Bare Transversale, si Suporti de Schiuri si Biciclete
![]() ![]() ![]() |
Bare Transversale, si Suporti de Schiuri si Biciclete
Bacu |
![]()
|
||
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
||
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Imi cer scuze, dar dupa o cautare mai ampla, am gasit asta:
![]() Se pare ca din datele de mai sus, codul pt bare aluminiu Megane este: 77 11 225 009 iar pt cele simple: 77 11 225 008. LE: Am gasit coduri diferite intre Megane II si Scenic II, codul ce l-am zis mai in urma: 77 11 225 011 este pt bare aluminiu Scenic II (sorry). Deci nu sunt la fel, banuiesc ca difera ceva la ele. Pentru mai multe detalii si coduri accesorii uite aici: http://www.renault-aftersales.de/ This post has been edited by dan22y: 1 Nov 2009, 16:25 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Rolly00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 12 May 09 ![]() |
Am si eu o rugaminte: Poate cineva sa-mi dea si mie o poza cu prinderile barelor pentru megane 2? Ma gandesc ca sunt la fel si la sedan si hatchback. La mine prinderea pe masina este formata din o piulita probabil sudata de cadru si un surub ce intra in ea. Care este metoda de prindere? As vrea sa evit barele originale care sunt cam scumpe, si asa la cele gen universale sa stiu ce sa caut. Pe ele poate sa scrie renault megane dar nu se stie....
Va multumesc |
--------------------
Renault
Megane II
2007 Facelift-Bicorp
|
|
mikipcn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 December 10 ![]() |
Made
In postul din 2006 ziceai: Merge: bare de Al de la renault + suport thule 740. Am si eu bare Al originale si vreau suport.Pentru Thule 740 mai trebuie adaptor suplimentar? Multumes This post has been edited by mikipcn: 20 Dec 2010, 20:15 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
QUOTE(Rolly00 @ 9 Nov 2009, 00:06) La mine prinderea pe masina este formata din o piulita probabil sudata de cadru si un surub ce intra in ea. Care este metoda de prindere? La fel am si eu sistemul de prindere, este destul de solid? Si-a montat careva bare transversale pe sistemul asta, se poate pune si ceva mai greu, 50kg , pe barele astea? Care ar fi mai ok ca pret si calitate ? |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mikipcn @ 20 Dec 2010, 21:14) Made In postul din 2006 ziceai: Merge: bare de Al de la renault + suport thule 740. Am si eu bare Al originale si vreau suport.Pentru Thule 740 mai trebuie adaptor suplimentar? Multumes Imi cer scuze, abia acum am vazut postul tau... probabil ai rezolvat intre timp. Raspunsul era: nu mai trebuie adaptor in acesta configuratie. Ma intereseaza si pe mine acum suport de biciclete (pentru min 3) care sa mearga pe barele de aluminiu. Imi puteti recomanda ceva? Sau e mai practic un suport pentru portbagaj? Ce ma sfatuiti? Multumesc! This post has been edited by made: 15 May 2011, 19:18 |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(cread @ 16 Apr 2011, 14:21) La fel am si eu sistemul de prindere, este destul de solid? Si-a montat careva bare transversale pe sistemul asta, se poate pune si ceva mai greu, 50kg , pe barele astea? Care ar fi mai ok ca pret si calitate ? barele mele CRUZ s-au plimbat pe un sedan, pe un hatch si pe break-ul actual (asta nu are bare longitudinale), ba chiar au fost puse pe un BMW seria 3 si au fost probate si pe un Peugeot 407. Dupa 3 ani de stat pe masina singura problema ie ca au cam ruginit pe ici pe colo, pe la colturi si pe piciorele care stau pe masina. Am gasit bare chiar mai ieftine decat cele CRUZ, cum am eu: Automaxi, la Norauto, 185 RON. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
aka1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 8 December 11 ![]() |
Salutare
Am un renault Clio Symbol (Fidji), 2006, 1.5 dci. Ma intereseaza bare (oridecare, transversale, longitudinale), pentru a putea pune 2 snowboarduri. Vreau sa ma duc la munte si nu le-as trage dupa mine. Stie cineva / are cineva / a vazut ceva de genul asta ? Un pret, o firma, un link, orice ajuta. A, si cel mai mic pret, cel mai nasol, nu ma intereseaza ca creste consumul cu 0.0001 L, ca arata urat, ca au sau nu au antifurt. Vreau doar cea mai ieftina solutie sa duc 2 snowboarduri cu un Renault Clio. Si bineinteles, sa nu zboare de pe plafon, sau sa imi gaureasca plafonul. Pe scurt, sa nu afecteze cu nimic designul masinii. Va multumesc P.S. sunt din Cluj, Baneasa, Vitan si alte obiective din Bucuresti nu prea sunt o solutie pentru mine. Ma intereseaza ceva LINKURI sau, de ce nu, numele echipamentelor... This post has been edited by aka1: 8 Dec 2011, 22:48 |
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
lucianian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 1 September 12 ![]() |
am si eu o intebare care poate parea stupida: la megane 2 hatchback sunt 4 locasuri speciale de unde se prind suportii. Intrebarea este, de ce vad ca toata lumea cumpara si bare transversale ? Nu exista suporti de snowboard care se prind direct in acele locasuri?
