Sonda lambda intrerupta, dar functioneaza
![]() ![]() ![]() |
Sonda lambda intrerupta, dar functioneaza
iulianu00 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 27 August 08 From: Oravita ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16V
- CS-05-FWE
1999
|
|||
emy39 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 14 October 06 ![]() |
Am mai gasit o poza cu sonda fizica dar nu are 4 pini, probabil al 4 lea pin ar trebui sa fie punerea la masa cum reiese din poza anterioara dar nu sunt sigur. Aceasta este ptr.euro2 tu ai sigur euro3 si cred difera.
This post has been edited by emy39: 24 Feb 2011, 09:28 Attached thumbnail(s) Imagine0249.jpg ( Size: 268.54k ) Number of downloads: 659 |
--------------------
renault
laguna
- hd
1995 laguna2.0I
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
QUOTE(deng3l @ 30 Jan 2011, 14:11) Sempre mersi de sfat o sa ma duc si eu atunci sa imi verific prima data sonda sa vad ce zic ... eu am schimbat toba finala anul trecut in primavara (mai exact in aprilie) atunci am fost sa imi verifice noxele si a iesit totul ok ... de atunci poate sa am problema si cu toba finala? o sa imi fac timp sa maduc sa vad. mersi incaodata ![]() am fost astazi si am verificat sonda si cica functioneaza perfect ... tipul de acolo a zis ca poate ii problema cu catalizatorul ... noxele nu au reusit sa verifice ca nu functiona aparatul, a zis sa ma intorc cand se mai incalzeste ... ... sempre daca maduc la cei care miau schimbat toba finala (aici a fost schimbat si catalizatorul) ce sa ii zic ce sa verifice? sau cum? ... asept sfaturi mai ales de la sempre ... multumesc ![]() This post has been edited by deng3l: 2 Mar 2011, 19:21 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
sonda mea nu merge de..ani buni ( verificat pe dd2000) si..nu imi consuma mai mult decat la un prieten la care ii functiona..la un moment dat. gazele nu au iesit la ultima verificare decat cu chiu cu vai...iar saptamana viitoare am ITP'ul la masina... avand in vedere ca si toba intermediara e varza, cu gauri in ea, cred ca o sa o desfiintez..sper sa nu creasca consumul, ci numai sa sune mai bine toba sport din dotare
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
QUOTE(iulianu00 @ 22 Feb 2011, 22:27) Mersi frumos emy, dar nu e buna poza, din pacate. Sonda are 4 fire, poze am gasit si eu o gramada pe net, dar sunt reprezentative. Aveam si am nevoie de o poza reala. ![]() uite o poza cu sonda lambda ... este o poza reala ... nu stiu daca te ajuta cu ceva ... bafta ![]() Attached thumbnail(s) 8de02addd9916488e90858f8811c40bc.jpg ( Size: 17.35k ) Number of downloads: 701 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
mada74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 12 December 12 From: Timisoara Freidorf ![]() |
QUOTE(deng3l @ 16 Mar 2011, 14:04) sonda asta este cea de dupa catalizator si iulianu dac vrei o poza intra pe piese auta, baga datele masinii si cauta dupa sonda lambda. Problema cu sonda o am si eu si pe clip parametri sunt ficsi adica sonda respectiva nu lucreaza dar o sa o schimb m-i s-a recomandet bosch, am comandat deja asta : http://www.epiesa.ro/sonda-lambda-renault-...8/item-1292714/ ATENTIE la inlocuirea sondei am citit undeva numai stiu exact unde se decupleaza bateria incepand cu borna minus , apoi +, se lasa cam 5-10 min sa se decupleze tote calculatoarele masinii si dupe sa trece la inlocuirea sondei , atentie si la cuplul de strangere. This post has been edited by mada74: 8 Apr 2015, 16:16 |
--------------------
Renault
Laguna 2 cod motor F4P-C7-70
- TM 74 MSY
2001 1.8 16v 86kw 117cp Privilege
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
Se scoate intai munusul ca sa nu existe riscul sa atingi ceva la masa,daca scoti intai plusul. Asa e regula oricand,si oriunde.
Faza cu cele cinci minute e cam exagerata. |
--------------------
n
n
-
n
|
|
16valve |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 27 February 15 From: Baia Mare ![]() |
Exact asa e si la mine am o galerie fisurata originala de pe masina cu tot cu sonda si cu precatalizator nici la mine nu sta cum trebuie la relanti acus 2 saptamani am eliminat si catalizatorul. Am deconectat mufa de la sonda si am mers asa cu masina nu mi-a dat nici o eroare in bord. Am observat cand am dat jos catalizatorul ca: pe teava era un fel de dop mai exact un surub taiat, e posibil ca acolo sa fi fost a doua sonda ?
This post has been edited by 16valve: 8 Apr 2015, 21:47 |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2
2000
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu e obligatoriu sa ai 2 sonde....depinde de an model/norma de depoluare.
Daca modelul de catalizator este cu gaura pentru sonda si pe masina nu se regaseste atunci se astupa gaura respectiva. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
jordan.john |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 24 January 12 ![]() |
SALUTARE, TUTUROR, AM FACUT ASTAZI O DIAGNOZA LA MASINA MEA SI MI-A DAT SONDA LAMBDA DEFECTA BANC 2 ( DUPA CATALIZATOR NU CEA DE SUS) , AVETI IDEE CE TIP DE SONDA ESTE 2/4 FIRE? CE PRODUCATOR RECOMANDATI? A MAI SCHIMBAT CINEVA? MASINA ESTE LAGUNA 1 PH2 1.8 16V 88KW DIN 1999. ASTEPT UN RASPUNS PENTRU CA AM MASINA DE IERI IN SERVICE . VA MULTUMESC!
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- VN06TVG
1999 1.8 16v
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cauta o sonda generica/universala....dupa ce te uiti sub masina si vezi singur cate fire are mufa.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
jordan.john |
![]()
|
SUNT 4 FIRE AM COMANDAT UN DENSO ACUM , E OK CA PRODUCATOR CE PARERE AVETI? VA MULTUMESC
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- VN06TVG
1999 1.8 16v
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
S-ar putea sa ai surpriza sa fie stricata si cea noua....pe diagnoza.
|
--------------------
n
n
-
n
|
|
jordan.john |
![]()
|
DA STIU, AM SI DAT-O RETUR PENTRU CA AM AVUT INSTALATIE ELECTRICA SCHIMBATA LA MOTOR, IAR NOUA INSTALATIE E CU O SINGURA SONDA LAMBDA.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- VN06TVG
1999 1.8 16v
|
|
mada74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 12 December 12 From: Timisoara Freidorf ![]() |
Salut colegii, am si eu o problema legat de sonda pt masina din semnatura mai exact am doua erori,
083 cu DF1 si 093 cu OBD stie cineva cum sa le rezolv, trbuie sa schimb sondele sau ce trebuie sa fac?? Attached thumbnail(s) eroare_laguna_DF_083_cu_suberoarea_DF_1___Copy.jpg ( Size: 354.61k ) Number of downloads: 164 eroare_laguna_DF_093_cu_suberoarea_OBD___Copy.jpg ( Size: 350.19k ) Number of downloads: 148 |
--------------------
Renault
Laguna 2 cod motor F4P-C7-70
- TM 74 MSY
2001 1.8 16v 86kw 117cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:43 |