Manuale CLIO
![]() ![]() ![]() |
Manuale CLIO
Andy99 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
CLIO III
1,4 16v Dynamique
2007
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
super. n-am teava acasa da abea astept sa pun mana pe el. merci mult de tot.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
Da megane II nu avea?
Alex il iau eu ca am teava, il dezarhivez si ti`l pun p`un tzede, ok? |
-------------------- |
|
dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 11 September 03 From: Bucuresti ![]() |
i-am dat eu drumu la download ...merge cu 200kB/s
in maxim 10 min o sa-l iau. pentru cine il vrea, o sa-l aduc pe un cd la intalnire ... |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0 DCI 150cp Dynamique ++
- B-97-XCO
|
|
Andy99 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Forumul pentru masinuta ta este la : www.clubmegane.com
sap acum in el dupa manual, oricum este imens.... |
--------------------
CLIO III
1,4 16v Dynamique
2007
|
|
dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 11 September 03 From: Bucuresti ![]() |
gata ..l-am luat ..e super (pacat ca e in franceza ... daca era in engleza era si mai bine)
Este pentru bicorp, dar motorul e acelasi si la symbol..asa ca nu e bai ... |
--------------------
Renault
Laguna III
- B-97-XCO
|
|
dorin |
![]()
|
multam pentru link
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
- B-97-XCO
|
|
Andy99 |
![]()
|
Cu placere.
Am ajuns la el din cauza claxonului care vineri dimineata nu trimbita. M-am uitat la sigurate, ok. Colegii au zis ca a intrta apa sau a iesit papaucu. Cum nu stiam unde este...si nu vroiam service (a iesit din garantie luna trecuta) am zis sa ma agit bine inainte de plati manopere si altele. Era papucu. PS: Pentru MBZ, nu am gasit cartea pentru megane. Incerca la http://www.masterstuningclub.com tre sa te inscri. Aici a fost manualu de Clio. Succes ! |
--------------------
CLIO III
1,4 16v Dynamique
2007
|
|
dorin |
![]()
|
Si eu am avut probleme cu claxonul ..l-am schimbat pe garantie la cobalcescu.
La mine trambita ..dar era sugrumat. Era de la apa. Cel vechi era bosh (nu scria in ce tara e facut) iar cel nou nu stiu ce este dar scrie ca e facut in franta. Nu am mai avut probleme de atunci (din primavara-vara) Oricum destul de greu de ajuns la el..... |
--------------------
Renault
Laguna III
- B-97-XCO
|
|
diesel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 May 04 From: Galati ![]() |
salutare fratilor!!!
Si bine v-am gasit! Cam tarziu dar e bine si asa. Am un clio Alizee 1,5dci din ianuarie si vreau si eu manualul dar vad ca nu mai este la adresa de mai sus. Era si pentru diesel? Care-l are poate mi-l trimite si mie. Platesc gras. ![]() |
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
de unde esti? ca poate se rezolva cu un cd. sau daca ai teava da de veste ca sigur il poate pune cineva pe un ftp.
p.s. de asta e bine sa aveti trecut orasul in profil sa stie lumea ce si cum. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
diesel |
![]()
|
Gata. Am pus si orasul. Sunt din Galati. Si am teava sa trag manualul, dar sa fie si pentru diesel.
|
-------------------- Clio Symbol Alizee 1,5dci -VANDUT :))
Logan 1.4 MPI Laureate / Alb Artika, mai 2005 |
|
spartacus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 January 04 From: Timisoara ![]() |
Eu am primit odata cu livrarea masinii si un manual in limba franceza, insa culmea era pentru symbol. Cine stie poate turcii au o minoritate vorbitoare de limba franceza He,he
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 Alizee Clio Symbol II, 1.4 8v, Alizee, Gri Holograme/ Full Option.
|
|
diesel |
![]()
|
pe mine ma intereseaza manualul de service , nu de utilizare....
Care il are sa zica ceva. |
|
diesel |
![]()
|
hai mah, chiar nu ma ajuta nimeni? :cry: :cry: :cry:
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
mai eu am un manual de bicorp in franceza dar nu am teava ca sa iti trimit ! daca are vreunu dintre cei care vin la intalnire teava il pot da ! da e de bicorp !
|
--------------------
a
a
a
|
|
Dem |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dezgrop mortii cu intrebarea cum fac rost de un manual (format pdf) pentru Clio, indiferent ca bicorp sau turcesc, benzina sau diesel engleza sau franceza. din ce s-a postat nici un link nu mai e activ.
