KITT revine, din 17 februarie la CNBC
![]() ![]() ![]() |
KITT revine, din 17 februarie la CNBC
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
logan MCV
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
De la mine nota 9, mie mi-a placut pot zice episodul pilot, dar sa vedem continuarile, ca la coborarile astea a masinii din avion mi se pare de Razboiul Stelelor
![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dom'ne, la ce ora, canal...etc ??
This post has been edited by sylvester: 4 Mar 2008, 10:17 |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
A rulat pe NBC, dar deocamdata doar episodul pilot:
QUOTE Noul film de televiziune, un remake dupa serialul din anii ‘80, a inregistrat un record de audienta: 12,7 milioane de telespectatori americani. Nu s-a mai inregistrat un asemenea rating la un film de televiziune din martie 2005, afirma BBC. Si culmea e ca, dupa ce filmul de doua ore s-a terminat, fanii au ramas profund dezamagiti. Credeau ca va fi cu mult mai bun, si chiar ca va deschide drumul unei serii, dar in final au concluzionat ca nu este decat “o nedreptate” la adresa serialului original. Noul film de televiziune “Knight Rider” l-a avut pe Justin Bruening (fost actor de telenovela) in rolul lui Mike Traceur si pe Val Kilmer ca voce a masinii “vorbitoare” Kitt. Postul NBC nu a decis inca daca va mai produce un serial de televiziune “Knight Rider”, asa cum sperau initial fanii acestei serii. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
![]() ![]() din partea mea nota 9 pentru ca nu au pastrat coloana sonora initiala decat in foarte mica masura si pentru ca nu au pastrat nici sunetul pe care il "scotea" bagheta de leduri rosii de pe capota. Ar mai fi cateva chestii minore dar peste care trec cu vederea ("facaturi" pe calculator gen aparitia in mov a lui KITT sau coborarea din avion care se puteau face si real) tare film ![]() ![]() ![]() ![]() P.S.: i'm such a baby ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Exc3d |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 September 08 From: Timisoara ![]() |
in sfarsit vineva care nu critica ca nu seamana cu vechiul serial. si eu sunt mare fan al vechiului serial. dar si cel nou e destul de bun. ce ati vrea fratilor sa foloseasaca efectele de pe vremea vechiei serii? sunteti culmea. inteleg ca fiecare are dreptul la parere dar la cate seriale au aparut in ultimii doi ani de la americani foarte putine care sunt reuite.
asta e o continuare si e normal ca si tehnologia folosita si in film, in productia filmului, in efecte speciale sa evolueze si ea. P.S. am citit pe unul din reply-urile de mai sus ca in noul serial nu se prea conduce masina pe manual. ia uitati-va mai bine. doar in episodul pilot e portiunea de inceput. critici gasesti peste tot. OFF: daca as fi zis de prison break ceva mai mult de jumate din forum im sarea in cap. mai are rost serialul ala ( in afar de primul si al doilea sezon) |
--------------------
Dacia Logan
1.6 16v
- TM-87-BLO
2008 Prestige
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pilotul aproape ca a fost ok
primul episod a fost jenibil |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
mai bine foloseau un gordini in loc de mustang
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
am vazut si eu primele 2 episoade
dragut,cam mult SF si mult prea buna sarah ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
QUOTE(j.d @ 17 Feb 2008, 21:37) au distrus 215 masini si ca sīntem la capitolul KNIGHT RIDER, seria vechie exista pe DVD īn calitate foarte buna. O am si eu.la "minunea" asta noua, e dezastru. Mustangul asta īn modul TURBO BOOST / Super Pursuit Mode se transforma exact ca Viper-ul din seria cu acelasi titlu. Mai lipseste sa se ridice īn picioare si s-o ia la fuga ca īn TRANSFORMERS ![]() ![]() O alegere mai proasta nici n-au putut face. Noua ecranizare a serialului de succes din anii 80 nu mai are acea "personalitate" implementata īn tehnica ce o avea K.I.T.T. daca aveti interes la FANII Knight Rider din DE, ei bine AICI dar atentie. Astia sīnt FANATICI care au masini KITT REPLICA facute 1:1 ca masina din film. uite aici Pagina unuia dintr-e ei http://www.mykitt.de/ e un WORKSHOP īntreg. Uie aici, īnmatriculat cu numar nemtesc: 1zxp1tt.jpg @ eminescu0 Bagheta de LED-uri de la KITT se numeste SCANNER si daca o vrei o poti cumpara si pune si pe dacie daca vrei. This post has been edited by EinarN: 8 Nov 2008, 00:20 |
-------------------- |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ce vremuri taica
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(ady85btz @ 7 Nov 2008, 23:24) Ia uite ce am gasit pe ebay ! Toata seria pe DVD, toate cele 4 SESSIONS ! Nu stiu īnsa daca ti le trimite īn RO. Uite aici si o poza cu Hassellhoff si cu KITT (Mustang) david_hasselhoff_and_the_new_kitt.jpg This post has been edited by EinarN: 8 Nov 2008, 00:31 |
-------------------- |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Baieti, am si eu un sfat. NU incercati sa urmariti Knight Riderul original pentru ca veti fi profund dezamagiti. Lasati amintirile din tinerete sa ramana intacte, cu acel serial super tare cu o super masina, etc...
