Ce masina si-a mai luat Radu Mazare, sau cum o duc primarii pe la noi!
![]() ![]() ![]() |
Ce masina si-a mai luat Radu Mazare, sau cum o duc primarii pe la noi!
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Are dreptate A l e x.
Dar nu numai ca si-o ia, dar mai vine si lunar sa ne arate prin presa ce achizitii are.Bine ca nu-i chiar de condamnat..dar nu e frumos. Ce-a mai muncit si asta ca intr-o perioada arunca banii cu sudoare castigati pe la gunoi. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
iar incepeti ma cu taxa... da-o n ``muma masii`` de taxa , ca e 3ron si un abonament pe o saptamana e 10-20de ron(cat sta un turist la mare) oare chiar asa scump e??? eu nu cred... totusi pentru un condediu in mamaia sau in constanta la ce tarife de cazare sunt 10-20ron sau de ce nu 50ron e o nimica toata , a si sa zicem ca esti cazat in statiuni(eforie , netpun , vama , olimp etc) dai 7lei pe zii si vi si vizitezi mamaia sau te plimbi si tot nu e mult...
ce mai faci in ziua de azi cu 7lei? iei u cola la 0.5 si 2 cornuri cu ciocolata sau un pachet de tigari si un orbit... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
Nu stiu daca sfideaza sau nu pe cineva ca doar nu a venit la mine sa-mi rada in nas si sa se laude cu masinile lui. Un lucru e sigur, fata de alti oameni cu bani el chiar are gusturi...pot spune ca pare mai "citit"
![]() Pe de alta parte eu daca as avea bani multi as evita pe cat posibil sa apar in media, pentru ca apare barfa si pentru ca tin la libertatea de a merge pe strada pana la supermarket nederanjat. |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ia ca vreau sa-mi plateasca vreun constantean taxa aia cand vin la mare.Daca e asa mica
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
socoteste 7 lei de aici, 7 lei de acolo, cam la cat ajunge bugetul primariei datorita acelei taxe. Si cam ce s-a facut de banii aia+taxe si impozite obisnuite+bani de la bugetul central. E o vorba " nu e greu sa pui taxe si sa faci niste lucruri (mai mici sau mai mare)". Mai greu e sa gestionezi cat de cat bine banul public
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
sonykel : Nici macar n-ai inteles ce-am vrut sa spun. Ma rooog.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Taxa pe 7 zile la Mamaia e 25 ron, adaugati la cei 22,5 ron dati pe rovigneta pe 30 zile... bani aruncati, unii ca sa admir mizeria si hoardele de caini din Mamaia, ceilalti ca sa-mi musc limba prin gropile de pe drumurile patriei.
On-topic: exhibarea semnelor exterioare de bogatie (sau "sindromul portofelului de plumb" sau, de ce nu, "sindromul scroafei urcate in copac"), mai ales la un "ales al poporului" nu-mi inspira o inteligenta propriu-zisa, ci o "inteligenta becaliana", din pacate foarte admirata la noi... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Arhimede |
![]()
|
Inteligenta becaliana e la modul: faptele mele sunt mai istete decat sunt eu.
This post has been edited by Arhimede: 29 Jun 2008, 23:02 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Taxa asta se regaseste si la bulgari in o statiune. Da nu am auzit pe nimeni sa se planga. Poate nu e cea mai corecta taxa, dar pe mine ma bucura faptul ca sunt destui care nu vor sa dea 3 lei int-o zi si isi lasa masinile in arcarea hotelui toata saptamana. In felul asta se poate circula acceptabil in Mamaia si nu mai fac o o ora jumate pana la Midia.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Daca tot vorbeai de bulgari, in Balcic mi-a dat la intrare la bariera o cartela, m-am plimbat un pic prin statiune, iar la plecare mi-a scanat cartela si nu mi-a cerut nici un ban. E o mica mare diferenta fata de modul de taxare din Mamaia, adica "banii inainte" (ca la curve).
