Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Loc parcare platit

alina23
post 19 Apr 2007, 07:33
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Stie cineva ce trebuie sa fac pentru a capata un loc de parcare de la stat?
Imi este imposibil sa mai parchez masina cand ajung acasa...am ajuns sa impart cu tatal meu acelasi loc de parcare...scoate masina, bag-o pe cealalta, trage masina in spate ...m-am saturat...vreau si eu un loc sigur de parcare (vecinii mei ma tot dau afara de pe la blocurile lor chiar daca locul respectiv nu e ocupat de nimeni post-336-1110552439.gif )
Asa ca m-am gandit ca mai bine platesc un loc si scap de griji. Stie cineva ce trebuie sa fac si cam cat costa un loc de parcare?

P.S. Stau in sectorul 4 251.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
claus
post 19 Apr 2007, 08:11
Post #2

private spice

From: Bucuresti

pai, cel mai simplu afli daca te duci la administratia domeniului public sector 4, pe Sos. Oltenitei nr.9.. ei iti pot spune ce locuri mai sunt libere..

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
bashtalu
post 20 Apr 2007, 09:03
Post #3

Membru autentic

din ce stiu eu locurile de parcare se cer la ADp, completezi o cerere, de la administratia blocului iei o adresa ca locul respectiv nu este ocupat de nimeni(inchiriat), acordul asosiatie e proprietari pt locul respectiv si te duci la ADP, costurile sunt destul de mici, eu in locul tau as plati pt tot anul.
dar probleme tot o sa ai, nu ai voie sa pui nici un obstacol pe locul respectiv, tu esti doar chirias, nu proprietar, proprietar este statul, iar locul tau este efectiv intre orele 22-7, inafara acestor ore orice poate parca acolo.
este o chestie f interesanta, nimeni nu o respecta, multi si-au pus stalpi, etc, l-au ingradit cu toata ca legea nu le da voie, dar cine sa se sesizeze? cine sa-i amendeze?
din aceste considerente apar necazurile, masina zgariata, blocata, cauciucuri sparte, etc...se poate ajunge si la violente, asa e la noi...o jungla...nu exista discernamant,respect..si multe altele
incearca si vezi ce reusesti sa faci, sa ne dai detalii
bafta!

--------------------
Audi A4 2005
+
alina23
post 20 Apr 2007, 10:43
Post #4

Membru incepator

Adica sa inteleg ca ori daca platesc ori daca nu platesc loc de parcare tot n-o sa am??
Eu, atata timp cat platesc, am pretentia ca la orice ora as veni sa am unde sa-mi parchez masina. Daca eu sunt stapana pe locul ala intre orele 22-7 am 99,9% sanse sa nu am unde sa parchez cand vin pentru ca la mine la bloc cat si la cele vecine...un locatar abia asteapta sa se elibereze un loc pt a se aseja el.
Aceasta fiind situatia nu prea are rost sa platesc un loc pe care, mai mult decat sigur, nu-l voi putea folosi.
Si inca ceva, daca am inteles bine...eu trebuie sa gasesc locul si apoi sa cer la ADP sa mi se aloce? Nu se ocupa ei de asta? Nu au o baza de date cu locurile ocupate si cele libere?

--------------------
+
Mese
post 20 Apr 2007, 12:21
Post #5

Membru incepator

Salutare,

Pentru bashtalu si altii care au auzit minunatia ca locul de parcare de resedinta ar fi al tau intre orele .. si .., va informez din sursa sigura (ADP Sector 6) ca in acest moment nu exista nici o hotarare a Primariei Bucuresti sau a altui organism local abilitat in acest sens.
Am intrebat chiar ieri la ADP Sector 6 si mi s-a confirmat acest lucru.
Deci conform contractului pe care l-am incheiat cu ADP am dreptul sa folosesc acest loc de parcare la orice ora si oricine parcheaza pe el o face abuziv si poate suporta consecintele legale.

