Megane 3 RS
![]() ![]() ![]() |
Megane 3 RS
tatimeu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu as zice sa schimbi placutele pe spate .. dosr in prima faza ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
yero007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 1 June 16 ![]() |
Salut!
Am cumparat si eu un Megane 3 RS 265 cp cu sasiu CUP. Urmeaza sa ii fac revizia, distributia, franele. Am 2 probleme: daca pun aerul pe LO si las doar ventilatia baga aer caldut si cand iau viraj dreapta pe loc parca scartaie dar nu tot timpul. Stiti ce ar putea avea? Ma pun sa citesc mai multe informatii in paginile anterioare, dar daca aveti ceva sfaturi despre detinerea unui RS sunt bine venite ![]() Multumesc |
--------------------
Renault
Megane IV
2020 Cars:
Megane 4 Hatchback SL Limited 1.5 dCi Megane 3 RS 2.0 265 |
|
praymore |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 May 23 ![]() |
Pentru Megane 3 RS 2011, stiti cumva daca se poate activa RS monitor? Daca tin apasat pe cele doua butoane de sus de pe controlul volumului nu imi pare RS monitor pe ecranul mic central de pe bord.
Se poate activa asta din soft? Multumesc |
--------------------
Renault
Megane 3 RS
2011
|
|
fp2002ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 20 September 16 From: Bucuresti ![]() |
Cautand altceva pe forum am dat peste topicul asta care m-a ajutat cu foarte multe informatii in momentul in care cautam sa-mi cumpar RS ul si vreau sa contribui cu niste preturi si impresii actualizate pentru alti interesati in viitor.
Reviziile simple sunt ieftine, ultima revizie am facut-o cu sub 500 de lei. 200 de lei ulei Castrol 5w40 RN710, 180 filtre, 100 manopera pentru ulei si filtrul de ulei. Filtrul de ulei e oribil de scos, fara elevator e complicat spre imposibil, deci in regim propriu nu prea merge. Schimburile le fac la aprox 5000-6000km, deja la 8000km uleiul miroase puternic a benzina si mi se pare extrem de murdar. Am schimbat volanta (2500 lei) si ambreiajul (1500 lei) cu inca 1000 lei manopera. Discuri fata cam 1000 lei, placute fata cam 400 lei, niste bucse brate cam 500 de lei. Cauciucuri SportContact 7 225/40/18 2000 lei. Dupa aproape 9000 km incep sa se apropie de martor si cam trebuie sa le rotesc cu cele de pe spate... daca scot 20 000km din ele... sunt multumit... dar masina asta toaca cauciucuri cu usurinta. Consum mixt 70%oras 30%extraurban 12.3L cu praguri maxime oras Bucuresti timpul saptamanii aproximativ 16-18L si praguri minime de 6.5-7.5L la drum intins conducand ca o batranica. Daca batranica e din Germania si baga modul sport... sare consumul destul de repede peste 10L la extraurban. Ca si idee am avut Megane 3 Coupe 1.6 110cp si aveam mixtul de 11.4 in acelasi mediu de condus... deci e mega ok la consum. Destul de dura si neprietenoasa in orase aglomerate, nu as recomanda-o ca masina unica, eu o folosesc doar in weekend sau preponderent noaptea cand valorile de trafic sunt mai reduse, dar la nevoie merge folosita si zi de zi. Per total e o masina extrem de accesibila pentru performantele oferite, am vazut exemplare cu 120.000-150.000km la vanzare pe la 10.000-12.000 euro. Daca iei una obosita la 10.000 si schimbi consumabile cu 2000 eur... ai o masina de performanta la un pret imbatabil. Mi se pare prea multa putere pentru puntea fata (a mea are 275cp si e stock) iar in linii drepte nu e cine stie ce. A nu se intelege gresit, nu e cine stie ce in sensul ca tine piept la masini electrice si nu se compara cu masini care costa de 3-4 ori mai mult (M, AMG) dar masina exceleaza cu adevarat in curbe si sincer daca nu dai de Titi Aur intr-un 911, nu prea ai rival pe drumuri tehnice. Incep sa imbatraneasca si devin si mai rare si cu multi km implicit risc sa apara tot felul de probleme dubioase. Eu sunt super multumit de a mea, desi necesita mai multa grija si atentie fata de un Megane obisnuit ceea ce e absolut normal dat fiind ce ofera. |
--------------------
Renault
Megane R.S 275 Trophy 2015, Renault Megane II
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:18 |