Imi trebuie doar sa invatz din ce e compusa masina mecanic, electric, ceva de mentenantza cum se mai schimba cite ceva, cit mai in detaliu. n-o sa ma apuc eu de mecanica singur dar sa stiu cite ceva. Stiu ca generalitati sunt pe howstuffworks, s-a mai postat, dar as vrea sa vad particular la Clio. |
-------------------- Clio Symbol 1,5dCI
bleumarin, full options, Sept. 2003 |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
mie nu-mi merge situl... am niste virsui si ma baga in complet alt sit! Daca ma poate ajuta cineva cu un mail in care sa ataseze manualul i-as fi complet recunoscator! Multumesc anticipat!
|
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
PLeaseeeeee... il plateeeeesc daca e nevoie.... :roll: daca poate sa-mi trimta cineva prin posta, plata prin rambus... pm me!
|
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Am un CD cu PDF-uri de Clio, insa spre rusinea mea n-am apucat inca sa ma uit prin ele sa vad ce si cum. Nu-i vorba de plata, ca nici eu n-am platit pentru el. Iti fac o copie si ne intilnim sa ti-o dau.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
Eu sunt din craiova, dar cel mai probabil pe 3 aprilie ajung in bucuresti... Lasa-mi nr tau de telefon intr-un pm, si te voi suna eu! Multumesc mult!
|
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
Influence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 2 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Mare ocazie. Oferta limitata âŠ...in timp. Raspund astfel si lui diesel.
Link-uri pentru ultimele editii ale manualelor originale de reparatii Renault: Clio, Espace4, Laguna, Megane2, Scenic: http://www.gouraud.free.fr/Manuel_reparati...logys_Francais/ Twingo, Velsatis : http://l.gouraud.free.fr/divers/dialo Caut manual de utilizare si intretinere (cel livrat odata cu masina) pentru Megane 2 Influence (sau orice alt tip de Megane 2 Hatchback). Astept opiniile voastre. |
-------------------- Megane II Influence Hatchback, 1,4 16 V (98 CP), Clima, Radio-CD, Jenti aliaj, Bleu Roy
|
|
Influence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 2 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Refac linkul pentru Clio, Megane, ca ala de mai sus s-a copiat prost:
Clio, Espace4, Laguna, Megane2, Scenic: http://www.gouraud.free.fr/Manuel_reparati...logys_Francais/ Toate manualele de service sunt in franceza. |
-------------------- Megane II Influence Hatchback, 1,4 16 V (98 CP), Clima, Radio-CD, Jenti aliaj, Bleu Roy
|
|
diesel |
![]()
|
saru`mana
![]() Bogdaproste! |
|
spartacus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 January 04 From: Timisoara ![]() |
da, cu multumire!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 Alizee Clio Symbol II, 1.4 8v, Alizee, Gri Holograme/ Full Option.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Daca nu mai este pe site acolo da-mi o adresa de mail gen yahoo adica sa fie spatiu si iti trimit eu fisierul zip.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
adyt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 29 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai, mai uite ca am gasit...
http://globus.chph.ras.ru/pub/Nick/Renault/#CLIO%20II Porcaria e ca sunt in RUSA!!. Oare chiar nu putem face rost de unele in engleza...am gasit pana acum in spaniola, in franceza si ...rusa |
-------------------- Clio II, 1.2 16V 2002, Expression
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ai in franceza pentru symbol ? astea in rusa sunt cam greoaie asa
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
adyt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 29 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu, de symbol n-am, numai de bicorp. Era la adresa aia cu jester...... dar sunt scanate naspa
|
-------------------- Clio II, 1.2 16V 2002, Expression
|
|
dannyb_ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 February 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.torrentportal.com/details/36731...ls.torrent.html
Asta-i site-ul accesat de mine, restul cred ca stiti se ia cu un program de torrent!Eu de-abia am inceput sa-l trag. |
--------------------
Renault
Clio
2001 Symbol [COLOR=blue] Renault Clio Symbol 1.4 2002....poate mai mult de 75 CP :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:46 |