Multumesc pentru atentie

--------------------
RENAULT Megane Sedan Influence 2005 1.4 16V
+
bashtalu
post 20 Apr 2007, 15:22
Post #6

Membru autentic

poate ca ce ai vb tu la tel cu adp este asa, nu contest. dar nici sa crezi ca odata platit ala este al tau, stapana-asa cum zicea colega, nu vei fi, esti un chirias....stapan este statul, ca e proprietar.
nu o sa vezi la noi ca daca il ai inchiriat, locul o sa-l gasesti liber la orice ora ai vrea tu...noi inca nu avem mentalitatea
iar cei de la primarie....nu mai comentez...pilele tot functioneaza...

--------------------
Audi A4 2005
+
alina23
post 20 Apr 2007, 18:04
Post #7

Membru incepator

Pacat...cred ca ne va trebui destul de mult timp sa ne civilizam si noi.
Poate pana la urma o sa trec pe la ADP sect 4 sa vad ce facilitati am (nu cred ca prea multe) mad.gif

This post has been edited by alina23: 20 Apr 2007, 18:05

--------------------
+
Dantee
post 11 May 2007, 22:34
Post #8

Membru

Pt loc de parcare in sectorul 4 - te duci la primaria sectorului 4 cum intri la parter la camera 11 parca ( scrie pe usa "parcari" ) si intrebi acolo daca la adresa, la care ai domiciliu ai vre-un loc de parcare liber. Daca ai bafta sa fie liber unu, o rogi frumos pe tanti aia sa il rezerve si fuga cit mai repoede la administratorul blocului unde stai cu formularul pe care il iei de la primarie.
Dupa ce ai completat si stampilat formularul te duci cu o copie de buletin sau CI, cu talonul masini sau cartea de identitate ( copie si original) la ei inapoi la primarie tot la "tanti" cu care ai vb si depui actele dupa care astepti 2 saptamini pt aprobare ( da la d'omn Primar Inimaroiu. La sfirsitul celor 2 saptamini te duci la registratura si iti iei raspunsul dupa care mergi sa platesti locul la sectia financiara de la Marasesti ( cam 75 Ron pe anul asta).
In mare cam astia sunt pasi de urmat
Iti urez multa bafta si cit mai multa rabdare.

PS: Iti vind un pont . In cazul in care nu gasesti loc de parcare acum, la anul in Ianuarie te infiintezi la primarie si vezi ce loc nu a fost platit pe anul asta pt ca respectivul il pierde din oficiu.

A alta chestie daca locul tau de parcare e ocupat abuziv de alta masina faci plingere la primaria sector 4 sau la ADP 6 ( pt cei care stau in sector 6) iar ei ii trimit respectivului somatie sa elibereze locul. ( asta daca il stii pe respectivul)

--------------------
Renault Megane III - B21HIM 2010 / Sport Tourer / Privilege
Megane III Sport Tourer Privilege 1.5dci 105cp 2010
MeganeII Privilege 1.6 16v 2005
Clio Symbol Fidji 1.5dci 85cp 2006
+
padre
post 14 Jun 2007, 22:42
Post #9

Il padrino

La sectorul 1 stie cineva cum e?
Sper sa nu fie nevoie de aprobare de la asociatia de proprietari... tocmai presedintele mi-a luat locul traditional de parcare (este o curte a blocului inchisa deci nu intrau straini) si abia ce m-am certat cu nevasta-sa. Doamne ce oameni am ajuns sa cunosc... ma crucesc si nu-mi vine sa cred. Deci omul s-a dus la ADP si mi-a inchiriat locul traditional (mereu ne-am inteles in bloc civilizat care unde parcheaza, doar ca boul asta e venit de cativa ani in bloc) dupa ce a strans de la restul vecinilor cereri, etc. si pe mine m-a omis intentionat ca sa ia el locul. Ce om de nimic...
Ma rog, maine ma duc si eu la ADP sa vad daca a mai ramas vreun loc legal, sper sa nu trebuiasca sa ma cert cu nimeni.
Ma duc cu cerere, copie CI, copie talon, originale, si bani. Altceva nu cred sa se ceara. Daca stie cineva cum sta treaba exact e rugat sa spuna, site-ul oficial al ADP nu spune nimic.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
conucristi
post 15 Jun 2007, 08:33
Post #10

Un membru oarecare ...

Daca masina este in leasing iti trebuie si copie dupa contract . Unii cer dupa tot contractul altii doar dupa prima pagina unde scrie obiectul contractului. In rest ... nu stiu cum e la sectorul 1 dar la sectorul 3 nu e nevoie de acordul asociatiei de proprietari/locatari.

