebuit sa le suportam certurile si in anumite momente.. "mirosurile". Trist, asa e... Poate ce am spus mai sus va deranja pe multi, insa asta e adevarul. Noi romanii suntem un neam de petrecareti care facem mari confuzii in ceea ce priveste nuntile, botezurile chiar si inmormantarile. Cica hai sa facem asa, ca asa se face... ca daca facem altfel, ne arata lumea cu degetul... Bai fraiere, ai facut nunta fara strigare ? Hahaha, ce prost esti. Macar ti-ai scos toate cheltuielile ??? Sau.... Ce prost esti ca ti-ai gasit nasi saraci. Nu puteai sa gasesti pe unul ca Becali sau ca Basescu ? Si lista poate continua la nesfarsit... Sunt trecut prin astea si nu vorbesc prostii. Ah, singura "prostie" a mea este ca eu le spun pe nume, ca ma exteriorizez... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
"Nasule" Flamingo ..... nasul = Persoană care ține în brațe pruncul în timpul botezului, devenind astfel rudă cu familia respectivă
Deci....ghinion....te-ai inrudit cu ei. Si o alta definitie ar fi "nasul= parintele spiritual al copilului" Acum ca spiritualitatea este confundata cu altceva.....si ca oamenii sunt nesimtiti....ca deh....asa este omul in speta romanul.....asta e altceva. Si cum spunea cineva in alt topic...."facerea de bine e f*** de mama". Totusi ma gandesc cat de nasol a fost sa ii "gazduiesti" la tine.....cu toate "avutiile" inclusiv cele fiziologice.... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Corect Lexa, asa am gandit si noi, insa ce-a urmat dupa si ce va urma, este ca in povestea aia cu leopardul si cu gardul vopsit.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
lexa1312 |
![]()
|
Buna ziua ai dat....belea ti-ai capatat
![]() Scuze ca rad...din afara e f amuzanta povestea ta...desi pt tine clar nu e 25 Aug 2008, 15:52: cat despre "nasii bogati" am auzit ca e ultima moda... Nu il vreau pe X-ulescu nas (chiar daca ne stim din copilarie si iesim la gratare impreuna) ...pt ca e sarac...il iau pe Y-ulescu...ca e bogat si are casa mare , BMW si domiciliu in Spania (chiar daca acolo culege capsuni) This post has been edited by lexa1312: 25 Aug 2008, 15:52 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(lexa1312 @ 25 Aug 2008, 23:49) Nu il vreau pe X-ulescu nas (chiar daca ne stim din copilarie si iesim la gratare impreuna) ...pt ca e sarac...il iau pe Y-ulescu...ca e bogat si are casa mare , BMW si domiciliu in Spania (chiar daca acolo culege capsuni) Sa-mi fie cu iertare, dar nu am intalnit pana acum situatia asta, mi se pare un pic trasa de par. |
--------------------
*
*
|
lexa1312 |
![]()
|
eu am intalnit-o si m-a lasat cu gura cascata....si am mai auzit-o si la altii
Se pare ca nesimtirea se dezvolta. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
Flamingo |
![]()
|
Alt caz real, intamplat "alaturi" de mine...
