Topic-uri inchise, nelamurire
![]() ![]() ![]() |
Topic-uri inchise, nelamurire
DSops |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
orice topic poate fi redeschis la cererea userului. DAR sunt automat inchise topicurile care au mai fost discutate, cu link catre unde s-a mai purtat discutie .
ceva exemple sa ne lamurim si noi te rog ? ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Eu am impresia ca, prin cerere expresa la Admin sau Moderator, se poate deschide iar discutia, daca intr-adevar problema mai are si alte solutii...???
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Si ca peste tot in Romania : Traiasca BIROCRATIA!
Mai facem cateva "drumuri" la "primarie","prefectura","directia de taxe si impozite locale",facem un teanc de PM-uri si ni se aproba redeschiderea topicului! Legenda: drumuri = cautarea unui admin/moderator on-line care sa detina si drepturi de administrare/moderare in sectiunea respectiva primarie, prefectura, directia de taxe..... = alti moderatori/admini care trebuie sa-si dea acceptul. Eu as propune altceva: sa se inchida topicurile care nu primesc raspunsuri intr-o perioada de xx Zile, iar cel care a deschis topicul sa i se dea dreptul de a-l redeschide daca mai are ceva de adaugat sau de spus. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nu e chiar asa . de obicei moderatorii sunt mai tot timpul online.
trimiti pm , si cam intr-o zi primesti raspuns . la primarie e la fel ? ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
George, uite de exemplu topicul despre Guvern: l-a inchis asarban din motive foarte ciudate: rezultate: s-au mai deschis alte 2-3 topicuri pe aceeasi idee. Nu vad cum anume se "salveaza spatiu"...
Nu face decat sa ii fie foarte greu unui user sa se orienteze ... care e topicul in care se vorbeste, ce si cum ... e cam aiurea asta cu inchisul topicurilor, sincer acuma. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Valentine, n-ai dreptate in cazul topicului ala.
Discutia a plecat de la cum se va face guvernul. Bun. S-a facut guvernu, a fost validat, gata. Inchdem discutia aia si deschidem o discutie noua despre ce face actualul guvern. E anormal ca cineva care vede prima data topicul sa citeasca zeci de pagini incepind de la Adam si Eva, si sa ajunga la discutia din zilele noastre. Parerea mea e ca topicurie e bine sa fie inchise daca isi termina scopul, pentru ca alfel ne trezim peste un an ca da cineva raspuns la intrebarea initiala, desi poate omul care a pus-o nici nu mai e printre noi, sau masina si-a dat duhu de mult.... De asta e bine sa fie inchise topicurile care primesc rezolvare, sau isi depasesc scopul pentru care au fost create. Cu ce nu sint eu de acord, si de obicei, acolo unde moderez asa fac, e cu sintagma "S-a mai discutat. Punct". E bine ca, mai ales la probleme tehince, sa lasam omu sa-si rezolve problema, pentru ca fiecare Dacie e unica, si chiar daca sint probleme comune, nu totdeauna se pupa rezolvarile.... Parerea mea, hic (de la sarpe mi se trage ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
DSops dă-ne exemple !!!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
uite exemplu de subiect reinviat degeaba
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...entry16867049 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(paulp @ 29 Dec 2004, 17:47) Discutia a plecat de la cum se va face guvernul. Bun. S-a facut guvernu, a fost validat, gata. Inchdem discutia aia si deschidem o discutie noua despre ce face actualul guvern. eu zic ca moderatorul respectiv ar fi trebuit sa creeze el un topic nou si sa mute in el ultimele 5-6 posturi din topicul vechi, cele care aveau legatura cu noul guvern si nu sa inchida topicul pur si simplu obligindu-l pe valentine sa deschida un topic nou ca sa-mi dea mie replica la un post din topicul vechi. |
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai copilasi dragalasi nu o luati pe langa subiect ca va inchid topicul si il si mut la cosul de gunoi.
Deci ca concluzie generala pentru toti userii: Un topic inchis se poate redeschide la cerere, insa daca in continuare se scrie pe langa subiect in topic moderatorul il poate inchide . In speranta ca problema a fost rezolvata diseara dau stingerea pe topicul asta. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
GeorgeB |
![]()
|
de acord
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Gabi @ 30 Dec 2004, 12:54) Mai copilasi dragalasi nu o luati pe langa subiect ca va inchid topicul si il si mut la cosul de gunoi. Problema NU a fost rezolvata, dovada fiind ultima fraza [...] In speranta ca problema a fost rezolvata diseara dau stingerea pe topicul asta. ![]() Exemplul de mai sus este de la Cafenea, unde explicatia ta draga Gabi contravine regulamentului. Se poate off-topicari la Cafenea (si oricum topicul ala chiar nu se off-topicarea prea mult!). Dar mai sunt si alte cazuri de inchideri ale topicului, care pana la urma e tot o metoda de intimidare / oprirea dreptului la replica / sa am eu moderatorul ultimul cuvant (asta cel putin cand inchizi un topic care are mai mult de 2 posturi). E clar ca oamenii sunt interesati de acel topic, si in momentul in care il inchizi o sa se deschida alte trei, deci nu ai facut nici curatenie, doar mai pierdem timpul cautand prin alte topicuri, dand citate din alte parti, infiintandu-se 10 topicuri pentru acelasi lucru, etc. ![]() Iar argumentul cu cautatul mai usor pica: e mai simplu sa cauti ceva cu search intr-un singur topic, decat in 20 ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
2006
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
DSops >> Asta asa se intimpla daca nu stii despre ce e vorba. I-am trimis un pm la autor, daca apar elemente noi ca sa redeschid discutia. Incepuse sa se abereze cam mult acolo si discutia era fara sens. Lamurit acum?
