Sonda lambda intrerupta, dar functioneaza
![]() ![]() ![]() |
Sonda lambda intrerupta, dar functioneaza
iulianu00 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 27 August 08 From: Oravita ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16V
1999
- CS-05-FWE
|
|||
danni_swn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 26 January 10 From: deta,timis ![]() |
Solutia ce mai simpla,schimb-o!Calculatorul masinii nu mai primeste date de la sonda,de aici si consumul.Parerea mea!
![]() |
--------------------
renault
laguna
1995 rt 2.0
- tm 09 swn
|
|
iulianu00 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 27 August 08 From: Oravita ![]() |
Pai sonda functioneaza, a masurat-o cu multimetru si a zis ca e ok.
<span class='edit'>26 Mar 2010, 11:05:</span> Care din cele doua sonda lambda o fi? Nu stiti? Ca vad ca sunt doua! Aveti careva habar de la ce vine S1 M2? This post has been edited by iulianu00: 26 Mar 2010, 11:08 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16V
1999
- CS-05-FWE
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Te pomenesti ca o fi sonda lambda si la mine. Am facut multe clipuri, nu a iesit nimic, dar parca pot sa stiu ce au verificat cei de la service. Are consumul o idee mai mult decat ar trebui si suna asa, prea tare motorul.
This post has been edited by ricochet2: 27 Mar 2010, 00:43 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
la clip s-ar vedea daca sonda e defecta
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
daca stie cineva cat ar costa o sonda lambda ? si eu am aceasi problema ...sau daca are careva de vanzare
This post has been edited by oves: 27 Mar 2010, 13:15 |
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
danni_swn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 26 January 10 From: deta,timis ![]() |
@oves:Pentru masina ta,undeva intre 364 lei si 440 lei.Depinde de marca,Bosch sau NGK.
![]() |
--------------------
renault
laguna
1995 rt 2.0
- tm 09 swn
|
|
iulianu00 |
![]()
|
Pentru 1.6 16v e buna si de pe o laguna de 1.8 ? Am gasit la cineva in jur de 1 mil.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16V
1999
- CS-05-FWE
|
|
danni_swn |
![]()
|
@iulianu00:Sincer ,nu stiu.Dar cred ca ar merge.Daca ai posibilitatea sa o pui pe masina inainte de a da banii pe ea,ar fi super.
![]() |
--------------------
renault
laguna
1995 rt 2.0
- tm 09 swn
|
|
oves |
![]()
|
Dar mai exact unde se afla sonda asta daca ar avea cineva o poza nu ar fi rau
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
iulianu00 |
![]()
|
Din cate am citit sunt 2 sonde lambda. Una inainte de catalizator si una dupa. Eu doar una am vazut la mine. Dani_swn da am posibilitatea sa o incerc, dar cum naiba imi dau seama daca e buna?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16V
1999
- CS-05-FWE
|
|
danni_swn |
![]()
|
@iulianu00:Daca e buna,teoretic nu ar mai trebui sa iti mai apara nimic in bord,si motorul trebuie sa mearga mai bine.Si la a mea tot o sonda Lambda am.Bafta!
|
--------------------
renault
laguna
1995 rt 2.0
- tm 09 swn
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Nu are cum sa fie buna sonda de la 1.8 la 1.6 ambele dau calculatorului alte valori .
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
oves |
![]()
|
CYP nu ai cumva o poza cu sonda asta?
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
sonda de dupa catalizator se strica de obicei ( la mine e dusa de mult..am demontato, curatat contacte, mergea pe tester, dupa cativa km iar dadea eroare). adica ..sonde aval.. ma indoiesc ca se potriveste de la alt model. e vorba de numarul de contacte care parca e 4. o sonda lambda universala de ex, are 2 contacte.
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
iulianu00 |
![]()
|
pixule si tot asa cu ea mergi? Nu iti moare masina la relanti cand se incalzeste? Nu ai consum mai mare? Ai cumva vreo poza cu cea de dinainte de catalizator? ca eu nu o gasesc de nici un fel. :-B
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16V
1999
- CS-05-FWE
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
consumul..poate e ceva mai mare. mie nu mi s-a parut vreo diferenta intre cand mergea si cand nu sonda, deoarece ecu ii da o valoare fixa in lipsa de info, si tot merge cumva. prima sonda e sub admisia in motor, intre motor si habitaclu.
This post has been edited by pixule: 29 Mar 2010, 21:55 |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
oves |
![]()
|
Sonda de la un logan 1.6 16v merge pe laguna 1.6 ? este aceasi motorizare dar si la senzori sa fie la fel?
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
iulianu00 |
![]()
|
Cred ca ar trebui sa mearga. Cica motorul de pe logan 1.6 16v este identic cu cel de laguna, cu mici modificari ca sa fie euro4 (asa mi-a zis un prieten mecanic).
