Problema senzor kilometraj
![]() ![]() ![]() |
Problema senzor kilometraj
sepy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007
|
|||
lorin_b |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 14 October 07 From: bucuresti ![]() |
aceeasi problema o am si eu. unde gasesc sa cumpar un sensor de kilometraj.In zona Lizeanu nu am gasit!
M-ar ajuta sa stiu cum sa-l desfac de pe masina si sa cauta in magazin unul identic ca doar stie toata lumea ca la Clio asa se cumpara piesele CU ELE IN MANA LA MAGAZIN, CA SA FII SIGUR CA SE POTRIVESC!!!!! |
--------------------
renault
symbol
2003
- B 43 EFF
|
|
gxg_coman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 17 February 09 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o problema cu aceasta piesa. eu nu o mai am deloc si vreau sa cumpar asa ceva. nu stiu cum arata si nici unde il gasesc. imi poate spune cineva? piesa este pentru un clio 1.5 dci, 65cp, 2004
This post has been edited by gxg_coman: 27 Feb 2010, 21:24 |
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
danromania2002 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 12 June 06 ![]() |
acul de vitezometru merge?
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
gxg_coman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 17 February 09 From: Bucuresti ![]() |
nu merge nici acul de la vitezometru si nici nu inregistreaza kilometrii facuti
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
danromania2002 |
![]()
|
Problema este foarta simpla am avut-o si eu este senzorul de viteza care intra in cutie se gaseste in magazine eu am dat pe el 120 ron se inlocuieste usor o parte intra in cutie iar in cealalta parte o mufa pe rampa sau elevator se inlocuieste imediat
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
gxg_coman |
![]()
|
da dar problema mea este ca nu stiu cum arata acel snezor pentru ca cel vechi nu mai era acolo cand m am uitat. imi poate arata cineva o poza cu el? dar sa fie sigur cel de pe masina nu poze luate aiurea de pe net ca asta pot gasi si eu.
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
danromania2002 |
![]()
|
Asta e sigur dar problema e ca trebuie sa te duci cu el in mana la magazin sa corespunda seriile pt ca din cate stiu sunt 3 modele care arata la fel
![]() Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 19.22k ) Number of downloads: 5716 |
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
gxg_coman |
![]()
|
imi poti spune si seria in cazul asta?
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
danromania2002 |
![]()
|
pai ai nevoie de senzorul de pe masina ta ...in cazul tau te duci la magazin iei piesa cu bon montezi senzorul vezi daca merge daca nu merge mergi si schimbi pana dai de ce-ti trebuie alta solutie ar fi sa dai comanda pe baza seriei masinii dureaza foarte mult pentru ca majoritatea firmelor care livreaza piese habar nu au sa caute piese pe baza seriilor...( eu am dat comanda la un service si 1 luna jumate m-au aburit , pana cand m-am dus cu piesa in mana la magazin si gata problema rezolvata)
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
gxg_coman |
![]()
|
eu as vrea sa iau de la un parc de dezmembrari de pe un model asemanator cu al meu. asa cred ca este cel mai sigur si mai ieftin.
![]() |
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
danromania2002 |
![]()
|
QUOTE(gxg_coman @ 28 Feb 2010, 18:24) eu as vrea sa iau de la un parc de dezmembrari de pe un model asemanator cu al meu. asa cred ca este cel mai sigur si mai ieftin. ![]() Nu stiu de ce te incurci senzorul asta se strica din cauza caldurii eu i-am facut o protectie de azbest prinsa cu nituri de caroserie , nu mie se pare mult 120 ron :| problema ta daca vrei sa-l mai schimbi odata peste 10000 km e decizia ta si nu nu se potrivesc modelele de pe logan si solenza;) |
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
gxg_coman |
![]()
|
problema este ca eu nu am ce sa repar pentru ca pe cel vechi nu il mai am.