Te deranjeaza ca nu mai poti scrie si tu acolo? Ai elemente noi legate STRICT de cazul acela cu saritul rotii? Da un pm si se deschide topicul. Dar daca vrei sa scrii acolo doar de dragul de a-ti da cu presupusul, exista rubrica CAFENEA ![]() Mai vrem exemple ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Valentine |
![]()
|
Adica trebuie tot timpul sa asteptam sa raspunda moderatorul la un PM daca acestuia i se pune pata sa inchida topicul. Se pare ca moderatorii au mult timp la dispozitie ...
Alea de la cafenea de ce se inchid?! (la asta tot nu s-a raspuns deocamdata). |
--------------------
Ford
Focus
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
La cafenea sunt topicuri ca in alta parte ...
Singura diferenta dintre cafenea si restul forumului este ca aceasta (cafeneaua) are parte de o moderare "mai lejera" (citat din regulament). Moderare mai lejera nu inseamna ca incepem sa discutam despre computere si incheiem despre televizoare sau mai stiu eu ce. Moderare mai lejera inseamna ca userii mai pot face si comentarii pe langa, mai pot spune o gluma etc .. DAR FIRUL DISCUTIEI TREBUIE SA RAMANA NEALTERAT ! Sper ca a inteles toata lumea despre ce e vorba ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 30 Dec 2004, 21:46) mai pot face si comentarii pe langa, mai pot spune o gluma etc .. DAR FIRUL DISCUTIEI TREBUIE SA RAMANA NEALTERAT ! Sper ca a inteles toata lumea despre ce e vorba ! te rog arata-mi si mie off-topicul pe acel topic inchis (e doar un exemplu). si care e rostu' daca imediat s-au deschis oricum alte 2 (si erau sa fie mai multe) topicuri despre EXACT acelasi lucru?! .... nu inteleg de ce trebuie sa se inchida topicurile?! sa se stearga off-topicareala daca exista si sa se lase userii sa discute in continuare. ce daca vine unu si baga un off-topic aici gata trebuie sa inchidem topicul!?! ... nu vi se pare cam trasa de par? |
--------------------
Ford
Focus
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai, adevaru' e ca draga Valentine, numai posturi la obiect, pline de informatii tehnice ai zis pe acilea in ultimu' timp...
Aici vin oameni cu probleme si raspund oameni care inteleg si se mai pricep olecutza... Pentru desfasurari de idei pe langa subiect si predicat, despre cate in luna si in stele, putem forma un cenaclu literar care sa se intalneasca din cand in cand cu rezultatul unei refulari periodice a inclinatiilor logoreice extinse.... Cand lumea bate campii, repet pentru intelegere, bate campii, de principiu, asupra subiectului nu mai sunt multe de spus. Este asa deranjant cand ai intr-adevar ceva de spus la subiect, cu legatura intrinseca cu problema discutata, sa dai un measaj moderatorilor pentru a te ajuta in demersul tau? Eu consider ca oamenii de pe acest forum mai trebuie sa se mai si destinda, sa mai zica si una alta, dar nu sa se duca cu un topic pana la renii lui mos craciun; in limitele decentei e OK. Daca nu as avea in vedere si aceasta latura subiectiva a oamenilor, multe topicuri ar ramane, dupa opinia mea, doar informatie pura, fara briz-brizuri si zorzoane, si fara derapaje... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DSops |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 30 Dec 2004, 21:42) Dar daca vrei sa scrii acolo doar de dragul de a-ti da cu presupusul... No comments... (Sefu' are totdeauna dreptate. Sa traiti sefu' si pardon - n-am sa va mai stresez cu aberatiile mele... ![]() |
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Unii moderatori au invidii, asta e concluzia.
