Parfumuri
![]() ![]() ![]() |
Parfumuri
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu pleaca cineva, cunoscut, la Hamsterdam?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(MuciX @ 29 Sep 2015, 16:57) QUOTE Stimate Domnule MuciX, Raspundem mesajului dumneavoastra din data de 29 septembrie 2015 in care solicitati informatii referitoare la disponibilitatea unui produs comercializat in magazinele SEPHORA. Va informam ca echipa noastra raspunde in exclusivitate la intrebari despre Programul de Fidelitate SEPHORA. Pentru alte informatii, va rugam sa va adresati direct consultantilor de vanzari, care va pot oferi toate detaliile referitoare la disponibilitatea si pretul oricarui produs comercializat in magazinele SEPHORA. Numerele de telefon si adresele magazinelor SEPHORA le puteti gasi pe urmatoarea adresa web: http://sephora.ro/magazine/pid1165.html. Pentru orice alta informatie, va rugam sa ne contactati de luni pana vineri intre orele 10 si 21 la urmatorul numar de telefon: 031.4328.880 (numar cu tarif normal). Va multumim pentru interesul acordat marcii SEPHORA. Salutari cordiale, Serviciul Relatii cu clientii SEPHORA |
--------------------
-
-
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Astazi m-am rasfatat, io un paco rabanne million si madama un lacoste touch of pink. Millionu il stiam ca e bun, am ramas surprins de touch of pink, foarte delicat, deloc dulce, este primul lacoste care il cumpar.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
alexutz23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 14 December 09 From: Iasi ![]() |
Am si eu paco rabbane invictus, prinde bine la foomei dar eu nu-s chiar asa innebunit dupa el.
|
--------------------
VW
Golf 4
2001 1.4 16v
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
dior - sauvage
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Iarasi pentru femei recomand Nina Ricci - Love in Paris.
|
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Atat Million cat si Invictus sunt niste parfumuri sintetice, crowd pleaser, in general pesntru pustanii pana in 25 de ani.. Am s eu Million in colectie, dar ma dau de 2-3 ori pe an
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Bre semite, te arunci in ape tulburi. Generalizarea arata superficialitate. Faptul ca este auriu si ii spune million poate te duce cu gandul la manelisme, dar este valabil doar in romania. Paco Rabanne nu este Catalin Botezatu.
|
--------------------
MK2
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Paco Rabanne nu este nici Creed sau Guerlain
![]() Incearca te rog Creed Aventus, Tom Ford- Grey Vetiver, Terre de Hermes, Dior Homme, Dior Homme Intense, Guerlain Homme Intense, Cartier Declaration... si dupa aia miroase din nou 1 Million ![]() PS: parfum bun de la Paco Rabanne este Ultraviolet ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Corect!!!
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
MuciX |
![]()
|
Cand aveti timp sa va dati cu toate parfumurile astea?
![]() Eu de mai bine de zece ani am un singur parfum pe care il folosesc si nici un altul nu ma convinge sa renunt la el. description.png |
--------------------
-
-
|
|
semit |
![]()
|
Pai vezi, daca bagi banii in BMW ..
![]() ![]() Attached thumbnail(s) image.jpeg ( Size: 2.79mb ) Number of downloads: 349 image.jpeg ( Size: 2.25mb ) Number of downloads: 343 image.jpeg ( Size: 1.72mb ) Number of downloads: 337 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
si eu ma gandeam ca am cam multe ... vreo 10 ... sunt mic copil ...
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Care-i treaba cu alea cu hartie pe ele? Sigur sunt parfumurile care scrie acolo?
|
--------------------
MK2
|
|
MuciX |
![]()
|
Vai ce e acolo...
