Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Diferite stickere pe parbriz, Printre care si IPA

Ce stickere ai lipite pe masina?

Doar cele obligatorii (RCA, etc.) [ 30 ] ** [40.54%]
IPA & co. [ 6 ] ** [8.11%]
COSTEL [ 6 ] ** [8.11%]
forum.reno.ro [ 32 ] ** [43.24%]
Total Votes: 74
Guests cannot vote 
MirceaVio
post 6 Aug 2010, 15:21
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Oradea

Habar nu am ce beneficii ar putea avea. Treaba lor pana la urma.

--------------------
Renault Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique - 1998 / 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b76bgaarh
post 6 Aug 2010, 15:24
Post #62

Membru autentic

From: Bucuresti

de ce nu e si linie cu nici unul?

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
SorinCT
post 6 Aug 2010, 15:29
Post #63

Honor et Patria

From: Constanta

Pentru ca am uitat sa o adaug atunci cand am facut poll-ul si nici nu o mai pot pune acum. Daca avem si un moderator binevoitor prin zona il rog sa ne ajute.

--------------------
Renault Megane Sport Tourer 2012 Privilege 1.5 dCI - CT-XX-LEA
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
Fratzica
post 6 Aug 2010, 15:32
Post #64

Zen

Group: Moderatori

de ce si-ar lipi cineva stickerul forum.reno.ro pe parbriz? smile.gif

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
MirceaVio
post 6 Aug 2010, 15:34
Post #65

Membru autentic

Sa ne recunoastem in trafic cool.gif

--------------------
Renault Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique - 1998 / 2007
+
SorinCT
post 6 Aug 2010, 15:34
Post #66

Honor et Patria

Pe parbriz nu stiu dar pe luneta pot fi ceva motive:
- identificarea cu ailalti forumisti care ziceau nasoale de ei ph34r.gif
- mandrie si reclama pentru acest minunat forum
Si in plus, daca il ai pus nu iti iei amenda, parchezi pe trecere si poti sa iei la bataie politisti.

--------------------
Citroen C4 1.6 HDi 2006
+
Adi86
post 6 Aug 2010, 15:44
Post #67

Membru autentic

From: Lausanne, Switzerland

Mie personal toate aceste stickere cu "IPA", PIPA, etc. mi se par niste mizerii puse acolo fix pt. intimidare.

Orice om serios care are capul pe umeri stie ca te poti remarca si prin altceva decat numere labartate, stickere, etc.

Din pacate stiu ca functioneaza in unele situatii. Si asta pentru ca sunt o gramada de fraieri creduli care nu au pic de atitudine si intra in pamant cand ii iei mai tare.

In mod normal, daca chiar esti "SMEKER" pe bune, in mod cert nu ai un cotet de masina cu numar cu multi de "WWWWWWW" sau sticker cu PIPA in parbriz...

--------------------
Renault Megane Sedan 2008
+
SorinCT
post 6 Aug 2010, 15:48
Post #68

Honor et Patria

Mai mult efect s-ar putea sa aibe legitimatiile cu PRESS sau Parcare libera facute in Photoshop smile.gif

--------------------
Citroen C4 1.6 HDi 2006
+
Laurentziu83
post 6 Aug 2010, 17:25
Post #69

Membru autentic

Cei care sunt intr-adevar smecheri nu se afiseaza cu asta, nu de alta dar, avand stickerul in geam, risca sa fie abordati pe strada de vreo batranica cu probleme importante gen:"aurolacul ala mazgaleste usa de la liftu' nostru, maica, ne puteti ajuta, domnu'politist?".

