Luneta sparta
![]() ![]() ![]() |
Luneta sparta
kriprii |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|||
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
S-a mai discutat subiectul la sectiunea Megane. Vezi:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=42820&hl= Posibil ca sa fie aceleasi cauze. |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
am sunat la autocobalcescu si mi-au confirmat ca numai pe megane bicorp au fost probleme dar ca la clio 3 nu a mai auzit si ca oricum dc era defect trebuia sa apara pana in maxim 4 luni...si cum masina mea in decembrie face 2 ani e foarte ciudat....anyway thx 4 the link
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
si eu mi-am gasit luneta praf, dar cred ca a fost sparta de cineva, dupa cum arata: http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627466114
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu numai pe megane bicorp au fost probleme, la bicorp au fost cele mai multe cazuri, dar au fost si la estate si la sedan si nu in maxim 4 luni ci chiar si dupa 2-3 ani:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=963...uneta+explodata |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
kriprii |
![]()
|
Am sunat la Autocobalcescu si le-am zis...mi-=au comunicat ca problema asta pe clio 3 nu au mai intalnit-o si ca intradevar au fost probleme cu megane bicorp prin 2006 si ca au fost schimbate pe garantie dar a mea nu are cum sa fie facuta pe garantie pentru ca am masina din decembrie 2006 si dc ar fi fost defect de fabricatie aparea in maxim 3,4 luni de la achizitionare.
26 Aug 2008, 21:09: ideea e ca alarm nu a sunat si chiar functineaza This post has been edited by kriprii: 26 Aug 2008, 21:09 |
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
JustInTime |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 22 August 06 ![]() |
Subscriu.
Am patit exact la fel cateva dimineti in urma: trecand pe langa masina, am observat pe luneta ceva asemanator florilor de gheata. Nefiind o noapte geroasa, m-am uitat mai atent si nu am observat nicio gaura, nimic care sa fi presupus o lovitura sau alte fapte de vandalism. Cand am deschis portiera din spate, jumatate din luneta a picat pe suportul de plastic din portbagaj (cel care nu da voie sa se vada nimic inauntru). Am ramas stupefiat! Alarma nu s-a declansat! Am rezolvat problema pe Casco (desi a trebuit sa scot 400 RON din buzunar pentru a acoperi fransiza) pentru ca ma grabesc sa ajung la munte in acest weekend. Cautand pe internet am descoperit ca am trecut printr-o experienta oarecum comuna posesorilor de Renault. Ce ne sfatuiti sa facem in aceste conditii? Imi pare rau ca nu am fost inspirat sa fi chemat Politia sau macar sa fac niste poze. Ma grabeam sa duc fetita la gradinita, deh... |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 2.0 DCI 150CP CVA Privilege
|
|
euroexpert |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 1 July 08 ![]() |
Sunt sigur ca cei de la reno au probleme cu geamurile. Mi s-a intamplat si mie. Acum 2 zile, am venit de pe drum si in parcare mi-a pocnit luneta. Eram cu sotia langa masina si un vecin la cativa metri. Am ramas blocat. Nu exista dubii. A pocnit din senin si zgomotul a fost destul de puternic. Nici macar nu am atins haionul. Am vazut ca mai exista cazuri si la megane bicorp, sedane si la symbol si chiar clio. Daca nu eram langa masina probabil credeam ca l-a spart cineva, dar din descrierile voastre sunt convins ca ati patit la fel. Se pare ca este o problema cu cele facute in turcia. Chiar si la alte marci care au montat lunete turcesti au plesnit pe timpul iernii. Principala cauza este legata de flexibilitatea acestui geam la diferente de temperatura. Cam toate se sparg iarna.
