Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 8 9 10 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Loc parcare platit

svclio
post 1 Dec 2013, 21:20
Post #271

Membru autentic

Group: Members

A reusit cineva sa ia un loc de parcare in Drumul Taberei? Am depus cerere acum ceva vreme si degeaba. Deja am prins o teama ca nu gasesc unde sa-mi las fierul cand ajung noaptea acasa. post-336-1110552483.gif

--------------------
renault clio 2 bicorp 2004 / dci 65 cai
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
diesel_power
post 1 Dec 2013, 21:25
Post #272

Membru autentic

From: diaspora

In Afi.

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
RadulescuRomulus
post 1 Dec 2013, 21:35
Post #273

Sunt cu ochii pe voi!

From: naufragiat

unde anume in Dr Taberei?

--------------------
VW Passat berlina 2.0 Tdi CR + DSG - B 69 COI 04.2009 - diesel, 140cp
EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
+
eugenTL
post 3 Dec 2013, 20:37
Post #274

Membru autentic

From: Tulcea/Bucuresti

cum pot afla daca 4 locuri de parcare au contract valabil sau sunt ocupate abuziv? am trimis mail la biroul parcari, si la inca doua persoane de la adp sector 2 insa n-am primit nimic...

M-am cam saturat de astia de se cred proprietari si comenteaza cand vad cate o alta masina noua in zona.. si daca nu vor sa arate contractul e clar ca se cred smecheri si atat.
Nu mai zic ca acum 2 zile s-a apucat un nebun sa deseneze 1 2 3 4 pe jos smile.gif) nici o placuta cu nr autorizatie nimic...

--------------------
Renault Megane II my edition (18+low+r26 look)
+
SorinCT
post 3 Dec 2013, 20:44
Post #275

Honor et Patria

From: Constanta

Te duci direct la birouri. Nu iti raspund aia la telefon never-ever. Ii spui ca te intereseaza sa iei un loc de parcare si iti arata situatia in zona respectiva.

--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
eugenTL
post 3 Dec 2013, 21:09
Post #276

Membru autentic

Eu nu vreau sa iau loc pt ca nu am cum..ap e in chirie, eu n-am mutatie in bucuresti, masina e pe alt nume smile.gif) etc
Eu vreau doar sa aflu daca locurile alea apartin de adp si au contract sau daca nu se pot inchiria nimanui.. imi e ca imi cer buletin ceva si o sa vada ca nu am de ce sa intreb

--------------------
+
AndreiMR
post 4 Dec 2013, 11:39
Post #277

Membru alfist

From: Pitesti

Parcheaza pe unul din ele, cand vine "proprietarul" o sa iti zica sa muti masina, tu ii raspunzi ca nu vrei si ca n-are decat sa cheme politia biggrin.gif Daca are acte o cheama, daca nu...nu. Lasand gluma, eu asa am facut cu un vecin idiot care imi zicea ca are loc platit unde imi las eu masina, pusese placuta etc. I-am zis ca daca tot are, sa cheme politia...a dat-o la intors. Bine, si eu eram 90% sigur ca ala nu e loc platit.

In principiu, loc platit pe bune in sect2 am vazut si pe trotuar, ocupandu-l 100%, si pe un spatiu de pamant (din nou, oficial), asa ca orice loc poate fi intr-adevar inchiriat de la ADP. E foamea mare si nu stau sa mai amenajeze.

Daca stai in chirie si proprietarul are masina, roaga-l sa faca el cerere pentru loc de parcare pe numele lui.

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
M i h a i
post 4 Dec 2013, 11:53
Post #278

QUOTE(eugenTL @ 3 Dec 2013, 20:37)
1.si daca nu vor sa arate contractul e clar ca se cred smecheri si atat.
2.Nu mai zic ca acum 2 zile s-a apucat un nebun sa deseneze  1 2 3 4 pe jos smile.gif) nici o placuta cu nr autorizatie nimic...
*

1.nu este nimeni obligat să-ți arate ție contractul, în ce calitate soliciți acest lucru? blink.gif Contractul se aduce atunci când Eugen din Tl parchează pe un loc plătit iar proprietarul locului cheamă poliția, la poliție se arată contractul, nu lui Eugen.
2.Este treaba Adp -ului întreținerea locului, daca Adp-ul nu a făcut asta nu înseamnă ca el scrie de prost cifrele si trage liniile la parcare , pur si simplu vrea să atenționeze., ori este nebun și le scrie abuziv. Eu zic să nu cauți tot felul de motive pt a parca pe un loc plătit, motive de genul ''autorizație...nr, copie de pe contract pusă în parcare...etc.... Este de ajuns să fie dungile trasate si numărul pe loc. Ori o mare plăcuță de la Adp la intrarea în parcare pe care scrie parcare cu plată. Metoda civilizată este a lui Synyster ''Daca stai in chirie si proprietarul are masina, roaga-l sa faca el cerere pentru loc de parcare pe numele lui'' mai ales că tu ai nr de Tl, nici nu esti proprietarul apartamentului, al mașinii....dar vrei loc tongue.gif Ciudat, în zonă la tine nu am văzut probleme cu locurile, bine, asta dacă nu vrei să o lași la 1 m de scara blocului. smile.gif

