Doua dungi albe pe capota..., nu e o gluma....
![]() ![]() ![]() |
Doua dungi albe pe capota..., nu e o gluma....
FISICHELU |
![]() ![]()
|
||
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|||
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie unul mi-ar place,dar sunt sigur ca nu e legal si nici nu face bine vopselei.....
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
=)) de ce n-ar fi legal? ca AR TREBUI sa nu fie legal...aia-i alta treaba
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
mdea, cianozatii vor scrie in talon: "cu elemente decorative" sau o formulare asemanatoare... si gata e legal
![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu e legal, atata timp cat culoarea predominanta e cea de pe talon. Parca e si o regula la militzie, dar tre' sa intreb pe cineva citit.
|
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
atat timp cat "vinilu" nu acopera mai mult de 30 sau 50 % din suprafata masinii nu tre` sa declari nimic la militie (inclin spre 50%)...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
@ obvlion - si eu ma gandesc sa trag tot doua si tot albe (sau negre) si la gel de bashinoase dungi care sa inceapa tot de pe capota, si sa se termine pe bara spate, undeva unde n-o sa mai fie caroserie.
Si din cate stiu eu, daca nu e acoperita mai mult de 40% din suprafata, e legal, dar nu sunt sigur. |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca sunt vopsite dungile,e alta treaba.Dar erau pe vreamea lui Ceasca prin Bucuresti 2 Renault Gordini albe,cu 2 dungi de scoth,una albastra si una rosie.Ala era motivul pentru care am spus ca face rau vopselei...
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
am avut eu dita'mai cioara, pana am realizat ca e oribila si nu a afectat vopseaua, sau nu in mod ireversibil. Oricum, baiatul care mi le-a pus, cand l-am intrebat acest aspect a spus ca ori stau vreo luna-doua si trece (ramane ca un fel de umbra, dar greu sesizabila) sau daca nu am rebdare...polish. Eu in schimb n-am avut nevoie de nimic.
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
dungi in genul Golfului din Baieti Buni ? Foarte tari dupa parerea mea ! Mie unul imi plac, dau un efect misto de tot. Pot fi realizate si din folie colorata, in genul celei care acopera taxi-urile, si chiar nu cred ca e ilegala. Oricum in cazuri extreme le poti ... jupuii
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Eu chiar nu le inteleg (dungile). Spuneti-mi si mie care e utilitatea practica!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
R19/16v |
![]()
|
:-??
|
--------------------
DS
5H
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
cine a zis ca sunt practice? sunt pur estetice, dau bine, atrag priviri, alaturi de multe alte nebunii care sunt aplicate masinilor
![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Este unul in bacau tot asa cu 2 dungi albe pe masina rosie si chiar mi-am zis ce natarau....(SIGUR MAI ARE O DUNGA PE UNDEVA
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
EL_BGD |
![]()
|
daca asta-l facea pe om fericit...ca si pe mine. Promit ca la salariu imi pun ! NA !
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
eminescu0 |
![]()
|
foarte bine EL_BGD, te sustin ! las-ca le aratam noi lor
![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Asa sunt si eu "fixat" sa vopsesc toate bandourile laterale in culoarea caroseriei...
![]() Fiecare cu damblaua lui... |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
EL_BGD |
![]()
|
si asta as vrea...dar nu mi-e cam lene, mult de umblat, munca, stat, + ca e frig+ ca se vor asorta cu dingile (daca vor fi negre)
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Eu ma intreb doar daca se ataca Renault-ul pentru garantie? Sau leasing-ul... nu stiu pentru ce...
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Floppy @ Dec 8 2005, 02:24 PM) Fiecare cu damblaua lui... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
Race |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Eu chiar nu le inteleg (dungile). Spuneti-mi si mie care e utilitatea practica! Cum,nu stii ? ![]() Orice "pasionat" care conduce un hatch/sedan/break de 100-150 CP sau mai putin iti poate spune ca foliile,vopseaua si plasticul colorat iti imbunatatesc aerodinamica si iti cresc puterea enorm.Dungi longitudinale +70 CP;tribale +50 CP;jante cu 3 inch mai inalte decat maximul din talon +50 CP;eleron cat o banca din parc +120 CP;spoiler fata -0,15 Cx;spoiler spate -0,1 Cx;cap de toba cu diametru dublu celui necesar unui V8 de capacitate tripla +150 CP (+190 daca e cromat);viniluri pe parbriz+luneta cu toate marcile cunoscute de jante si frane +40 CP;sigla de model sportiv cunoscut (M,AMG,RS,ST,SS,SRT,SVT etc.) +60 CP. Daca faci toate modificarile astea,o sa ai o masina mai puternica si mai aerodinamica decat un Lamborghini...si tu intrebi care e utilitatea ?! Profanule ! |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
Extreme 2005
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Race is right!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
EL_BGD |
![]()
|
QUOTE(Race @ Dec 8 2005, 06:01 PM) Cum,nu stii ? ![]() Orice "pasionat" care conduce un hatch/sedan/break de 100-150 CP sau mai putin iti poate spune ca foliile,vopseaua si plasticul colorat iti imbunatatesc aerodinamica si iti cresc puterea enorm.Dungi longitudinale +70 CP;tribale +50 CP........... Inseamna ca cei de la FIA GT au pe putin 1500 cp ![]() ![]() Sa nu uitam r8 gordini si ale lui doo dungi albe de cel mai prost gust posibil. De aia i-au si spus gordini, un bou care si-a pus vinil....deh...moda ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Nu stiu in Romania dar in vest nu sunt legale dungile longitudinale,va spun maine si motivul.
In unele tari politia are dungi longitudinale pe masini. _______ 1.9 dCI |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Markos @ Dec 8 2005, 08:18 PM) Race is right! ![]() ![]() ![]() Markos, in Grecia sint legale astfel de "excentricitati"? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hahahahaha
ce caterinca, race.. ![]() in fine.. pe mine ma amuza masinile cu dungi pe ele.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
eminescu0 |
![]()
|
pe mina ma amuza oamenii astia care sunt ofticati rau de tot pe cate ceva si se agita ca Vadim, si le creste tensiunea, si ne-ar impusca pe toti pe stadion
![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca aveam un skyline mi-l faceam gri si cu niste dungi albaste si niste neoane tot albastre, parca am mai vazut asta pe undeva, voi stiti unde?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(sorin1967 @ Dec 8 2005, 07:25 AM) Este unul in bacau tot asa cu 2 dungi albe pe masina rosie si chiar mi-am zis ce natarau....(SIGUR MAI ARE O DUNGA PE UNDEVA ![]() Mda, combinatia megane sedan rosu metalizat + 2 dungi albe, chiar arata nasol. Partea din spate, cel putin la sedan, nu-i facut pt dungi. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:05 |