Coltul nedumeritilor, se intampla uzual si totusi este anormal
![]() ![]() ![]() |
Coltul nedumeritilor, se intampla uzual si totusi este anormal
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De ce nu gasesc o laguna 3 gt hatch? Au fost numai dricuri?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu cauti unde trebuie....in Franta sunt destule!
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Inteleg. Schimb locatia. Merci!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Nu mai laudati atata ING-ul pe aici pt. ca si aceasta banca este la fel de mizerabila ca si altele. Ultima gaselnita a lor este sa introduca un comision de 5 RON pt orice cont (cred ca incepand cu luna octombrie). Vor creste si comisioanele de retragere de la bancomatele proprii.
Asa ca a disparut mirajul ING cu conturi cu comision 0 si comisioane mici la retrageri. Acum un timp au majorat comisionul pentru conturile de IMM de la 8 RON la 25 RON peste noapte. Nu mai vorbesc de faptul ca mai nou se platesc comisioane si pentru viramentele ING-ING. Si lista poate continua.... Toate bancile din RO nu stiu decat sa spolieze clientii. Nu exista niciuna mai client-friendly ![]() |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
R19/16v |
![]()
|
Care comisioane de retragere de la bancomatele proprii?!
|
--------------------
DS
5H
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca vorbeste de cont de firma nu persoana fizica....
This post has been edited by vallixx: 14 Sep 2016, 08:38 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
R19/16v |
![]()
|
Ow, sa fie sanatos atunci
![]() |
--------------------
DS
5H
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
Vorbesc in special de conturi de persoane fizice.
Uite ce scrie pe pagina ING la conturi curente: "Daca alegi sa nu incasezi salariul sau alte venituri recurente* in contul ING Vei beneficia gratuit de: Deschiderea contului curent Emiterea si admistrarea cardului Visa Electron International Contactless Internet banking gratuit, chiar si pe mobil (varianta cu parola si SMS) Verificarea soldului si depunerile la bancomatele ING Incasari gratuite din orice banca Transferuri catre alte conturi ING Bank, efectuate prin ING Home’Bank sau Self’Bank Transferuri in lei catre conturi din alte banci, efectuate prin ING Home’Bank sau Self’Bank Platile cu cardul catre comercianti in Romania si in strainatate in tarile in zona euro Vei plati insa: Comision de administrare a contului curent de 5 lei pe luna Comision fix la retragerile de numerar de la bancomatul ING: 1,5 lei / tranzactie Comision fix la retragerile de numerar de la bancomatele altor banci din Romania: 5 lei / tranzactie. Emiterea si administrarea cardurilor MasterCard sau VISA Clasic. 2% comision de conversie valutara pentru platile non-euro Serviciile optionale pe care alegi sa le atasezi contului * in valoare de minim 700 lei/luna/cont." Adica daca eu am un cont(cu card atasat) normal la ING (nu unul de salariu) si nu virez in el cel putin 700 RON/luna, voi plati tot ce apare mai sus. Pana acum aceste conturi nu aveau comisioane. ING Card Complet Idem si la conturile de PJ. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Pai (cam) asa scrie si in documentul la care fac referinta:
Comisionul de administrare/retragere numerar (lei) la Bancomat ING este 0 daca in cont sunt incasate venituri recurente. Venit recurent inseamna venitul (ex. salariu, pensie, chirie, etc.) incasat lunar in cont, in mod recurent (cel putin 3 luni consecutive), in valoare de minim 700 lei/lună. Nu se considera venit recurent incasarile provenite din jocuri de noroc. Comisionul este de 5 lei/luna pentru administrare cont, respectiv 1.5 lei/operatiune de retragere numerar (lei) la Bancomat ING in urmatoarele cazuri: (a) nu se (mai) incaseaza (dupa 2 luni consecutive de neincasare) venit recurent in cont sau ( ![]() Nota: nu am absolut nici o tangenta cu ING. |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Astea oare sînt valabile exclusiv pentru contul în care primești veniturile recurente?