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16V
1999
- CS-05-FWE
|
|
oves |
![]()
|
am fost la alt tester si mi-a aratat la sonda lambda ca functioneaza plus si la senzorul de temperatura ca-i ok (la primu tester era vorba ca astea nu functioneaza) .Daca stie cineva parametri de la sonda lambda mie mia aratat acolo 3 cifre ...140 , care era fix si 133 cu 122 care mai oscilau... nu stiu ce inseamna numerele astea .Acuma nu stiu poate o sa schimb senzorul de temperatura ca imi sta turata pana se incalzeste dimineata indiferent de cate grade sunt afara .Cu lambda nu stiu ce sa fac ca de ex; la ITP am trecut fara probleme iar daca sonda ar fii stricata nu trebuia sa nu imi iasa noxele
This post has been edited by oves: 31 Mar 2010, 12:17 |
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
iulianu00 |
![]()
|
Mie pe tester mi-a aparut Sonda lambda intrerupta. Mecanicul a masurat sonda si a spus ca merge. Nu as vrea sa cumpar alta sonda si sa fie intrerupt vreun cablu.
Si la mine valoarea la cea intrerupa era 225 sau 255 OHMI (valoarea maxima). |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16V
1999
- CS-05-FWE
|
|
emy39 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 14 October 06 ![]() |
ATENTIE la verificarea sondei lambda , informativa inainte, ca sar putea in momentul in care o verificati sa o distrugeti. (am citit odata despre ea ca nu se foloseste in nici un caz ohmetrul) imi cer scuze daca bat campii.
http://viewitem.eim.ebay.eu/SONDE_LAMBDA_U...0535236345/item |
--------------------
renault
laguna
1995 laguna2.0I
- hd
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
salutare ... ieri am fost la o verificare a masinii, totul bine mersi doar cand ajungem sa testam noxele nu mi-a iesit la sonda lambda ... cica nu ii bun, desi in bord nu imi arata nimica eroare ... sau nici nu trebuie sa arate? ... ce imi sfatuiti sa fac, sa merg la un mecanic si sa verifice incaodata sonda sau ... ????? astept sfaturi de la voi .... .... ....
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
iulianu00 |
![]()
|
Poate pune cineva o poza cu sonda lambda, reala? Ma intereseaza ordinea culorilor la ambele mufe.
Am schimbat sonda lambda cu una care functioneaza si pe tester aceiasi problema apare, ca sonda lambda este intrerupta. Mecanicul a zis ca e posibil sa fie un cablu intrerupt, dar acum cateva luni gasisem sub masina cablurile smulse din mufa. Le-am pus inapoi dupa o schema de pe net, dar e posibil sa ma fi inselat la ordinea lor. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16V
1999
- CS-05-FWE
|
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
deng3l sal Eu am avut aceeasi problema cu noxele.Am fost sa fac verificarea tehnica la R.A.R unde cei de acolo au zis ca nu imi lucreaza sonda si de aceea nu imi ies noxele si ca trebuie sa o schimb.Normal ca nu i-am crezut pe meseriasi de acolo si am plecat la reprezentanta RENAULT.acolo dupa un test de noxe mi-au spus ca sonda este OK si ca am probleme cu tobele in special finala si etansietatea la imbinari este praf.Am cumparat ambele tobe le-am montat si m-am dus la R.AR unde mi-au iesit noxele foarte bine Poate si tu ai probleme cu vreo toba .. ceva sunt bune ambele tobe? etansietatea la imbinari trebuie sa fie buna eu asa am rezolvat problema sper sa o rezolvi si tu
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1 phase2 1.6 16v 107
1999 CONCORDE
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
Sempre mersi de sfat o sa ma duc si eu atunci sa imi verific prima data sonda sa vad ce zic ... eu am schimbat toba finala anul trecut in primavara (mai exact in aprilie) atunci am fost sa imi verifice noxele si a iesit totul ok ... de atunci poate sa am problema si cu toba finala? o sa imi fac timp sa maduc sa vad. mersi incaodata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
iulianu00 |
![]()
|
Nu are nimeni o poza cu sonda si cu mufa acesteia?
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16V
1999
- CS-05-FWE
|
|
AR-21-GIP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 17 May 09 ![]() |
eu zic ce e capacul la delco daca ai asa ceva
|
--------------------
renault
laguna
1.8 2000
- no_name
|
|
Low Profile |
![]()
|
![]() Master Auto System Group: Members Posts: 1.054 Joined: 7 September 09 From: Hunedoara ![]() |
![]() QUOTE(AR-21-GIP @ 4 Feb 2011, 22:32) @AG-21_GIP -Ce tupeu inimaginabil ai,mai da-i si sfaturi vezi de problema ta de aici ==> http://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=202835 si platesti datoriile pentru inselaciune Imi cer scuze moderatoriilor pentru off topic.Multumesc pentru intelegere Stima si respect This post has been edited by Low Profile: 5 Feb 2011, 04:10 |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
2004
- HD 10 KRS Volkswagen Touareg 2005 v6 3.2,4x4 HD 84 XNX
Life Is A Mistery!!! |
|
emy39 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 14 October 06 ![]() |
Am dat un link cu poza de la sonda dar am oservat ca nu il deschide acum am sa pun poza daca te mai intereseaza.
Attached thumbnail(s) sonda_lamda.jpg ( Size: 17.91k ) Number of downloads: 3469 |
--------------------
renault
laguna
1995 laguna2.0I
- hd
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 12:19 |