This post has been edited by M i h a i: 4 Dec 2013, 11:58

--------------------
------ ------ ------
+
eugenTL
post 4 Dec 2013, 14:22
Post #279

Membru autentic

1 imi arata contractul ca sa scape mai reprde de mine altfel sa cheme politia ca aia oricum nu va da amenda atata timp cat locurile nu au placuta adp care dupa cum scrie pe siteul lor e obligatorie... adica e logic ca daca nu scrie nicaieri eu nu ghicesc in stele... linii se trag si la misto de comunistii de la bloc
2 la mine e ok... alea cu plata in spate alea libere pe trotuar in fata...
problema e in spate la obor la prietena mea unde pana acum nici macar linii nu erau si nu mi-a ridicat nimeni atergatorul pt ca ea sta la parter si eu sunt la geam cand vin nebunii smile.gif) insa i-am auzit vorbind intre ei " vin toti aici din toate orasele deasta e aglomeratie in parcare etc " iar la altii au ridicat stergatoare.
de masina mea un singur bou a comentat gen " asta de tl de unde a mai aparut" si un tip a aratat spre geam ca e a mea si i-am zis ca stau acolo dar o las la bulevard deobicei si a salutat si atat smile.gif)
insa imi e sa nu am vreo surpriza intr-o zi... ei comenteaza doar la unii vad iar de mine doar intre ei smile.gif)
ps: degeaba face proprietarul ... numai el poate parca acolo... cel putin la gorjului la vara mea scrie in contract f clar nume si nr inmatriculare... deci eu nu am nici un drept sa gonesc pe nimeni sau sa chem politia pt ca nu apar in contract smile.gif

This post has been edited by eugenTL: 4 Dec 2013, 14:24

--------------------
+
madhorsefuzzy
post 4 Dec 2013, 15:36
Post #280

Membru

From: Bucuresti

Tie iti trebuie 2 lucruri:
- contract de comodat pe masina la notar - 186RON
- viza de flotant pe apartament

Restul e simplu, dar implica un drum la ADP.

--------------------
Laguna Grandtour 2011 4Control 2.0dci 200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock
"Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
+
adrian_74
post 27 Mar 2014, 17:26
Post #281

Membru autentic

Care ar fi regulile de acordare a unui loc de parcare! Mai pe intelesul tuturor, pot veni de la blocul meu in parcarea altui bloc alaturat? Stiam ca fiecare bloc comunist din constructie sau in timp, are locuri de parcare amenajate, in fatza blocului sau spate ori ambele sau toate 4 laturi etc. Mai nou vin tot felul de chiriasi de parcari cu domiciliul in alte blocuri alturate decat blocul cu parcarea aferenta. O "tanti" de la primaria sectorului 3 mi-a spus "ca nu se mai tine rand-loc-cont, care cum si unde domiciliaza", in schimb pe site-ul primariei S3 este un pomelnic de acte printre care si harta la scala xxx cu locul solicitat AFERENT BLOCULUI IN CARE DOMICILIEZ!!!! Asa am aflat ca locul meu a fost ocupat de catre un alt proprietar de autoturism dar de la alt bloc!!! La sectorul 3 cica pana pe 31Martie 2014 se depun cererile!!!

--------------------
renault laguna2 - b545hnj expression2003
1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
+
svclio
post 21 May 2014, 08:27
Post #282

Membru autentic

Eu am renuntat la ideea de loc de parcare platit, dupa 3 drumuri la ADP (asta doar anul asta) si nenumarate telefoane m-am convins ca locurile se dau prin manevre, am primit informatii contradictorii, am fost amanat de fiecare data, am depus DEGEABA cereri in ultimii 3 ani, este un proces netransparent controlat de niste functionari de parca ar fi locuri de parcare pe mosia lor. ph34r.gif

--------------------
renault clio 2 bicorp 2004 / dci 65 cai
+
stefan85
post 23 May 2014, 13:20
Post #283

Membru incepator

Wow cate telenovele la voi in sectoare ohmy.gif

La mine in sectorul 1, cand m-am mutat, m-am dus la ADP si am cerut un loc de parcare, tanti a scos frumos dosarul averificat schema daca e cineva alocat si mi l-a dat, am efectuat plata am primit contractul. Anul urmator m-am dus sa il schimb cu cel de langa pt ca asta era sub un pom si masina era plina non stop de rahat de cioara. Again acelasi proces am urmat totul bine si frumos, mi-am luat locul de langa in max 1 ora (coada & stuff). Primul loc a fost alocat insa nu se mai platise, al doilea era liber de contract smile.gif

De mentionat ca pe ambele parca cineva insa de nu le convine sa plateasca sa isi mute masina.

This post has been edited by stefan85: 23 May 2014, 13:20

--------------------
Nissan 1.5dci 106hp - 2009
+
10 Pages « < 8 9 10
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 17:31
Dacia