Recomandare Service Auto in Timisoara, service auto in timisoara
![]() ![]() ![]() |
Recomandare Service Auto in Timisoara, service auto in timisoara
postasu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|||
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Da,RS....
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
traya170288 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 14 December 13 From: Timisoara ![]() |
Un mechanic va rog, am si eu nevoie de un numar de telefon , cand trec de 1800 rpm se aude un fasait, doar cand o accelerez daca mentin viteza ex(2200rpm) nu se mai aude , cum accelerez again, e si evervant sunetul, sau daca aveti vreo idee ce sa ii fac?
Cand iesim lagunisti la un suc? |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/08 ; 1.9DCI
- BN 03 NFF
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Nu cumva este turbina ce se aude intre 1800 si 2200 RPM?
Iar legat de suc propune si tu la sectiunea intalniri Timisoara ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
cristi BRN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 11 July 13 ![]() |
Salut, am si eu un clio 3 si se apropie de 120.000 km si trebuie schimbata distributia si implicit pompa de apa , asadar, imi recomandati un service mai de incredere? multumesc
|
--------------------
.
.
.
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
AUTODUNIO, str. V. Carlova. Preturi mici, stiu ce fac, au fost reprezentanta Dacia (fostul TIMNOVDAC).
Sau Auto DMC, sau ceva de genul acesta, pe str. Cuvin, colt cu str. Fagului, in zona Fabricii de Bere. Acolo am facut eu recent ultima schimbare de distributie. Preturi bune, au un angajat care s-a mutat recent de la Renault C. Sagului. Ar mai fi SEVEN H, de pe str. Hasdeu, langa stadionul CFR. Acolo e dever mare, trebuie programare si il recomand pe mecanicul Hansi Ulrich. Are curs de specializare pentru Renault, parolist, atent la ce face. This post has been edited by Dodone: 3 Jul 2014, 06:52 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
cristi BRN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 11 July 13 ![]() |
Multumesc frumos, am sa trec la fiecare pentru oferta
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Cu placere.
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Tolika |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 July 14 ![]() |
Imi poate lasa si mie cineva in PM datele de contact la service-ul despre care e vorba in acest Topic? De curand mi-am luat prima masina si as vrea sa merg intr-un service de incredere sa-i fac o revizie completa.
Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Megane III
1.5dci, 90CP, 2011
|
|
bonzotm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 August 14 ![]() |
stiu eu 2 mecanici buni lucra impreuna
|
--------------------
renault
clio
2009
- tm28mmm
|
|
raynorr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 October 14 ![]() |
Buna! Am probleme cu distributia la un Scenic 2002 si la service-uri "cunoscute" imi cere in jur de 2000 de lei... nu imi permit si oricum m-i se pare jaf pe fata.Imi puteti recomanda si mie un mecanic? puteti sa imi dati daca doriti si numarul mecanicului despre care e vorba in topic.Multumesc! Timisoara
This post has been edited by raynorr: 1 Oct 2014, 20:36 |
--------------------
renault
scenic
2002 tdci
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Buuun, daca tot suntem la topic-ul asta, poate careva sa imi recomande un service in Timisoara, care sa imi reincarce instalatia de freon (a masinii, bineinteles
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Alexandar ti-am trimis PM.
|
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
parameciul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 July 15 ![]() |
Buna ziua. Imi poate da cineva, prin PM, numarul de telefon al mecanicului de care se aminteste pe acest topic. De curand mecanicul meu s-a pensionat si am ramas in aer. Multumesc mult.
|
--------------------
Nissan
Micra
2004
- TM24MLG
|
|
parameciul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 July 15 ![]() |
Toata lumea e in concediu?
|
--------------------
Nissan
Micra
2004
- TM24MLG
|
|
teofilipoiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 September 15 ![]() |
Salutare,
Imi puteti da si mie va rog un PM cu un mecanic bun pentru Laguna 2, m-ar interesa o diagnoza completa. Va multumesc! |
--------------------
Renault
Laguna
2002/Renault Laguna II Combi 1.9 dCi 100
|
|
alin_TM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 September 15 ![]() |
Buna seara.Imi puteti ``da`` si mie va rog un mecanic bun pentru Vel satis,2.2 vreau sa ii schimb distributia
This post has been edited by alin_TM: 6 Oct 2015, 11:08 |
--------------------
renault
vel satis
2005
|
|
alin_TM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 September 15 ![]() |
Cam liniste pe aici
![]() 7 Oct 2015, 11:30: Cam liniste pe aici ![]() This post has been edited by alin_TM: 7 Oct 2015, 11:30 |
--------------------
renault
vel satis
2005
|
|
tudor.c |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 November 16 ![]() |
Salut,
Ma poate ajuta cineva cu datele de contact ale mecanicului de care se discuta in acest topic. Multumesc |
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
danh66 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 September 15 ![]() |
Buna, puteti sa imi dati si mie numarul mecanicului din topic pe danhuidumac@yahoo.com ?