Stickerul ala nu aduce doar beneficii, ci si dezavantaje. Cand sunt cu Matizul botit pe toate partile altfel negociez cu un politist vreo amenda:"stiti domnu', sunt sarac, am masina asta amarata de la tata, vedeti, e numele lui in talon, nu putem sa ne intelegem?" fara sa stie ala ce am eu in parcare. tongue.gif Cu Megane-ul nu mai pot sa zic asta. tongue.gif

Eu orice functie mare as avea, as cauta sa nu ma afisez cu asta. Poate sunt in concediu si n-am chef sa muncesc. Voi spune ca sunt contabil si aia e. tongue.gif

This post has been edited by Laurentziu83: 6 Aug 2010, 17:29

--------------------
. . .
+
SorinCT
post 6 Aug 2010, 18:05
Post #70

Honor et Patria

Cine dracu' opreste un sofer pe strada vazand ca are stickerul respectiv in speranta ca ii va ajuta in vreun fel? Nu de alta dar in cateva cazuri am sunat la politie direct si nu m-au ajutat, da pai sa opresti omul din treaba lui cand nu e in tura.

--------------------
Citroen C4 1.6 HDi 2006
+
CRY 79
post 8 Aug 2010, 08:08
Post #71

Membru autentic

From: Sibiu

QUOTE(Catalinmodena @ 6 Aug 2010, 10:33)
Pai ma oftic,pentru ca respectivul nu-i politist,si are stikerul respectiv lipit pentru a parea ceva ce nu este.Adica,sa para SMEKER.
Si cum spunea SEMIT,de cei cu bastonul in geam sau autocolant care sa-l imite,pur si simplu nu am cuvinte.

Iar legat de motive,eu le am inca de cand eram in Timisoara,si acolo stiu ca ai voie sa parchezi cam pe oriunde daca esti politist.Nu ma intreba daca este prevedere a Consiliului Local,sau e vorba de vreo cutuma ceva a celor responsabili cu parcarile.
*

Nu ai voie sa parchezi pe unde vrea muschiul tau daca esti membru IPA. Sunt cei care au procurat stickerul respectiv de pe unde au putut si ei si cred ca sunt buricul pamantului apoi. Acestia vor sa impresioneze pe cine spuneti voi. Eu va asigur ca nu vreau sa impresionez pe nimeni. Trebuie totusi sa dai dovada de bun simt. Si cei care sunt cu adevarat membrii, cam dau dovada de asa ceva. Si nici nu au voie sa profite de acest statut. Chiar nu se recomanda sa abuzezi. Nu stiu daca aveti idee dar daca un politist (fara pile sus puse) este prins ca incalca legea, nici nu va inchipuiti ce poate pati. Pedepse din partea legii, a superiorilor, consilii de onoare, de judecata etc. Va spun din proprie experienta, sunt foarte atent si cand cobor scarile, dar in trafic sau mai stiu eu pe unde. O sa spuneti ca ,, lasa ca stiu eu ca daca esti politist te acopera unii sau altii,,. Poate de fatada se va observa asta, dar apoi la unitati este jale apoi.

QUOTE(R19/16v @ 6 Aug 2010, 10:35)
smile.gif) De parca politistu' care are stickeru' lipit in parbriz e vreun fel de "SMEKER".
*

Smecheri sunt cei din cealalta categorie. Cel putin 80% sunt membrii parati.

QUOTE(Catalinmodena @ 6 Aug 2010, 10:41)
Of,nu interpretati gresit.Cei cu bastoane,si stikere cu IPA,le lipesc sa para mai smecheri in fata prietenei sau a prietenilor,ca pe ei nu-i opreste politia cum ca le vede insemnele respective.
Politistul care LE ARE PE BUNE,cu ce naiba sa mara smecher?
Am fost inteles acum?

*

Corect pe jumatate.

QUOTE(R19/16v @ 6 Aug 2010, 10:44)
Politistu' care le are pe bune ar trebui sa aiba bunul simt sa respecte aceleasi reguli si restul muritorilor.

D-aia exista mentalitatea "fuck the police", pentru ca politaiu' daca are tabla pe umar isi inchipuie ca vreun fel de smecher, conceptie total eronata.
*

Mai sunt si cazuri.

