Cum se schimba capacul de rezervor, Pas cu pas
![]() ![]() ![]() |
Cum se schimba capacul de rezervor, Pas cu pas
DanCVA |
![]()
|
||
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|||
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pret piese noi (Serus):
- reper 1 - poza 2: 90-100 ron fara vopsea; - ansamblu 2 - poza 2: 350 ron. Pret dezmembrari: - reper 1: 60 ron cu noroc poate fi si in culoarea caroseriei - repere 1 si 2: 150 ron Atentie sa nu fie cleme rupte!!! Pentru cine ma cinsteste mai am o usita din ansamblul 2 intreaga. ![]() Piesele din poza 3 au ramas in urma reparatiei, dar nu au clemele cleste care retin usita. This post has been edited by dancva: 7 Mar 2009, 13:59 |
--------------------
Renault
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Super tutorial.
Ca si o precizare: nu stiu cum afiseaza la altii, dar la mine poza 1 e cea din mijloc, iar poza 2 e cea din stanga. Mi-a luat ceva timp pana mi-am dat seama de ce nu coincidea ce scriai cu ce vad in poze ![]() Cat te-a costat piesa de schimb? This post has been edited by clr: 7 Mar 2009, 14:22 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
DanCVA |
![]()
|
Mii de scuze!
clr ai dreptate pozele sunt inversate. Nu pot interveni sa le schimb. O sa-l rog pe Liviu daca poate face asta. M-a costat 150 de ron, timpul pierdut sa inteleg cum se face operatiunea asta fara carpeala si bunavointa domnului Calmau, caruia ii multumesc. Editat ulterior: Liviu, multumesc de asezarea corecta a pozelor. This post has been edited by dancva: 7 Mar 2009, 16:34 |
--------------------
Renault
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu e cazul sa te stresezi cu pozele. E simplu: poza 1 e cea in care apare cotul de la alimnentare, poza 2 cealalta
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am editat .. enjoy
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
DanCVA |
![]()
|
Am mai gasit un topic care poate veni ca o completare pentru cei care au probleme cu capacul de la rezervor:
http://www.reno.ro/Deschidere-capac-rezerv...ml#entry1847927 |
--------------------
Renault
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Am si eu o intrebare.
Vreau sa schimb sistemul de inchidere usita rezervor fiindca la mine urechiusele in care vine fixata usita s-au rupt(problema cam la multi cred eu) Am gasit mecanismul cu ureschiusele acelea bune, la 2oo roni, dar capacul metalic de alta culoare. AM 2 INTREBARI: 1 - Este bun pretul ? 2 - Se poate sa scot de pe mecanismul bun usita metalica si sa-mi pun la loc usita mea care are culoarea originala ? 11 Apr 2012, 21:40: Oupss era sa uit. Daca mecanismul este de la alta motorizare de renault , respectiv pe motorina sau alt an de fabricatie (al meu este pe benzina 1,6 16 V din 2004) se potriveste ? This post has been edited by cosmin_69: 11 Apr 2012, 21:40 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
DanCVA |
![]()
|
Se poate si un pret mai bun, dar cred ca-l poti considera un pret corect.
Poti inlocui fara grija capacul vopsit la culoare (care este tot din plastic). Se scoate prin tragere catre spate. Nu conteaza motorizarea, pentru ca poti schimba autocolantul care te informeaza despre combustibil. Mare grija, daca ai sedan, capacul de rezervor sa fie tot de la un sedan. Nu se potriveste un capac de hachback. This post has been edited by DanCVA: 11 Apr 2012, 21:46 |
--------------------
Renault
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
QUOTE(DanCVA @ 11 Apr 2012, 21:40) Se poate si un pret mai bun, dar cred ca-l poti considera un pret corect. Poti inlocui fara grija capacul vopsit la culoare (care este tot din plastic). Se scoate prin tragere catre spate. Nu conteaza motorizarea, pentru ca poti schimba autocolantul care te informeaza despre combustibil. Mare grija, daca ai sedan, capacul de rezervor sa fie tot de la un sedan. Nu se potriveste un capac de hachback. Pai sedan am . Este cel din poza ![]() Stiu ca sta asa trebuie. Eu ma refeream ,exact, la motorizare ca eu o am pe benzina . |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
DanCVA |
![]()
|
In citatul pe care l-ai pus ai si raspunsul pe care-l doreai.
|
--------------------
Renault
|
|
sennen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 28 February 12 ![]() |
Am si eu o problema legata de capacul de la rezervorul de combustibil. Dimineata am gasit usita fara capac. Nu stiu daca l-a furat cineva sau a cazut singur, desi mi se pare greu de crezut sa cada singur. Pe scurt, ma intereseaza daca pot pune un capac nou sau trebuie schimbat tot mecanismul(cu usita).