Adică dacă am patru conturi diferite pe numele meu, fiecare cu cardul aferent, înseamnă că numai pe unul dintre ele am comision de retragere zero? La celelalte plătesc comision? Sau poate că dacă am venituri recurente într-un cont înseamnă că eu, clientul X, mă bucur de comisionul de retragere zero indiferent de cardul folosit? Cu alte cuvinte, bonusul pe care-l acordă ING pentru veniturile recurente este al contului, sau al clientului? ![]() Ar fi oare cazul să cer la firmă să-mi vireze salariul în mai multe conturi diferite? ![]() This post has been edited by VladSoare: 14 Sep 2016, 12:23 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
Este al contului. Numai pt. contul in care primesti venituri recurente se aplica reducerile:
Vezi mai sus: "* in valoare de minim 700 lei/luna/cont." |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Hmmm... Dar oare dacă setez eu din HomeBank o plată recurentă de 700 de lei dintr-un cont în altul, se pune?
![]() Edit: never mind. Acum am văzut că s-au gîndit și ei la asta. ![]() This post has been edited by VladSoare: 14 Sep 2016, 12:39 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
Poti sa ai multe conturi la aceeasi banca.
Asta de la ING e o politica tampita (cel putin dpdv al clientului). Ai un cont in care tii 10.000 RON, dar nu il alimentezi periodic cu 700 RON/luna, platesti comision. Ai un cont in care ai 100 RON si il alimentezi lunar cu 700 RON( dupa aia ii poti retrage), nu platesti comision WTF? Asta pe langa faptul ca la contul curent deja este o dobanda real negativa (nu numai la ING, la toate bancile) |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu mai poti.
contul curent este unul singur, asociat unui singur CNP. de la el poti sa ai cont de economi, cont de balarii, cont in euro. toate sunt legate de acel cont curent. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Eu la ing plătesc doar 1 leu pe lună taxe și comisioane (pentru home bank conectare cu user și parolă și notificări push; cu sms ar fi fost 5 lei parcă). Mai plătesc 50 de lei pentru mastercard (era opțional). Banii de pe comisioane mi-i scot cu ing bazar. Contul de euro e acoperit de firmă. Mai am 2 depozite și pot să îmi creez depozite bonus și altele de economii/la termen din home bank.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 14 Sep 2016, 12:57 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.014 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ou fost banci in RO dar au plecat......ABN Amro de ex
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
vallixx |
![]()
|
In afara de ING, ce alta banca recomandati?
Mai vreau un cont de backup, card acceptat mai peste tot, banking. Ma intereseaza seriozitate si costuri scazute. QUOTE(b76bgaarh @ 14 Sep 2016, 12:50) nu mai poti. contul curent este unul singur, asociat unui singur CNP. de la el poti sa ai cont de economi, cont de balarii, cont in euro. toate sunt legate de acel cont curent. M-am dus la ING sa le cer inca un card, care sa-l dau pe net pe site-urile unsafe si pe care sa incarc eu cati bani vreau. Gagica de acolo a zis ca se poate numai daca imi mai deschid un alt cont......deci....se poate. Sau nu stie aia? This post has been edited by vallixx: 14 Sep 2016, 13:13 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
b76bgaarh |
![]()
|
ABN nu a plecat din romania, a disparut de pe piata mondiala.
iti trebuie cont in euro. eu am asa ceva, se numeste webcard, tot la ei. This post has been edited by b76bgaarh: 14 Sep 2016, 13:14 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 14 Sep 2016, 13:50) Nu știu, dar eu am trei conturi curente, fiecare cu cardul lui aferent, toate la ING, toate pe numele meu. Uite cum arată PDF-urile cu lista tranzacțiilor: cont1.jpg ( Size: 29.85k ) Number of downloads: 162 cont2.jpg ( Size: 30.63k ) Number of downloads: 156 cont3.jpg ( Size: 31.22k ) Number of downloads: 150 Și astea-s doar în lei, că mai am și unul în euro, care-i tot cont curent. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
ala de euro e asociat unuia de lei.
cand au fost facute? sunt la fel cele 3? ca daca ma duc si deschid unul impreuna cu altcineva se poate, daca ma duc tot eu, nu. ps. si io am avut 2 conturi primare facute inainte de era informatica si reglementari ue. nu au putut sa le inchida, pe unul din ele. This post has been edited by b76bgaarh: 14 Sep 2016, 13:24 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
VladSoare |
![]()
|
Nu, nu, nu vorbesc de card în euro asociat unui cont în lei. Este un cont curent în euro, cu IBAN-ul lui propriu și tot ce trebuie.