--------------------
Renault Megane 2.2 Sedan 2006 1.6 16V
+
cj98czh
post 15 Jun 2007, 09:38
Post #11

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

QUOTE(padre @ 14 Jun 2007, 23:42)
. Deci omul s-a dus la ADP si mi-a inchiriat locul traditional (mereu ne-am inteles in bloc civilizat care unde parcheaza, doar ca boul asta e venit de cativa ani in bloc)
*

Eu asta nu pot sa pricep....la fel mi-au sarit si mie "vecinii" in cap cand m-am mutat....

M-am dus la primarie si mi-am inchiriat un loc in curtea blocului (nimeni nu avea inchiriat) si mi-au sarit locatarii "vechi" in cap .....ca ei stau acolo de 20 de ani si ca parcheaza acolo de cand se stiu...si sincer ...mi se rupe si de anii vechime ai lor si de locurile lor traditionale...daca este asa de ce nu au mers la primarie sa dea 60 RON/an si aveau locul asigurat....asa mi-am platit locul si este al meu...
Culmea a fost ca dupa ce mi-am platit eu locul toti s-au grabit sa si-l inchirieze...asa ca se poate...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
diesel_power
post 15 Jun 2007, 09:55
Post #12

Membru autentic

From: diaspora

Cand vine vorba de locuri de parcare e fiecare pentru el.

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
padre
post 15 Jun 2007, 15:44
Post #13

Il padrino

@cj98czh: perfect de acord cu tine, nu contest asta. Omul si-a luat locul legal, prostul sunt eu ca nu am facut asta inaintea lui.
Problema este alta: a existat o intelegere tacita intre toti locatarii, si dupa reamenajarea parcarii trebuie sa vina ADP sa faca marcaje si noi urma sa mergem la ADP. Omul, si aici e nesimtirea, a vorbit cu unii vecini si le-a strans cererile si le-a depus pentru toti, ceva de genul. Pe mine m-a sarit din schema, tocmai ca sa ia el locul de parcare, desi m-a intrebat si i-am spus ca intentionez sa-l platesc cat de curand.
In plus, a luat 2 locuri, adica avea deja unul. Sa mai spun ca depoziteaza masinile pe locurile alea si ca nu circula decat rar cu ele? Ma rog, nu are importanta, e dreptul lui legal sa parcheze pe locul inchiriat si sa nu plece niciodata cu masina.
Dar mie mi-a refuzat semnarea a 2 cereri cu masini diferite (dar ceream 1 singur loc, nu 2) pe motiv ca nu am dreptul la doua locuri de parcare. Dar el tocmai isi luase 2 lcouri de parcare. Intelegi unde e marsavia?

ON-TOPIC, pt sectorul 1 se procedeaza asa:
Sediul ADP sector 1 este pe Bd. Poligrafiei Nr. 4, program de luni pana vineri 8-16.
Se duc urmatoarele acte: cerere scrisa (nu este formular tipizat, o compuneti) vizata de asociatia de proprietari (semnatura si stampila), copie certificat inmatriculare si copie CI. Daca exista locuri libere, se acorda pe loc si se semneaza contractul, se plateste o taxa de 77 RON.
Cel putin in cazul meu asa a fost, azi.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
ickx
post 25 Jun 2007, 21:20
Post #14

Membru autentic

Dar el tocmai isi luase 2 lcouri de parcare. Intelegi unde e marsavia?

*

[/quote]

@padre: Da-i peste bot cu HCGMB 32/1994 art. 10 si sa vezi ce spune dupa aia. Succes

This post has been edited by ickx: 25 Jun 2007, 21:22

--------------------
Renault Laguna II Hatchback 2003 1.9 dci 74 Kw
cool
+
padre
post 26 Jun 2007, 08:20
Post #15

Il padrino

@ickx: esti tare, multumesc, exact asa ceva cautam cool.gif . E drept, de la un moment m-am mai calmat si am lasat-o mai moale, dar acum mi s-a reaprins "flacara". Acum trebuie sa vad unde depun plangerea/reclamatia... Cred ca voi incepe cu ADP.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
ickx
post 26 Jun 2007, 08:42
Post #16

