Coltul nedumeritilor, se intampla uzual si totusi este anormal
![]() ![]() ![]() |
Coltul nedumeritilor, se intampla uzual si totusi este anormal
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cine isi risca curu (narcoticele au regim special - penal) pentru un caine de la tara? Cu doo pastile din alea omori un copil daca ejti nebun ...
|
--------------------
**
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.010 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu un teaser cred ca merge....am vazut in filme ca ii adoarme instantaneu...
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Noi am folosit pe niste caini de la munca.De luat sedativul il luase o colega de la medicul veterinar.Acuma normal ca daca medicul te vede prima data este posibil sa te refuze dar trebuie sa ceara ceva usor nu-i cere Propofol,ce naiba..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.010 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Bre Bwwlan..rau esti
![]() Taser la 9 v |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Deci.....isi cumpara un coleg de munca ceva de la orange.
Online cu livrare la firma. Primeste mesaj de la orange ca va primi pachetul ieri 19 sept pana in ora 15. Toate bune si frumoase, la oar 17 nu venise nimic si el trebuia sa plece. Suna la orange, il cauta aia dupa nume, dupa CNP, dupa marimea de la pantofi...nu stia nimeni nimic de comanda. Suna la curier, Urgent Cargus....aia nu stiau de nicio expetidie. Suna iar la Orange, plecase deja fiind cu ei la telefon......ma suna pe mine. -Coane, mai esti la firma? -Nu dar am plecat adineauri, sunt aproape, de ce? -Dau o bere, te intorci si tu, ca Orange-ul nu stie nimic, n-au trimis niciun colet, Carcus nu stie nimic...dar m-a sunat unul ca e aproape de firma si are un colet de la Orange ![]() Imi da numarul de la curier, ajung inapoi la firma il sun pe om. -Domne, am ajuns, unde esti? -Aaa, pai aproape, la o statie. -Perfect, deci in 3 min esti la mine. -Aaaa, nuuu, mai dureaza 10-15 min ca-s in tramvai. -?!?!!?!? cum nene tramvai, nu esti de la Cargus? -Ba da -Pai mai nou Cargus vine cu tramvaiul, de aia iau o gramada pe drum pachetele..... -Aaa, pai mi-e mie mai usor. -Ok, nu de alta dar zici ca am cumaparat de pe OLX si ma vad cu vanzatorul la coltul strazii, iar la firma la voi imi zice ca nu mi-au trimis nimic.... -Mda...nu stiu, em am coletul la mine, ajung..... Vine omul....cu un sac in spate...scoate din el scanerul , imprimanta, pachetul.....totul ok... Acum...ca sa fie in ton cu numele topicului.....CUM PLM SA VINA CURIERUL CU TRAMVAIUL???? Inteleg cu bicla, scuter.....trotineta, roaba....role...plm....da' cu tramvaiul???? Ca sa nu mai spun...ce securitate a marfii o ai cand vi cu ea in sac in tramvai??? Romanica e plina de surprize.... This post has been edited by vallixx: 20 Sep 2016, 15:19 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Cargus are multi curieri care nu sunt angajati sa faca livrarile cu masini de la Cargus...trebuie sa mearga cu masina lor personala. Si asa, se ajunge la situatii in care curierul refuza sa mearga in anumite zone ca sa nu isi rupa masina sau sa nu consume prea mult. Asta e valabil in provincie. Asa o fi si in Bucuresti, desi sa livrezi colete cu tramvaiul e de rasul curcilor
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Pai daca o fi un angajat din asta "sarac" ce nu primeste duba, omul si-o fi zis ca face economie la benzina daca ia tramvaiul. De la Orange nu livra vreo masina de spalat sa nu o poata cara
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
vallixx |
![]()
|
Trebuia sa-l intreb: daca aveai de livrat o masina de spalat tot cu tramvaiul veneai?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la ce trafic a fost ieri, inteleapta decizie.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
AndreiMR |
![]()
|
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Le Mercedes care-i ordinea nivelelor de echipare?