Semit, stii cum e cu "viciile". Altii baga banii in alta parte, daca nu aveam ursul poate bagam in continuare in machete, sau zippo. Ultimele 2 zippo au fost cumparate cand deja nu mai mai fumam. |
--------------------
-
-
|
|
semit |
![]()
|
Alea cu hartie se cheama decanturi, si da, zeama e cea corecta, corespunzatoare cu ce scrie pe eticheta
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Ti-ai dat seama de ce intreb, pentru ca sunt diferente intre parfumul propriuzis care este la vanzare si diferitele mostre/decanturi/testere ale aceluiasi produs. Si nu iti pot da credit la afirmatia adusa asupra unui produs cosmetic cata vreme nu il cumperi dintr-un magazin specializat si al carui provenienta nu este indoielnica. Si nu stiu cate surse la dispozitie exista in tara noastra.
|
--------------------
MK2
|
|
semit |
![]()
|
Million e luat de unde trebuie daca te incalzeste cu ceva 🤗🤗 pentru autenticitatea decanturilor garantez eu pentru ca multe sunt parfumuri de nisa cumparate din Madison sau Beautik si apoi decantate intre mai multe persoane pentru minimizarea costurilor, iar mirosul este identic fara nici cea mai mica diferenta..
![]() This post has been edited by semit: 13 Jan 2016, 13:50 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Nu are treaba cu caldura degajata. Doar ca daca iei din magazin esentele care le ai acolo s-ar putea sa iti schimbi (s-ar putea) opinia.
Eu am avut parfumuri care pur si simplu puteau, luate din magazin in baza testerelor. Paco Rabannul tau ala care zici ca l-ai luat de unde trebuie, cel mai probabil nu miroase ca ala care il am eu. Sau avem gusturi diferite. ![]() This post has been edited by PhilipMorris: 13 Jan 2016, 13:55 |
--------------------
MK2
|
|
semit |
![]()
|
Bine. Milionul tau are valoare mai mare
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mai am putin din Creed Silver Mountain Water si cred ca trec la Terre d'Hermes. Am si un Million, ala e de weekend. Ce mi-as mai cumpara, ca e demential, L'Eau d'Issey de la Issey Miyake.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Recomand Eau Sauvage Cuir de la Dior si Allure Homme Sport de la Chanel. Imi lipseste Fahrenheit-ul, da' mi l-a ascuns nevasta, la fel ca si Bleu-ul de la Chanel.
Ala de la Givenchy mi-a placut si mie, atat cel aratat de @mucix cat si cel albastru. |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
PhilipMorris |
![]()
|
Boucheron eau de perfume (de foomei) cunoaste careva?
|
--------------------
MK2
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am primit acum o saptamana de la sotie...
chapegm_aedt10_01__13.jpg ( Size: 86.22k ) Number of downloads: 178 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
PhilipMorris |
![]()
|
Intreb ca am gasit la oferta, de la 76 de dolari la 40. Nu cunosc nimic de el, reviewurile sunt bune.
|
--------------------
MK2
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am luat pentru doamna un Bvlgari Omnia Crystalline EDP. Intai a trebuit sa ma conving ca Omnia clasic nu se mai produce de cativa ani buni si, cine vinde asa ceva, ori vinde un parfum fake, ori expirat.
Oricum, n-am avut curaj sa comand online, nu am incredere in Aoro si altii ca ei. Cum nici la mall nu arunc cu banii, am ales varianta duty free, la pret decent si garantia ca e original. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
semit |
![]()
|
ai luat de la crewshop din aeroport?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
mars |
![]()
|
Nope, din Satul Francez.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
mars |
![]()
|
QUOTE(mars @ 4 Feb 2016, 19:33) Mai am putin din Creed Silver Mountain Water si cred ca trec la Terre d'Hermes. Am si un Million, ala e de weekend. Ce mi-as mai cumpara, ca e demential, L'Eau d'Issey de la Issey Miyake. Done! Am dat 270 lei pe Td'H, 75 ml, pure parfum, tot din free shop. Si, cu asta, am terminat povestea pentru vreo doi ani. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:45 |