Fail Inchidere centralizata
![]() ![]() ![]() |
Fail Inchidere centralizata
Cretzu80 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 2 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3 1.5 DCI 85 de telegari d`ala-n 3 usi
2007
|
|||
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
pai n-are sens sa te mai duci la service. mi s-a intamplat si mie chestia asta, si la inchidere, si la CD player, doar ca sigurantele nu erau iesite, ci probabil doar putin oxidate, ca dupa ce le-am frecat cu o cheie si le-am pus la loc, a mers totul ok
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
Cretzu80 |
![]()
|
Dar cu ledul ala rosu de la butonul de blocare al usilor?...iti ramane aprins cand inchizi usile din exterior cu telecomanda?
|
--------------------
Renault
2007
|
|
c_dan_ionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 October 07 ![]() |
Ledul e normal sa stea aprins cand sunt blocate usile.
|
--------------------
Renault
Clio III
dec 2007 Privilege
- AB XX CDI 1.5 DCI 85 CP - 30000 KM (iul.2009)
|
|
Cretzu80 |
![]()
|
da, cand sunt in masina si se actioneaza blocarea automata cand ruleaza masina...dar sincer eu nu am vazut niciodata pana aseara sa ramana aprins cand o inchid in parcare si plec...ai dat un check si ai vazut ca asa e?...pentru ca eu nu cunosc pe nimeni cu clio 3 ca sa testez...
Multam |
--------------------
Renault
2007
|
|
c_dan_ionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 October 07 ![]() |
Da, sunt sigur. E ok.
![]() In afara de a mea am mai vazut la cateva Clio 3 de la firma la care lucrez. Si la ele ramane ledul aprins cand inchizi de la butonul cheii. |
--------------------
Renault
Clio III
dec 2007 Privilege
- AB XX CDI 1.5 DCI 85 CP - 30000 KM (iul.2009)
|
|
ovidiu_id |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 10 August 07 From: VULCAN HD ![]() |
salut
confirm si eu ca la inchiderea usilor cu telecomanda ledul care indica usi blocate in interior ramane apris Singura chestie este ca nu stiu cat timp sta apris, ca de exemplu daca le inchid seara ledul este aprins, iar dimineata cand plec din nou nu mai este. Nu am avut rabdarea sa vad cat timp sta aprins. |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.2 16V/Dynamique
|
|
Cretzu80 |
![]()
|
Multumesc...m-am linistit...si m-ati scutit de un drum inutil la service...ca si concluzie cred ca a fost de la siguranta...sper...
![]() |
--------------------
Renault
2007
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
si ca sa fim mai catolici decat papa, ramane aprins cateva minute dupa care se stinge. la scenic, clio 2 si megane asa este.
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
pyu_ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 27 November 06 ![]() |
Doar un minut sta aprins si iti confirma ca usile au fost incuiate.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 Privilege - Clima, MP3
- B XX XXX
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Doar un minut sta aprins. Scrie in carte.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP
- CT-95-PUF Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
alex_269457 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 22 January 07 ![]() |
Exista unele locuri in care din cauza interferentelor(nu stiu de ce fel) inchiderea centralizata nu functioneaza sau functioneaza foarte greu.
Am patit si eu si in orasul unde stau stiu exact zona unde se manifesta fenomenul.Poate din cauza asta. |
--------------------
Renault
LAGUNA III
2010 GT
- HD 18 KRS
|
|
bogdan_2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 1 January 08 From: Pe Pamant ![]() |
Astazi am incercat sa inchid masina manual , nu cu ajutorul telecomenzii, dar n-am reusit, nici macar portiera soferului .Mentionez ca de cand am luat masina si pana acum am inchis/deschis masina doar din buton.