Classic > Elegance > Avantgarde, sau Classic > Avantgarde > Elegance? |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Eu zic ca-i prima varianta
![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Avantgarde si Elegance sunt cam la fel ca pret, diferente infime. Doar ca A e orientat spre sport si E spre eleganta. Motiv pt care e greu sa faci un clasament intre cele doua. Sunt doua echipari superioare lui clasic dar in moduri diferite. Nu sunt gandite sa fie unul superior celuilalt.
This post has been edited by papa_mulo: 20 Sep 2016, 18:43 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 20 Sep 2016, 07:32) Ba-i da o pastila,ca nu-i cere o folie,ca nu-s tampiti.Doctorii stiu despre ce-i vorba.Exista Tranquilin si altele.Daca foloseste botnita pe un caine care n-a vazut-o-n viata lui dup-aia in veci n-o sa mai puna mana careva pe el..Si exact asta tre' sa evite stresarea inutila a cainelui..Se face moale dupa pastila si-l curata fara probleme.Si alta data CGB,deparazitati-l din timp pt ca daca n-a facut babesioza este bine ca n-a dat de capuse infestate.Dar daca prinde una infestata si-l umple de babesii n-ai ce-i mai face daca nu-i dus la medic imediat.Si la tara stiu cum e..Ca babesioza il omoara intr-o saptamana..Daca nu chiar mai putin. Ceva a facut jigodia ca o saptamana a fost aproape mort. Ajunsese piele si os. Doar apa mai bea la doua zile. Mancare nimic. Si parca se pisa rosu. Sau galben foarte inchis. Nu mai latra nu mai facea nimic. Am zis ca ala e. Statea rastignit pa spate si abia mai sufla. Si si.a revenit. De fro 2 saptamani e iar pa picioare. Haleste. Deja au inceput coastele sa i se acopere cu carnita. E vioi. Face ca toate alea. Fix ca inainte. Si daca tot si.a revenit am zis sa curat tarcu unde sta. Si pa el. Nu.i problema cu facutu rost de orice tip de pastila. Deci ii dau pastila. Functie de greutate. Si adoarme. Si apoi ce.i fac. Cu ce.i dau. Am vazut niste fiole frontline. Si spray tot frontline. Exista si altceva? Ce.i mai bun? Spray, sa.i dau peste tot sau filola d.aia de.i pui cateva picaturi pa spinare? Si prin tarc cu ce sa dau? Merge orice solutie antigandaci? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai bine e frecție cu gaz.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Saracu caine,...
![]() |
--------------------
**
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.903 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
@CGB - daca tot il sedezi, poate reusesti sa ii faci si vaccinurile curente, la ai mei catei de la mosie le iau vaccinurile de la veterinar si aduc pe cineva sa le faca, dar daca e sedat i le poti face si tu.
Dupa aia, un an de zile stai linistit... Acum, revenind la curatentie, cum e inca cald afara cred ca il poti spala cu sampon special de catei, orice sampon de genul asta de la supermarchet e ok, le gasesti la raionul de mancare de animale. Dupa aia e suficienta o fiola de Frontline pusa pe ceafa, eu alor mei le dau cate o fiola pe ceafa odata la 6 luni. |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dacă animalul e agresiv chiar și cu cei ce-l hrănesc, e o mare problemă. Ori a rămas cu sechele puternice din experiența de viață de până acum, ori agresivitatea e semn de probleme mari de comportament ce pot genera lucruri deloc frumoase.
Dacă animalul a fost traumatizat și e vorba doar de lipsă de încredere, apoi câștigarea încrederii e mai importantă, în prima etapă, decât purecii. Sub nicio formă nu trebuie stresat mai tare. La câini, mâncarea e cea mai ușoară cale de apropiere. Dar cere puțin timp și răbdare. Încet-încet, dacă-l hrăniți din mână, vorbind blând cu el și nefăcând mișcări bruște, va accepta și mângâierile. Apoi joaca. Și după ce încrederea e suficient de puternică poți liniștit să aplici frontline. Spălatul lasă-l pe mai încolo, s-ar putea să nu-i fie deloc pe plac. La fel și injecțiile. Concentrați-vă pe încredere, dacă vreți să țineți pe lângă voi acest câine. This post has been edited by gabize: 21 Sep 2016, 06:58 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Pisatul rosu inseamna babesioza.Dar tu zici ca si.a revenit din starea nasoala.Ma mir.Trebuie scoase capusele de pe el cu o penseta.Exista solutii contra capuselor si puricilor la orice farmacie veterinara.Se fac cu apa,in concentratii diferite pt dat in zona unde sta el si de aplicat pe caine.Intrebi farmacistul.Ar fi fost grozav daca i se putea recolta sange pt analize.Cyper-vet de Pasteur.Filipesti,romaneasca,are 100ml si citesti instructiunile de pe sticluta.Mai era si Fipronil,parca.In general tipurile spot on sunt destul de slabe.Adica fiolele.La 3 saptamani faci deparazitarea cainelui si custii,tarcului.
