Intrebari, Defectiuni, Probleme, Sfaturi,, de rezolvare, Megane IV, toate motorizar
![]() ![]() ![]() |
Intrebari, Defectiuni, Probleme, Sfaturi,, de rezolvare, Megane IV, toate motorizar
andrei8rea |
![]()
|
||
![]() Convict Group: Members Posts: 204 Joined: 1 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault & Mazda
Renault Megane Sedan 2024 & Mazda CX5 2022
1.33 TCE & 2.0 SkyActiv G AWD
|
|||
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.645 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Pai nu i in garantie?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
- XXX
2019 Intens
|
|
andrei8rea |
![]()
|
![]() Convict Group: Members Posts: 204 Joined: 1 July 06 ![]() |
Este, dar cine are timp sa stea dupa garantie? Azi e luni, maine e vineri. La urmatorul schimb de ulei le atrag atentia.
|
--------------------
Renault & Mazda
Renault Megane Sedan 2024 & Mazda CX5 2022
1.33 TCE & 2.0 SkyActiv G AWD
|
|
goguspan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 7 November 13 ![]() |
Salutare tuturor, ati avut careva probleme cu tripoda, ce simptome are ? La mine nu bate dar dupa o viteza simt ca o trepidatie n caroserie. si am impresia ca si in tractiune .
Astept pareri, multumesc. |
--------------------
Dacia, Renault
logan, Megane
1.2 TCE Intens 2018, Laureate plus 2006
|
|
Kassu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 22 February 24 From: București ![]() |
Ma poate ajuta cineva cu o informatie legata clips retainer-ul care fixeaza mocheta in zona pedalierului? Sunt doua elemente de fixare mari, negre si rotunde pentru mocheta in zona pedalierului, din care unul nu e fixat. Nu stiu nici cum poate fi scos si nici ce cod are, in caz ca va trebui schimbat. Exista vreun site unde pot gasi codurile pentru toate piesele componente ale masinii? Multumesc.
This post has been edited by Kassu: 27 Jul 2025, 19:56 |
--------------------
Renault
Megane IV
2024
|
|
chitziman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 1 October 09 ![]() |
probleme careva cu pompa de apa ?
|
--------------------
Renault
megane sedan 4
- secret
2024
|
|
Darian01 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 7 July 13 From: Hunedoara ![]() |
La ce motor ?
Ceva poze, detalii ? |
--------------------
Renault
Megane 4 Sedan
- nr. rosu
2021 / 1.3 TCe
|
|
chitziman |
![]()
|
1.3 140
|
--------------------
Renault
megane sedan 4
- secret
2024
|
|
goguspan |
![]()
|
Salutare tuturor, poate sa ma ajute cineva cu eroarea 165986 1.2 tce masian merge bine , dar a ramas aceasta eroare pe injectie.
|
--------------------
Dacia, Renault
logan, Megane
|
|
Kassu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 22 February 24 From: București ![]() |
Întrebare pentru posesorii de Sedan.
Lămpile spate de ceață sunt ambele funcționale sau doar cea din stânga? Azi la revizie am observat că lampa ceață dreapta spate nu funcționează . La o privire mai atentă am observat că nu are bec. In cea din stânga se observă cu ușurință becul când acesta este stins. In manualul utilizatorului indica faptul că ambele ar fi funcționale. Deci cum e până la urmă? S-a făcut economie de un fasung și un bec? Mașina e fabricată în februarie 2024, daca are in vreun fel importanță aspectul asta. This post has been edited by Kassu: 4 Aug 2025, 23:16 |
--------------------
Renault
Megane IV
2024
|
|
chitziman |
![]()
|
pai da economie...si la loganjl deținut anterior la fel era
|
--------------------
Renault
megane sedan 4
- secret
2024
|
|
goguspan |
![]()
|
la mine 2018 sunt functionale ambele, inclusiv lumini ambientale spate
|
--------------------
Dacia, Renault
logan, Megane
|
|
Darian01 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 7 July 13 From: Hunedoara ![]() |
Iar la mine, varianta facelift 2021, doar stanga spate.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Sedan
- nr. rosu
2021 / 1.3 TCe
|
|
Kassu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane IV
2024
|
|
Darian01 |
![]()
|
Dar au eliminat farurile cu lupa-bec halogen si au introdus Pure LED Vision pe toate variantele de echipare!
