Stergator Parbriz, Informatii, Bosch Aerotwin, alte modele
![]() ![]() ![]() |
Stergator Parbriz, Informatii, Bosch Aerotwin, alte modele
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
cu ce se degreseaza lamele?
|
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Eu am avut Bosch Aerotwin care au tinut foarte bine mai mult de 1 an (le-am cumparat candva in oct-noe 2005 si le-am dat jos acum vreo luna-doua). E adevarat ca in prima iarna nu le-am tinut pe masina, pentru ca am avut unele speciale de iarna. In a doua iarna insa le-am tinut pe masina.
Acum am Valeo Xtrm silencio si merg foarte bine, cel putin deocamdata. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am avut pana acum 2 perechi de stergatoare Bosch Aerotwin. Prima pereche m-a tinut mai bine de 1 an si jumatate pana mi le-au furat (si inca curatau bine parbrizul fara sa sara sau sa lase dungi).
Ultima pereche cumparata in primavara din pacate da semne de oboseala (lasa dungi si sare pe parbriz). Sunt dezamagit de aceasta pereche in conditiile in care precendenta a fost chiar foarte buna. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Asta doream sa subliniez si eu! Mi se pare ciudat ca produse de firma, cu pret de 10-15 ori mai mare sa nu fie net superioare calitativ si din punctul de vedere al fiabilitatii.
Pe mine ALCA m-au tinut cam tot atat cat BOSCH si fara diferente prea mari calitativ dar la un pret 1:10! ![]() Sa fie fake-uri ? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Uitati cum arata no-name-urile Aero Flat sau ceva de genul asta... de la Carrefour, cum spuneam cateva posturi mai inainte. Deocamdata se comporta bine.
Attached thumbnail(s) DSC00807.JPG ( Size: 95.06k ) Number of downloads: 2163 DSC00808.JPG ( Size: 100.93k ) Number of downloads: 2317 DSC00809.JPG ( Size: 100.27k ) Number of downloads: 2236 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 26 Oct 2007, 15:11) Asta doream sa subliniez si eu! Mi se pare ciudat ca produse de firma, cu pret de 10-15 ori mai mare sa nu fie net superioare calitativ si din punctul de vedere al fiabilitatii. Pe mine ALCA m-au tinut cam tot atat cat BOSCH si fara diferente prea mari calitativ dar la un pret 1:10! ![]() Sa fie fake-uri ? si eu sunt fan Alca, 1 set pe an 13 lei .. merita ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
padre, are un prieten stergatoare din astea si e destul de multumit...le are de ceva vreme (cateva luni). Ma batea gandul sa iau si eu, nu stiu insa cum se comporta daca e parbrizul mai uscat sau daca are secretie din aceea de la copaci pe el (punctulete mici ca de apa, care apar atunci cand parchezi sub copaci).
Momentan am un set de Alca de exact un an cred, sunt foarte multumit de ele, mai sar din cand in cand, dar alteori sterg perfect. ![]() Pe sedan le-am schimbat la 6 luni insa, nu mai stergeau prea grozav. |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce am incercat Aero Balde-urile -Aero Twin-urile no name de la Carrefour(16.99 lei) timp de o saptamana am renunta la ele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
Lippi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 31 January 06 ![]() |
Am avut timp de 1 an jumate Bosch Aero Twin...f multumit...dar incepusera sa lase dare si sa scartie. Problema e ca incepusera sa baraie ca dracu cand treceam de 120 km/h. Am fost sigur ca sigur sunt de vina lamele invechite....credeam ca intra aer pe sub ele la viteza mare si se aude baraitul enervant.
Am schimbat lamele cu Aero twin noi...sterg perfect...dar , nasol, baraitul e neschimbat. Incep sa cred ca de vina sunt bratele stergatoarelor. Se pot strange oare...au inceput sa aibe vreun joc...? |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 Dci Renault Laguna II Hatchback, Lux Privilege, 1.9 dCi 120 CP, 2004
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Intr-un exces de zel aseara am reusit sa imi rup lamela care prinde stergatorul dreapta (cel mic).
Se poate cumva cumpara doar sistemul ala de prindere? Sau tre sa schimb cu totul stergatorul? |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
real77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 30 October 07 ![]() |
eu am aero flat no name de la Auchan.au costat cam 25 ron bucata.am pe 2 masini si sunt multumit de ele.strg fara a lasa dare si sunt foarte silentioase.
|
--------------------
renault
megane2.1
2005
- xnf
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
am nevoie urgent de un set de stargatoare pentru megane 2.2.
va rog mult sa ma ajutati cu un sfat de unde le-as putea achizitiona. la service Bras in Iasi mi s-a spus ca ma costa 300 ron setul, asa ca optiunea asta pica. de asemenea, magazinul ausburg din iasi este inchis pana in martie 2008, deci nici de aici nu pot lua. Ideal ar fi ca un coleg de forum sa ma ajute si sa ajunga la mine la intalnirea nationala de la Lepsa. Multumesc si fac si-o cinste ![]() This post has been edited by manucu01: 28 Nov 2007, 20:09 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
Carina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 24 November 07 ![]() |
As putea sa-l intreb pe vanzatorul de la care am luat eu stergatoarele daca accepta plata direct in contul lor si apoi sa ti le livreze prin posta rapida (gen Fan Curier). Nu stiu cat o sa coste pentru megane, eu am luat pt Clio niste Valeo aero cu 150 RON. Este vorba de un magazin de piese auto de pe Baba Novac din Bucuresti, unde tipii de acolo sunt f amabili. Daca te intereseaza genul asta de solutie sunt de gasit pe radu_baltasiu@yahoo.com, cu datele pt masina (marca, an de fab si motor - ca sa stie ce sa caute).
|
--------------------
Renault
Megane II
Lux Privilege 2007
- B64KUH
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
ar fi buna si solutia asta, insa repet, ideal ar fi sa ajunga cumva la mine la lepsa (daca se gasesc stergatoare in bucuresti, am sa rog eu pe cineva sa se duca sa le ia). partea proasta e ca a ramas doar o zi..|
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Doar la Augsburg se gasesc? In Bucuresti ei si-au mutat magazinul la mama naibii la iesirea pe autostrada A1 (Pitesti) si numai daca stai in zona sau daca pierzi 3 ore ajungi la ei...