Din topic - daca am inteles corect - mie imi trebuie doar reperul 1 din poza 2. Am atasat o poza cu ce a ramas din mecanism. Poate reuseste cineva sa ma lamureasca daca am nevoie doar de un nou capac sau de tot mecanismul.P240412_17.500002.JPG ( Size: 468.94k ) Number of downloads: 4520 |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.6
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Iti trebuie doar capacul exterior, fara mecanism. Cel mai probabil te-a usurat careva de el. E prins in niste cleme pe usita.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
shtrumphy83 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 28 September 10 ![]() |
un cod pentru actuator usita rezervor ma poate ajuta careva?multumesc!
|
--------------------
renault
laguna 3, 1.5dci 110 HP
2011 live to ride
|
|
DanCVA |
![]()
|
82 00 305 732 - la Megane Sedan
Iti pot lasa motorasul meu daca te ajuta cu ceva. Are filetul de prindere pe caroserie rupt. Conditia este sa fii din Bucuresti. |
--------------------
Renault
|
|
shtrumphy83 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 28 September 10 ![]() |
eu sunt din sibiu si nu stiu da ca ma ajuta daca are filetul rupt...mersi oricum
|
--------------------
renault
laguna 3, 1.5dci 110 HP
2011 live to ride
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Am schimbat si eu usita de la rezervor (ansamblul 2 din pozele lui DanCVA)
Problema e ca acum usita e un pic iesita in afara masinii. Cele 3 suruburi sunt bine stranse, totul s-a potrivit perfect, insa.... nu mai e cum era ![]() Mentionez ca am schimbat aceasta piesa deoarece furca de plastic in care se oprea usita se rupsese This post has been edited by alexumf: 9 Oct 2012, 13:18 |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
DanCVA |
![]()
|
Este pe principiul asa face toate.
![]() Nu te stresa. |
--------------------
Renault
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Mania perfectiunii...se cere neapărat tratament...sau alta mașină
![]() Merci frumos Dan! |
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
alexumf |
![]()
|
Si totusi....dupa dat roata jos si slabit surubul care tine tot "gatul", am reusit sa repozitionez tot ansamblul astfel incat acum usita este la nivel...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Aceeasi problema cu capacul iesit in afara cu cativa mm, o am si eu. Nu reusesc sa scot capacul de pe mecanism. Am citit aici ca se trage catre spate (de ce se trage?). Rog o explicatie mai pe larg, cum se procedeaza, sa nu rup ceva pe acolo. Multumesc anticipat. Inainte a fost la linie. Cred ca a fost pe punctul de a fi "imprumutat".
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
RBV |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 18 January 11 From: ILFOV ![]() |
Ia legatura cu DanCVA din primul post.Da-i un PM
|
--------------------
renault
megane 2
1,6 16v
- Fr-xxx-meg
|
|
DanCVA |
![]()
|
Ai PM. Este posibil ca pe vremea asta sa fi prins si ceva gheata, care sa-l fi impins suplimentar.
Cum ti-am zis si in PM, daca nu se desprinde capacul in culoarea caroseriei de pe usita, atunci lasa-l asa cum este. Fii foarte atent ca la temperaturile de afara plasticul devine casant foarte usor. |
--------------------
Renault
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Intrebare, la mine e varza usita actuala(urechi rupte, motoras gripat), am cumparat alt ansamblu, dar usita neagra. Cum se declipseaza capacul de la exterior, ca vreau sa-l pun pe al meu verde, am tras eu, dar imi e frica sa nu-l rup..si nu m-as apuca de nebun sa-l vopsesc, daca-l am pe celalalt.
Attached thumbnail(s) 7034045_1.jpg ( Size: 49.19k ) Number of downloads: 2779 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DanCVA |
![]()
|
Tragi capacul in culoarea caroseriei cu mai multa incredere. Pui o mana de partea neagra a usii si alta pe capacul vopsit si le separi printr-o miscare de translatie.
|
--------------------
Renault
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Inca o intrebare, ansamblul din poza de mai sus este la fel la diesel/benzina? Stiu ca gaura difera.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DanCVA |
![]()
|
Sunt identice.
|
--------------------
Renault
|
|
pistolaru |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
buna seara ..dupa ce am intalnit niste tampiti la petrom .. si nici nu apuc sa opresc masina trag ca tampitii pentru ca sunt niste tampiti evident .. de usita . problema este ca daca trag de ia cu masina blocata mi se deplaseaza vreo 2 cm .. cum ar veni ca nu mai sta etansa... ce as putea sa fac ? a mai patit cineva ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
DanCVA |
![]()
|
S-au rupt niste cleme.
Trebuia sa-ti faci plinul gratis. Trage afara usita in culoare caroseriei ca altfel o sa o pierzi pe drum. apoi du-te la cineva care lipeste plastic ABS sa-ti refaca acele cleme rupte sau iti cumperi de la dezmembrari alt ansamblu de capac de rezervor. |
--------------------
Renault
|
|
pistolaru |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
pff... de acum e tarziu .. dar daca rezolv treaba asta... prima ocazie daca dau de un prost ... ori il bat ori il bat ..
ms colega This post has been edited by pistolaru: 3 Mar 2013, 23:00 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:11 |