Ce masina si-a mai luat Radu Mazare, sau cum o duc primarii pe la noi!
![]() ![]() ![]() |
Ce masina si-a mai luat Radu Mazare, sau cum o duc primarii pe la noi!
BAD_MF |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Attached thumbnail(s) mazare_201.JPG ( Size: 119.65k ) Number of downloads: 502 mazare_204.JPG ( Size: 111.91k ) Number of downloads: 395 mazare_205.JPG ( Size: 113.49k ) Number of downloads: 430 |
||
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|||
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
din partea mea , numai de bine, thdhgugkenbsxfdhduvndffrevbd, ca am auzit ca-i baiat fain meeeey !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Foarte tare fieru'
![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da' bogat ii primaru' ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
mda, soferu` lui mazare i-a bagat ieri lincolnu` in copac. pacat de masina
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Fura si el, normal, dar macar in Constanta si prin Mamaia se mai vede cate ceva facut!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
nycbmw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
urata masina...oricum primu pom al lui sa fie
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
super masina. natarau' soferu' daca o dat cu asa frumusete in pom.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Caraghiosul ăla de primar a lăsat să conducă șoferul o astfel de mașină?????
Eu nici Reno al meu de 650 E nu l-aș lăsa pe mâna altuia! LE Poate am fost prea crud... Dacă muncea pe bune pentru banii cu care l-a cumpărat... poate i-ar fi păsat This post has been edited by FlorinG: 29 Jun 2008, 16:44 |
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sunt foarte invidios pe colectia lui, tre sa recunosc, dar macar are gusturi. Imi place chestia asta la el. Ce fel de om o fi, sincer nu stiu, dar p-asta cu masinile o are...
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Masina de clovn =))
Merge combinata cu asta. This post has been edited by Arhimede: 29 Jun 2008, 17:20 Attached thumbnail(s) mask1.jpg ( Size: 21.28k ) Number of downloads: 154 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
pe mine ma distreaza ca numai in romania o limuzina ca maybach e condusa de un ins ca becali, in timp ce bodyguardul sta in spate , in timp ce un coupe ca lincolnul asta e condusa de sofer
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
lool
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
s3v3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 22 March 06 ![]() |
FOARTE TARE MASINUTA... am vazut-o acum cateva zile pe sosea... se aseza de milioane... si motorul torcea ca o pisicuta.... pfff super car pe bune
|
--------------------
dacia /Fiat
1310 lx break/G.Punto
1991/ 2008 1,4 77cp
- br-11-nyc/ ct 43 BUB
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
faina pastaie
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
inainte de alegeri se declara sarac si cinstit, acum nu mai conteaza, totusi poate realizeaza constantenii ce r@h@t au votat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
sarac si cinstit cu suv american de lux
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie masina mi se pare absolut oribila, chiar ca parca e masina din The Mask
![]() Acum ca are un motor imens si ca merge bine, nu zic nu, n-am condus-o. Dar la aspect e gresita rau. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 29 Jun 2008, 19:54) inainte de alegeri se declara sarac si cinstit, acum nu mai conteaza, totusi poate realizeaza constantenii ce r@h@t au votat. In declaratia de avere de dinaintea alegerilor declara ca avea 8000 de euro in cont bancar ![]() ![]() Nu ca are 8000 de euro dar are numai masini de 800.000 de euro iar casa are pe malul lacului de intra cu iahtul in sufragerie. This post has been edited by ionutctn: 29 Jun 2008, 20:29 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
si care e problema? a furat toti banii si a bagat statiunile in faliment cumva? cumva sunt mai murdare statiunile decat teleormanul ?
ce va priveste pe voi cat fura atata timp cat baga bani si acolo si acolo? |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Totusi e bine ca apogeul pentru unii nu e Q7.
|
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place masina si chiar astept ca si alti oameni cu bani sa isi ia Hot Rod-uri si nu Bentley sau Maybach. Ne mai clatim si noi ochii cu niste masini deosebite.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Domnul Supapa> Ai dreptate, in Ro trebuie sa avem parte de raul cel mai mic. Iar dupa ne miram ca merge lumea la bulgari.