Membru autentic

multa bafta si tine-ne la curent cu rezultatul pentru ca am si eu un "client", dar nu am avut timp sa ma ocup de el icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Laguna II Hatchback 2003 1.9 dci 74 Kw
cool
+
Berila
post 30 Aug 2007, 17:12
Post #17

vesnic incepator

From: Praga - CZ

Dupa ce m-am invartit aproape o ora, acum o saptamana, dupa un loc de parcare in fata blocului unde locuiesc, m-am hotarat sa-mi inchiriez un loc de parcare.
Mentionez ca spatiul de parcare din fata blocului meu este deja amenajat si administrat de ADP sector 6.
Neconsiderand o "afacere buna" parcarea subterana aflata in fata blocului, unde tariful lunar se ridica la minim 300 RONi (aproape de rata pe care o platesc pentru masina) m-am hotarat sa merg la ADP Sector 6 pentru a obtine un contract de inchiriere al unui loc de parcare aflat in administrarea acestora.
Secretul acestei operatiuni este "rabdarea", uneori sinonima, in cazul de fata, cu "umilinta", "sclavia", "masochism".

Vizita nr. 1
Sa nu cumva sa aduci ceva dupa tine, in afara de bere, vin, palinca sau alte bauturi alcoolice menite sa atenueze durerea de cap, si de ce nu ca preocupare principala a mainilor (prin simpla sustinere a sticlei) in situatia aparitiei in zona a unei domnisoare blonda cu fustita scurta si sani saltareti, angajata a ADP, iesita afara sa "fumeze". Oricum, este obligatoriu a se cumpara minim 2 beri.
Nu dai "buna ziua" si nu intrebati nimic, se considera o slabiciune, sau ca habar nu ai ce se intampla acolo, eventual, se recomanda sa nu-ti razi barba in saptamana respectiva pentru un aspect fizic mai agresiv; gaseste-ti preocupari de sjmecher (fumezi, stai in fund pe ciment, scuipi, injuri singur etc.). Vei asista imediat la discutii legate de o anume lista facuta referitoare la ordinea de intrare, nu-ti pasa, stii foarte bine cand ai venit si dupa cine esti ... astepti. Daca te suna pe mobil seful/cineva de la birou, te repezi imediat in gramada dezorganizata a celor care asteapta cu 3 ore inaintea deschiderii biroului, pentru a se putea percepe prin telefon murmurul generat de nemultumirea celor care s-au plictisit .... nu uita ca esti o victima a birocratiei; daca te suna un prieten/gagica nu uita sa folosesti cat mai mult expresia "p...a mea", care da o siguranta de sine si, implicit, asigura respectul celor din jur. Daca te plictisesti, ochesti cel mai in etate domn aflat in gramada si te bagi in seama cu el ... are ce-ti povesti! ... nu este obligatoriu sa si asculti ... Cand vocea de dupa usa striga "urmatorii 4 sa intre!" fii sigur ca te aflii printre ei, nu vrei dacat sa obtii o cerere "in alb" pe care va trebui sa o avizeze administratorul blocului. Ai luat una bucata de hartie (cunoscuta si ca formular sau cerere tip), completezi datele personale, scoti de la frigider cele 2 beri cumparate mai devreme si le duci la administratorul blocului, aflat deja intr-o stare avansata de ebrietate, apelandu-l cu "ce mai faci boierule" pentru a profita din plin de mandria acestuia, in vederea completarii. Esti obosit, a trecut o zi grea pentru tine si nici nu mai stii cum poti dovedi acest lucru in fata nevestei/prietenei ... EA are pretentii ...

