Parfumuri
![]() ![]() ![]() |
Parfumuri
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
e cam loterie la aoro.. produsele sunt originale DAR pot proveni dintr-un batch(lot) ori vechi ori cu probleme de fabrica.. aceste probleme fiind intalnite la parfumurile de designer cel mai des.. Versace, Mugler.. la parfumurile mai putin cunoscute nu vei avea probleme ..
Iti recomand Strawberrynet.com sau fragrancenet.com ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cartier - Declaration
Calvin Klein - One Lancôme - Hypnose J Del Pozo - Quasar Bvlgari - Pour Home Soir Chanel - Egoiste Platinum |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
La recomandarea ta am decis sa cumpar un Gucci Guilty Intense Eau De Parfum .
Am fost si l-am mirosit la sephora dar cel de 75 ml era undeva la 470 de lei in conditile in care pe site-urle de specialitate e undeva la 100 $ retail deci 322 de lei . Problema e ca la Aoro este Gucci Guilty Intense Eau De Parfum pentru femei 75 ml 258 RON Nu stiu ce sa zic , as avea nevoie de el pana vineri ... dar si pretul din sephora este mult prea nesimtit |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
risca-te
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
i-am luat si eu de aici sotiei Guilty ala, miroase foarte bine si dupa ce-i dispar esentele primare, acum trebuie sa-i iau altul ca l-a terminat de la craciun
![]() LE: sunt la 5-6-lea parfum luat de la baieti, niciodata teapa This post has been edited by hitman1234: 14 May 2014, 10:35 |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Aoro are preturi mult prea mici pentru a putea spune cu certitudine ca marfa e 100% originala. Eu personal am avut Aqua (bulgari), primul luat din magazin de profil, fara dubii asupra provenientei, al doilea de la aoro. Pret la jumate, persistenta la jumate.
Da' nu-s expert in domeniu, nu e o certitudine ci o impresie personala. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
semit |
![]()
|
hitman.. eu nu cumpar din principiu de la "baeti"... adica tu vii la portbagaj si imi vinzi la un pret destul de apropiat fata de cel din magazin.. care magazin plateste TVA, chirie, angajati, taxe ... nts nts nts.. din informatii destul de sigure profitul "baetilor" este de cel putin 100% la fiecare parfum
![]() PS: Linux, daca vei comanda azi nu sunt sigur ca iti vine pana vineri de la aoro ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
L am intrebat si eu pe unul din asta de umbla cu trollerul pe la diferite firme de pretul asa mare:"Da'ce frate,magazinul iti da in 3 rate?"
Du te n dragostea mea cu ratele tale! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ma incurcasem in parfumuri , era Bvlgari Jasmin Noir Eau De Parfum .
Pana la urma am fost la douglas la unirii si am gasit la set parfum 50ml + 20ml pt geanta , 370 de lei . Sper sa fie original ... ![]() This post has been edited by L!nuX: 14 May 2014, 13:19 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gabize @ 14 May 2014, 10:35) Aoro are preturi mult prea mici pentru a putea spune cu certitudine ca marfa e 100% originala. Eu personal am avut Aqua (bulgari), primul luat din magazin de profil, fara dubii asupra provenientei, al doilea de la aoro. Pret la jumate, persistenta la jumate. Da' nu-s expert in domeniu, nu e o certitudine ci o impresie personala. De accord cu tine! Si mie mi s a parut la fel si prin urmare am renuntat de mult la Aoro si alte magazine de genul lui... ![]() |
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
nu stiu de unde s-a ajuns la portbagaje si trollere, tipul asta le aduce de prin depozite, mi-a adus gloria de la cacharel mult dupa ce nu se mai producea, din state pe comanda. daca veti cauta pe net vedeti ca are numai "review"-uri pozitive. ma rog, imi cer scuze ca m-am bagat, puteti sa luati luati fake-uri de la aoro (care nici nu e inregistrata in ro ) sau sa platiti salariile celor 10-12 consultante de la fiecare douglas sau sephora din partea mea
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
semit |
![]()
|
Te-ai deplasat la magazinul tipului, sau ti-a aratat factura de la "depozit"?, userul e lifephorm pe computergames, cel cu parfumurixx.ro, are un stoc comun cu hotscents.ro si cu octavradulescu.. Google it si ii vei gasi pe toti.. Toti vand la portbagaj si se aprovizioneaza intr-adevar din niste depozite din polonia sau cehia, nu mai retin exact, nu comanda de nicaieri iar profitul e de minim 100%.. Intr-adevar parfumurile sunt originale dar nu isi merita pretul tinand cont ca sunt pe piata gri.. Noi mergem cu logan si baietii au mercedesuri si audi
![]() This post has been edited by semit: 14 May 2014, 18:32 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
solidconvert |
![]()
|
QUOTE(semit @ 14 May 2014, 15:03) Te-ai deplasat la magazinul tipului, sau ti-a aratat factura de la "depozit"?, userul e lifephorm pe computergames, cel cu parfumurixx.ro, are un stoc comun cu hotscents.ro si cu octavradulescu.. Google it si ii vei gasi pe toti.. Toti vand la portbagaj si se apovizioneaza intr-adevar din niste depozite din polonia sau cehia nu mai retin exact, nu comanda de nicaieri iar profitul e de minim 100%.. Intr-adevar parfumurile sunt originale dar nu isi merita pretul tinand cont ca sunt pe piata gri.. Noi mergem cu logan si baietii au mercedesuri si audi ![]() Corect!... pe unul dintre ei il cunosc de cand a inceput... ![]() |
--------------------
.
