Coltul nedumeritilor, se intampla uzual si totusi este anormal
![]() ![]() ![]() |
Coltul nedumeritilor, se intampla uzual si totusi este anormal
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.544 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.783 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand am Montat masina am facut test ul apei. Pe o scara de la 1 la 5 o iesit 2.
Unde 5 e f dura. Am setat o pt 2 si aia e..cc 2...3 kg pe an de sare.... Eu folosesc de la lidl sau auchan eco ca n au parfum si clor Si nu cele de la lidl is eftine..ci fairy sau finish sunt nesimtit de scumpe. This post has been edited by wolfin: 3 Dec 2019, 19:28 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Eu am umplut-o pe a noastra cu sare si periodic ii fac plinul.
In Bayern apa e sinistru de dura. Ca termen de comparatie, noi folosim o cana cu fierbator pentru incalzirea rapida a apei si elementul de fierbere trebuie decalcifiat cu otet o data pe saptamana, fiindca e literalmente alb. Folosesc si tablete de dedurizat apa la masina de spalat rufe iar la masina de spalat vase, "tablete" finish de-alea moi cu punct rosu in mijloc. Quantum or fi... Am incercat si de-alea de la Lidl, W5, insa n-am putut spune cu certitudine ca sunt mai bune sau mai proaste decat finishul. Ce se intampla in matele masinii de spalat, insa, asta nu stiu... This post has been edited by Bwwlan: 3 Dec 2019, 19:27 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.783 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu..bune rau....spala bine...bine acu si masina la sfarsit le fierbe in abur...
Rateuri da doar cand o umplem maxim si puse prost...mai ales sus. A si la clatit are solutie lichida.....un recipient tine 2 ani.... This post has been edited by wolfin: 3 Dec 2019, 19:33 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Eu bag masina de spalat vase zilnic la treaba si lichidul ala pentru limpezit ma tine cam o luna
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu pot să nu remarc patosul cu care se detaliază fiecare amănunt al spălatului veselei.... În discuții despre întreținerea otomobilului niciodată nu s-au adunat atâția pasionați...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
wolfin |
![]()
|
Recipient =1000 ml...cel mai eftin
In ea intra 50 ml..cam 2 luni refil @gabi...Plm....tu nu esti insurat???? Iti place sa speli vase? Eu am luat o acu 8....9 ani ca divortam altfel. Masina de spalat e no 1...suzi 2. Cand s a stricat prima..o luna am zis ca intru in depresie. This post has been edited by wolfin: 3 Dec 2019, 19:56 Attached thumbnail(s) 29761_01.jpg ( Size: 125.28k ) Number of downloads: 344 |
--------------------
pegas
3120
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Io nu spăl vase sau haine.
![]() Io calc. ![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
wolfin |
![]()
|
Pai..na ...noi spalam..ca sa calcam...
Numa ca noi suntem sefi si delegam...la beko..ariston..electrolux...etc ![]() Sefa e multumita atata timp cat outcome ul e indeplinit... This post has been edited by wolfin: 3 Dec 2019, 20:00 |
--------------------
pegas
3120
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Sa va zic ca pe ambele le-am și demontat? De mai multe ori. La cea de la București (Zanussi) am schimbat paletă de jos, chederele, furtunul de evacuare și rolele de la cosuri(de mai multe ori). Ultima oara am luat role aftermarket ca ma terminau la bani alea "de origine". Chederele s-au umflat la un moment dat și găseam bucatele de cauciuc pe chestii de plastic, mai ales pe biberoane. La cea de la Câmpina la fel am demontat-o să-i schimb niște garnituri. Se umplea cu apa și nu mai funcționa. Alta data pe furtunul de evacuare era mizerie și nu putea evacua cum trebuie. Ambele au vreo 12-13 ani.
