Operatii laser pentru ochi !, PRO sau CONTRA ?
![]() ![]() ![]() |
Operatii laser pentru ochi !, PRO sau CONTRA ?
Axe |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cum ramane cu cataracta care va aparea la varsta inaintata?
operatii si operatii si iar operatii. @Axe ce dioptrii aveai? This post has been edited by UXE: 16 Sep 2010, 08:11 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
La cataracta nu prea ai ce-i face. Nu se stie clar ce favorizeaza aparitia. Se crede ca alcoolul si tigarile au o vina. Si-a facut tatal meu operatie de cataracta la ambii ochi, la unul fiind doar incipienta. Iti pune un cristalin artificial. El si-a pus unul bifocal pentru ca lucreaza la apropiere. Poate vedea intre 15 si 45cm si de la 1m sau 2m incolo normal. Pentru restul trebuie sa poarte ochelari. Inainte trebuia sa schimbe ochelarii intre apropiere si departare. Dezavantajul este ca nu se recomanda sa conduca noaptea. Vede halouri in jurul luminilor.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
am inceput cu +0,25 prin clasa a treia si ajunsesem la +1,75(la 40 ani), moment in care s-a inatmplat ceva ..... !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
inseamna ca stai bine cu ochii
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(Axe @ 12 Sep 2010, 08:02) EXPLICATIA FAPTELOR : Singurul motiv plauzibil pe care il vad pentru infaptuirea acestei minuni este o anume dieta pe care o tin de aproximativ 5-6ani, in rest nu am facut nimic special. In ce consta dieta ?! Fructe si legume multe, fara porc si vita, fara mezeluri, fara cartofi prajiti, sucuri naturale facute in casa, alune, nuci, migdale crude, paine putina si miscare zilnic. Asta s-a intamplat, nu am mai auzit asa ceva dar uite ca se poate, precizez ca purtam ochelari atat pentru distanta cat si de aproape. Am scapat doar de cei pentru distanta pe care ii purtam permanent. Cunosc si eu caz recent...ocheleri din copilarie, la 40 si ceva de ani dupa ultimul control dioptrie scazuta de la ceva -4 la -3...si ghiciti, persoana nu mai consuma carne de cativa ani si o da pe naturale. ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Axe |
![]()
|
Eu la un anumit moment am deschis un topic in care povesteam multe dar putine au fost luate in seama. Acolo am explicat inclusiv cum am scapat de probleme digestive cat si faptul ca nu am mai racit niciodata cu toate ca faceam forme severe de gripa anual.
Il mai pun o data, poate unii se lipesc : http://www.reno.ro/index.php?showtopic=117082&hl= This post has been edited by Axe: 16 Sep 2010, 11:10 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
roxy.me81 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 27 November 10 ![]() |
Ziua buna la toata lumea,
As vrea sa impartasesc experienta mea tututor persoanelor care poarta ochelari.Inca de la varsta de 14 ani port ochelari , am avut dioptrii de +2 la ambii ochi pana la varsta de 17 ani, dupa care au crescut , ajungand pana la varsta de 28 ani , stabilizandu-se pana la +5 sferic cu astigmatism 1 la dreptul ,iar la stangul +4,50 cu 0,75 astigmatism.Nu am putut suporta lentilele de contact , de aceea a trebuit sa port ochelari tot timpul .Si asa am ajuns sa caut pe internet cum pot scapa de ochelari, studiind majoritatea clinicilor atat din Romania, cat si cele din strainatate.Am ales cateva clinici care mi s-au parut interesante , studiind site-ul lor si site-urile de forumuri in domeniu din Ungaria si Turcia. Ma interesa in primul rand sa fie un doctor foarte bun si cu experienta in ceea ce face , si in al doilea rand laserul , sa fie unul rapid si bun.Am trimis cateva mailuri ,asadar la cateva clinici .Cel mai rapid ,eficient , complet si amabil raspuns a venit din partea echipei Eyestar din Istanbul. Florentina,persoana de contact a clinicii pentru romani a fost mai mult decat disponibila sa-mi