Eu alimentez Meganul meu la:, Sa aflam de unde putem lua cel mai bun combustibil
![]() ![]() ![]() |
Eu alimentez Meganul meu la:, Sa aflam de unde putem lua cel mai bun combustibil
adrian_lazar2 |
![]()
|
||
![]() AdrianL Group: Members Posts: 92 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan 2
- TM81LAL
Confort Expression
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Moll e Mol
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
aduasarchaeus |
![]()
|
![]() Web Developer Group: Members Posts: 103 Joined: 25 June 08 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Benzina: in principiu cred (sper sa cred bine) ca depinde de la benzinarie la benzinarie (chiar daca e din acelasi brand, si de cat de plin sau gol e rezervorul lor de alimentare).
In general de la Rompetrol imi place sa alimentez (la iesire din Alexandria, de regula fac un plin si mai umplu cand dau iar pe acolo 1data /sapt)... Merge f bine si cu 95 si cu 98, au si pret acceptabil. Agip: 95 e buna, e putin mai scumpa ca la Rompetrol. 98 Naspa rau.... nu mi s-a intamplat o data ci de 4 ori... Prima data am plecat la munte si am zis... pun de 98 sa traga bine in panta.... a mers f prost. de 3 ori la fel dupa... OMV: bune amandoua, dar m-au furat la pompa (nu intrebati cum mi-am dat seama ca e simplu) nu mai iau de la ei. MOL (cel de la Prosper- 13 sept Bucuresti) depinde de zile (poate si mie mise pare in functie de ziua respectiva ![]() Lukoil o singura data de 98 cand am plecat spre mare, dar nu prea am simtit mare diferenta fata de 95 Petrom, Acceptabila cand am nevoie si nu pot ajunge la Rompetrol De prin alte parti nu cred ca am alimentat... |
--------------------
Renault
Megane II
2004/Hatchback/1,6 16V/Dynamique
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
eu doar din Rompetrol alimentez si ocazional daca nu gasesc Rompetrol din Omw , in rest nu mai am incredere in nici o benzinarie, calitatic Rompetrolul este cel mai calitativ, efix 95
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
- HD 09 PCM
2003 , Privilege Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
adrian_lazar2 |
![]()
|
Si pe mine m-au furat la OMV!
Eu nu inteleg cum fac sincer. Am crezut ca computeru imi arata prost dar apoi alimentand la Moll arata Rangeu bine la OMV mai putin. Ba chiar am facut plinu si am lasat pana s-a aprins becu rosu. Am alimentat 50 l mai aveam vreo 7 l = 57 l la un rezervor de 60 l si am resetat consumu la 0. Si culmea la aprinderea becului rosu aveam un consum de 47 l. Ceva nu e in regula?! ![]() |
--------------------
Renault
Megan 2
- TM81LAL
Confort Expression
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Pana acum puneam de la Petrom de95 si de 98 si uneori de la Rompetrol efix de 95.Icepand de azi numai efix scrie pe ea.
Rompetrol tot din Alexandria. This post has been edited by nlu: 28 Jul 2008, 17:56 |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Trebuie cu optiuni multiple, ca eu folosesc OMV si Petrom.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce simturi fine aveti unii din voi...........
Eu bagam numai de la OMV - un plin pe luna de 100, celalalt de 95. Sau pe acolo. Cert e ca in conditiile astea mi s-a aprins becul de service pe bord, masina nu avea vlaga concluzia fiind calamina pe clapeta motorizata. Mers in service, curatat, totul ok. Recomandarea mecanicilor - sa bag doar benzina EURO 5, altfel voi mai pati. L-am intrebat si eu pe electricianul care m-a sfatuit in acest sens ce benzina baga in masina lui si mi-a zis ca el isi baga pana si in dacia veche euro 5! ![]() ![]() ![]() Deci sa fim un pic seriosi, cel putin la momentul actual benzina din Ro e de toata jena plus ca nu ai o certitudine ca dai un ban dar stii ca face (vezi si exemplul cu furtul de la pompa OMV). Pana una alta bag de unde apuc, mai putin benzinariile no name de prin tara. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
nu e nimeni pe aici c diesel? sau e topic special pentru benzina...? eu de obicei alimetez de la petrom sau rompetrol , am bagat si euro 5 sau sprint diesel de la omv , se simte parca la putere dar mi se pare si ca se consuma mai repede... e mai subtire....(cica ar fi mai buna pt injectoare) , cativa taximetristi mi au zis sa alimentez de la petrom ca ar fi mai vascoasa si e mai buna... spuneti mi voi daca stiti ceva diferit...
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu bag de unde sunt promotii!!!am 4 mingii kappa acasa....
o sa ma apuc de premiile de la rompetrol.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
radu81 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 20 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu bag de la Mol!! De vreo 2 ani de cand e masina, si nici o problema nici iarna si nici vara!! In concluzie sunt multumit! Tipul carburantului: Tempo Diesel |
--------------------
Renault
Megane 2
2006, Expression, Clima automata,1.5 dCI-128 cp
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Mol si Petrom, dar nu refuz si altele daca am nevoie. Totusi ma feresc de orice bomba de statie. Alimentez numai 95. si afara am facut la fel si nu am simtit nicio diferenta.
