Recomandare Service Auto in Timisoara, service auto in timisoara
![]() ![]() ![]() |
Recomandare Service Auto in Timisoara, service auto in timisoara
anndi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|||
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Salut, fac treaba buna si sunt foarte seriosi cei de la AutoVest de pe calea Torontalului dupa Lidl-ul ala nou pe stanga. Nu sunt cei mai ieftini, dar fac treaba extraordinara la tinichigerie si vopsit.
|
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
kangoo3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 31 October 22 ![]() |
Buna ziua. As avea nevoie de un mecanic in Timisoara pentru un motor de 1.5dci , 65cp din 2003. Vreau sa ii schimb distributia, ulei, filtre. Ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon? Multumesc
|
--------------------
Renault
Kangoo
2003
|
|
alin.92 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 March 23 From: Timisoara ![]() |
Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu nr te telefon a dl mecanic Hanzi ? Multumesc!
|
--------------------
Renault
Megane 3 facelift
2014 Edition 1.5 110cp
|
|
Adrian &Laguna 2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 April 23 ![]() |
Bună ziua ,îmi recomandați un mecanic bun in Iasi pentru renault?
Am un Renault Laguna 2 pe Benzina, și îmi apare ceck injection ,ceck emision și nu mai are putere de abia de abia ajunge la 50 km/h cu pedala la fund . This post has been edited by Adrian &Laguna 2: 16 Apr 2023, 16:38 |
--------------------
Renault
Laguna 2 benzina
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 13:30 |