raspunda la toate intrebarile mele sacaitoare.M-a ajutat foarte mult faptul ca a fost langa mine din momentul poposirii mele in clinica pana am plecat.Mi-a aranjat incepand de la rezervare avion, cazare pana la control, operatie ,etc … ce m-a costat la clinica a fost in total 1090 euro si a inclus operatia, examinarile ,medicamentele pe care le-am folosit timp de 1 luna (picaturi) , garantie pe viata , plus transferul de la aeroport la clinica /hotel si retur . Inca de la aeroport m-a intampinat soferul clinicii , m-au condus la clinica si unde au urmat toate examinarile si discutia cu chirurgul. ( Dr. Cezmi K.)In urma discutiei cu dansul ,am fost mai mult decat sigura ca sunt pe maini bun.La ora 10.30 a inceput controlul care a durat in jur de 70 min.Dupa control , mi s-a spus ca sunt apta pentru laser, si sa ma intorc la ora 14.00 pentru operatie.De mentionat , un lucru interesant faptul ca nu se afla nici un turc pacient in clinica.Doar nemti multi, norvegieni ,bulgari si binenteles romani.Dupa examinare m-am dus am mancat ceva , dupa care m-am intors la ora 14.00.Operatia in sine a durat in jur de 20 minute cu totul , dupa care am mai asteptat cam 40 min si apoi m-au trimis la hotel.Operatia in sine nu a fost dureroasa, am simtit doar o mica presiune in momentul pregatii flapului.Dupa aceea , laserul si ce a urmat a fost floare la ureche.Totusi timp de cateva ore dupa operatie imi lacrimau ochii foarte mult si simteam ca am nisip in ochi. Am luat un somnifer si am adormit imediat.A doua zi cand m-am trezit deja vedeam diferenta.Este intr-adevar diferenta…Vreau cu aceasta ocazie sa multumesc echipei Eyestar pentru amabilitatea si profesionalismul , sunt foarte fericita ca am ales sa fac tratamentul laser in Istanbul la ei.A fost ca o vacanta pentru mine, nicidecum nu am simtit ca am avut o problema medicala .A fost o experienta extraordinara care mi-a indeplinit cea mai puternica dorinta : de a vedea fara ajutorul ochelarilor.Felicitari intregului staf de la Eyestar pentru tot ceea ce fac ei aoclo ,pentru toti oamenii pe care-i faceti fericiti ,printre care ma numar si tot si eu.Pentru intregul profesionalism , pentru ospitalitate, servici si tot ceea ce va diferentiaza de ceilalti, mii si mii de felicitari. Va recomand tuturor aceasta clinica.Sunt minunati .daca aveti intrebari contactati-ma la roxy.me81@gmail.com.Numele meu este Roxana Dubina. Sanatate , numai bine va doresc ! This post has been edited by roxy.me81: 27 Nov 2010, 11:12 |
--------------------
range rover
nu am
- b-64-bon
2005
|
|
Axe |
![]()
|
Buna Roxana, auzi dar un "Reno" ai si tu acolo de prasila ?!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu stiu de ce postul asta seamana foarte bine (copy-paste) cu altul de pe daciaclub tot la aceeasi sectiune acum 1-2 ani, mi-e lene sa caut.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Axe |
![]()
|
Mda, oare incepe sa puta a reclame ?!
http://forum.romedic.ro/prod/operatie_hipe...ie__049708.html http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topi...t=20&nrpages=2& |
--------------------
Renault
Megane
|
|
roxy.me81 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 27 November 10 ![]() |
probabil seamana cu a reclama pentru ca lumea chiar este multumita de rezultate. Daca ati auzit de prea multe ori de aceasta clinica sau aceleasi mesaje , then - este adevarat k intr-adevar aceasta clinica face minuni.
Am postat mesajul pe 20 forumuri , pentru ca vreau ca purtatorii de ochelari sa aibe curaj sa-si faca aceasta operatie. Bafta multa si voua !! Va pup Roxi |
--------------------
range rover
nu am
- b-64-bon
2005
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si crezi ca daca postezi acelasi mesaj agasant pe 20 de forumuri, faci reclama buna respectivei firme?
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:57 |