|
--------------------
Renault
Megane 4 Sedan
- nr. rosu
2021 / 1.3 TCe
|
|
georgeleus |
![]()
|
georgeleus Group: Members Posts: 153 Joined: 1 July 21 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Kassu @ 27 Jul 2025, 19:55) Ma poate ajuta cineva cu o informatie legata clips retainer-ul care fixeaza mocheta in zona pedalierului? Sunt doua elemente de fixare mari, negre si rotunde pentru mocheta in zona pedalierului, din care unul nu e fixat. Nu stiu nici cum poate fi scos si nici ce cod are, in caz ca va trebui schimbat. Exista vreun site unde pot gasi codurile pentru toate piesele componente ale masinii? Multumesc. Salut, Mare dracovenie inventata aia. Eu ca un destept mi-am aspirat un capac din ala care tine presul la spalatorie acum vreo 2 ani si de-atuncea merg cu presu intr-un singur clips. La fiecare doua drumuri stau si-l reasez. For some reason, am luat-o cu pres de RS la sofer si peste tot pa unde am intrebat lumea mi-a zis ca nu se gasesc separat, nici capace si nici clipsuri. In cazul meu capacele vin doar la pachet cu setul de presuri. In cazul tau... pt clips-ul din podea.... poate doar vreo romaneasca sa faci sa-l fixexi in vreun fel ca piesa in schema explodata mi-e greu sa cred ca gasesti. Spor ! |
--------------------
Renault
Megane IV
2017 KH2
|
|
Kassu |
![]()
|
Merci pentru răspuns. Totuși nu e vorba despre clipsul din podea care ține fixat preșul de cauciuc. Alea sunt bine fixate. E vorba despre unul din cele două clips care sunt chiar sub pedalier. Nu au rol de fixare a a preșului, cred că fixează doar mocheta mașinii de tabla. Eventual o sa pun o poza pentru a fi clar la care clips mă refer.
Pare că se fixează prin înșurubare. Totuși nu se înțepenește oricât de tare l-aș înșurubat și nici când îl deșurubez complet, deși capătă joc, nu îl pot scoate din podea. This post has been edited by Kassu: 11 Aug 2025, 18:28 Attached thumbnail(s) IMG_20250811_192420.jpg ( Size: 162.99k ) Number of downloads: 326 |
--------------------
Renault
Megane IV
2024
|
|
GabiG67 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 5 June 25 ![]() |
Du-te în târg, la Vitan. Au acolo tot felul de chestii. Sigur găsești și clipsul de care ai nevoie.
15 Aug 2025, 21:38: QUOTE(chitziman @ 2 Aug 2025, 08:44) Tocmai ce am schimbat pompa de apă, pe garanție. Mașina are 10 luni si 8000 km. Pierdea destul antigel de ceva vreme, nu știu de când. Am luat-o acum două luni la 6000 km. Asta a fost singura ei problemă. Cred că fostul proprietar nici nu știa de ea. Eu am urcat-o pe rampă și i-am dat scutul jos de-am văzut pierderea. Bineînțeles, și un litru de antigel completat! This post has been edited by GabiG67: 15 Aug 2025, 21:38 |
--------------------
Renault
Megane IV 1.33 TCe EDC
2024/Techno
|
|
petree |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 13 November 11 ![]() |
POSTEZ AICI CA DOMNUL MODERATOR NU MA LASA SA DESCHID TOPIC DEDICAT PROBLEMELOR LA AER CONDITIONAT,
OARE A PRIMIT ORDIN DE LA Renault? Salut, dupa 12 luni si 7800km am schimbat radiator ac spart la coltul din stanga jos, cum privesti masina, cica un defect comun! Am primit freon 450 si ulei 5 ml, in manualul spune: Megane IV (B9A/K9A) 11.15- R1234yf 480 ±35 SP-A2 PAG46yf 70 Sunt varza de suparat, cum ma sa le faca asa subtiri, si a fost folosit cam doua luni, iunie, iulie 2025, trei drumuri la Tulcea. Sunt curios la altii cit freon si ulei pun? Am luato ca ar fi mai buna, facuta in Spania, Renault Megane Hatch 1.3 TCE 140 CP Techno 2024 In 12 luni, am o boxa cu gajait, in spate la toba cind opresc motorul zdrangane, radiator spart. Cind am ridicato am gasit un surub pe motor, masticul la suportul rotii de rezerva pus in mijloc, ambele faruri si stopuri, iarna se acopera pe interior cu condens(apa), nici nu stiu de unde atita apa. Cost 27600, mai bine cumperi Logan This post has been edited by petree: 18 Aug 2025, 19:40 Attached thumbnail(s) PRINT_INFO_FREON_MEGANE_4.jpg ( Size: 653.9k ) Number of downloads: 218 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Renault Megane Hatch 1.3 TCE 140 CP Techno 2024