QUOTE(cj98czh @ 6 Aug 2010, 10:45)
Pai daca le are pe bune.... eu nu vad rostul de a lipii .... sau le lipesti sa se vada.... sunt politist...d-le..... altfel.... o legitimatie este suficienta..... de ce trebuie sa il lipesti ? sa vada lumea unde lucrezi tu?? nu pot sa pricep...
*

O sa pricepi.

QUOTE(SorinCT @ 6 Aug 2010, 10:48)
Pai nu stiu daca interpretez neaparat gresit dar cand tu spui ca aia cu sticker fals vor sa para smecheri dupa logica mea aia cu sticker legal sunt smecheri.
Hai sa uitam asta ca oricum e doar un cuvant nu inseamna absolut nimic, cel putin pentru mine.
Deci tu pana la urma ti-ai lipit insemnele respective pentru a parca ilegal prin timisoara.
Asteptam sa ne povesteasca si alti membrii IPA, SNPPC, CNP, ProLex de ce foloesesc insemnele respective.
Ca fapt divers, voi stiati ca in IPA de exemplu te poti inscrie chiar daca nu lucrezi in MAI? Vorbiti cu Andreea Marin, ea stie mai bine.
*

QUOTE(MirceaVio @ 6 Aug 2010, 15:41)
Toate sticker-ele astea lipite la "shtou", in afara de cele care sunt obligatorii, sunt pentru a impresiona pe cineva, sau sunt incercarea de a impresiona pe cineva(ca nu cred ca are mereu efectul scontat), de ex. viitoarea prietena, vecinii, prietenii s.a.m.d. . Deci nu sunt altceva decat o incercare de a iesi in evidenta. Sa fie clar, ma refer la cei care fac rost de ele prin metode mai dubioase.
*

O sa spun cateva beneficii: ca si in cazul reno.ro, sa ne recunoastem in trafic. Una din marile beneficii este atunci cand parasesti tara. Statutul acesta de membru IPA este recunoscut in toata lumea. La aceasta asociatie sunt inscrisi politisti din toata lumea. Si sa stiti ca se respecta unii pe altii. In trafic, politistii din Ungaria, Bulgaria, Serbia etc, nu mai au tupeul de a te arde cum vor muschii lor pe unde te prind. Va spun ca eu am patit-o cu bulgarii. Un membru IPA se bucura de o mai mare atentie decat un politist care nu este membru. Pe plan extern, pot spune ca beneficiile sunt mai mari decat pe plan intern. Ca un alt mare avantaj ar fi faptul ca ai acces in toate hotelurile, statiunile asociatiei din toata lumea la preturi mai mult decat decente. Pe plan intern va las pe voi sa trageti concluziile. Se fac reuniuni, intalniri de pescuit, vanatoare, concursuri de tir, schi etc. Au fost cateva din avantajele de a fi membru IPA. Deci, nici pe departe de a scapa de vreo amenda sau altceva. Va mai stau la dispozitie atata timp cat discutia decurge decent. Numai bine!

8 Aug 2010, 11:38:
wacko.gif

This post has been edited by CRY 79: 8 Aug 2010, 10:38

--------------------
Renault Trafic Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi - SB 10 KXF
With under cover face.
+
SorinCT
post 8 Aug 2010, 15:04
Post #72

Honor et Patria

Asa si nu te poti duce la munte pe banii lor daca nu ai stickerul pe parbriz? smile.gif
Treaba cu "o sa pricepi" mi se pare vaga. Spune tu te rog ce e de priceput.
Ti se pare normal ca un cetatean strain membru IPA sa aibe mai multe beneficii/avantaje decat un cetatean strain fara stickerul respectiv pe parbriz? Hai sa ne punem toti atunci sa nu ne arda bulgarii ca ne e frica sa luam atitudine impotriva lor sau sa ne punem toti stickere cu crucea rosie sa parcam in fata spitalului cat mergem la bancomat sa scoatem bani.
Un sticker nu te face mai smecher si nu ar trebui sa iti dea mai multe privilegii decat un cetatean normal pentru ca asociatia respectiva de politisti nu e o clasa de elita sau un grup de oameni extra-importanti, e doar un grup de angajati care au ales sa dirijeze niste bani intr-o anumita directie.
Dupa cum am mai spus, foarte multi fac parte din diferite sindicate si asociatii. Ce ar insemna sa puna toti stickere si sa parcheze unde vor sau sa ceara imunitate prin alta tara?

