Luneta sparta
![]() ![]() ![]() |
Luneta sparta
valpred |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
- GL-07-...
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
|
|||
euroexpert |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 1 July 08 ![]() |
DA. Care e legatura?
|
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
bogatu |
![]()
|
![]() Got Rhythm Group: Members Posts: 122 Joined: 10 October 11 ![]() |
Momentan totul e bine
![]() baietii au lucrat rapid si curat. pentru moment, recomand. |
--------------------
Renault
Clio III
- CL 88 BGT
2008, 1.5 DCi, 70 cp Stefan Bogatu
e-mail: stefan.bogatu@gmail.com |
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Nu stiu de ce am banuiala ca majoritatea lunetelelor "ECO2" au astfel de probleme .. Poti sa ii spui "déja vu"
![]() This post has been edited by valpred: 10 Jan 2012, 09:59 |
--------------------
Renault
Clio III
- GL-07-...
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
|
|
bogatu |
![]()
|
![]() Got Rhythm Group: Members Posts: 122 Joined: 10 October 11 ![]() |
Pe a mea scria ELF, nu ECO2... cred ca problema e din alta parte.
In opinia mea, totul tine de montajul initial, de temperatura la care a fost montat si de forta de torsiune la care e supusa caroseria. E adevarat ca nu e mai prejos nici calitatea sticlei, care din fabrica e din Turcia. |
--------------------
Renault
Clio III
- CL 88 BGT
2008, 1.5 DCi, 70 cp Stefan Bogatu
e-mail: stefan.bogatu@gmail.com |
|
demorra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 24 May 11 From: cluj ![]() |
salut,
in luna iunie, in urma unui accident mi s-a schimbat usa portbagaj cu una noua dar luneta a ramas aceeasi. astazi la 4 luni dupa reparatie, mi-am gasit masina in parcare cu luneta crapata complet. am un martor care a spus ca a puscat dintr-o data fara sa fi fost contact extern. am observat ca mi-a crapat pe laterale exact ca si unora dintre voi. se pare ca e buba reno. Attached thumbnail(s) parbriz_spart.jpg ( Size: 1.95mb ) Number of downloads: 406 |
--------------------
renault
clio 3
2006
|
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu imi vine sa cred...am achizitionat alt clio 3 si quess what? si luneta asta s-a spart. Alarma nu s-a declansat desi este foarte sensibila....nu pare sa fi fost vreun act de vandalism. In 2008 identic am patit (vezi primul post) cu masina de atunci, tot in parcare.. (tot clio 3). Mor de nervi!!!!
P.S: mentionez ca acesta este Clio 3 Facelift 2010. Deci daca e o problema de fapricatie sau de montaj, se pare ca nu au rezolvat-o nici dupa facelift! This post has been edited by kriprii: 4 Apr 2013, 15:52 Attached thumbnail(s) DSC_0219.jpg ( Size: 52.27k ) Number of downloads: 336 |
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pe la biserica treci si tu?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
Si mai da de pomana....
|
--------------------
Renault
Clio 3
- BV-10---S
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
|
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da si da...thats the way it is! Pot sa spun ca stiu la ce probleme sa ma astept de acum inainte de la acest model.
![]() |
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
tupeu_adrian |
![]()
|
![]() Membru tuning interior Group: Members Posts: 367 Joined: 11 September 12 From: BARLAD ![]() |
tin sa va aduc la cunostinta ca nu numai la renalt se intampla.....eu am patit`o la lagonul meu....mi`a bubuit din senin in timp ce mergeam cu masina am auzit o bubuitura puternica...cand m`am dat jos am vazut toata luneta alba....fiind zapada afara am crezut ca cineva a aruncat cu vreun bulgare de zapada dar cand m`am apropiat si am pus mana cu stupoare toata luneta mea a cazut neavand folie pe spate...tin sa mentionez ca am un logan la care am patit`o si un symbol la care pana in momentul de fata n`am avut acest prilej de a gasi luneta sparta sau sa mi se sparga in mers dar sincer nici nu as vrea sa am acest prilej
![]() |
--------------------
RENAULT CLIO II PH4
SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA
LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Zic si eu.... S-ar putea sa fie de la dezaburizator. Fie e uitat pe deschis prea mult, fie o anomalie la circuite. E clar ca se sparge de la diferente de temperatura...
Don t shoot the pianist! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
Pai si se intampla numai la grupul Reno ?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- BV-10---S
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:42 |