Vizita nr. 2 (daca esti norocos)
Te trezesti cam greu din betia de aseara (datorata sarbatoririi evenimentului fericit de a afla ca mai sunt locuri de parcare disponibile in fata blocului tau).... te doare capul ... nu-i bai, mai baga o bere. Te inarmezi cu cererea semnata si stampilata de administratorul blocului plus copie talon masina si buletin (inclusiv originalele la purtator), si cu putin noroc, nimeresti din nou unde trebuie. Astepti ... esti deja un om cu experienta ... si chiar incerci a lumina unele fete tampe (din gramada) aflate la prima vizita, explicandu-le cum sta treaba. Cu cat dati mai multe explicatii cu atat veti deveni mai repede un "lider" al gramezii, fapt ce va permite sa va bagati ceva mai devreme in fata celor care deja asteapta de 3 ore. Nu stati de vorba si nu dati explicatii femeilor ... vor profita de amabilitatea dumneavoastra si vor intra primele sub pretextul "vreau doar sa intreb ceva!". Odata intrat (cu actele ok) toata tarasenia se finalizeaza brusc prin incheierea contractului de inchiriere si, bineinteles, plata aferenta anului in curs pentru locul obtinut. Esti fericit, ajugi in parcarea din fata locuintei si incepi a numara locurile ... "Asta-i locul meu!"

pe scurt:
stage1: mergi si verifica disponibilitatea locului de parcare dorit, ridici formularul/cerere tip;
stage2: avizezi cererea la administratia blocului unde locuiesti (semnatura+stampila), faci copie xerox dupa talon si B.I./C.I.;
stage3: inchei contractul dupa verificarea actelor (conform cu originalele detinute), platesti taxa anuala.

off topic: reply conceput in stare avansata de ebrietate si nemultumire fizica, imi cer scuze ...

Aaaa, era sa uit:
Documentele necesare pentru obținerea unui loc de parcare, din platformele aflate în evidența de plată a A.D.P. sector 6, conform H.C.L.M.B. nr.32/ 1994, sunt :
Cetățenii care locuiesc în Sectorul 6 și dețin un loc într-un parcaj de reședință se pot prezenta, începând cu data de 15 ianuarie a.c., la Administrația Domeniului Public Sector 6, pentru a achita tariful aferent anului 2007 sau al primului semestru.
Suma care trebuie plătită pentru un loc într-un parcaj de reședință a fost stabilită în conformitate cu H.C.G.M.B. nr. 300/07.12.2006, diferențiat pe zone, după cum urmează:
§ Zona A – 76,65 lei,
§ Zona B – 58,40 lei,
§ Zona C – 47,45 lei,
§ Zona D – 36,50 lei.
Banii se achită la Administrația Domeniului Public Sector 6, Intrarea Aviator Caranda nr. 9. Programul de lucru cu publicul pentru plăți este următorul: luni, marți și joi, între orele 08.30 – 13.00 și 14.00 – 16.30; miercuri, între orele 08.30 – 13.00 și 14.00 – 18.30, iar vineri, între orele 08.30 – 13.00 și sâmbăta, 9.00 – 13.00.
Pentru plată, posesorii de locuri în parcaje de reședință trebuie să se prezinte cu următoarele documente: autorizația de parcare și cartea de identitate a autovehicului/talonul, în original. Relații suplimentare pot fi obținute direct de la A.D.P., tel. 410.09.57.
În Sectorul 6 sunt amenajate, în prezent, aproximativ 18.000 de locuri de parcare.

Program ADP Sector 6:
Luni-Joi: 08:30 - 10:30 si 14:00 - 16:00
Vineri: 08:30 - 10:30

Multa bafta !!!

This post has been edited by Berila: 30 Aug 2007, 19:06

--------------------
Renault Clio 3 Exception - B-64-*** 1.6 16v
+
padre
post 3 Sep 2007, 10:22
Post #18

Il padrino

Eu am rezolvat amiabil, pana la urma, situatia locului de parcare. Intrucat m-am miscat destul de repede si am avut si o bafta IMENSA, am reusit sa inchei si eu un contract pentru un loc de parcare in spatele blocului. Dupa vreo 2 vizite la ADP, si dupa ce in urma celei de a 2 a vizite am spus foarte clar ca sunt decis sa merg mai departe cu scandalul pana imi rezolv problema si macar sa am 2 locuri de parcare daca tot nu reusesc sa-l recuperez pe cel vechi, si dupa ce mai multi vecini le-au batut obrazul presedintelui de asociatie si sotiei lui (probabil au avut si ceva remuscari privind modul lor de actiune) - si nu in ultimul rand pentru ca m-am purtat mereu foarte civilizat si politicos, m-au sunat si mi-au spu ca renunta la locul care fusese al meu si pot sa merg la ADP sa-mi refac autorizatia si ei vor elibera locul. Astfel fiecare a revenit pe vechile locuri de parcare, ADP a venit si a desenat, s-au creat si vreo 2 locuri in plus, etc. M-a surprins si pe mine rezultatul, nu ma asteptam ca solutia sa vina de la cei cu care nu ma intelegeam, dar multe si misterioase sunt caile Domnului... wink.gif
Din fericire, happy end! Si voi avea grija ca de acum in colo sa platesc la timp locul de parcare, ca sa nu mai am probleme.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
b06fcn
post 3 Sep 2007, 11:39
Post #19