Sondajul nu permite mai multe obtiuni? |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
Criss-T |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 July 08 From: Medias - Sibiu ![]() |
eu bag efix 95 de la rompetrol merge bine cu ea.
|
--------------------
renault
Megane
Authentiq 1.4 16V 2005
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
De cand am achizitionat meganu si pana acum(46000km) am alimentat numai de la mol benzina de 95,altceva nimic.Merge super bine si nu am avut probleme
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
de cand am adus-o din germany (si pe drum) doar OMV a vazut, sprint diesel, merge bine, trage bine, din cand in cand mai variaza relantiul usor... multumit de ea
![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
adrian_lazar2 |
![]()
|
Nu m=am priceput sa pun variante multiple.
Important e sa alegem ce e din punctul nostru pe locul 1 in preferinte. 28 Jul 2008, 22:47: Am fost in Germania si pe drum am ales sa bag->MOTORINA<- si de la OMV si de la BP si de la Shell si sincer nu m-au multumit, adica pe autostrada s-a comportat bine dar nu am simtit diferenta. In schimb cea de la Petromu si Alba Iulia . . . ![]() ![]() This post has been edited by adrian_lazar2: 28 Jul 2008, 21:47 |
--------------------
Renault
Megan 2
- TM81LAL
Confort Expression
|
|
DIESEL.BV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 9 March 05 From: BRASOV ![]() |
sincer in cei 140.000 km facuti pana acum, motorina asta efix de la Rompetrol mi se pare cea mai buna. Chiar se simte si cum trage, si la cum se aude. Si chiar am bagat de pe la toti, dar asta imi pare cea mai buna.
|
-------------------- M II sedan 1.5 dci Conf.Priv. black
2004/5, 71.000 km. |
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
Best: Efix de la Rompetrol (si cea mai ieftina)
Worse: Lukoil |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
renutu |
![]()
|
![]() lapin noir Group: Members Posts: 245 Joined: 2 June 08 From: Suceava/Iasi ![]() |
doar omv sprint pt megane altceva nu bag, sunt multumit nu am avut probleme masina trage cum trebuie si cu motorina lor, sincer ce-i de la rompetrol m-au dezamagit cu efix-ul lor ( pentru opel ) si nu mai alimentez de la ei.
|
--------------------
Renault
Megane 3 GT
2012
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Petrom 95 apropate 90% din timp. 100 mii fara robleme
![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Sprint Diesel de la petromV...merge bine, consum mic, putere suficienta, la purjarea filtrului nu am gasit ABSOLUT nicio mizerie sau gram de apa....In aceasta perioada ma schimbat insa doua injectoare, nu amhgasit inca cauza defectarii lor.
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Alimentez doar de la OMV si rareori PetromV (in cazul in care nu dau de OMV), stiu .. au aceleasi produse.
Benzina este OMV `95. Am pus si de la Lukoil, aia mai scumpa, nu stiu sigur cum se cheama, nu am sesizat vreo diferenta. Merg pe OMV `95 , mai curat clapeta la vreo 4000-5000 km si e totul perfect. Se aude doar ce trebuie sa se auda.... motorul in actiune ! |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
am votat rompetrol pt. ca de acolo bag, este si ieftina si buna. Nu pot spune buna in comparatie cu carrera 100 dar e buna. Nici o problema. Am mai bagat si de la petrom dar se vede o diferenta mica, cea de rompetrol fiind mai buna.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
rompetrol, cand nu am rompetrol in zona omv.
inainte bagam lukoil... dar dupa vreo 3-4 plinuri mi s-a luat |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Doar OMV!
Numai 100 de cand e masina! Ultimul plin l-am facut cu 95 de curiozitate! Concluzie: Nici o diferenta! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am mers pe Petrom 95 si de ceva vreme Rompetrol Efix95. NU prea simt diferenta de vlaga, dar parca consuma mai putin Efix la drum lung si cica face bine motorului.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
shadower |
![]()
|
![]() EVERYTHING IS SPORT Group: Members Posts: 84 Joined: 2 June 08 ![]() |
Eu folosesc doar benzina de la OMV, respectiv Carrera 100...
|
--------------------
RENAULT
Megane
RS CUP Renault Sport Technologies
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
efix 95 by Rompetrol ..la megane 1 pe care l am avut, am desfacut motorul pt ca a trebuit sa schimb supape si alte cele in urma cedarii distributiei neschimbate la timp(dupa vreo 40 mii km alimentati 99% numai cu efix) , mecanicul de la un service reno mi a confirmat ca nu exista depuneri,motorul fiind in stare excelenta..la momentul acela aveam 110mii km cu masina.
am mers pe aceeasi varianta cu masina din semnatura..sper sa se comporte la fel de bine This post has been edited by megane1: 30 Jul 2008, 07:43 |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
Catalinmodena |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Am alimentat 8 luni de la petrom numai cu 95,curatat odata clapeta.De atunci alimentez de la PetromV,tot 95,curatat senzor volanta odata.Am bagat de doua ori de 100 tot PetromV,si parca merge mai bine motorul,nu mai tremura.De curand s-a dechis aproape un Rompetrol expres in zona,si am vazut mai multe prin diferite localitati.Oare este acelasi carburant ca in statiile mari,sau sa nu ma risc?Ce-mi recomandati?Si altceva,ce e mai bun pentru masina mea,ma refer la PetromV:benzina de 95 sau de 100.Imi e frica sa nu termin catalizatorul cu Carrera 100.Astept opinii.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
oto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 December 07 ![]() |
OMV , Rompetrol , PetromV , atat....care are norocul sa iasa prima in calea mea la momentul necesar
![]() |
--------------------
renault
megane sedan
2007,1,5 dCi 105CP , Euro 4,privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 06:38 |