Ce tineti in portbagajul masinii permanent?
![]() ![]() ![]() |
Ce tineti in portbagajul masinii permanent?
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mie nu-mi lipseste niciodata un gratar din portbagaj. nu se stie cand se iveste ocazia
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Inafara de setul ala obligatoriu..mai am geanta de serviciu, atat.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
roata de rezerva,
cricul, trusa medicala, stingatorul, 2 triunghiuri ( unul l-am primit cadou ![]() vesta, o pereche de role (de cand cu vremea calda, cum prind ocazia cum dau o tura), o surubelnita in cruce pentru demontarea filtrului de aer (nu se stie cum se iveste o ilegala scurta), o sticla de 0.25 cu sistem de pulverizare intodeauna plina cu apa (pentru curatarea geamurilor, farurilor, umezirea servetelelor pt stergerea prafului, etc), o cutie de servetele, un burete mare, un burete mic, o racleta pentru intinderea foliei de geamuri si un cutter (uneltele muncii, nu se stie cand trebuie sa montez un vinil, o dunga, un sticker, etc), si acum , iarna o peride de zapada si racleta pentru gheata, si cam atat! This post has been edited by Toto - BOD: 26 Jan 2007, 18:54 |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am mereu in portbagaj ceva de-ale gurii
![]() Niciodata nu se stie cand te loveste o pardalnica de sfanta foame. Ceva ceapa, slana si oleaca de palinca. Totodata mai am si niste sare. E buna si la ceapa si la roti cand ninge. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sub mocheta:
-roata de rezerva: -trusa medicala -un set de cabluri de curent urmeaza o stanga de remorcare, pe cea veche metalica la 15 lei am rupt-o -triunghiul reflectorizant In stanga: in afara de cric, coarba, am bidonul de lichid de parbriz, fixat intr-o coarda prinsa bine, niste autocolante infipte intre mocheta si plastic si un sul mare de hartie igienica, niciodata nu stii cand te paleste ![]() In dreapta: extinctorul (prin intr-un cablu prins si ala pe dupa plastice) pasta de polishat (prinsa in aceeasi sarma) perie de praf/zapada (prinsa in agrafa de pe plastic), o am de 4 ani, a cam chelit saraca. In cutie: surubelnita (varful rupt de merge si la torx-uri) bec h1, bec h7, sigurante de tot felul, bec pozitie, becuri semnalizari, becuri 21w, becuri 21/7w, mai lipseste unul de plafoniera/numar un sul mic de saci de gunoi un set de chei, de la 6-8 pana pe la 15-17 cred vreo 2-3 soricei pentru capace o punga cu ventuzele si cablul de alimentare a detectorului de radar (sa fie la indemana cand am nevoie de detector pe alta masina) In rest e cam gol la mine in porcbagaj, rareori mai e si trusa mea de scule. This post has been edited by Laurentziu83: 26 Jan 2007, 20:06 |
--------------------
.
.
.
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
O folie de plastic pentru orice eventualitate sa nu murdaresc,pachetul legislativ dar toate langa roata de rezerva sub platforma portbagajului,in rest nimic vreau sa tin cat mai curat fara chestii inutile.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Ce solutie ati gasit in ceea ce priveste extinctorul? ...
![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Eu extinctorul l-am pus in primul compartiment de sub mocheta, era liber acolo, langa roata. Triunghiul si trusa nu stiu unde sa le pun. Nici nu stiu daca am trusa de scule, cum a zis dealerul. Aia pe unde trebuie sa mai fie ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Doua amplificatoare si un subwoofer intr-o boxa.
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi place sa am portbagajul GOL, ca am destule sechele de la break, unde tinem trusa de scule "extended", roata, patura, rezerve ulei, etc...