2024
|
|
georgeleus |
![]()
|
georgeleus Group: Members Posts: 153 Joined: 1 July 21 From: Ploiesti ![]() |
Salut,
Inteleg ca ti-ai cumparat masina de noua. Inafara de disconfortul de-a merge in reprezentanta si de-a sta fara masina cateva zile / o saptamana gen, nu vad de ce ai fi asa de varza de suparat. Eu mi-am luat Reno pt fiabilitatea motorului K9K, in rest m-am asteptat (si inca ma astept) la tot soiuri de inadvertente. Cu atat mai mult ma tot ce-nseamna plasticaraie, masticaraie, surubaraie, etc. Multe din ele le-am mai tot vaitat si eu pe-aici. Io zic sa stai chill, daca ti-au schimbat radiatorul pe garantie e ok, iar instalatia se umple cu aproximativ 450g de freon si 10-11 de ulei. Nu inteleg de ce ti-au pus doar 5, poate ca ala nu se poate extrage si ramane pe vreundeva prin instalatie si-si iau ei in calcul, dracu stie. Doar saptamanile trecute ce-am constatat si eu ca dupa 8 ani cotetu meu a pierdut fix 230g de freon. Dar numai anu asta a inceput sa faca probleme.... 7 ani jumate masina a mers ceas, cu freonul ala putin pe care l-a avut, cel putin in ultimii ani. Repet, nu pune accent pe gramajul de freon, pune pe ulei si intereseaza-te acolo ce si cum. Deficitul de ulei e ala care strica compresorul. Si inca ceva: Farurile ! Nu tolera condensul ! Ai sa gasesti o postare tot de anul asta de la mine prin care explic cat m-a costat sa inlocuiesc farul stanga fata cu tot cu DRL. Daca m-as intoarce-n timp n-as mai face greseala sa stau 2 ani cu el aburit, condensul ala iti intra pe cabluri si-ti coxeaza calculatoru de far plus ca ajunge pana in modulu de comanda... eu am avut comanda DRL arsa, cu eroare "circuit la masa". Am avut noroc porcesc ca s-a rezolvat doar cu spray de contacte, riscam sa ma zvinte altminteri. Spor ! This post has been edited by georgeleus: 25 Aug 2025, 14:54 |
--------------------
Renault
Megane IV
2017 KH2
|
|
KingZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 October 24 ![]() |
Salutare! - Megane 4 2019 1.5 Blue dCi 115 cp varianta cu adblue.
Cand accelerez in sarcina, se aude un fasait de aer si se simte uneori si o lipsa de putere, dar nu am martori aprinsi in bord. Aveti idee care ar fi problema si cum as putea sa o rezolv? |
--------------------
Megane
Megane
2014
|
|
Costi.n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 12 July 24 ![]() |
QUOTE(KingZ @ 2 Sep 2025, 09:45) Salutare! - Megane 4 2019 1.5 Blue dCi 115 cp varianta cu adblue. Cand accelerez in sarcina, se aude un fasait de aer si se simte uneori si o lipsa de putere, dar nu am martori aprinsi in bord. Aveti idee care ar fi problema si cum as putea sa o rezolv? Salutare! Fix asa am patitit si eu, initial nu imi dadea nimic in bord, asta pana s-a facut crapatura destul de mare. Mi se fisurase o conducta de presiune, vezi aici https://www.reno.ro/Verifica-sistem-antipoluare-t336348.html Verifica atent vizual daca a crapat ceva sau e vreo clema/conexiune care nu este facuta bine pe partea de admisie/intercooler |
--------------------
Renault
Megane 4 grandtour
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th September 2025 - 23:49 |