Masina mea mai este in garantie. Astept raspuns de la service de 2 zile pentru accept reparatie.... Am sunat si la vocea clientului... Deocamdata nimic... A mai reparat cineva de aici pe garantie? |
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
euroexpert |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 1 July 08 ![]() |
Azi am primit telefon de la vocea clientului. Ma asteptam la raspunsul lor. Isi mentin punctul de vedere cu privire la spargere provocata de o cauza externa. Cei de la renault se vrea a fi o marca de renume, ceva care se bate cu brand-uri de top, dar in realitate sunt niste gainari care nu-si recunosc defectele de fabricatie. Am facut o mica investigatie si am descoperit nenumarate cazuri similare. Si concesionarii stiu de problemele astea, problema este cum ii facem sa-si indeplineasca obligatiile (garantia si defectele de fabricatie).
Cu vreo 2 luni inainte sa-mi explodeze luneta am schimbat parbrizul pentru ca aparusera bule in el. Acolo nu au carait ca erau probe clare. Sunt niste hoti. Ne vand masinile si dupa ne fura de ne rup: preturi enorme la piese, servicii proaste, nerespectarea obligatiilor contractuale si cred ca putem continua. Am sa va dau un exemplu la piese. Am schimbat luneta la clio 3 cu 500 de lei cu tot cu montaj. La concesionarii renault era in jur de 1000 de lei. Ei spun ca sunt piese de origine. Pai la ce bun daca piesele de origine crapa singure si sunt foarte proaste. Ma gandesc sa deschid o petitie pe tema geamurilor la renault si sa o inaintez la protectia consumatorului si apoi in instanta. Trebuie sa facem cunoscute lucrurile acestea ca sa nu mai pateasca si altii ca noi. Numai bine va doresc si sper sa nu aveti probleme cu masina ca va fi greu... |
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
cu siguranta sunt multe defecte de fabricatie si ei (renault romania) NU VOR RECUNOASTE IN VECI acest lucru. ar avea consecinte dezastruoase pentru ei dpdv financiar. iti imaginezi cum le-ar exploda cheltuielile cu garantiile ?
![]() eu m-am luptat cu ei pentru calitatea de "2 lei" a vopselei, e greu fara amenintari cu procese si alte alea, se tin tare .... spor |
--------------------
Renault
Clio III
- GL-07-...
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
|
|
_johndoe_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 1 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(euroexpert @ 4 Jan 2010, 15:50) Azi am primit telefon de la vocea clientului. Ma asteptam la raspunsul lor. Isi mentin punctul de vedere cu privire la spargere provocata de o cauza externa. Cei de la renault se vrea a fi o marca de renume, ceva care se bate cu brand-uri de top, dar in realitate sunt niste gainari care nu-si recunosc defectele de fabricatie. Am facut o mica investigatie si am descoperit nenumarate cazuri similare. Si concesionarii stiu de problemele astea, problema este cum ii facem sa-si indeplineasca obligatiile (garantia si defectele de fabricatie). Cu vreo 2 luni inainte sa-mi explodeze luneta am schimbat parbrizul pentru ca aparusera bule in el. Acolo nu au carait ca erau probe clare. Sunt niste hoti. Ne vand masinile si dupa ne fura de ne rup: preturi enorme la piese, servicii proaste, nerespectarea obligatiilor contractuale si cred ca putem continua. Am sa va dau un exemplu la piese. Am schimbat luneta la clio 3 cu 500 de lei cu tot cu montaj. La concesionarii renault era in jur de 1000 de lei. Ei spun ca sunt piese de origine. Pai la ce bun daca piesele de origine crapa singure si sunt foarte proaste. Ma gandesc sa deschid o petitie pe tema geamurilor la renault si sa o inaintez la protectia consumatorului si apoi in instanta. Trebuie sa facem cunoscute lucrurile acestea ca sa nu mai pateasca si altii ca noi. Numai bine va doresc si sper sa nu aveti probleme cu masina ca va fi greu... ... aseara am gasit luneta sparta la clio3. Nu mi-am dat seama daca a spart-o cineva sau s-a spart singura. Unde ai gasit luneta la 500 ron ? Ms. This post has been edited by _johndoe_: 24 Mar 2010, 09:03 |
--------------------
Renault Clio
Symbol
- B-02-CIF
2007 JohnDoe
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ete ca n-am patit cu megane-ul si am patit-o cu cliota. Am plecat de dimineata cu metroul pana in Pipera si cand ma intorc, cum trec de bariere imi zice gardianul: "vezi ca ti s-a spart luneta". am ramas
![]() Poze: Attached thumbnail(s) DSC03578.JPG ( Size: 720.76k ) Number of downloads: 2443 DSC03579.JPG ( Size: 762.89k ) Number of downloads: 2507 DSC03580.JPG ( Size: 641.8k ) Number of downloads: 2459 DSC03581.JPG ( Size: 859.78k ) Number of downloads: 2439 DSC03582.JPG ( Size: 340.51k ) Number of downloads: 2397 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Nasol momentul . Din poze e clar ca nu a fost lovita luneta , tensiuni interne - de la montaj - sau coeficienti de dilatare diferiti . Dar cum de a rezistat 2 ani??