--------------------
Citroen C4 1.6 HDi 2006
+
CRY 79
post 8 Aug 2010, 15:27
Post #73

Membru autentic

Esti de belea mai fratele meu... Tu chiar esti obsedat de treaba asta. Daca ai deschis topicul si ti-ai spus ofurile, ai primit apoi raspunsuri, dar tu nu te lasi pana nu ii vezi spanzurati pe cei cu stick-ere in geam. Sparge-le geamurile sa te racoresti un pic si rezolvi treaba.
Ce trebuia sa intelegi, ti-am explicat dupa ce am facut afirmatia. Mai inceteaza cu atatea intrebari aiurea si fa si tu conversatie omeneasca. Sa ma intreb si eu acum de ce dau astia numai desene animate pe Cartoon? Daca ai intrebari pertinente despre asociatia IPA, pune-le ca iti raspund cu cea mai mare placere. Sincer!. Dar daca vrei sa umplii topicul cu cat mai multe posturi si pagini ca tu l-ai deschis, o sa devii penibil la un moment dat. Scuze daca te-am jignit si sper sa nu continuam cu jignirile ca nu asta e scopul forumului. Numai bine si incearca sa fii serios!

8 Aug 2010, 16:30:
QUOTE(SorinCT @ 8 Aug 2010, 16:04)
Asa si nu te poti duce la munte pe banii lor daca nu ai stickerul pe parbriz? smile.gif
Spune tu te rog ce e de priceput.
Ti se pare normal ca un cetatean strain membru IPA sa aibe mai multe beneficii/avantaje decat un cetatean strain fara stickerul respectiv pe parbriz? Hai sa ne punem toti atunci sa nu ne arda bulgarii ca ne e frica sa luam atitudine impotriva lor sau sa ne punem toti stickere cu crucea rosie sa parcam in fata spitalului cat mergem la bancomat sa scoatem bani.
Un sticker nu te face mai smecher si nu ar trebui sa iti dea mai multe privilegii decat un cetatean normal pentru ca asociatia respectiva de politisti nu e o clasa de elita sau un grup de oameni extra-importanti, e doar un grup de angajati care au ales sa dirijeze niste bani intr-o anumita directie.
Dupa cum am mai spus, foarte multi fac parte din diferite sindicate si asociatii. Ce ar insemna sa puna toti stickere si sa parcheze unde vor sau sa ceara imunitate prin alta tara?
*

Scuze, dar trebuia sa iti raspund mai detaliat.
Din ce am citit in postul de mai sus eu cred ca tu esti si invidios. Si ti-am spus ca nu face pe nimeni mai smecher. Trebuia sa faci si tu o scoala sa poti lucra in MAI si nu mai aveai atatea frustrari.

8 Aug 2010, 16:35:
QUOTE(SorinCT @ 8 Aug 2010, 16:04)
*

Nimeni nu se duce la munte pe banii lor. Fiecare cu banii lui.
Eu zic sa te inscrii si tu intr-o asociatie sau sindicat sa vedem daca altii sunt invidiosi pe tine.