21 Sep 2016, 06:46: Fiola la 6 luni?? Orice fiola are perioada de 3 saptamani.Doar norocul face ca.s ok.Si canicula pt ca,capusele dispar in pamant la caldura mare.Cea mai buna preventie ramane controlatul blanii cainelui cat mai des posibil. This post has been edited by iulia_boris: 21 Sep 2016, 06:46 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.903 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Oricum ii controlam, faza e ca nu ies din curte, unul e legat pe lant, altul e liber ca asa a fost obisnuit, tehnicianul veterinar ne-a recomandat periodicitate asta, recunosc ca nici nu am mai stat sa citesc ce scrie in prospect.
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
iulia_boris |
![]()
|
Tehnicianu' ala sa mai citeasca..Nu conteaza ca nu ies din curte ca bestiile cracite sunt aduse si de vant.Alea migreaza nu stau pe loc.Sper ca ala legat mai vede si libertate.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
luck33ro |
![]()
|
dupa cum il vad pe CGB mai repede schimba cainele mort cu alta potaie de pe santz...
|
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
In orice caz cainele este bolnav,asta.i clar..De obicei au o perioada,in cazul babesiozei,in care.si revin dar nu pt mult timp.Sangele nu mai are globule rosii.Urmeaza anemia severa.Sau sa nu fie asta ci vreo infectie renala.Dar tot e nevoie de tratament.Stiu ca fiind cainele de la tara nu prea are parte de doctor..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
CGB |
![]()
|
Jigodia asta nu e traumatizata nu e batuta. N.a fost legat niciodata. Are tarcu lui cam de 30 mp. Seara il lasa luber in toata curtea. E nebun de la nastere. Asta e ala de m.a muscat cand ma jucam cu el. Am mai povestit. Stateam pe vine dupa ce ne jucasem. El a venit. S.a bagat intre picioarele mele si statea cuminte, io vorbeam cu al batran si o data s.a intors si m.a muscat de mana. Plm. Dilibau. Nu i.am facut nimic atunci gen bataie sau plm. Da' d.atunci pastram distanta.
Veterinar la tara....pwla. Cum i.o fi norocu. Io fac tot ce tine de mine. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(CGB @ 21 Sep 2016, 12:19) JE nebun de la nastere. Asta e ala de m.a muscat cand ma jucam cu el. Am mai povestit. Stateam pe vine dupa ce ne jucasem. El a venit. S.a bagat intre picioarele mele si statea cuminte, io vorbeam cu al batran si o data s.a intors si m.a muscat de mana In secunda 2 eram dupa el /pe el cu lopata sau ce imi cadea la mana si aveam manusi noi pentru iarna ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Wow,ce tare..Doar manusi?
CGB,stiu situatia cum sta pe la tara..Ca mai toti veterinarii vor 'la Bucuresti'..Ca si aia care fac Agronomia..Cainele n.a fost pus la punct de mic si d.aia face p.al dracului. This post has been edited by iulia_boris: 21 Sep 2016, 11:43 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
CGB |
![]()
|
Stiu. Am mai zis ca e genu de caine lasat de capu lui. A fost stapan prin batatura. Nu stie ce e aia bagat coada.ntre picioare sau frica. Da' la pazit curtea e foarte bun. Nu intri in curte decat daca.l omori. Altfel nu da inapoi. Chiar daca mi.e semiantipatic mi.ar parea rau daca ar mierli.o.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 08:28 |