Ce tara de gunoi putem avea. Dar nici cu gandirea noastra nu mi-e rusine.. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
soferu nu cred ca a lovit linconul asta , mazare mai are si un linocn dala town-car si un navigator sau escalade
This post has been edited by sonykel: 29 Jun 2008, 21:38 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Supapa : Problema e ca acesti oameni sfideaza poporul prin astfel de achizitii. Eu n-am nimic cu oamenii cu bani, sa-si ia ce vor ei. Dar nu daca sunt in functie... Nu ca n-ar avea dreptul, dar nu e normal intr-o tara saraca oamenii politici sa te sfideze la semafor cu masini mai scumpe decat casa ta...
E exact ca si cum ai fi directorul unui spital de handicapati locomotor si ai veni in fiecare zi pe role sau fugind cu o minge sa le arati ce picioare smechere ai tu... Cand vad copiii un astfel de "primar" cu astfel de masina, ce crezi ca inteleg ? "E clar, trebuie si eu sa fur ca sa ajung bogat"... Ai bani, ia-ti SLR, Lambo, Maybach, Bentley, ce vrei tu.. Dar daca vrei o functie gen primar sau presedinte sau altceva, fii frate mai modest... Si cand spun modest nu ma refer la Logan Prestige, dar macar un Audi A6 sau ceva asemanator, umple-l de optionale, baga-i un super motor, dar macar sa fie ceva uman, sa nu bata la ochi chiar asa grav. E doar parerea mea. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
eu ca cetatean al orasului constanta nu ma simt sfidat de loc... nu te supara dar asta e parerea mea...
eu intr-un fel apreciez ca e pe fata omu , decat altii care zic ca a eu am masina personala un cielo , mertanu e de la munca si de fapt ei umfla banciile prin anumite paradisuri fiscale... asa mazare e genu de om: uite mi-am luat un morgan , uite asta e casa din brazilia , uite mi-am luat un yacht... parerea mea... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
A l e x |
![]()
|
Sincer nici eu nu ma simt sfidat, dar gandeste-te ca majoritatea romanilor abia ca au bani sa se intretina... Da, au masini "noi," dar in credit auto pe 10 ani sau cum am mai auzit cazuri, credit pentru avans, apoi leasing, etc... Cum crezi ca se simt ei cand isi vad primarii in masini de astea ?
E vorba de diplomatie mai mult decat orice. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sonykel |
![]()
|
nu stiu cum s-or simti , dar eu ca ``patron`` am ajuns la concluzia ca romanului nu-i place sa munceasca si ca romanului de rand banul muncit ii pute... si eu am masina in credit pe 7ani , dar stiu ca am casa mea am realizat niste lucruri(cu ajutorul parintilor , am doar 21de ani) si inca nu am un job stabil(firma este a parintilor)
dar faptul ca-l vad pe cutare cu SLK sau Q7 imi da o oarecare ambitie... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Oricum Mazare avea bani destui inainte sa ajunga primar. Iar toate firmele lui sunt puternice tot inainte de primul mandat. Baiatul avea yacht din '90 si ceva.
Mai mult ma deranjeaza mentalitatea celor care critica in necunostinta de cauza decat ca isi ia el nush ce masina. Lasati constantenii sa hotarasca singuri daca au votat bine sau nu. A iesit cu 70% din prima, iar daca vine unu si zice "poate realizeaza si taranimea pe cine a votat" inseamna ca vine si ma face pe mine intr-un anumit fel. Si nu cred ca ma stie vreunu pe mine ce am in cap sau cat de taran sunt. P.S. ... mi se rupe sincer cine e primar atata timp cat vad ca se face ceva si e mai bine decat inainte. Iar acum este. Parerea mea. P.P.S. -- Argon, nu la tine ma refeream cu taranimea ... sa nu intelegi gresit. E vorba de niste discutii din presa. This post has been edited by TheSaiLor: 29 Jun 2008, 22:20 |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 08:43 |