This post has been edited by CRY 79: 8 Aug 2010, 15:35

--------------------
Renault Trafic Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi - SB 10 KXF
With under cover face.
+
SorinCT
post 8 Aug 2010, 17:00
Post #74

Honor et Patria

Da, problema mea fundamentala este ca nu am scoala de MAI laugh.gif
Omule stai calm nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici nu sunt invidios. E un topic la rubrica Cafenea si nu stiu daca trebuie tratate cu atata seriozitate.
Nu sunt invidios, crede-ma ca daca vroiam puteam si eu sa imi cumpar stickerul respectiv si il vedeai si la mine pe parbriz. Nu am nimic cu membrii asociatilor respective, e treaba lor ce fac si cum fac atunci cand sunt pe banii lor. Din partea mea va puteti tapeta parbrizul cu insemnele voastre, eu aveam doar o dilema, de ce lipiti acel sticker.
Am inteles, tu de exemplu o faci pentru "protectie" cand circuli pe afara, altii o fac ca sa parcheze pe unde vor iar altii o fac pentru a parea politisti sau smecheri.
Nu o fac din dorinta pentru posturi pentru ca nu am de castigat absolut nimic. Pe alte forumuri posturile de la Cafenea nici nu se iau in considerare, si asa ar fi trebuit, chiar si aici dar nu ma bag peste legile interioare biggrin.gif

--------------------
Citroen C4 1.6 HDi 2006
+
Tamango
post 8 Aug 2010, 17:08
Post #75

Biciclist

QUOTE(SorinCT @ 5 Aug 2010, 14:45)
Majoritatea celor care isi lipesc asemenea chestii pe masina nu au nici o tangenta cu politia, cel mult au un var indepartat care pazeste magazinul de chiloti din mall.
*

Omule, te iei degeaba de CRY 79 ... nelamurirea ta era legata de cei cu stickere IPA care n-au nici o legatura cu respectiva asociatie. Ori colegul nostru e indreptatit sa-si puna asa ceva deoarece am inteles ca lucreaza in sistem. Nu cred ca e el in masura sa-ti dea aceste raspunsuri. Si raspunsul cred ca nu e usor de intuit: respectivii cu stickere fara legatura cu asociatia sunt niste smekeri care vor sa impresioneze. Spre mirarea lor, nu-i ajuta cu nimic ...

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
SorinCT
post 8 Aug 2010, 17:36
Post #76

Honor et Patria

Pai tocmai asta e ca nu vreau sa ma iau de nimeni, nu am motiv sa-l supar si nici nu as vrea. Daca el considera ca l-am jignit in vreun fel il rog sa ma scuze pentru ca nu asta a fost intentia mea. Pur si simplu am pus niste intrebari si dupa indeljungi insistente am primit si cateva raspunsuri. Unele destul de bune altele bulshit total dar fiecare interpreteaza cum doreste.
Bravo lui ca lucreaza in sistem, il felicit ca nu vrea sa isi foloseasca statul de membru IPA ca sa comita nereguli prin trafic fara a fi penalizat (daca s-ar putea asa ceva). Am inteles pentru ce si-a lipit el stickerul respectiv, nu am dat cu toporul in nimeni smile.gif

--------------------
Citroen C4 1.6 HDi 2006
+
Mr.NiceGuy
post 8 Aug 2010, 17:37
Post #77

Membru autentic

Nu numai in Romania o sa vedeti la masini stickere cu IPA, doarece fiind o asociatie internationala acelasi sticker o sa il vedeti la masini din Austria, Germania, Franta sau alte tari afiliate. Nu e un sticker inventat si lipit pe parbriz doar in tara noastra, motivul pentru care membrii il au, e sa se recunoasca in trafic.
Cei care nu sunt membri IPA si nici macar nu lucreaza in MAI, probabil ca il au pentru a impresiona in trafic, dar daca incalca sa zicem viteza legala, nimic nu il opreste pe politist sa il amendeze, ba mai mult ii poate solicita legitimatia IPA sau legitimatia de serviciu. IPA este o asociatie separata de MAI singurul lucru in comun pe care il au sunt lucratorii. Sunt politisti care sunt membri si sunt si politisti care nu sunt membri IPA.
Acum ipotetic vorbind, daca eu as fi politist si cineva cu o masina cu sticker IPA ar comite o contraventie, in primul rand i-as cere sa se legitimeze cu legitimatia de serviciu si in ultimul rand m-ar interesa daca e membru IPA sau nu.
In plus daca vezi un Q7 sau X6 cu sticker IPA sunt 99,99% sanse ca cel care conduce masina sa nu fie lucrator MAI.