Ontopic: nu-mi place masina in primul rand pentru ca e o replica, nu un original restaurat. Imi plac masinile lui Jay Leno, de exemplu, Duesenberg-uri, Rolls sau chiar masini cu aburi. Alea dovedesc gust si pasiune. Dupa ce masini isi cumpara, Mazare e un taran cu bani si fara gusturi. This post has been edited by raqzvan: 30 Jun 2008, 01:50 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(sonykel @ 29 Jun 2008, 22:43) QUOTE(ionutctn @ 29 Jun 2008, 21:28) In declaratia de avere de dinaintea alegerilor declara ca avea 8000 de euro in cont bancar ![]() ![]() E pe fata dupa alegeri, mare caracter, intradevar, esti exemplul perfect al alegatorului naiv. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai da' mai lasati-o-n masa cu prostiile astea... auzi taxa de plimbat prin statiune... o au toate statiunile...asa e si-n strainatate... ne lasaaaati
![]() Ce?!?! cumva cand ati stat la facultati prin alte orase, sau cand ati tranzitat alte orase, sau cand ati fost la tara la bunica sau la matusa, v-a taxat cineva ca ati trecut prin orasul/comuna/satul respectiv???? Nu vi se pare ca exagerati putin??? Nu stiu daca e impresia doar a mea sau mai sunt si altii dar cred ca cei ce au zis de bine de taxa asta sunt constanteni, de acord domnii mei, se profita din turism, dar nu asa, ne vedem propriile interese dar fara sa prejudiciem pe nimeni... ![]() PS. De azi inainte am sa pledez pentru introducerea taxelor de tranzit in fiecare orasel, sat sau comuna... sa prospere si ei, sa vedem lincoln si pe la sate... atunci dragii mei sa vedem daca mai plecam din case!!! ![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<PS. De azi inainte am sa pledez pentru introducerea taxelor de tranzit in fiecare orasel, sat sau comuna... sa prospere si ei, sa vedem lincoln si pe la sate... atunci dragii mei sa vedem daca mai plecam din case!!! >>
Eu cred ca e o mica mare dioferenta intre realitate si ceea ce vrei tu. Nu te obliga nimeni sa vii in Mamaia. Poti sa te duci la Neptun, Olimp, Costinesti, Vama Veche. Daca ai ales Mamaia inseamna ca ai fost de acord sa te duci intr-o statiune unde platesti o taxa auto. Clar. In schimb sa iti ia cineva taxa ca treci printr-o localitate este cu totul alta treaba. Nu cred ca ti-a cerut nimeni nici un ban ca ai trecut prin orasul Constanta. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dar ca sa merg de la Constanta la Histria pe unde as lua-o?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei sa ocolesti Mamaia poti s-o iei prin Ovidiu, apoi spre Navodari...
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Discutia e alta, lumea sustine ca taxa nu e si taxa de tranzit. E, uite ca este. Asa ca instituirea unora la fel de catre alte localitati ar fi fix acelasi lucru. Cine nu vrea sa treaca prin localitatile respective sa o ia pe la bulgari, de ex...
Si este discriminatorie. Pentru ca nu se aplica anumitor categorii, "privilegiate". Celelalte categorii (carora li se aplica) sunt discriminate. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Daca tot se vorbeste de taxa asta sa mai zic...
Daca vii dinspre Navodari (Mamaia-Sat, unde am stat eu) si vrei sa mergi spre B-dul Mamaia (parca asa se cheama, acolo unde e intrarea spre satul de vacanta) trebuie sa platesti de 2 ori... (platesti o data la intrarea dinspre Navodari, la Perla iesi, treci printr-un giratoriu si intri din nou ![]() ![]() Dupa care incepe vanatoarea de locuri gratuite de parcare, ca daca nu esti atent vin alti hamesiti si-ti iau 3 ron/h parcare ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
klaus |
![]()
|
Mai si-aduce cineva aminte de taxele de tranzit de la Giurgiu? Alea desfiintate dupa intrarea in UE? Cui i se pare ca alea erau altfel?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Taxele astea sunt instituite de niste "intelecte impotente", care nu-s in stare sa scoata bani din turism decat pe astfel de cai.
Foarte bine a punctat Klaus. Mai mult nu stiu ce-ar fi de comentat. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
din punctul meu de vedere:
pentru cine merge in mamaia si stie ce il asteapta ( am fost o sambata acum 2 sapt. si nu am inteles nimic de banii dati ) taxa de bariera e nesemnificativa ) ar fi culmea, te duci in mamaia si iti pui problema taxei. hrebe o fi platit taxa ![]() in alta ordine de idei e anormal pentru cei ce tranziteaza mamaia sa plateasca taxa, la fel cum e anormal ca sa mai platesti si taxa de statiune cand iti iei o camera la hotel. pentru mine litoralul romanesc este bataie de joc. de ceva timp ma duc mai la sud, cu mult mai putini bani si ma simt mult mai bine |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu e vorba sa-mi pun problema ca ma leftereste taxa lui parata. Nu-s bogat, dar nici in halul asta de rupt si descult nu sunt.