.
|
hitman1234 |
![]()
|
|
--------------------
bemfe
vewe
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sa iei de la sephora sau douglass si sa le faci lor burta mare.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
semit |
![]()
|
Siteurile mai susmentionate, au in fiecare zi oferta zilei la un parfum de dama si unul de barbati.. Mi.am luat cam 10 parfumuri la pret cam cu 50-60% mai mic decat vand baietii la portbagaj
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
L!nuX |
![]()
|
livreaza in Romania acele site-uri ?
A comandat cineva de pe Amazon ? Ma gandesc la cele procesate si livrate de Amazon si nu alt magazin. Vad ca si emag are sectiune cu parfumuri. |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
semit |
![]()
|
strawberry trimite direct la posta de cartier.. te costa transportul maxim 10% din valoarea parfumului dar nu mai mult de 10 dolari parca.. fara alte taxe.. in maxim 10 zile sosesc.. Pe fragrancenet trebuie sa cumperi prin intermediar.. te mai costa vreo 5$.. dar dureaza vreo luna jumate
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
bvlgari aqua amara 100ml, 82 euro duty free barcelona
pe aoro 248 lei |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Semit, aia din portbagaje (nu m-am uitat pe forum sa le vad listele si preturile) cum naiba sa isi puna profit 100% ? Ar insemna la un parfum de 150 ron (un bvl de ex), sa ti-l dea cu 300 ron ceea ce deja e f scump si nu ti-l cumpara nimeni pt ca deja e pret de magazin.
Mai mult de 50 ron nu-si pune nimeni profit, si asta destul de rar..in functie de ce promotie prind si ei la depozit. LE: acum m-am uitat la lifephorm, la cele mai multe are preturi mai mari ca mine cu 10-20ron, depinde de parfum. Faza e ca el daca le ia direct de la depozit, are un profit mai mare ca mine dar nu de 100%. Eu am un intermediar ( o intermediara de fapt) dar imi convine mai mult asa pt ca isi bate ea capul cu toate cele, nu eu! ![]() Oricum piata e cam dusa la parfumuri si stricata de tigani,turci etc...eu nu m-am mai ocupat sa castig clienti noi pt ca imi e scarba de negocieri de genu " la ala frate e atat.. iti dau atat pe el etc etc " sau altii cand aud de avans deja inebunesc (daca le comand si nu-l mai vor eu raman cu el pe cap si nu-mi trebuie) si nici nu-mi place sa deranjez fata pt pret asa aiurea (multi intreaba doar de dragul de a intrebat)... asa am clientii mei de ani de zile, care imi dau banii la salariu, 2 rate chiar, dar iau fara figuri si sunt clienti vechi. This post has been edited by eugenTL: 18 May 2014, 20:01 |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
De pe Amazon am comandat eu...nu parfumuri dar diverse produse. De la jucarii la ceasuri si contrar barfelor, produsele au ajuns. Prin Posta Romana in 10 zile, iar prin curier in 2 zile max. Eu am luat de pe amazon.co.uk si oanenii sunt foarte seriosi, mai ales cei de la relatii cu clientii care tevor contacta prin mail sa vada daca ai primit produsul.
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Multe parfumuri provin din vama.
This post has been edited by UXE: 19 May 2014, 09:11 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
UXE |
![]()
|
Ceva noutati pe piata? Tre sa imi mai completez stockul
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
semit |
![]()
|
Lalique Encre Noire
TdH Creed Aventus A*Men |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Caut un parfum, pentru dom'soara din dotare. Cat am apucat sa caut in magazine nu am gasit, aveti idee unde dau de el? Sau poate un site mai sigur de pe care sa il comand?
Guerlain - Rose Nacree du Desert This post has been edited by MuciX: 29 Sep 2015, 14:48 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Aoro e țeapă. Vinde falsuri. Nici nu știam că mai există; ar fi trebuit să dispară de mult.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Am vazut si eu dupa ceea, comentariile colegilor. Dar ca online, e singurul site de la noi unde se gaseste parfumu' care vrea sa-l cumpere colegu'.
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:33 |