Intrebare : este normal sa fie asa , a mai avut cineva problema asta sau trebuie sa merg la service? Ma gandesc la ceasul rau, ca voi avea nevoie sa inchid cu cheia si n-am sa pot. |
--------------------
clio III, 1.4
clio III, 1.4
2007& Exception
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
hai sa ma laud si eu cu un nimic, dar poate face bine ciuva ; http://www.reno.ro/index.php?showtopic=114548&hl=
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(bogdan_2008 @ 23 Apr 2008, 19:08) Astazi am incercat sa inchid masina manual , nu cu ajutorul telecomenzii, dar n-am reusit, nici macar portiera soferului .Mentionez ca de cand am luat masina si pana acum am inchis/deschis masina doar din buton. Intrebare : este normal sa fie asa , a mai avut cineva problema asta sau trebuie sa merg la service? Ma gandesc la ceasul rau, ca voi avea nevoie sa inchid cu cheia si n-am sa pot. Readuc în discuție acest topic care a ramas fără un raspuns concret. A reușit cineva sa incuie complet mașina numai cu cheia, fără a folosi telecomanda?? |
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3.
- CT O6 XXX http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Da
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
e dora pt usile din fata, nu e pt toate, e ciudat
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Peruschi |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 89 Joined: 25 January 08 From: Ploiesti ![]() |
Nici eu nu pot inchide masina complet din cheie, fara sa armez alarma ... Am incercat da nu merge...
![]() Si eu am patit odata sa nu mearga sa incui masina din telecomanda, si am incercat cu cheia, dar nu se bloca decat usa de la sofer. Cert e ca de aproape mergea, dar de la o distanta mai mare de 1 m nu ... Nu i-am facut nimic si se pare ca acum merge fara nici o problema. Oricum, cam aiurea situatia, pentru ca daca se strica alarma, nu poti inchide deloc masina... |
--------------------
Renault
Clio III
2007, 1,4 16V 105 CP
- B 61 RCE Renault Megane Estate / 1,6 16V 115 CP
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
cand am luat clioIII in aceasi zi am constatat ca nu puteam sa mai deschid masina din telecomanda. La mine se manifesta in felul urmator: m-am urcat in masina, am butonat eu pe acolo mi-a explicat baiatul de la vanzari una alta, si am plecat sa semnez ceva hartyi. Totul bun, dar cand m-am intors de la birou cam 15 minute dau sa deschid usa nimic; incerc a doua cheie nimic.
deschid cu cheia si inchid din telecomanda, deschid din telecomanda, dar daca statea inchisa mai mult de 10-15 minute nu mai mergea telecomanda. Fost la service au reparat; problema de soft cica de atunci nu am mai avut probleme de nici un fel cu masina decat cu luminile din bord care nu se aprindeau (de doua ori in aproximativ trei ani) |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Nu mi s-a intamplat pana acum, dar ma gandesc la o varianta:
- opresti motorul - deschizi geamul soferului la maxim - iesi din masina (in mod normal geamul soferului ar trebui sa se inchida inca prin impuls) - se blocheaza usile din butonul de inchidere din masina (te apleci pe geam, eventual recuperezi si cheia din contact daca s-a lasat pe prima treapta) - se inchide geamul prin impuls A incercat careva (ca solutie de avarie)? Daca imi aduc aminte voi incerca si eu maine. |
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
lupascumihai |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 7 June 09 ![]() |
nici la mine nu merge inchisa din cheie.....trebuie sa recunosc ca am pierdut manualul masinii si nu am putut sa ma uit dupa o solutie, sunt sigur ca trebuie sa existe una doar nu o fi renault cea mai tampita firma producatoare de masini.
sau daca totusi o fi ce mai tampita...aplicam solutia lui 95 puf |
--------------------
Renault
Clio 3 1.5 dci 85cp
2007 Dynamique
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
|
|
95puf |
![]()
|
Am incercat metoda aseara si functioneaza, mai putin alarma care nu se armeaza (eu o am pe CAN si se armeaza cu telecomanda masinii). Dar ca solutie de avarie - merge.
|
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
G L G |
![]()
|
Verificat metoda "95puf" functioneaza.
![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:20 |