DOCTOR

From: Bucuresti/Galati

Si eu am avut de furca cu ADP sector 3, am reusit sa obtin un loc de parcare, dar cand m-am dus sa il identific, constat ca era inutilizabil, datorita unui stalp de iluminat public, amplasat exact la jumate...drept pentru care, cu un noroc chior, am fost azi la adp, din nou si am convins-o pe tanti aia sa-mi dea locul de langa...ultimul ramas liber...Din pacate, comportamente precum cele prezentate de colegul Padre, sunt din ce in ce mai frecvente...se coalizeaza diversi domni, pensionari de regula, care au si ei o cate o amaraciune de rabla din '86, cu care oricum nu circula si isi iau locuri de parcare...

--------------------
Renault 21 - B 06 FCN 1.9dT, 1989
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
crn
post 12 Sep 2007, 20:01
Post #20

Membru

Mare problema cu locurile de parcare. Vreau sa stiu daca voi ati dat spaga la ADP si cam cit, pentru ca sector 1 se pare ca sint niste spagari.

--------------------
Renault Symbol 2005
Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
+
b06fcn
post 18 Sep 2007, 08:17
Post #21

DOCTOR

From: Bucuresti/Galati

Nu am dat spaga, dar am zambit si vorbit frumos doamnei care se ocupa de strada pe care stau, fixandu-i in acelasi timp decolteul...aveam de ce...si m-a rezolvat... cool.gif

--------------------
Renault 21 - B 06 FCN 1.9dT, 1989
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
cristianxxl
post 21 Sep 2007, 10:41
Post #22

flower power

From: Otopeni

Eu platesc locul de parcare din 2000, suntem 3 fraieri care le platim din 19 locuri la ADP sect 4.Daca in we gasesc locul ocupat (desi e marcat si ca loc si cu nr de la masina) il las pe om in pace ca e in vizita, o pun pe locul altuia pina pleaca.
Daca e cineva din zona , ii las intai un bilietel , apoi dc continua il blokiez.Am pe interiorul parbrizului permisul de parcare in original, cu plata si o copie a cotractului plastifiata.

--------------------
renault Megane 4 2018
+
adister
post 21 Sep 2007, 16:11
Post #23

Membru autentic

Sunt curios cum arata un contract de-asta cu ADP...eu la sectorul 2 nu am decat un cartonas pe care scrie ca am voie sa parchez acolo autoturismul cu nr B... Poti sa scanezi contractul ala sa vedem si noi cum arata (evident cu datele de identificare sterse smile.gif )? Multumesc

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp - B56... 2006

Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii
+
Nicolle
post 3 Feb 2008, 17:51
Post #24

Membru incepator

A mai trecut un an si constat cu surprindere ca a fost multa umezeala, au tot crescut T-uri prin parcare ca ciupercile dupa poaie. Inca putin si va trebui sa-mi iau masina in casa, desi nu cred ca incape in lift. In fine, as dori tare mult sa platesc un loc de parcare (locuiesc in sector 6) si nu stiu exact de unde sa incep. De la ADP sau de la asociatia de proprietari? Stie cineva care e adresa exacta? Multumesc mult

This post has been edited by Nicolle: 3 Feb 2008, 17:51

--------------------
Renault Megane - B-75-BNR 2007/Megane Sedan Confort Expression
+
octav99
post 3 Feb 2008, 22:46
Post #25

membru

From: Romania

te duci la adp sector6 , in spate la ''pagini aurii'' de pe b-dul timisoara(practic este o casa placata cu caramida aparenta-i se spune si casuta rosie- aflata in spatele blocurilor militare de la ho si min, ceri un formular pe care il completezi si cu care mergi la asociatie sa ti-l stampileze ; duci formularul inapoi la adp si astepti sa vina cei de la primarie sa-ti aprobe, apoi i-l platesti pe un an si parchezi cand vrei sau cand il gasesti ....liber