Totusi , ce dovezi suplimentare ar fi dorit domii de la Reno ? L.E. Nu pare sa fie o problema singulara , numai pe pagina asta mai sunt cateva cazuri similare... This post has been edited by alc2: 25 Mar 2010, 20:16 |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
-
Flame red_K9K-648 Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
am ajuns cu ea cat de intacta am putut. numai aici pe strada fabricii e plin de gropi.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Dspawn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 4 April 08 ![]() |
Exact acelasi lucru l-am patit si eu astazi pe la pranz, am lasa masina in parcare la lucru, intacta, la 4 jumate cand am vazut luneta am crezut ca mor langa ea... prima reactie a fost ca a spart-o cineva... dar nu se vedea nici un semn de lovitura, plus ca nu era nici un motiv ca nu aveau ce sa fure, plus ca era ziua in fata firmei unde este tot timpul cineva la vedere. E clar ca a puscat de una singura.
Numa ce au trecut 2 ani de cand am cumparat masina. Am sunat la Renault si pipita mi-a zis sa merg la service sa imi faca o constatare. Dar nu vad ce constatarea lu peste o sa-mi faca de la service atata timp cat masina nu mai e in garantie. Incerc sa o rezolv pe casco.... desi slabe sanse. A reusit care sa isi faca pe casco luneta explodata ? Attached thumbnail(s) Photo0015.jpg ( Size: 944.38k ) Number of downloads: 561 Photo0016.jpg ( Size: 954.01k ) Number of downloads: 507 Photo0017.jpg ( Size: 1011.61k ) Number of downloads: 411 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Exact ca la mine. Crapaturile pleaca radial din bratul stergatorului. Incearca sa trimiti un e-mail si la vocea clientului, poate poate. Trimite si pozele mele drept comparatie. Prea arata la fel sa fie de la o piatra ceva. Un om normal trebuie sa fie batut in cap sa zica ca a fost sparta de ceva si totusi amandoua arata la fel. Da-o-ncolo de treaba, doar nu or fi fost lovite in acelasi loc, cu o piatra de aceeasi marime cu aceeasi viteza. Sa-mi zici daca ai trimis.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
Dspawn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 4 April 08 ![]() |
Am sunat de 2 ori si le-am zis, in ambele dati mi-au zis sa merg la service sa imi faca o constatare... am trimis si mail cu pozele... inca nici un raspuns. Am fost de dimineata in service la Auto Europa, si dupa cum ma asteptam raspunsul ca ei nu pot sa faca nimic cat timp nu au o dovada concreta ca nu a lovit nimic luneta.
Eu o sa o repar pe casco, am fost si am facut deja dosarul. |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
sa ne spui si noua cat costa luneta ...
|
--------------------
Renault
Clio III
- GL-07-...
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
12 mil cu tot cu manopera la serus
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
ionz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 April 08 ![]() |
S-ar putea trage concluzia ca necazul se intampla cam dupa 2 ani de folosinta a masinii? Sunt curios la cati la suta dintre posesorii de Clio li s-a intaplat, dar e greu de aflat...
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
iulllyyy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 291 Joined: 18 December 07 From: buc ![]() |
Spuneti si ce echipari aveti,din ce an,unde sunt fabricate etc...
|
--------------------
vw
UP
2012
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@iulllyyy , care este relevanta nivelului de echipare in topicul lunetelor sparte ?
