Spoiler fata 1 ph 2., preturi,variante...?
![]() ![]() ![]() |
Spoiler fata 1 ph 2., preturi,variante...?
CiPPtm |
![]()
|
||
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
|
||
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression.
- KO 920 DU' "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|||
bigguy00 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 12 April 08 ![]() |
nu pot sa te ajut cu preturi dar pot sa-ti sugerezi sa ti-l repari cu fibra de sticla si rasina ... iese super daca ai rabdare. Asta ii valabil si pt cazul in care iti lipsesc bucati. (Rasina + intaritor)(500ml) + fibra(1mp) gasesti pe la 50ron pe la magazinele de modelism.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
98 Phase 2 1.8 16v
- B 64 MFV
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Un spoiler il mai gasesti pe la dezmembrari...vreo 250 RON
Nou e vreo 400 RON plus montaj plus vopsit. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
Bucati lipsa din el nu am,ii intreg numai ca s-a fisurat in vreo 4-5 locuri(dupa o inspectie mai amanuntita).De reparat m-am gandit si eu dar vreau sa te intreb la partea din exterior cea care se vede,a trebuit revopsit dupa reparatie,nu? Si daca tot am ajuns aici,imi puteti spune cum se da jos spoilerul?
![]() This post has been edited by CiPPtm: 30 May 2008, 12:54 |
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression.
- KO 920 DU' "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
ahaaaaaaa
![]() aici e partea cea mai misto evident ca trebuie sa te bagi sub masina, sa scoti toate scuturile si plasticele de acolo. Ai niste suruburi care il tin de aripa. in rest ai nevoie de rabdare si spirit de observatie...sunt destul de multe suruburi si iti recomand o trusa completa de scule inclusiv surubelnite sau inbusuri de tip torx. Evident ca trebuie sa ii dai jos rotile ![]() This post has been edited by Johnny78: 30 May 2008, 14:37 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
Nu este necesar sa dai jos rotile.E suficient sa iei de volan stnga si drepta si sa desfaci suruburile care sunt prinse pe aripa.Mai sunt niste suruburi in fata la imbinarea cu scutul motor,si cam atat.In 30 de minute ar trebui sa iasa,poate si mai putin.Spor la treaba!
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Se poate si cu rotile pe masina, evident, dar dureaza mai mult de jumatate de ora daca vrea sa mai ramana cu ceva din el. Atentie pe la cablurile de proiectoare...
La ce locatii au suruburile alea de la partile de dedesubt, e mai bine sa o ridice macar pe capre, ca sa vada omul ce face. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
Ai aici modul de montare si demontare bara fata.Sunt indicate si locurile pe unde sunt suruburi.Sper sa te ajute.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Pana la urma face ce face si tot la dat jos roata ajunge, daca vrea sa munceasca comod.
![]() As vrea si eu documentul integral daca se poate... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
inalbi5m |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
COXI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 February 08 ![]() |
Daca aveti acest manual in limba engleza va rog sa il puneti pe forum. mersi
|
--------------------
Laguna 1 Phase 2
Laguna 1 Phase 2
1999 Break 16 16v
- BH85COX
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Nu cred ca Inalbi5m il are si in engleza.
am sa incerc sa il traduc dar nu am Adobe Writer. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
COXI |
![]()
|
Daca poti chiar te rog, pentru ca mi-ar fii foarte de folos. Sau poate aveti careva cartea ai de reparatii Hyemens sau cum ii zice dar sa fie tot in engleza sau in romana. Mersi
|
--------------------
Laguna 1 Phase 2
Laguna 1 Phase 2
1999 Break 16 16v
- BH85COX
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Nu cred ca stiu despre ce vorbesti.
Poti sa imi dai mai multe detalii? This post has been edited by Johnny78: 6 Jun 2008, 06:52 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
COXI |
![]()
|
Inainte sa imi iau Laguna am avut un Opel Vectra A din 95 si am avut un manual in care era desfacuta toata masina bucati si scria tot cum functioneaza si cum se desface, absolut tot. Oare pentru asta nu exista asa ceva? Nu mai stiu exact cum se numea manualul, am sa ma interesez si o sa postez.
|
--------------------
Laguna 1 Phase 2
Laguna 1 Phase 2
1999 Break 16 16v
- BH85COX
|
|
Johnny78 |
![]()
|
COXI:
Imi cer scuze pentru postul anterior, am vrut sa pun ca "nu cred ca stiu" in loc de "nu cred ca sti". Inca o data, scuze. Manualul ala de ca vorbesti exista in versiune elecronica si se cheama Dialogys la Renault. E un fel de "fata Morgana" pentru multi dintre noi dar pana la urma facem noi rost de el ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
COXI |
![]()
|
Nici o problema, dar daca il are cineva as avea nevoe si eu de el, numai sa fie in engleza cel mult.
|
--------------------
Laguna 1 Phase 2
Laguna 1 Phase 2
1999 Break 16 16v
- BH85COX
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Cauta-l pe TZACHE pe forum. zicea ca are asa ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
COXI |
![]()
|
Imi cer scuze, dar sunt nou pe forum si nu prea ma stiu. Cum sa dau de el? Pe unde sa il caut? Si inca o intrebare are cineva cartile masinii in engleza sau romana ca eu le am, dar sunt in franceza si nu stiu, iar pe net nu gasesc decat de laguna 2.
|
--------------------
Laguna 1 Phase 2
Laguna 1 Phase 2
1999 Break 16 16v
- BH85COX
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ca sa dai de Tzache ai functia "search"
As putea sa te ajut sa intelegi ceva din cartea masinii dar stai al naibii de departe ![]() sa vad pe unde gasesc o carte in engleza...te anunt eu daca gasesc. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
inalbi5m |
![]()
|
Cred ca despre manualul asta vroia sa zica Coxi: http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/...tegory_rn=14531.
This post has been edited by inalbi5m: 4 Oct 2008, 17:33 |
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Cred ca e o problema cu link-ul pentru ca nu-l pot accesa.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
inalbi5m |
![]()
|
Am incercat link-ul si merge..................
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
am eu dialogys ,.......are aproape 3.GB dar nu cred ca pot sa-l postez aici....
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1 phase2 1.6 16v 107
1999 CONCORDE
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pe xp sau pe 98?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
pe xp,sunt 5 arhive rar. a cate 5 sau 6 sute de mega fiecare...
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1 phase2 1.6 16v 107
1999 CONCORDE
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
ai putea sa trimiti prin posta un DVD ? platim noi binenteles........
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Nu e rea ideea
dar mai bine vorbim pe PM. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
aditzah |
![]()
|
![]() Lagunist adevarat Group: Members Posts: 84 Joined: 29 December 06 From: Brasov ![]() |
am eu manualul de reparatii in engleza in format html si are vreo 130 de mega.
l-am postat aici acum vreo 2 ani dar nu a fost mare bataie pe el.. o sa-l pun iar sus in cateva zile intr-un topic nou sa-l vada toata lumea, dar sper sa nu fie vreo problema cu moderatorii. am dat jos ambele spoilere in 30 de minute fara sa dau vreo roata jos.. dupa ce se scot suruburile se trage usor in fata, dar cum zicea johnny atentie la cablurile de la proiectoare!! pe mine m-ar interesa manualul de utilizare in engleza sau romana intrucat nu-l mai gasesc pe-al meu nici cum. are cineva? This post has been edited by aditzah: 8 Oct 2008, 09:11 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 RTX 1997
|
|
Johnny78 |
![]()
|
am eu ceva, ceva
ai in profil YM |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 07:41 |