Reglare Faruri, Despre reglarea distantei farurilor
![]() ![]() ![]() |
Reglare Faruri, Despre reglarea distantei farurilor
Luci350 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 20 November 14 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio, Symbol
2003
|
|||
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
eu tot din 2003 am masina si am reglaj electric .
in partea stanga e o rotita cursor numerotata de la 1 la 4 aceea e ptr. reglaj faruri sus jos. cel mai bine dute la service sa le regleze. |
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
manualul utilizatorului in engleza
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=39745&st=119 si ceva manuale reparatii , sper sa mai mearga descarcate http://www.reno.ro/-t39745.html This post has been edited by verde: 20 Nov 2014, 08:32 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
mai simplu : acesta e butonul .se afla in stanga volanului, mai jos...
cand masina e goala ,doar cu soferul ,tii butonul la maxim sus. daca ai pasageri si bagaje in portbagaj ,gradual ,cobori farurile, actionand butonul in jos , asta ca sa nu orbesti participantii la trafic si ca sa ai lumina pe sosea si nu in cer ! ![]() ca sa iti faci o idee si sa te asiguri ca totul e OK, trage masina seara la 2 metri de un zid/gard, jaca-te putin cu butonul si urmareste lumina farurilor. succes si drumuri bune Attached thumbnail(s) butoane_reglaj_faruri_si_oglinzi_dezaburire_clio_1895219de31b0921c0_420_315_2_95_1.jpg ( Size: 21.37k ) Number of downloads: 443 |
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
Luci350 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 20 November 14 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc tuturor de ajutor.
Am incercat sa le reglez cu rotita acea dar nu imi functioneaza. Ele sunt actionate de vre-un motoras electric? |
--------------------
Renault
Clio, Symbol
2003
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Pe fiecare far e cate un motoreductor.(gasesti poze pe net),care actioneaza asupra oglinzii farului:o deplaseaza inainte -inapoi din partea de jos a farului. Trebue ascultat langa far daca se aude motorul cand actionezi rotita din masina-ceri ajutor cuiva sa faca comanda farurilor si tu asculti,cu farurile aprinse .Este defect frecvent in urma socurilor (ciocniri usoare). Motorul are un ax care iese si intra in carcasa lui si are in cap o bila , bila care intra intr-un locas(clipseaza) din parghia atasata la oglinda. Legatura asta se desface in urma socurilor si motorul lucreaza in gol fara legatura cu oglinda. Deci trebue sa bazaie(merge motorul) si sa miste oglinda (legatura e facuta). Spor la treaba!
https://www.google.ro/search?q=far+clio&esp...r+clio&imgdii=_ 20 Nov 2014, 20:16: motoreductoare This post has been edited by verde: 20 Nov 2014, 19:16 Attached thumbnail(s) vand_far_dreapta_renault_clio_ii_varianta_2_2003_2003_49628_2.jpg ( Size: 110.78k ) Number of downloads: 454 vand_far_stanga_renault_clio_ii_varianta_1_1998_1998_49629_2.jpg ( Size: 93.7k ) Number of downloads: 454 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
Luci350 |
![]()
|
@Verde Mersi mult de imagini, chiar m-au ajutat. Dupa o mica investigatie, am observat ca mie imi lipsesc, probabil nu au venit cu tot cu farul, iar tipu de la service-ul unde le-am montat nu mi-a zis nimic despre asta. Iar pe cele vechi nu le mai am.
Nu imi ramane decat sa gasesc unele de cumparat. |
--------------------
Renault
Clio, Symbol
2003
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Nu vin odata cu farurile. Poti gasi la dezmembrari la preturi intre 60 si 70 de lei unul. Mi-am cumparat eu unul anul trecut.
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
Luci350 |
![]()
|
Deja am inceput sa caut, dar baietii pe care i-am sunat pana acum de la dezmembrari, mi-au oferit preturi intre 200 - 250 lei pentru ambele.
Eu cred ca e putin cam scump, dar voi continua sa caut. |
--------------------
Renault
Clio, Symbol
2003
|
|
verde |
![]()
|
Din poze se vede ca sunt diferite in functie de modelul de far. Deasemeni trebue tinut cont ca pe partea frontala ,unde intra in far au 3 urechiuse ptr fixare. Se agata parghie de reglaj ,se impinge usor motorul in locasul sau si se rotestecam un sfert de tura pentru fixare. De la dezmembrari , pot sa aiba una din urechiuse lipsa.Atentie si la conectorul (mufa) care-l ai pe masina, in instalatia electrica a farurilor.
Pot avea si mai multe urechi dalea dupa model , in poza e de megane This post has been edited by verde: 21 Nov 2014, 13:02 Attached thumbnail(s) 1501734_1.jpg ( Size: 29.76k ) Number of downloads: 421 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Suna aici http://www.dezmembrarigagu.ro/ .
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
devilgenius |
![]()
|
![]() The God Group: Members Posts: 525 Joined: 9 October 12 ![]() |
Am o siguranta lipsa in tabloul de sigurante... asa am cumparat masina, am citit manualul dar nu inteleg la ce se refera
Capture.PNG ( Size: 5.85k ) Number of downloads: 380 Farurile merg normal si fara ea... este a treia sau a patra de pe primul rand de sigurante. |
--------------------
Renault
Clio
2000 1.4 Dacă Dacia are 6 roate, cât ulei consumă când închizi ușa ? :)) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:43 |