--------------------
- - - - -
Megane2.2
+
Lumynos
post 4 Feb 2008, 08:38
Post #26

Membru

From: BH

Io ma bucur ca la mine la bloc nu conteaza unde parchezi, in sensul ca se aplica regula "primul venit, primul servit". Adevarul este ca rar nu gasesc loc de parcare, daca nu in spatele blocului, atunci in fata. Atunci parchez la blocurile vecine.
Nu suport atitudini de genul "asta e locul meu de parcare" daca nu ai, asa cum spuneati, un contract de inchiriere.

--------------------
renault megane II 1.5 dci 2003
+
Cristi39
post 4 Feb 2008, 18:12
Post #27

Membru autentic

apropo de parcari cu plata...va vine sa credeti ca,pentru a beneficia de un loc in pasajul subteran Bucur Obor trebuie sa platesti lunar 300 ron???( nu e greseala,atata costa) Pe langa parcat,mai beneficiezi si de o spalare gratuita pe luna...se merita oare?

--------------------
Renault Megane Sedan 2007 Privillege
+
b76bgaarh
post 4 Feb 2008, 18:18
Post #28

Membru autentic

binenteles ca merita.......
daca asta sta in zona as plati......

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
atacs
post 17 Jun 2008, 16:16
Post #29

Membru incepator

Salut

Pana la urma inteleg ca nu exista nici o lege / hotarare de consiliu local / general sau ceva de genul asta care sa reglementeze parcarea intre anumite ore?
Pentru ca eu am diverse certuri cu vecinii pe tema asta - am loc de parcare platit, si se pare ca are mare succes, ca e mai la umbra. Iar astia sustin cu tarie ca "legea" le permite sa parcheze pana in ora 19 pe locul meu de parcare. Acum, ce sa zic, in timpul saptamanii, cand sunt la munca, nu ma deranjeaza in mod deosebit, dar am avut problema asta inclusiv in week-end (duminica) si dupa ce l-am blocat pe acest vecin, tot el a venit nervos jos dupa vreo 20 de minute (vazuse probabil ca claxonam ca prostu', dar pana nu l-am blocat nu a coborat) si a inceput sa se certe cu mine - ca de ce l-am blocat?!? Ca legea ii da dreptul sa parcheze acolo intre anumite ore.

Recunosc ca ne-am certat ca chiorii, si s-a ajuns chiar la afirmatii de genul ca el sta in blocul ala de 50 de ani (??!?nu inteleg legatura), si pana la urma marti dimineata ghici cine avea masina zgariata pe portiera dreapta spate si aripa dreapta spate? El nu...Nu am cum sa demonstrez cine mi-a zgariat-o, dar coincidenta mi se pare prea mare...

Oricum, revin la intrebare: exista sau nu ceva scris despre drepturile de parcare?

Multumesc.

--------------------
Renault Megane - - 2005
Renault Megane 2005 1.5 dCI
+
wrs
post 18 Jun 2008, 09:46
Post #30

Membru incepator

Salut,

Daca vorbim de Bucuresti, exista hotarare de consiliu general. Nu stiu exact numarul dar e trecut pe autorizatia de parcare.
In textul hotararii nu este specificat nimic despre vreun interval orar asa ca intelesul este ca locul este atribuit 24/24 .
Nu am hotatrarea in format electronic ci doar printata; am obtinut-o dupa lungi insistente la serviciul parcari de la sector 4.

Sfatul meu este sa nu mai blochezi masina care ocupa locul tau de parcare ca este ilegal ceea ce faci.

Daca nu se rezolva problema printr-o discutie civilizata, procedeaza legal si cheama politia care il va amenda pe soferul care a parcat acolo. Din cate am inteles amenda este destul de mare ... undeva pe la 1500Ron si ata cred ca il va potoli.

--------------------
renault symbol 1.5dCi 80cp fidji, 01/2006
+
10 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 19:10
Dacia