De fiecare data când nu funcționau eram foarte trist. This post has been edited by Diac: 3 Dec 2019, 20:17 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Tot mereu am zis că mă mobilizez să iau și eu una și mereu am amânat pe motiv că ar trebui sa fac modificări în bucătărie ca să o montez.......
Eu spăl mai des vasele ca madam, dar nu mă deranjează...... Cred totuși că, consum cam multă apă, cam 100 de lei factura lunară la apa rece..... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.544 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am luat-o neaparat nici pentru economie de apa și nici pentru ca lene. Ca spalam eu vasele sau madam....nu aveam o problemă in mod special cu asta. Am luat-o insa in primul rand pentru economie de timp. Dupa masa in loc sa pierdem oricare dintre noi juma de ora pe spălat, prefer sa imi ia 5 min sa le arunc repede in masina si sa-mi vad de altele. Bine... asta cand sunt mai multe vase... pentru 3 lulele n-are rost, le facem "ad labam".
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
2020, Hybrid 2.5/218cp
- B11xxx
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am desființat și picuratorul de la chiuveta de când am mașina. Ba mai mult, am pus chiuveta cu doua cuve. Asa ca și dacă spăl vase la mana, nu am unde sa le las sa se usuce.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se par okish pastilele de la somat alea gold or smth si finish tot gama de top. Lidl nu ma multumeste. Sare pt masina pun cand i se aprinde becul rosu. Apa de la mine e destul de dura, asa ca folosesc ceva sare. Iau de-ala din lidl ca e super ieftina. Luam din carrefour marca lor, la fel ieftina, dar n-am mai gasit.
Solutie de clatire tot de la lidl ca e ieftina. Oricum pastilele sunt baza. |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Diac |
![]()
|
Mai au sare ieftina si la Auchan. Marca lor.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca arunc eu bomba: mi-a ruginit de vreo 5-6 ani gratarul de jos de la masina de spalat vase si se tot pateaza tacamurile la spalare cu rugina. Maisna are 8 ani de munca si e modelul mic de 45cm, un Whirlpool.
De unde gasesc gratare ieftine: ala de jos imi trebuie ca nu imi vine sa dau 400-500 lei pe unul care sa rugineasca la fel. Mai bine iau masina noua sau fac ceva la gratarul actual. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Diac |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@Diac: multumesc, o sa incerc acolo.
Alta intrebare: de unde iau si eu niste lire turcesti? Imi trebuie in weekend la Istanbul. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Diac |
![]()
|
De la shaormeriile Dristor care au si exchange. Nu glumesc ! Nici macar la Garantibank nu au tot timpul. Poate la agentia Dorobanti, dar mai bine suni inainte.
This post has been edited by Diac: 4 Dec 2019, 10:20 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit manualul masinii de spalat vase.Pe net. Desi l-am citit, tot nu pricep daca sarea se baga in timp ce bagi vase la spalat sau bagi numai sarea si dai drumul la masina goala. In mintea mea e ca oricum sarea aia se pune pe scurgere si se insurubeaza capacul deci nu interactioneaza cu vasele. Nu?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Sarea e pe alimentare nu pe scurgere.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Sarea este folosita pentru dedurizare, daca din meniu este setata duritatea diferita de 0. Este pe alimentare, folosita atat in ciclul de spalare cat si in ciclul de limpezire
|
--------------------
.
.
.
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
La voi cand puneti sare , prima spalare de dupa , scoate vasele si paharele albe?
|
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
Bwwlan |
![]()
|
Nu.
Ia-ti solutie de-aia de limpezit, sau W5 sau finish. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
wolfin |
![]()
|
Nu...
Chiar daca nu mai are rinse...dar depinde de masina. Cum spuneam la sf de program la mine le clateste in abur. In masina e tot timpul sare....intra cc 1.5 kg....prima oara o intrat 2kg This post has been edited by wolfin: 4 Dec 2019, 14:26 |
--------------------
pegas
3120
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Oricum la pastile 3 in 1 nu trebuie sare, ca cica au in ele sare.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 05:06 |