Da si tu aicea un model exact, ca poate au si la alte magazine si incerc eu sa trec maine dimineata sa le iau. La Augsburg nu te supara dar nu am cum sa ajung. Daca iti e mai usor da-mi PM sau intra pe YM (alexcostache2000) |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Am incercat eu la Augsburg. Le-am dat datele de pe placuta ovala si mi-au adus unele Bosch care evident nu se potriveau. Momentan se pare ca singura solutie e aia originala. Nu stiu insa daca acele stergatoare Valeo se regasesc si la alte magazine in afara celor din reteaua Renault.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
La Unixtrade ai incercat? din cate stiu eu aveau Valeo pt 2.2..(poate la un pret mai mic..nu garantez)
This post has been edited by MHY: 29 Nov 2007, 10:57 |
--------------------
------
------
------
|
|
manucu |
![]()
|
nu sunt din bucuresti, incerc sa aflu daca gasesc pe undeva apoi sa rog un coleg sa traga o fuga pana la magazinul respectiv. deocamdata am vb la un magazin de pe str. baba novac nr.11, care are pe stoc valeo aero pentru megane 2 fabricat dupa ianuarie 2006, si mi-a transmis omul telefonic ca a mai cumparat lumea de la el pentru M2.2 si cica s-ar potrivi. partea proasta e ca nu era foarte sigur omul, si ar trebui sa ajunga cineva pana acolo. se ofera careva care sta prin apropiere si se pricepe?
29 Nov 2007, 12:29: am aflat ca M2.2 are aceleasi stergatoare ca Clio3 This post has been edited by manucu01: 29 Nov 2007, 12:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(Bacu @ 12 Oct 2007, 08:22) eu mi-am luat valeo silencio din vitan cu 130 lei. dar astea de megane II.2 sunt mult mai scumpe, pentru ca sistemul de prindere este special, se potrivesc numai la megane II.2! un stergator tip aerotwin pentru megane II.1 era 20 lei. nu era de marca insa... au si in vitan, valeo silencio cu 130 ron.... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
manucu |
![]()
|
gata, s-a rezolvat!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Scria cineva pe aici de Valeo clasice pentru Megane 2.1 cumparate de la Serus.
Si eu am luat acum vreo 2 ani si le-am schimbat dupa numai o luna, scartaiau si sareau de pe parbriz. Acum cred ca depinde si de norocul fiecaruia ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
QUOTE(Lex Luthor @ 26 Oct 2007, 13:12) M-am inselat amarnic cand am facut afirmatia de mai sus. Stergatoarele astea sunt cele mai proaste pe care le-am avut pe masina (poate cu exceptia celor originale - no name). Deja scartie si nu mai sterg cum trebuie. O sa incerc sa gasesc tot Bosch Aerotwin. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Achizitionat 1 buc de Valeo Silencio de la Meteor cu 150 ron acum o luna. Pana acum se comporta exemplar. Sa vad cat.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
manucu |
![]()
|
nu va mai tine mult. si a mele scartie. sper sa fie doar de la frig. oricum, la cat costa, ma asteptam sa aiba viata mai lunga
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ale mele nu scartaie, sunt foaaarte tacute
![]() Oare bratele au oarece influenta? Eu m-am uitat la ele si par ok. Daca nici bosch nu tin mult, schimb si bratele. Daca nici cu bratele noi nu tin, schimb parbrizul, daca nici cu parbrizul nou nu tin, schimb masina si tot asa ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
News flash!
Vazut in seara asta, la Carrefour Militari, stergatoare AirBlade - sau cam asa ceva ![]() Folosesc asa ceva de cand erau 36 RON / buc si nu imi pare rau! Parol! |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
shadur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 September 07 From: Pitesti, RO ![]() |
Salut,
Stergatoare cumparate din Petrom , Pitesti la 12 Ron bucata (cele mari de 60cm). Cele de 40cm le-am cuparat din Metro la 25 Ron /set de 2 buc. Sterg foarte bine si cele de Petrom si cele din Metro , nu zgarie si au aderenta buna pe toata suprafata acoperita. Nu as da 150 Ron/buc nici daca ar trebui sa sterg cu mana cu geamul deschis ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2003 2.0 16v Confort Dynamique
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Bosh Aero m-au tinut mai putin de-un an, cele originale la fel. Tind sa cred ca nu e nicio problema cu calitatea stergatoarelor, pur si simplu conditiile din Bucuresti/Romania sunt grele: foarte mult praf, pasari ca**cioase, mizerie pe sosele/drumuri.
Pe spate am inlocuit doar lamela de cauciuc cam acu un an si inca tine. Azi ma duc prin Carrefour, cred ca incerc solutia propusa mai sus. Macar nu-mi pare rau de bani daca e sa le schimb la 7-8 luni. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:39 |