Eu am facut greseala sa le revad si e absolut jaleeeee cat de slab era acel serial... ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
EinarN |
![]()
|
Normal.
aA fost facut cu o tehnica rudimentara īnainte de era compterelor. Masina mergea singura cu un tip ce o conducea īnbracat īn forma de scaun ![]() ![]() ![]() Daca ai vazut DVD-urile originale, te-ai uitat putin la MACKING OF + interviurile cu Hassellhoff si Glen A. Larson ramīi uimit. Au īnceput seria cu o singura masina ce au primit-o cadou de la GM cīnd a iesit a 4-a generatie de firebird īn '85. pe asta ia-u dato lui Jay Ohrberg s-o modifice pt. film si au īnceput. dupa ce au facut filmul pilot KNIGHT OF THE PHOENIX au primit 21 de masini avariate īn urma unei deraieri de tren pe care le-au vopsit cu spray negru si le-au facut praf īn timp record. This post has been edited by EinarN: 9 Nov 2008, 12:05 |
-------------------- |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
ady85btz |
![]()
|
care e ultimu episod aparut? eu il am pe 6
la ce interval apar? |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
EinarN |
![]()
|
Pīna acum au aparut:
- Knight in Shining Armor - Journey to the End of the Knight - Knight of the Iguana - A Hard Days Knight - Knight of the Hunter - Knight of the Living Dead - Knight Fever - Don`t stop the Knight - I love the Knightlife - Knight and the City - Knight of the Zodiac - I Wanna Rock and Roll All Night - Knight of the Hunter - Knight to Kings Pawn - Fight Knight Din cīte am īnteles din forumul knight Rider, cel mai nou e Fight Knight |
-------------------- |
|
ady85btz |
![]()
|
episodu 6 e ultimu pe care-l gasesc
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hasselhoff pe vremea cand se putea tine pe picioare!
![]() Ascultati-l pe Alex! Lasati-l asa cum e, in amintiri! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(Solon @ 9 Nov 2008, 12:54) Hasselhoff pe vremea cand se putea tine pe picioare! Don't hasell the Hoff ! and jump in my car ![]() Ascultati-l pe Alex! Lasati-l asa cum e, in amintiri! ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
EinarN |
![]()
|
Cum sa fie episodul 6 cīnd au aparut deja 15 episoade care conform info din forumul lor a fost transmis deja?
|
-------------------- |
|
ady85btz |
![]()
|
trimite-mi si mie restu episoadelor pe mail
![]() This post has been edited by ady85btz: 9 Nov 2008, 18:46 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu va inteleg, va tot intrebati unul pe celalalt si cititi pe alte forumuri cand apar episoade, cand cel mai simplu ar fi sa intrati aici :
http://www.tv.com/knight-rider/show/74986/...e_listings.html Va uitati si voi la data si vedeti daca a fost sau daca urmeaza... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(ady85btz @ 9 Nov 2008, 17:46) Pai am pus lista MAI SUS. Post #49Mai pun o data, specialy for you ![]() Pīna acum au aparut: - Knight in Shining Armor - Journey to the End of the Knight - Knight of the Iguana - A Hard Days Knight - Knight of the Hunter - Knight of the Living Dead - Knight Fever - Don`t stop the Knight - I love the Knightlife - Knight and the City - Knight of the Zodiac - I Wanna Rock and Roll All Night - Knight of the Hunter - Knight to Kings Pawn - Fight Knight Din cīte am īnteles din forumul knight Rider, cel mai nou e Fight Knight This post has been edited by EinarN: 9 Nov 2008, 20:14 |
-------------------- |
|
A l e x |
![]()
|
Vezi ca in linkul de mai sus ai toate episoadele, nu vad de ce te mai chinui... Si, lasa engleza daca nu e de tine
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Amedeus |
![]()
|
Degeaba au fost la TV in Statele Unite, ca noi nu traim acolo.
![]() Sursele noastre ![]() This post has been edited by Amedeus: 9 Nov 2008, 21:33 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
EinarN |
![]()
|
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 12:54 |