Ei doi cu ceva bani, firma, masina scumpa, casa pe la Buftea. Viitorii miri - exponentii neamurilor proaste, insa pentru ca ii uneau unele mici afaceri, au inceput sa iasa impreuna. Mai o bere, mai un mic, au inchegat o asa-zis prietenie. Cel putin viitori miri asa credeau. Toate astea pana cand cei doi au indraznit sa le propuna primulor sa le fie nasi de nunta. Din acel moment relatiile s-au racit, inclusiv cele de afaceri. Tot cu cei doi in prim plan, tot legat de nasire... Un angajat de-al lor bagat in seama ceva mai mult in ultima vreme (acum nu lucreaza de multa vreme pt ei), are tupeul ca intr-o buna zi pe nepusa masa, se le propuna celor doi (si in vazul celorlalti), sa le fie nas. Va dati seama ca smecherul a spus-o intentionat crezand ca n-o sa fie refuzat... dar ce-a urmat dupa, a fost exact ca in filmele italienesti cand se cearta aia precum mahalagii... Ce trebuie sa stii atunci cand esti nas ? In primul rand trebuie sa refuzi sa fii nas. In al doilea rand trebuie sa te asiguri ca nu vei cheltui mai mult decat ai fi cheltuit ca simplu mesean. O sa vezi ca or sa apara si alte cheltuieli asa-zis neprevazute de care nu esti anuntat. De fapt se omite intentionat sa ti se spuna. In al treilea rand, sa incerci sa pastrezi pe cat de mult poti relatia cu finii la fel ca si inainte... si s anu intri in prea multe amanunte, detalii, vizite, etc. In foind si la urma urmei esti nasul lor, nu subalternul. Ce trebuie sa stii daca esti nuntas, mesean, etc ? Cat e scorul la nunta respectiva / botezul. Daca se poatye sa trimiti bani prin posta, ar fi excelent. Ti-ai facut datoria si la revedere. DIn ce in ce mai multe nunti in Romania au iz de tiganeala si nu de sarbatoare. Vorba cuiva de mai sus... Se aduna costumele, lautarii, meniul, pantofii, benzia cheltuita, dupa care se inmulteste cu 2 si se imparte la numarul minim impus de tacamuri, pt ca patronul de la restaurant nu e prost sa iti rezerve mese doar pt 10-15 invitati. Ce trebuie sa stii daca esti sofer / lautar ? Sa-ti iei banii inainte. Au fost nunti in care soferii "inchiriati" abia si-au scos banii pe benzina / motorina, deoarece a ramas ca se regleaza cu mirii pe final, iar mirii care au crezut ca nunta va fi afacerea vietii lor, au constatat intr-un final ca si-au luat teapa vietii lor, lasand amanet masina, soacra sau sotia. Deci orice tangenta aveti cu o nunta, asigurati-va ca sunteti platiti inainte. Bine, acum nu gemeralizez, dar se cam tot intampla pe la noi faze d-astea... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
semit |
![]()
|
Cataline, parca numai tie ti se intampla toate pacatele
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
Tari de tot povestirile despre nunti!!!
Doar in "Black cat white cat" a lui Goran Bregovic mai intalnesti asa ceva!!!! ![]() ![]() |
--------------------
Reanault
Megane 2
2006/ Lux Privilege
- B-42-XXX Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Din ce citesc aici, sper doar sa gasesc vreuna care se multumeste ori doar cu concubinajul, ori cu o cununie civila si cu o mica petrecere calumea, cu muzica buna, eventual undeva la munte sau la mare, din care sa ai doar amintiri placute. Da asa, sa astept un an de zile o rezervare la una din aceleasi crasme unde s-a maritat si bunica, in acelasi oras mizer in care ti-e si sila sa mai iesi la plimbare, ca le stii ca pe apa...
La cum nu suport eu muzica populara, ideea de "cauta un nas" (WTF????), "furatul miresei" (de ce draku sa furi pe una maritata, cand poti fura o domnisoara de onoare, chiar e mai buna o sticla de bautura decat...), populara toata noaptea (de parca numa populare ascultam cu totii din orice pozitie), sa stai cu toti mosii si toate babele la masa, si, colac peste pupaza, dupa ce faci toata tigania asta, sa te rogi ca macar sa nu ramai cu datorii. Pai care mai e scopul? Doar sa zici ca ai facut nunta? Daca nici macar nu iti reflecta conceptiile tale despre viata? This post has been edited by Laurentziu83: 25 Aug 2008, 22:37 |
--------------------
.
.
.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Imi amintesc ca intr-o dimineata ascultam radioul si era emisiunea aceea cu telefoane false.
Povestea era cam asa: In urma cu o luna nasul sau un participant la nunta ( chiar nu mai stiu ) a fost printre cei care au furat mireasa. Mirele a apelat la cei de la radio sa ii faca o gluma cum ca el dupa ce a furat mireasa s-ar fi culcat cu aceasta. Buuuun... faza este ca aceasta treaba chiar s-a intamplat si se ruga de ala in telefon sa nu il dea pe posta ca il omoara mirele ![]() Asta e un mod naspa de a incepe o casnicie. Nu e mai usor sa pastrezi banii de nunta si sa stai impreuna cu persoana iubita? Chiar trebuiesc bani aruncati aiurea? ( intreb si eu ca un neinitiat ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Solon |
![]()
|
Semite, ce dracu te-a apucat ma cu topicul asta? Vrei sa deschizi rani vechi?
