BIELETA DIRECTIE STANGA DREAPTA
![]() ![]() ![]() |
BIELETA DIRECTIE STANGA DREAPTA
cristixxxlog |
![]()
|
||
![]() .. Group: Members Posts: 440 Joined: 4 August 08 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Murano Z51 - 2.5 dci
2011
- B-XXX-LGF
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Febi nu e noname
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
QUOTE(rocketer @ 12 May 2010, 10:51) Buna ziua, astazi am efectuat si eu service-ul de 45000Km la un service autorizat renault, toata treaba m-a costat 520 Ron...filtre+ulei mai exact.... oamenii de acolo au spus ca masina este ok doar ca trebuie sa schimb o bieleta stanga ... m-ati putea ajuta cu un magazin de unde as putea lua mai ieftin ... precizez ca ei mi-au spus pretul de 320 RON fara manopera... Multumesc Te duci in orice magazin care aduce piese la comanda si iei bieleta directie TRW.Asta recomand eu, cu asta vine Megane`ul echipat din fabrica.mai mult de 120-130 de lei nu are cum sa coste.schimbarea ei nu trebuie facuta neaparat in reprezentanta Renault deoarece e o operatiune foarte simpla.problema e sa te duci undeva unde sa`ti faca directia bine. ![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
rocketer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 May 10 ![]() |
Multam frumos
![]() |
--------------------
Renault
Captur
2021
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
eu am schimbat o bieleta de la autfc cu 60 de ron si 30 de ron la mecanic
bieleta era nk, la service am descoperit ca am joc si in capul de bara care este tot 60 de ron , deci cred ca o sa cumpar 2 capete de bara si inca o bieleta ... ca sa fie totul ok:) |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
cristixxxlog |
![]()
|
![]() .. Group: Members Posts: 440 Joined: 4 August 08 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
Nissan
Murano Z51 - 2.5 dci
2011
- B-XXX-LGF
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(chitsro @ 12 May 2010, 14:51) eu am schimbat o bieleta de la autfc cu 60 de ron si 30 de ron la mecanic bieleta era nk, la service am descoperit ca am joc si in capul de bara care este tot 60 de ron , deci cred ca o sa cumpar 2 capete de bara si inca o bieleta ... ca sa fie totul ok:) Si eu am pus tot nk-uri de la autofc... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
cristi_anx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 November 08 ![]() |
Eu am fost astazi la service, concluzia trebuie schimbate atat bieletele de directie cat si capetele de bara, am fost la euorcar si pretul lor este 580 RON cele doua perechi atat pe dreapta cat si pe stanga, mi-au facut chiar si o reducere de 50 RON deci total 530 RON marca TRW. totusi cred ca nu ele sunt cauza, cred ca mai degraba este rulmentul de la flansa amortizor pentru acel zgomot care se aude.
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.5DCI
2003
|
|
sans_doute |
![]()
|
![]() Asa-zis membru Group: Members Posts: 229 Joined: 29 May 08 From: Iasi ![]() |
Sunt curios, de obicei cand schimbi bieletele de directie trebuie schimbate si capetele de bara? Si astea sunt consumabile?
Nu inteleg sincer ce s-ar putea uza la un capat de bara, este fier si cam atat.. thx |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16V Ne mai auzim.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
img.phpi.jpg ( Size: 8.69k )
Number of downloads: 2642
Daca te uiti mai bine observi ca nu e chiar asa ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
se uzeaza pivotul acela din capat. La una noua oricat ai trage nu poti misca pivotul, in schimb la una uzata poti sa il misti in voie.
|
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
2005
- pe viitor BMW Z8...sper
|
|
sans_doute |
![]()
|
![]() Asa-zis membru Group: Members Posts: 229 Joined: 29 May 08 From: Iasi ![]() |
O sa schimb si bielete si capete atunci..
![]() This post has been edited by sans_doute: 22 May 2010, 12:27 |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16V Ne mai auzim.
|
|
h3roin |
![]()
|
![]() Cristea Adrian Group: Members Posts: 119 Joined: 8 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Si eu intentionez sa imi schimb bieletele de directie si automat si capetele de bara.
