Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Spoiler fata 1 ph 2., preturi,variante...?

Andrius
post 9 Mar 2012, 09:50
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Timisoara

Pentru a nu mai deschide un topic pe aceiasi tema.....

Am reusit sa imi sparg spoilerul -jumatate din grila de sub numar- si as vrea sa il repar.
Am bucatiile lipsa dar nu prea stiu unde sa merg sau cum sa fac...
Stie cineva un loc bun in care imi pot repara spoilerul si un pret aproximativ?

Mersi

--------------------
Renault Talisman 1.6 160HP 10/1998
Renault Laguna 1 ph 2 1998. 1.6 16v K4M
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Adi R5
post 10 Mar 2012, 10:47
Post #32

Membru autentic

From: A R A D

..la un tinichigiu cu rabdare....cu pocnituri...apoi la un vopsitor cu rabdare....chit/fibra...

--------------------
Renault Espace 2007
+
ionutmanole
post 7 Nov 2013, 20:26
Post #33

Membru autentic

From: Roman, Neamt

Am gasit la un coleg amabil pe site piesele care au fost "atinse" la masina mea. Acum as vrea sa stiu daca este OK sa le vopsesc cu spray? Este vorba despre o aripa neagra si un spoiler argintiu, pe care trebuie sa le aduc la culoarea masinii (visinie). am mai folosit in trecut spray vopsea pt mici retusuri, stiu exact ce culoare se potriveste, dar nu stiu daca in cazul de fata aplicarea pe suprafetele curatate si degresate da rezultate sau trebuie aplicat intai vre-un grund sau altceva. Ceva parerei?

--------------------
Renault Laguna 1 1994/1.8 RT - NT 07 EZY
+
AeoN
post 7 Nov 2013, 22:16
Post #34

Membru

From: Craiova

Salut

Cu spreiul nu o sa faci mare lucru,este decat pentru reparatii mici nu pentru o aripa.

In primul rand ca iti mai trebuie un sprei cu lac cel putin si vreo 2-3 cu vopsea ceea ce te ajunge la 100 ron de voie.

Si de iesit o sa iese numai cu dungi si in plus o sa se decojeasca pt ca spraiul cu lac este o porcarie

A, si inca ceva daca vrei sa schimbi culoarea de la negru la visiniu ar trebui sa dai si cu primer/filer pe tabla.

Cel mai bine dute cu aripa si spoilerul la un vopsitor si cu 150 gr vopsea si lac ti le va face bine.

--------------------
Renault Laguna 1.8 8V 1997 RTE - DJ 09 DZB
+
srevni
post 9 Nov 2013, 10:19
Post #35

Membru autentic

From: Cluj Napoca

ionutmanole poti vopsi si cu spray. Uite cum arata dupa 3 ani o masca si o bara fata vopsita cu spray. Nici eu nu ma asteptam sa tina atit de mult, avind in vedere ca zona este expusa la pietricele aruncate iarna si alte resturi ce mai sunt pe asfalt. DSC02537.JPG ( Size: 434.73k ) Number of downloads: 125
DSC02548.JPG ( Size: 577.73k ) Number of downloads: 148

Daca vopseaua de pe piesele tale este ok, nu este cojita sau crapata, tot ce trebuie sa faci este sa o matuiesti cu hirtie abraziva granulatie 300-400 care rezista la apa. Cu un burete imbibat cu apa storci pe piesa si cu hirtia pusa pe un suport zgirii lacul. Pe lacul nematuit nu se prinde vopseaua cum trebuie. Dupa ce o matuiesti, o speli cu apa, o degresezi cu diluant sau spirt alb, dupa care o poti vopsi. Cu vopsitul ... aici trebuie sa-ti faci mana, cum se spune. De la distanta de 30 cm cu apasari scurte si miscari laterale. Piesa pe care o vopsesti, trebuie sa stea verticala, astfel incit si doza de vopsea sa stea verticala. Ce vezi in pozele de mai sus sint doar 2 straturi fara nici un lac. Daca mai dai si lac transparent, o sa reziste chiar mai bine. Sacrifica o doza de spray pe spoilerul rupt (daca nu l-ai aruncat deja), si fa-ti mana. Bafta mare!

Pe vremuri, am vopsit o Dacie 1310 cu imbunatatiri din doze de spray. Nimeni nu m-a crezut ...

--------------------
O774 O65 49O
+
tunderbird
post 11 Nov 2013, 19:26
Post #36

tunzator de iarba & atacator de integritatzuri

From: Bucuresti

Confirm ceea ce spui tu, cu o completare: vopseaua din spray trebuie sa fie de calitate... de la firmele care sunt specializate in prepararea la culoare a vopselelor, nu de pe rafturile hypermarket-urilor.

--------------------
Dacia Dacia 1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000 - B 13 ABC
Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999

Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura!
(N. Iorga)
+
AeoN
post 11 Nov 2013, 19:59
Post #37

Membru

From: Craiova

Adevarul este ca poti sa o vopsesti si cu pensula,sau mai bine cu trafaletul din acela cu burete.

Niciodata nu o sa poti vopsi cu sprayul ca si cu un pistol de vopsit care costa de la 1000 E in sus.

Acum depinde ce vrei,parerea mea este ca nu se merita decat daca ai suprafete mici,de retus , iti spun asta din experienta.

Bafta!

--------------------
Renault Laguna 1.8 8V 1997 RTE - DJ 09 DZB
+
tunderbird
post 12 Nov 2013, 18:31
Post #38

tunzator de iarba & atacator de integritatzuri

From: Bucuresti

QUOTE(AeoN @ 11 Nov 2013, 19:59)

... Niciodata nu o sa poti vopsi cu sprayul ca si cu un pistol de vopsit care costa de la 1000 E in sus.

Acum depinde ce vrei,parerea mea este ca nu se merita decat daca ai suprafete mici,de retus , iti spun asta din  experienta...
*

Corect! Numai ca degeaba ai pistol de 1000 de oiro, daca nu ai mana formata, sau nu pregatesti suprafata cum trebuie...

Sunt spray-uri care au duze pentru a realiza pata de vopsea cu o geometrie similara celei a pistolului de vopsit... daca ai ceva indemanare, cu asa ceva poti vopsi un pic mai bine decat acceptabil... cu conditia ca si continutul sa fie de calitate.

Cateodata preferi sa dai mai putin pentru un nivel acceptabil al calitatii, decat sa cheltui o caciula de bani la vopsitor care iti ofera cam tot aceeasi calitate a lucrarii.

--------------------
Dacia Dacia 1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000 - B 13 ABC
Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999

Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura!
(N. Iorga)
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 08:46
Dacia