KITT revine, din 17 februarie la CNBC
![]() ![]() ![]() |
KITT revine, din 17 februarie la CNBC
eminescu0 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu cred că va fi un eșec...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ramen de vazut...adevarul e ca si eu speram la o continuare...
![]() Oricum, Mustangul arata demential ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Foarte proasta alegerea masinii, din pacate..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Daca nu ma insel asta era culoarea si in primul film
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Bleah...
Proasta alegere au facut. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Sequels always suck
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
R19 : Not always. Terminator 2, Godfather 2, etc...
Oricum, si eu am fost un mare fan al serialului cand eram mic, dar am reusit sa vad din nou ceva episoade si mi-am dat seama ce serial cretin era. Actori foarte slabi, povesti care erau cam la fel si erau extrem de puerile, si niste "efecte speciale" facute parca in "Movie Maker" Oricum, masina si acum mi se pare ca arata absolut fenomenal (ma refer la vechiul Pontiac), si alegerea cu Mustangul probabil a venit de la sponsorizarile Ford. Mie asta mi s-ar fi parut ok pentru continuare : PontiacFirebird1.jpg |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
proasta alegere cu mustangul ala.
mai bine alegeau asa ceva: Attached thumbnail(s) 2007_Renault_Logan1.jpg ( Size: 10.39k ) Number of downloads: 271 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sisu_stelistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 12 July 07 ![]() |
Stiu ca mai era un serial, care imi placea foarte mult, VIPER, stie cineva ceva de el, pe unde gasesc macar acele episoade, am scotocit tot internetul, era difuzat pe prima TV.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2022 Renault Kadjar 1.33 TCE 140CP 2022
Ex: Dacia Nova GTi 1998 Skoda Fabia II HTP 2008 Renault Megane 3 1.5DCI 95CP 2014 |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu ma declar mare fan KITT...eram innebunit dupa serial. Masina, actorul, cascadoriile, fascinatia...vremurile bune
![]() sisu_stelistul, dap, si VIPER era foarte misto, insa nici eu nu am gasit nimic...nici un episod... This post has been edited by poseidon06: 17 Feb 2008, 20:42 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eminescu0 @ 17 Feb 2008, 17:28) ti-ar fi placut mai mult asta : Da. Ar fi aratat mai bine decat Mustangul ala. cristib ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
deconectat:
|
-------------------- |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Oare cate Pontiacuri au distrus pentru prima serie...?
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
eminescu0 |
![]()
|
QUOTE(Cypher4laguna @ 17 Feb 2008, 15:02) QUOTE(poseidon06 @ 17 Feb 2008, 20:41) fff proasta alegere Mustangul Shelby, imi lasa impresia de bruta fara minte mai degraba decat o masina inteligenta. Ar fi avut sanse mai mari daca ar fi jucat tot David Hasselhoff in rolul principal, zic eu. Perfect de acord cu poseidon06. Camaro imi da si el aceeasi impresie. Poate un Corvette s-ar fi potrivit mai bine daca Fierbird nu se mai fabrica. Hasselhoff e totusi prea batran pentru rolul principal, dar unul secundar n-ar fi stricat. Imi amintesc cum imi zicea tata ca e o prostie de film, de la firul actiunii pana la cascadoriile pe care le facea masina, dar eu eram orbit si captivat complet, ma suparam pe el cand comenta ![]() This post has been edited by eminescu0: 18 Feb 2008, 00:38 |
--------------------
Reno
Megane
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A apărut pe torrenți un așa zis episod pilot... Să vedem cum se prezintă...
|
--------------------
-
-
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.170 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ce tare arata puntea aia spate rigida!
Sigur nu va mai avea farmecul de odinioara filmul. E greu sa mai fim captivati la maturitate de filmele din copilarie. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
mie imi placea(si inca imi place) A team,sau pe romaneste echipa de soc;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mda, am văzut episodul pilot...
Slăbuț... ![]() Prea multe exagerări, cumparativ cu vechea serie. (culminând cu impactul dintre KITT și SUV) Unele scene au o dinamică demnă de "Tânăr și neliniștit". Se exagerează cu cadre de detaliu cu acea mașină, marketing clar pentru Ford. Înainte parcă mașina era condusă mai mult pe "manual"... ![]() This post has been edited by MAERSK: 18 Feb 2008, 12:55 |
--------------------
-
-
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Nasol, am terminat si eu de vazut pilotul. Filmul parca ar fi o foarte lunga reclama la masina, se insista prea mult pe sigla Cobra.
Partea buna, vad ca se trage la greu, mai fac si eu ratio pe torent. Sigur nu o sa iau si celelalte episoade. This post has been edited by ramm: 18 Feb 2008, 13:53 |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Absolut penibil episodul pilot. Nu ca m-as fi asteptat la altceva...
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
initial imi placea serialul dar revazand in postul de mai sust cat de hilar era, m-am desumflat, cate camione pot bloca drumul omului si cum de le sarea cu ajutorul turbinei?
![]() ![]() ps: are cumva capace negre sau am vazut gresit? |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
am fost mare fan al serialului original, am si acum cateva episoade si un joc
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am vazut si eu pilotul, nimic deosebit.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum am terminat de vazut pilotul, si sigur o sa le iau pe celelalte, la fel ca Lost si Prison Break.
Nu ma astept sa ma captiveze ca primul, insa atunci aveam 10-12 ani si cand vedeam la TV cate butoane avea KITT eram in extaz. Acum e clar ca nu va mai fi asa, insa cred ca va fi un serial urmarit. Bloopers: - urmarirea cu BC inchis. De 2 ori se vede cum oglinda se rupe, urmatorul cadru arata masina intreaga. - daca KITT avea imagini din satelit, de ce nu a vazut ca mosul era in viata de la inceput? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
A l e x |
![]()
|
De moment ce mosul avea o dublura secreta, ma gandesc ca s-a ascuns in asa fel incat sa nu fie detectat, mai ales ca el construise sistemul de cautare pe satelit a masinii, deci e clar ca stia ce sa faca sa nu fie prins.
Cat despre primul "blooper", aia e eroare de continuitate si o sa o intalnesti si in filme cu buget imens, uneori chiar n-ai ce sa faci cand montajul te obliga sa lipesti doua scene care nu se potrivesc 100%. De obicei cei implicati in film sunt perfect constienti dar nu au ce face. Ca sa-l citez pe Gore Verbinski : "Making a film is a kind of imperfect science. There are wires that don't get removed, guys cleaning the set and so on. It just happens. And you just count on the fact that the audience is looking at Johnny Depp and not the corner of the screen where somebody's mopping..." |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Penibile efectele in episodul pilot, groaznice.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Sincer, episodul pilot mi s-a parut mai bun decat ma asteptam (poate pentru ca ma si asteptam sa fie un dezastru
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 14:10 |