![]() In mijlocul unei ample dezbateri stiintifice despre conservarea postmortem a vietuitoarelor, si despre efectele benefice asupra omenirii, discutie purtata de mine ( membru turmentat ) , Paulp ( moderator moldovean ) si Georgeb ( maestru moderator ) care a pus la dispozitie material didactic, si chiar cu dispretul lui Dragon ( moderator in opozitie ) apare " Adevaratul mama Omida " ( killer moderator) care ia urmatoarea atitudine pe motiv ca " Stingerea ca faceti forumu' de ras! " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pt tot forumul LA MULTI ANI 2005 ! ![]() PS: La multi ani domnule Asarban ! ![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
Valentine |
![]()
|
Klaus ce mesaj sa dau moderatorilor cand acestia nu tin cont aproape niciodata de restul userilor si decat de vointa domniilor sale si nu suporta ideea ca ei s-ar putea sa nu aiba dreptate? e vorba de o mentalitate aici care cu greu poate fi schimbata. Absolut orice idee sugerata de un user care nu e moderator (mil, dsops, eu si altii) a fost respinsa pe motiv ca "stiu moderatorii ce e mai bine pentru useri) ... si cum deja in ultimele 3 posturi, asta al meu, cel al lui Daddy si cel al lui Dsops am facut "off-topic" astept cu nerabdare inchiderea acestui topic, conform regulii (neoficiale).
![]() PS La multi Ani! 2005 ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Bineinteles!
Alcoolicilor! Nu v-ar fi rusine! Daca v-ar vedea parintii vostri care au vrut sa iasa oameni din voi si voi doar cu "beutura" in nas! Si mai vine si factorul ala perturbator de Georgica cu serpii lui in sticle, si asta nu va potoleste noooooo, voi incepeti ca in bancul cu rusul "a gde balena!" incepeti cu anaconda in sticle! Sa va fie rusine! O sa incepeti sa dormiti pe voi pe forum! O sa incepeti sa nu mai stiti unde sa postati. O sa scrieti despre lgn la clt de atata "beutura" Hai la multi ani! PS 1 Domnu Daddy: eu sunt "adevaraTUL" mama Omida da??? PS 2 Valentine...ai citit Harry Potter? Stii..posturile tale imi aduc aminte de Draco Reacredinta! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bogdanescu |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 31 Dec 2004, 00:23) Mai, adevaru' e ca draga Valentine, numai posturi la obiect, pline de informatii tehnice ai zis pe acilea in ultimu' timp... As dori sa reiterez, acest forum NU ESTE BODEGA DIN COLT. Aici vin oameni cu probleme si raspund oameni care inteleg si se mai pricep olecutza... citez din regulament, punctul 2, litera e: "Nu este permis atacul la persoana. In acest sens nu atacati persoane ci idei. " citez din semnatura lui asarban: "Porunca 11: ... NU atacuri la persoana OR ELSE!..." citez din regulament, punctul 7, litera e: In cazul incalcarii punctului 2c, 2d sau 2e moderatorii vor edita sau sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul care a postat mesajul. La a treia avertizare pe aceeasi tema, moderatorul poate dispune blocarea temporara a abilitatii utilizatorului de a trimite mesaje noi. asteptam cu interes aplicarea regulamentului... |
--------------------
renault
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, si eu astept...
Ti se pare ca am atacat pe cineva? Am zis de cineva ca e prost, ca scrie tampenii sau ca-i slut, stramb si urat? Am constatat ca exista o gramada de raspunsuri la obiect... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdanescu |
![]()
|
Da. Mi se pare ca l-ai atacat pe valentine. Diplomatic, e adevarat, nu cu cuvinte urite, dar un atac la adresa lui. |
--------------------
renault
2006
|
|
Valentine |
![]()
|
stai bogdanescu ca n-ai inteles regulamentul. ca si legea in tara asta, el nu se aplica sefilor (aka moderatorilor) decat in cazuri rare, si doar pentru a da un exemplu ca uite domn'le se aplica.
d'aia nici n-am mai zis nimic de faptul ca sunt un "locuitor" al "bodegii din colt" ... eu probabil ca imi luam un ban frumos daca indrazneam sa comentez ceva de genul ala catre un moderator. |
--------------------
Ford
Focus
|
paulp |
![]()
|
Mai voi astia doi, na ca va iau si oleaca la atac la persona, ca tot vad ca se practica aici.
Ce aveti? Nevestele sint la coafor si n-aveti treaba? Sau se epileaza prin baie si va simtiti parasiti? BAAAAIIII..... E noaptea de Anu Nou. Toata lumea e in razboi dupa cum se aude afara... Toti vrem sa ne distram.... Si voi ce faceti? Desfaceti firul in patru si va asteptati sa va plinga cineva de mila... Iaca Capra (sic!). Stiu ca am fost rau, dar em inceput Anu Nou oleca mai devreme si sint vesel. Hai Noroc Si La Multi Ani, si sa ne vedem cu bine la anu, si sa fie intr-un an mai bun. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
DSops |
![]()
|
![]() ![]() si... inchideti topicul ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 20:06 |