Scria cristixxxlog de bieleta anti-ruliu. Eu am cautat pe un site cunoscut de piese auto dar nu am gasit aceasta categorie de piesa. Daca si-a mai schimbat cineva recent tot ce vreau sa schimb eu, sa imi spuna la cati bani trebuie sa ma astept sa imi sara din portofel. Merci frumos. |
--------------------
Renault
Megane
2007
- B-101-ADR Megane II Privilege .....etc..
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Bieleta antiruliu TRW in jur de 130-140 ron, functie de magazin. Mult mai scumpa la Service-ul Renault. Atentie: tipul de bieleta antiruliu difera functie de masina: cu pachet de drumuri grele sau nu.
|
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
h3roin |
![]()
|
![]() Cristea Adrian Group: Members Posts: 119 Joined: 8 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Merci frumos Ritter. Asta cu diferenta cu/fara PDG nu o stiam. Eu am cu PDG.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- B-101-ADR Megane II Privilege .....etc..
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Am si eu o intrebare.
Pivotul inferior vine fixat pe capul de bara din fabrica ? Sau trebuie luat separat ? 22 Feb 2011, 20:25: Scuzati evantualele mele greseli de macanica.Poate am gresit pozitia de ansamblare a pieselor. This post has been edited by cosmin_69: 22 Feb 2011, 20:25 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Nu, vin pe bascula. Se pot lua si separat si montat pe bascula veche, sau bascula cu tot cu pivot. Diferenta este de vreo 100-120 ron.
|
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
huze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 February 11 ![]() |
Buna ziua,
Ca tot veni vb de bieleta am fost la un service auto si mi sa spus ca problema mea este de la bieleta si dc tot le schimba trebuie sa imi faca si rulmenti de la arc asta pt ca tot se apuca sa desfaca. In fine ma duce 500 ron schimbat stanga si dreapta si manopera 200 am scapat bine tinand cont de preturile citite de voi insa problema este ca nu stiu dc este de la bieleta.eu la masina am un recul cu trepidatie in volan si asta la o viteza mare de 90,100km/h,si pana acum 3 zile nu am dat importanta cand am avut rotile virate spre stanga la maxim si cand am dat sa ies din parcare a facut un tronc pe dreapta de 2 ori,si normal ca trege si stanga si dreapta masina mai mult dreapta dar tot trage.Cineva imi spunea sa fac si echilibrarea rotilor asta dc mai face asa dupa ce o sa schimb bieletele.Am vazut si eu la baietii de la service cand mi-a aratat acel joc la bieleta eu nus' de profesie si tocmai de aceia am zis sa intreb dc toate aceste simptome sunt de acolo. Tin sa spun ca masina este un renault symbol Va multumesc |
--------------------
renault
symbol
2006/clio
- B-82-kkt
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
@huze: geometria rotilor se face obligatoriu dupa orice schimbare de bielete.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
01zack |
![]()
|
![]() mi-au furat sigla, las' ca am la avatar Group: Members Posts: 158 Joined: 16 April 10 ![]() |
recomand schimbarea bieletelor cat si a capetelor de bara ! in legatura cu pretul pentru ambele stanga dreapta nu ar trebui sa depaseasca 700 ron +manopera cam 60.
Neaparat dupa schimbarea lor trebuie facut unghiul, atentie sa ramana volanul in pozitie dreapta "normala" ! chiar daca mecanicul va spune ca se corecteaza la geometrie Nu recomand Febi eu a trebuit sa schimb dupa 7-8mii de km |
--------------------
Renault
Megane sedan 2.1
2005 1.6 16v Expresion
- B 46 si ceva . . .