Nu ma omor dupa nunti, decat daca se intampla in gasca ca sa fim toti si sa suferim impreuna! ![]() Nu am o problema cu nunta in sine, in schimb ce ma scoate din minti este micul discurs de la final cand dai plicul! PENIBIL! Este clar ca dai bani, ce mai trebuie sa si improvizezi? Ce dracu esti pe scena? ![]() La nunta mea, totul a fost impecabil, mai putin faptul ca atunci cand am ajuns la mireasa acasa au venit prietenii mei cu un lautar, desi spusesem clar sa nu-i prind! Am crezut ca lesin! ![]() ![]() ![]() In schimb, consider ca am luat o mega teapa cand i s-a pus nevestimii sa naseasca un copil! Aici m-am legat la cap rau de tot! Parintii copilului au devenit agasanti! Hai sa ne vedem azi, maine! Ho, mai si stati ca nu am dispozitie mereu! Si uite asa acum primesc telefoane cel putin o data pe saptamana cu intrebari de genul: Ce mai faci?, Nu mai dati si voi un semn de viata? Exact intrebarile care ma scot din minti! Iar cea mai penibila faza a facut-o un cunoscut de al finului, care bifase si el botezul. Eu, evident ca habar nu aveam cine dracului e! si intr-o zi vine la mine pe la birou sa facem niste afaceri si imi zice, nu buna ziua, " Salut nasule!" Ce dracu crede ca acum daca i-am nasit copilul aluia si asta e prieten cu el sunt prieten cu toata lumea? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
nimic deosebit: inca o nunta intre blocuri
http://www.libertatea.ro/index.php?section...tire&sid=212576 dealtfel, am vazut si cate un parastas |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
s-a lasat cu dosar penal pentru mire oricum... asa de bun inceput
![]() cred ca faceam crima de om daca s-ar fi intamplat la mine pe strada asa ceva ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Nunta la romani este una din cele mai mari porcarii existente. Este un motiv de stres si o risipa de energie si bani cum rar se vede. Totul incepe la varsta majoratului sau putin dupa, cand rudele mai batrane din neam pun inevitabila intrebare: “da’ tu cand faci nunta?”
si te toaca cu intrebarea asta pana vine momentul s-o faci. Da’ de ce se face nunta? Pai c-asa trebuie. Asa e obiceiul. Nu ptr c-asa vor mirii, nu ptr ca toata lumea moare de dragul nuntii. Ci c-asa e obiceiul (kk-m-as in el de obicei tampit). Si incepe stresul: cu mult inainte de nunta trebuie inchiriata o sala, un restaurant, vorbit la biserica, gasit popa…. Si da-i alergatura. Sau trebuie gasita o firma organizatoare de nunti, care sa se ocupe de toata treaba. Evident ca astia n-o fac moca. Si trebuie verificati mereu ce fac. Si incepe taravura: alergatura dupa toale, dupa haleala, dupa decoruri, telefoane peste telefoane, sters, nervi, certuri intre miri si socri…etc. Evident ca n-or sa fie toti multumiti. Unu o sa vrea ceva, altu altceva. Si tot asa. Si-n ziua nuntii or sa fie toti stresati, plini de draci si de spume (daca nunta e vara or sa aiba spume la propriu). Nunta e ca masina. Cu cat e mai tare cu atat tu esti mai jmecher. Si-o sa zica lumea: ce nunta frate!. E motiv de mandrie prosteasca, tipic romaneasca. Fudulie autohtona. La nunta mai apare un fenomen. Si anume tre sa inviti toti cunoscutii. Altfel se supara. Da’ si daca-i inviti, inevitabil or sa zica:”rahat, numai de nunta astuia n-aveam io chef. Acu tre sa-mi iau toale si sa-i dau daru’ o gramada de bani”. Cum o dai nu e bine. Iar la finalul nuntii, mirii si socri se retrag si numara cu ochii cat cepele daru’. Sa vada dac-au scos parleala sau nu. Asa ca cel mai bine e o cununie civila si religioasa cat mai restransa (parintii, bunicii si nasii. si hai sa zicem cativa prieteni foarte buni. doar cativa). Sau unita cununia religioasa cu botezul, intr-un cerc la fel de restrans, restul prietenilor urmand a fi cinstiti cum se cuvine, cu alta ocazie, fara atata stres si tevatura. Si toata energia (ca si banii) prapadita cu organizarea unei nunti mari, poate fi folosita in scopuri mult mai bune. Inteleg ca trebuie facuta cununia civila (si hai sa zicem si aia religioasa). Dar de ce trebuie sa aiba loc toata galagia cu petrecerea cu lumea multa…etc? pai c-asa e obiceiul. Alt raspuns io nu gasesc. Daca are altcineva un raspuns, sau o explicatie ptr toata tiganeala, sa-mi zica si mie. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:20 |