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
danromania2002 |
![]()
|
nu stiu ce e asa greu sa te duci la un magazin de piese auto sa iei senzorul il montezi ca e f simplu merge il ti nu merge te intorci si il schimbi:|
This post has been edited by danromania2002: 1 Mar 2010, 19:25 |
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
gxg_coman |
![]()
|
ok. o sa incerc asta.
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
danromania2002 |
![]()
|
sa ne spui daca ai rezolvat
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
gxg_coman |
![]()
|
am reusit sa fac rost de faimosul senzor. acum am o alta intrebare. se poate monta fara sa merg undeva sa ridic masina pe elevator?
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
danromania2002 |
![]()
|
da dar trebuie ridicata masina cu un cric ceva ca fara rampa nush...(de schimbat nu e greu accesu e problema)
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
gxg_coman |
![]()
|
Mi e cam frica sa ma bag sub masina cand e pe cric deci va trebui sa astept pana ajung acasa ca sa o ridic pe elevator.
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
gxg_coman |
![]()
|
problems again.....am dus masina pe o rampa si am incercat sa introduc senzorul in gaura dar nu am reusit. intra doar 2 centimetri(maxim) si apoi se blocheaza. ce il blocheaza este faptul ca gaura se ingusteaza la circa 2 cm adancime si pare cu foarte foarte putin mai mica decat senzorul. senzorul pare compatibil pentru ca i am pus mufa si am invartit eu de el si mi se ridica acul kilometrajului. in speranta ca nu am fost prea incoerent(este destul de tarziu) va rog sa imi spuneti daca trebuie sa imping mai tare ca sa intre.... daca nu intra pentru ca trebuie alt tip de senzor(desi e luat tot de pe clio)... daca trebuie sa ii dau foc....
![]() |
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
danromania2002 |
![]()
|
se pare ca ai nimerit alt model , inginerii francezi modifica anumite diametre ca sa nu se potriveasca de la o generatie la alta ( te duci la magazin cu asta si il schimbi desi nu inteleg cum de nu ai avut senzorul pe masina , era mult mai usor daca mergeai cu el in mana)
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
gxg_coman |
![]()
|
da dar codul de pe senzor este acelasi cu cel pe care l am gasit pe internet pentru masina mea. nu mai stiu ce sa fac. turbezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
danromania2002 |
![]()
|
vezi ca clio 2004 e facut in 2 semestre vezi poate nu ai nimerit bine dute cu senzorul la alt magazin si comparal
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
gxg_coman |
![]()
|
stii cumva codurile senzorului pentru clio corespunzator fiecarui semestru?
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
danromania2002 |
![]()
|
din pacate nu eu m-am dus cu el in mana ca am comandat printr-un service si am asteptat 2 saptamani aiurea ca habar nu aveau ce serie tre sa comande
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
gxg_coman |
![]()
|
si mai stii macar ce serie avea al tau? poate se nimereste sa fie exact cel care imi trebuie mie si pe care nu il am.
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
danromania2002 |
![]()
|
caut cutia da nu-ti promit nimic
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
gxg_coman |
![]()
|
te ai mai uitat de codul senzorului pe care l ai schimbat? imi cer scuze daca sunt cicalitor dar m am gandit ca numai la asta nu ti a stat gandul zilele astea si am vrut sa iti amintesc eu acum. ms frumos.
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
danromania2002 |
![]()
|
unul din astea doua tebuie sa fie sigur ceea ce cauti tu 7700414694 sau 7700418919 eu sincer daca ai zis ca nu intra ca e putin mai gros cred ca e 7700418919 asta e mai gatuit sus fata de celalat (nu am gasit cutia din pacate)
This post has been edited by danromania2002: 7 Apr 2010, 01:59 |
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
gxg_coman |
![]()
|
nu este sigur 7700418919 pentru ca pe asta il am eu. o sa incerc si cu celalalt. ms frumos pentru coduri. o sa te anunt cand fac rost de el daca s a potrivit sau nu. daca merge asta ai asigurata o bere un suc sau o inghetata din partea mea.
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:56 |