--------------------
Renault Symbol 2005 FIDJI
+
SorinCT
post 8 Aug 2010, 17:45
Post #78

Honor et Patria

E destul de dificil sa te recunosti in trafic dupa un sticker mic aplicat pe parbriz. Presupun ca daca interesul primordial era sa se recunoasca in trafic aplicau stickerul respectiv undeva pe luneta. Eu de exemplu nu vad in trafic pe parbrizul altuia pentru ca niciodata nu suntem asa de apropiati la viteze foarte mici astfel incat sa citesc ce scrie acolo si sa-l salut pe om (cum fac cei cu stickerul reno).
Astia din CT care ne mai zarim prin trafic de ndam flashuri, ne salutam non-verbal cand vedem stickerele sau ne recunoastem masinile, presupun ca ar fi foarte greu sa recunosti pe cineva fara sa cunosti ce masina are sau cum arata, doar dupa un sticker aplicat pe coltul parbrizului.

--------------------
Citroen C4 1.6 HDi 2006
+
Catalinmodena
post 8 Aug 2010, 21:35
Post #79

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

Unde dai si unde crapa sad.gif .Eu spun ca in Timisoara politisti nu platesc parcarea si voi incepeti ca parchez unde vreau eu.E asa greu de inteles,am pus si link?Ce draku!!!!!!

Se spune de la inceputul topicului ca PE LANGA ABTIBILD TREBUIE SA AI LEGITIMATIE CU FOTOGRAFIE SI BIFATE CASUTELE CORESPUNZATOARE PERIOADEI PENTRU CARE AI PLATIT COTIZATIA,legitimatie care este alta decat cea de servici a unui politist.Asa ca,stiker-ul simplu in parbriz=O

Iar cei care la pun la misto e problema lor.

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
SorinCT
post 8 Aug 2010, 21:38
Post #80

Honor et Patria

Legitimatiile alea chiar imi plac. Ar fi frumos daca fiecare angajat ar avea un ID cu insigna de-aia cum vezi la americani. AI intrebari, scoate legitimatia cu ecusonul si numele si nu stai sa descifrezi ce nume arunca el pe sub mustata si nu te rogi de el sa se legitimeze cand nu vezi insemne.
Stai calm ma omule ca nu iti taie nimeni o mana. Ne destindem si noi la o cafea ! smile.gif

--------------------
Citroen C4 1.6 HDi 2006
+
CT-84-LEU
post 12 Aug 2010, 11:21
Post #81

Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault

From: BUCURESTI

Mi s-a furat masina. Politia a gasit-o in Bucuresti calarita de niste negrii. Am recuperat-o, da-i baga bani in ea adu-o la starea initiala. Cobor intr-o dimineata la masina...ioc faruri si semnalizari pe fata. Da-i cumpara-le pune-le la loc. Cobor in alta dimineata la masina, ioc bandouri ia-le de unde nu-s. Da-i cumpara-le pune-le la loc. In alta dimineata cobor ioc oglinzi. Da-i du-te ia-le originale pune-le la loc. In concluzie mi-am facut un sticker cu Brigada Antidrog, l-am lipit unde se lipeste si ghiciti ce...de un an de zile masina sta in acelasi loc si nu s-a mai atins nimeni de ea. Precizez ca evenimentele erau foarte dese cam odata pe saptamana disparea ceva. Deci pentru mine functioneaza.