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
masina a venit cu PDG, am schimbat intre timp arcurile cu eibach si amortizoarele cu kyb non pdg, si asa merg de vreo 2 ani cred fara vreo problema
acum intreb, daca trebuie sa schimb bielete, cap de bara, antiruliu, si ce mai exista la directie .... trebuie sa iau pentru masina non PDG sau iau pentru PDG ? sorin parca zicea ca desi merge si asa, trebuie sa iau bieleta antiruliu pentru non PDG ca altfel se forteaza nu stiu ce si in timp apar probleme se pricepe careva mai bine? dupa mine as lua tot pt PDG ca mi-e sa nu se mai potriveasca deloc daca iau fara PDG,stiu ca sunt diferente de ceva cm merci |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
QUOTE(01zack @ 11 Apr 2011, 11:23) Parerile sunt impartite, eu am avut schimb de bieleta si dupa schimb volanul statea cateva grade intr-o parte, lucru rezolvat fara probleme la reglarea directiei (la alt service care facea asa ceva). Oricum cei care schimba bieleta nu au cum sa regleze perfect, exceptand cazul in care au stand de reglaj al directiei. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
01zack |
![]()
|
![]() mi-au furat sigla, las' ca am la avatar Group: Members Posts: 158 Joined: 16 April 10 ![]() |
Da stiu, nu poate sa regleze perfect, dar numara pasii de la capu de bara, cateodata e o diferenta de o jumatate de pas pana la un unghi perfect
@aqua uite poate te ajuta discutia asta http://www.reno.ro/suspensie-noua-page-3-t118195-s60.html This post has been edited by 01zack: 12 Apr 2011, 11:54 |
--------------------
Renault
Megane sedan 2.1
2005 1.6 16v Expresion
- B 46 si ceva . . .
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
merci, il stiu ca am tot activat pe acolo cand am schimbat arcurile, dar nu e nimic referitor la schimbare bielete sau ce ma interesa pe mine, PDG vs non PDG
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
huze |
![]()
|
Buna ziua,
Am si eu probleme la un symbol cu mici troncaneli in mers si la viraje mai ales si inacelasi timp si o bataie sau mai bine zis vibrare in volan la o viteza mai mare. Bun am fost la un service auto si mi sa spus in felul urm.bieletele de directi varza au joc si trebuies schimbate si mai trebuie schimbat si rulmentul de flansa la amortizor ca pret ma duce cu tot cu manopera 700 ron nu stiu sa zic dc este mult sau nu oricum fata de ce am citit eu aici este ok. Ideea este ca mia aratat jocul in bieleta si sa zicem ca este de acolo pt ca pana acum masina mergea bine nu tragea dr.sau st ca acum si nu am cum sa o stapanesc pe drum in sensul ca nu merge tinuta din frau danseaza nu o poti lasa libera ( fara sa pui mana pe volan),dar faza cu rulmentul de la amortizor nu inteleg de ce sa il schimbe ca el domne dc tot desfac si acolo ce facem dc nu este bun mai desfac iar chesti dinastea ca la un test el mia aratat cand dau un bordura nu tare incet face un poc si el auzi de acolo este nu mai este bun. Chiar asa o fii? 27 Apr 2011, 11:20: ms ghertzoi,pt sfat chiar asa am si eu probleme cu volanul sta putin intr-o parte si nu stiam de la ce este am crezut ca o fi de la lichidul pt servo. 27 Apr 2011, 11:22: Am inteles avani ms de sfat citind mai multe despre am primit acelasi raspun orice schimbare de roti,etc se face geometria. This post has been edited by huze: 27 Apr 2011, 10:22 |
--------------------
renault
symbol
2006/clio
- B-82-kkt
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Si eu trebuie sa schimb bieletele de directie (ambele), acum la 70.000 km. Mecanicul mi-a recomandat TRW. Pe unde gasesc la un pret bun?
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
ovidiucornateanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 October 03 ![]() |
Tocami am schimbat si eu astazi bieleta stanga fata+burduf.Bieleta Lemforder cca 72 lei,burduf Moog cca 45 lei.Manopera 1 ora*45 lei+geomatrie 60 lei.Total cost 225 lei,service din reteaua Bosch Service.
|
--------------------
Ex Renault
Megane Hatch
2004 Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
Eu am facut bielete (delphi) + capete bara (moog) stanga, dreapta + manopera + geometrie la 480 lei
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
ovidiucornateanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 October 03 ![]() |
Off, cumva la Raiman?
|
--------------------
Ex Renault
Megane Hatch
2004 Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
|
|
huze |
![]() ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
symbol
2006/clio
- B-82-kkt
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:07 |