Sub mocheta: - roata de rezerva - trusa medicala (in dreapta rotii, sta fixata intre formele de polistiren - stingator - spray pt. filtru de aer - spray pt. degivrare parbriz In portbagaj: - triunghi (prea mare sa incapa in alta parte) |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Mingea de rugby pt eventualele iesiri la iarba verde
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@Cata70: cred ca poza spune tot. E legat cu un cablu de boxe.
[attachmentid=43550][attachmentid=43551] |
--------------------
.
.
.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine e cam dezordine in portbagaj....
Pe langa pachetul legislativ obligatoriu (partial expirat), am o cutie de carton in care tin mai multe... 1 sticla cu apa, 1 bidon cu ulei (ce a ramas de la ultimul schimb), 1 bidon cu antigel (prea scump ca sa nu-l pastrez dupa ce am completat un pic), 1 bidon cu lichid de parbriz, 1 patent, 1 set din ala multifunctional cu capete de surubelnita si chei tubulare, 1 polar (nu e vorba nici de urs, nici de vodka - e o jacheta f buna pentru cand ti-e frig), 1 sul de hartie igienica (a zis bine cine a zis ca nu se stie cand te paleste), 1 set de stergatoare folosite si uzate (sunt cele originale din fabrica), 1 bata mica de lemn (prietenul la nevoie se cunoaste, n-am avut nevoie pana acum ![]() Ocazional am si 1 sticla cu apa minerala din care beau cand mi-e sete, mi se pare aberant sa dau 2 lei pe o sticla de 0.5 la nush' ce benzinarie cand pot sa dau 1.8 lei pe una de 2l la supermarket. Ah, da, si o umbrela. This post has been edited by padre: 27 Jan 2007, 19:22 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
un rucsac ce contine: antigel, lichid de parbriz, ulei de motor, niste chei, patent, o carpa, o chestie de raschetat geamurile cand ingheata.
Sub mocheta mai e roata de rezerva cu restul de chei, un set de becuri. Hartia igienica e in torpedou, impreuna cu vesta. Pachet obligatoriu e lipsa, o sa ma dotez in curand. |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
cata70 |
![]()
|
Merci,Laurentziu83 !
![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Chinga o poti folosi pentru bidonul de zeama de parbriz, montata in acelasi stil. Eu am rabatat bancheta cand am facut miscarea asta si am prins chinga in gaurile tehnologice din tabla.
This post has been edited by Laurentziu83: 28 Jan 2007, 17:13 |
--------------------
.
.
.
|
|
cata70 |
![]()
|
Fireste,utilizari poti gasi!...Este aiurea ca nu poti gasi doua puncte de prindere (apropiate) corespunzatoare in partea din spate a portbagajului si trebuie sa prizi aproape de bancheta...Un amic cu un megane 2 ,a gasit un loc potrivit pt.extinctor :in compartimentul de langa rezerva...
This post has been edited by cata70: 27 Jan 2007, 20:57 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Da, pentru extinctor merge, dar pentru trusa si triunghi ?
|
--------------------
Renault
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Fratilor la toti care au megane 2 trebuie sa intre tot langa roata, extinctor si trusa si triunghi si mai ramane si loc .
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Fuzz |
![]()
|
Ultima oara incercasem sa pun astea pe acolo dar nu incapeau asa bine. Tu zici in dreapta rotii ? Extinctorul e pus in prima, cea dinspre cel care deschide portbagajul, intra la fix.
|
--------------------
Renault
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Am kitul obligatoriu legislativ (cu truse medicale expirate la Reno-uri), extinctoare (la 21 il tin sub scaunul de la sofer, ca are loc), perie de praf, racleta de gheata si burete geam, trusa surubelnite si patent, becuri, bidon de lichid parbriz.