Toate conturile sînt exact la fel, doar pe numele meu și-atît, și deschise la momente diferite. Dar nici unul nu-i recent. Nu mai țin minte cînd l-am deschis pe ultimul; cred că era prin 2010 sau 2011, nu mai știu. Poate că o fi acum vreo regulă mai nouă? |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 14 Sep 2016, 13:20) Nu știu, dar eu am trei conturi curente, fiecare cu cardul lui aferent, toate la ING, toate pe numele meu. Uite cum arată PDF-urile cu lista tranzacțiilor: cont1.jpg ( Size: 29.85k ) Number of downloads: 162 cont2.jpg ( Size: 30.63k ) Number of downloads: 156 cont3.jpg ( Size: 31.22k ) Number of downloads: 150 Și astea-s doar în lei, că mai am și unul în euro, care-i tot cont curent. Si eu am doua fara probleme. Unu principal, in care-mi intra salariu' si retrag cash + inca unul folosit la platile online in special, care sta pe 0 de obicei si-l alimentez instant la nevoie din HB. Pe al doilea, ma gandesc sa-l inchid pt ca m-am saturat sa le dau 5 lei/luna ![]() Daca vreau safety, dupa ce-mi intra salariul, mut toti banii in contul de economii si alimentez contul principal doar cu cat am nevoie si dupa care sa nu plang in caz de clonare. |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
eu am patit faza in 2011.
ala de euro are iban diferit, nu ibanu da contul diferit. ps cred ca nu prea intelegeti cum e cu conturile, si ce inseamna conturi asociate/diferite. This post has been edited by b76bgaarh: 14 Sep 2016, 13:32 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
VladSoare |
![]()
|
Acuma, că în softul lor intern sau în contabilitatea lor or fi niște șmecherii... n-am de unde să știu. Pentru mine arată, miroase și se comportă exact ca un cont de sine stătător.
Intru pe HomeBank și pun euro în el. Din contul principal dispare suma corespunzătoare cursului de azi, iar în contul în euro apare suma X. Acea sumă este constantă de-acum încolo, indiferent de cum variază cursul, indiferent de soldul contului principal. Cînd fac cumpărături de Y euro la comercianți, soldul rămîne fix X-Y, nici un cent în minus. Dacă fac pe HomeBank un ordin de plată de Z euro, soldul rămîne X-Z-comision. Funcționează ca un cont oarecare și nu există nici o legătură aparentă între soldul din el, cursul zilei și soldul contului în lei. Ce-o fi în baza de date sau în contabilitate, nu știu. Dar dacă arată ca rața, merge ca rața, măcăne ca rața... pentru mine e rață. ![]() This post has been edited by VladSoare: 14 Sep 2016, 13:41 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
mai citeste odata ce ai scris, poate intelegi ce greseli de intrerpretari ai.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
VladSoare |
![]()
|
Îl administrez ca pe un cont obișnuit, iar el se comportă din punctul meu de vedere ca un cont obișnuit. Și pot face cu el orice operațiuni pe care le-aș face cu un cont obișnuit, fără excepție. Și fără ca vreo legătură cu celelalte conturi să fie vizibilă pentru mine în vreun fel.
Dacă în contabilitatea lor fac ei niște șmecherii și asociază două IBAN-uri la același "cont", asta nu știu; pentru mine sînt transparente. Poate că-mi scapă mie ceva. Cum îmi dau seama dacă e un cont de sine stătător sau o simulare pe seama altuia? Ce diferențe ar trebui să văd? Poate nu mă uit eu la ce trebuie. ![]() This post has been edited by VladSoare: 14 Sep 2016, 13:49 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
ti-am zis incurci notiunile.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 04:22 |