![]() E o problema de PRINCIPIU. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu sunt curios de ce va duceti in mamaia? Ce e asa bun acolo? Va place sa stati ca sardelele in cutie pe plaja? Sa nu va puteti scoate masina din parcarea hotelului? Sa stati la coada ca sa mancati...? Sa dati sume aberante pe aceleasi facilitati pe care le-ati avea mai ieftin in Eforie, Jupiter etc?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Stiu...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Mizeria de pe litoralul nostru e la fel ca in ceilalti ani in timp ce urmarim in presa ce vile sau ce masini si-au mai luat alesii nostri.
Indivizii astia au fost destul de inteligenti ca sa-si transfere proprietatile rudelor lor si uite asa saracii stau in chirie si traiesc de pe o zi pe alta. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
GoGu |
![]()
|
Eu merg la Mamaia-Sat. E lejer, nu e ingramadeala, plaja relativ curata (bineinteles ca dintr-o mana de oameni se gasesc 2-3 sa lase o gramada de gunoaie), ma rog, e mai OK (exceptand sambata seara cand o discoteca din zona omoara, acustic vorbind, totul pe o raza de 3 km pana la 6 dimineata...).
Dar, cu toate astea, dupa experienta de anul asta am decis ca la anul sa merg in Grecia... M-am saturat de rahatul invelit in staniol pe care il reprezinta litoralul romanesc (ma refer la servicii si factorul uman, pacat de plaja, mie personal imi place f. mult plaja de la Mamaia, ma refer la portiunea lata dinspre nord, nu fasia aia ingramadita din centru). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
R19/16v |
![]()
|
Mamaia sat as in Navodari? Acolo da...
Eu am fost in Eforie, am stat foarte bine, ieftin, a/c, frigider etc... 120 de lei pe noapte la 3 stele. Un hotel similar, in mamaia, era 200/noapte. Am trecut si prin mamaia. In timpul saptamanii, miercuri parca, mi-a luat 25 de minute s-o traversez in drum spre navodari, la intoarcere am facut marea greseala sa ma opresc 5 minute sa iau o inghetata. Pentru alea 5 minute a trebuit sa platesc 3 lei parcare si sa ascult manelele ce urlau dintr-un X5 (incaltat cu cauciucuri de iarna). Eu am plecat din oras cu speranta ca scap de suferinzii astia... Dupa mine, litoralul e de vizitat in prima jumatate a lui iunie si un ultima jumatate a lui septembrie. Atunci te poti relaxa. |
--------------------
DS
5H
|
GoGu |
![]()
|
Exact, eu deja m-am intors, am fost de pe 15 pana pe 22 iunie, si am gasit casuta absolut decenta la Mamaia Sat (baie, AC, frigider, TV) la 100 ron/casuta pe zi... In perioada asta stolurile de Q7, X5, Touaregurile apartin in majoritate balaoachesilor patroni peste vreun ringhispir din satul de vacanta.
In weekend si in full-sezon preturile si ingramadeala ma fac sa cred ca Mamaia e pt. masochisti... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
s3v3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 22 March 06 ![]() |
Deci ce treaba are taxa de intrare in Mamaia cu masina lu' Mazare?? macar constanta are drumuri asfaltate (majoritatea) asa ca au si o directie banii aia... daca si-a luat omu masina editie limitata e treaba lui; la fel cum e si cu averile ascunse de ochii presei...; macar sa vede ca a facut ceva... si nu va mai luati ca astia de la litoral e hoti (cei care pun preturile). Nu va comvine??? exista alternative mai in Nordul statiunii Navodari tabara; sau daca nici acolo nu e bine... cu cortul pe plaja in Corbu, Vadu... sau mai la sud Eforie, Neptun etc;
Nimeni nu baga mana in buzunar, doar noi o facem asa ca trebuie sa fim atenti cum ne dam banii... |
--------------------
dacia /Fiat
1310 lx break/G.Punto
1991/ 2008 1,4 77cp
- br-11-nyc/ ct 43 BUB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 13:32 |