Si, intr-una din masini, schimbandu-le dupa caz, un compresor de umflat rotile, cazma, cabluri curent, lanturi anti-derapante, manusi, trusa de scule completa (care de regula sta in 21)...si prezervative in topredou... ![]() |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Subwoofer+statie+condensator
2. Pachet legislativ complet 3. Lichid de spalat parbrizul,spray anti-inghet, 1 set torxuri,si o laveta,aspirator auto toate intr-o ladita 4. Minge |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pfua, asta e o problema......:
1.Spray Pronto 2.Lichid curatare curatare geamuri (Ajax si Scotch Brite) 3.Lichid curatare parbriz Elf si concentrat Prelix 4.Lichid anti-inghet 5.Ceara Formula 1 6.Polish Formula 1 7.Lichid curatare plastice 8.Polish, nu stiu ce marca italienesc 9.Compresor pentru umflat roti 10.Bidon ulei Elf 5w40 - 4L + 1L 11.Filtru Mann 12.Lichid curatare Tapiterie 13.Pachetul legislativ 14.Vesta reflectorizanta 15.Rezerva ![]() 16.2 Suluri de hartie mare absorbanta 17.Sul hartie igienica 18.1 Piele de caprioara 19.Odorizant camera Glade - ceva cu miros de brazi 20.4 lavete 21.Pelerina Ploaie 22.10 metri de sfoara extrem de rezistenta 23.Cutit de vanatoare - gen Rambo 24.O lopato-ciocano-surubelnita kind of thing....multifunctionala 25.Coliere plastic pentru capace, in caz ca sunt nevoit sa tai unul. 26.Lichid curatare plastice Elf de data asta 27.Spray curatare habitaclu Elf 28.Spray lubrifiant 29.Spirt 30.Spray de curatat tapiteria, tot Elf 31.2 carpe de bumbac 32.Cric+manivela de desfacut prezoane:)) Inca ma mai gandesc........... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doamne cate car dupa mine............ Stai ca mi-am adus aminte: 1.Sarpe de jucarie... 2.Vrajitoare de jucarie 3.Un arici 4.O cioara 5.Eddie din Ice Age 2........ 6.Un magarus This post has been edited by Mutzunache: 29 Jan 2007, 12:32 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
...era sa uit : si un cablu de remorcare...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
mocheta, roata de rezerva, cric, un spray cu vopseaua masinii mele, 2 paravanturi de la geamurile din fata, o trusa medicala expirata, triunghi, vesta, o surubelnita, un patent, niste coliere din plastic, niste chei (nu stiu de cat) un ciocanel si parasolaru...cam asta e !
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
pai ar cam fi urmatoarele:
1.triunghi (una bucata, a doua sta sa se nasca) 2.extinctor 3.trusa medicala expirata de vre-o 2 luni (si asta sta sa se nasca) 4.cric, coarba, roata rezerva (toate noi si nefolosite inca) 5.umbrela 6.spray+marker (dar nu pe culoare ca nu le-am nimerit bine noanta) 7.spray Elf multigraisse (parca asa se scrie, oricum un unguent care si-a facut treaba in privinta scartaitului de la centuri) 8.compresor 9.aspirator 10.trusa scula cu tot felul de chei, surubelnite, inbusuri, patent, taietor de fire, si alte treburi de-astea 11.patent multifunctional (un fel de drujba cu vre-o 9-10 operatii) si intrucat e inca iarna au mai aparut: 12.lanturi 13.lopata 14.racleta+perie de zapada cred ca asta ar fi cam tot ca pe restul (in principal lichide: restul de ulei, zeama de geamuri, sampon s.a. le tin pe la garaj) |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2017
- 0.9TCe Easy-R https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@Mutzunache: mai ai spatiu in portbagaj macar ca la Tico?
![]() Eu tare as mai cara o butelie de Gepeleu, pacat ca n-am voie s-o montez (masina pe leasing) si nici fonduri pentru asa ceva.(800 de euro) ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 29 Jan 2007, 15:04 |
--------------------
.
.
.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() sunt curios ce faci cu sarpele? ![]() This post has been edited by UXE: 29 Jan 2007, 16:00 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 09:39 |