--------------------
Renault Megane 3 - 1.5 110hp 140hp, by Dimsport :)
BMW 3xxi 24v - vanos - 2xxHp by Dimsport :)
Renault Koleos - 2.5 - 170Hp - DAUNA TOTALA
+
SorinCT
post 12 Aug 2010, 11:23
Post #82

Honor et Patria

Aha si s-au gandit ca tu fiind la antidrog nu te-ai luat de ei pana acum dar dupa ce ti-ai pus sticker sigur te vei lua de ei biggrin.gif

--------------------
Citroen C4 1.6 HDi 2006
+
CT-84-LEU
post 12 Aug 2010, 11:26
Post #83

Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault

From: BUCURESTI

Colegu...sincer sa fiu nu stiu ce-au gandit sau ce gandesc ei important e ca dupa toate astea stau linistit de foarte multa vreme. As mai adauga la lista aia si jante, stergatoare si lip-u de la bara spate dar banuiesc ca ati prins ideea.

--------------------
Renault Megane 3 - 1.5 110hp 140hp, by Dimsport :)
BMW 3xxi 24v - vanos - 2xxHp by Dimsport :)
Renault Koleos - 2.5 - 170Hp - DAUNA TOTALA
+
SorinCT
post 12 Aug 2010, 11:27
Post #84

Honor et Patria

Da, ideea e inteleasa. La cati bani ai bagat in piese cred ca iti luai garaj biggrin.gif

--------------------
Citroen C4 1.6 HDi 2006
+
R19/16v
post 12 Aug 2010, 11:34
Post #85

Oldschool Member

From: Ploiesti

Sau o masina care sa atraga mai putini coca wink.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
spy_oh_joy1389
post 12 Aug 2010, 11:37
Post #86

Megane zen și un mare plimbăreț

QUOTE(CT-84-LEU @ 12 Aug 2010, 11:21)
In concluzie mi-am facut un sticker cu Brigada Antidrog, l-am lipit unde se lipeste si ghiciti ce...de un an de zile masina sta in acelasi loc si nu s-a mai atins nimeni de ea. Precizez ca evenimentele erau foarte dese cam odata pe saptamana disparea ceva. Deci pentru mine functioneaza.
*

Si reversul medaliei ar fi fost sa vina altii care au boala pe politisti si sa o fi facut zob. Poate omul tocmai isi refacuse BMW-ul din al tau si n-a mai avut nevoie.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
cj98czh
post 12 Aug 2010, 11:52
Post #87

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

QUOTE(SorinCT @ 12 Aug 2010, 12:27)
Da, ideea e inteleasa. La cati bani ai bagat in piese cred ca iti luai garaj biggrin.gif
*

Sau faceai/te foloseai de CASCO...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
SorinCT
post 12 Aug 2010, 11:57
Post #88

Honor et Patria

Sau puneai o alarma decenta biggrin.gif

--------------------
Citroen C4 1.6 HDi 2006
+
crisolro
post 12 Aug 2010, 12:06
Post #89

dati-mi voie sa ma indoiesc ca un sticker lipit in geam te fereste de hoti, fie el si cu IPA, Antidrog, CSI si alte Swat Force-uri
mai ales ca are si fi-miu IPA pe bicla radmasa.gif
eu cred ca acolo a fost o coincidenta - ceva, eventual isi facusera aia deja o masina din piesele alea si nu le mai trebuia nimic; oricum tre' sa fi prost sa furi mai mult de 3-4 saptamani la rand din acelasi loc ... eventual mai faci o pauza: cam de un an?! icon_mrgreen.gif wink.gif wacko.gif

This post has been edited by crisolro: 12 Aug 2010, 12:09

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
eduardsebe
post 12 Aug 2010, 12:14
Post #90

Membru Expressionist

QUOTE(cj98czh @ 12 Aug 2010, 12:52)
Sau faceai/te foloseai de CASCO...
*

Din cate stiu Casco nu se poate face la masinile mai vechi...

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 05:20
Dacia