![]() |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
-
Flame red_K9K-648 Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
iulllyyy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 291 Joined: 18 December 07 From: buc ![]() |
Poate toate masinile fabricate in 2008 sau care au o anumita varianta de echipare ,au sau pot avea aceasta problema....Intreb ca sa stiu ,poate mi se intampla si mie.Are legatura daca este defect de fabricatie,daca nu ,inseamna ca sunt alte cauze.
This post has been edited by iulllyyy: 3 Jun 2010, 21:16 |
--------------------
vw
UP
2012
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Eu am clio3 din 2007, inmatriculat in dec 2008 la Renault Romania si cred ca e expression. Cand am fost cu garantia, unul din motivele lor pe care mi l-au zis ar fi ca masina are o varsta, a vazut cateva ierni, cateva veri la care a suferit mai multe tensiuni si daca era defect de fabricatie s-ar fi spart mai devreme. Treaba e ca si un fir daca e slabit din fabrica, nu se rupe neaparat imediat sub tensiune.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
cercesetor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 June 11 ![]() |
Azi am iesit din bloc si am gasit luneta sparta la meganul meu sedan. M-am uitat in jur si nu am vazut vreo piatra bat etc. In masina nimic, decat geamul spart. Ma duc cu ea la reparat si mecanicul imi spune ca a inlocuit numai lunete azi si s-ar putea sa fie de la soc termic
![]() Am ramas un pic uimit. Nu am mai auzit de asa ceva. Am dat telefon la Renault si mi-au spus ca nu au auzit de asa ceva, desi aici, pe forum, vad numeroase persoane cu aceeasi problema. Eu nu am Casco si ma costa in jur de 620 de lei inlocuirea lunetei. Ma gandesc sa dau in judecata Renault. Stie cineva de o actiune in acest sens? Daca suntem mai multi e mai bine. |
--------------------
Renault
megane II
2007
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
daca ii asculti pe ei ajungi la concluzia ca n-are nicio masina problema de garantie.
Mi-a spus un mecanic cand am patit-o eu ca el nu mai auzise asa ceva la Clio3(sunt sigur...) si ca numai la Megane2 hatchback au inlocuit pe garantie |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
rdcristi2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 30 September 07 From: bacau ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 25 Mar 2010, 19:12) QUOTE(Dspawn @ 1 Jun 2010, 22:22) Dau si eu cu parerea: pare viciu de proiectare, cred ca curba asa mare la capete este de vina...pana la urma este sticla, nu altceva... |
--------------------
NISSAN
Tiida
Acenta dCI 2007
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(rdcristi2 @ 12 Jun 2011, 17:54) Dau si eu cu parerea: pare viciu de proiectare, cred ca curba asa mare la capete este de vina...pana la urma este sticla, nu altceva... Nu e nici un viciu de proiectare,cei ce au patit-o sa se invete sa numai tranteasca la greu hayonul si eventual sa unga broasca respectiva, a sotiei este din nov. 2007 si nu are nici o pb,eu am reglat hayonul,am uns broasca.... |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Mie mi s-a spart in parcare stand pe loc. N-a trantit nimeni nimic.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
bogatu |
![]()
|
![]() Got Rhythm Group: Members Posts: 122 Joined: 10 October 11 ![]() |
deci? pe la ce pret se invarte o luneta?
in seara asta a crapat si a mea.... :| 9 Jan 2012, 12:21: Buna ziua! Am gasit astazi, dupa multe cautari prin diverse locuri, la baietii de la EURO GLASS. Mi-au cerut 530 de lei cu tot cu montaj. Pretul mi s-a parut foarte bun in comparatie cu oferta de la Meridian care, in 1140 de lei, nu era inclusa nici manopera. O sa va tin la curent cu ce se intampla. Sper lucreze bine! ![]() This post has been edited by bogatu: 9 Jan 2012, 11:21 |
--------------------
Renault
Clio III
- CL 88 BGT
2008, 1.5 DCi, 70 cp Stefan Bogatu
e-mail: stefan.bogatu@gmail.com |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 20:30 |