Multumesc frumos ! |
--------------------
Renault
Megane Estate 1.9dti
2001 KA0N
- TM 09 PUP
|
|
magiqmax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 September 06 ![]() |
Se poate o recomandare de service/mecanic in Timișoara? Am probleme cu ventilatorul pentru habitaclu, vreau reîncărcare cu freon și schimbat plăcuțe de frână (poate și o revizie).
Mulțumesc. |
--------------------
RENAULT
MEGANE II 1,5DcI
2004, Confort Expression Nu fortza ... Ia doar un ciocan mai mare!!!
Și nu uita: mâine va fi mai rău! |
|
paul_zelenca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 April 18 ![]() |
Se poate numărul mecanicului din post? paul_zelenca@yahoo.com. Mulțumesc anticipat.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2006
|
|
Deeblue |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 81 Joined: 20 June 11 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Imi spuneti va rog daca acest mecanic face si diagnoza.Se implica si pe partea de injectie? Multumesc! |
--------------------
Reno
Leguma
1945
|
|
rusu_i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 27 May 07 From: Timisoara ![]() |
Salut, imi recomandati un service/mecanic din TIMiSOARA pentru schimb de distributie la un Clio II 1.2 16V an 2004?
Mersi |
--------------------
FORD
FIESTA V 1.25 + GPL BRC SQ24.11
2008
- TM-..-...
|
|
Deeblue |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 81 Joined: 20 June 11 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Poate cineva sa imi recomande un mecanic sau service unde pot sa schimb bucsele cadru motor pentru masina din semnatura? Am sunat la mai multe service-uri cu faima din Timisoara dar am fost refuzat din diverse motive. Cel mai elegant motiv: ![]() Cel mai jegos motiv : ![]() Bucsele sunt rupte de cand am cumparat masina.Am schimbat tot ce se putea schimba pe parte de suspensie si directie fata dar am ramas cu un balans al rotilor si joc in volan la trecerea peste denivelari scurte si calmatoare pe sosea. Se pare ca trebuie sa-l gasesc pe acel mecanic care stie ce are de facut incat sa nu fie speriat de o inlocuire a bucselor din jug. ![]() Va multumesc pentru ajutor! This post has been edited by Deeblue: 14 Sep 2021, 13:39 |
--------------------
Reno
Leguma
1945
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Incearca la fosta reprezentanta Nissan din Timisoara, Lamco: http://jarnes.ro/.
This post has been edited by Agrig: 15 Sep 2021, 09:37 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Deeblue |
![]()
|
Multumesc.
Am sa incerc. ![]() |
--------------------
Reno
Leguma
1945
|
|
Baxter8819 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 15 October 21 ![]() |
Salutare,
Un service bun in Timișoara capabil in primul rand sa schimbe distribuția pe lanț? Am vorbit la Autoeuropa dar îmi dau un preț mult prea mare. Și alte două la care am vorbit nu se bagă. |
--------------------
Renault
Latitude
2012
|
|
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 749 Joined: 9 October 14 From: Dumbrava Timis ![]() |
Salut. Ti-am lasat mesaj in privat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2 2002 1.9dci 88kw 120cp 290.000km
- M 3185 BK Renault Talisman 2021, 2.0 blue dCi 160cp Intens 75.000km
Renault Trafic 2006 1.9dCi 100cp 268000k, |
|
Deeblue |
![]()
|
Salut,
Din pacate nu am reusit sa schimb bucsele de jug. Cei de la Jarnes sunt vesnic ocupati si nu respecta programarile.Mecanicii sunt agitati si nervosi din cauza programului foarte incarcat.Am renuntat la ei. Am apelat si la Dl.Hansi de la Seven.Omul foarte bine intentionat a zis ca ma ajuta doar in cazul in care fac sau face rost de o presa.Din pacate nu am reusit sa gasesc o presa si am ramas cu acest schimb in asteptare. Aveti idee ce alt atelier din Timisoara poate sa schimbe aceste bucse de jug? Multumesc. This post has been edited by Deeblue: 8 Nov 2021, 09:24 |
--------------------
Reno
Leguma
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:53 |