|
--------------------
renault
megane
2007
- b97hhh
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Nu
![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu da exista suporti cu magnet pt snowboard.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Diac |
![]()
|
Am vazut in general pentru schiuri, pt snowboard mai putin. Oricum dpdv financiar varianta bare + suporti ieftini de snowboard poate fi mai ieftina decat un suport magnetic de snowboard. Avantajul ar fi usurinta montarii-demontarii la magnetic.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
zeu97 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 11 October 07 From: Bucuresti ![]() |
hai ca m-am blocat ... am luat bare transversal de aluminiu , originale 550 lei , dar acum nu gasesc support bicicleta pt ele ... pt ca barele originale sunt cam late ...
Sugestiile sunt binevenite (zeu97@yahoo.com) Attached thumbnail(s) 20130607_144348.jpg ( Size: 1.66mb ) Number of downloads: 603 20130607_144357.jpg ( Size: 1.6mb ) Number of downloads: 656 |
--------------------
Renault
Megane 2
2006 / Autentic
- B-01-ZEU [COLOR=blue][I][B]Z E U *[/B][/I][/COLOR]
zeu97@yahoo.com |
|
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(zeu97 @ 22 Jun 2013, 16:47) hai ca m-am blocat ... am luat bare transversal de aluminiu , originale 550 lei , dar acum nu gasesc support bicicleta pt ele ... pt ca barele originale sunt cam late ... Sugestiile sunt binevenite (zeu97@yahoo.com) eu am luat Vertik 135 de la Norauto. Prinderea are o chestie de plastic care sa faca priza mai buna la barele mai inguste dar fara ea prinderea pare destul de lata. http://www.norauto.ro/catalog_produse_ofer...t_bicicleta.xml Da o fuga la ei cu barele la tine si vezi ce rezolvi. |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(zeu97 @ 22 Jun 2013, 16:47) hai ca m-am blocat ... am luat bare transversal de aluminiu , originale 550 lei , dar acum nu gasesc support bicicleta pt ele ... pt ca barele originale sunt cam late ... Sugestiile sunt binevenite (zeu97@yahoo.com) pai la barele pe care le-ai luat nu trebuie sa folosesti prindere "patrata" ca la barele de otel, ci prindere in T (adica din-aia care intra pe santul de pe mijlocul barilor), si atunci poti pune orice suport vrei, de exemplu eu la bare ca ale tale am suporti thule pro-ride 591, se potrivesc la fix. |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
alexov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 14 August 13 ![]() |
asa este, sper insa ca suportul pe care l-a cumparat omul din Norauto sa aiba toate accesoriile / piesele pentru fixare in variante diverse (bare patrate, bare ovale, cu canal, etc.).
Ca asta e buba de multe ori cu astea mai ieftine, ca nu au toate maruntisurile in pachet. Nu zic ca asta ar fi cazul neaparat cu suportul de la Norauto, dar e posibil. La suporturile de la Thule stiu ca vin cu toate piesele pentru ambele variante de bare (sau cel putin asa a vanit al meu). Bafta! |
--------------------
Nissan / Peugeot
teren / hatchback
2002 / 2008
- B11XXX
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Cam asa arata cutia Thule Atlantis 780 pe bare originale de Megane 2. Poze si cu prinderile.
20130809_161247.jpg ( Size: 2.41mb ) Number of downloads: 536 20130809_161252.jpg ( Size: 2.08mb ) Number of downloads: 513 20130809_161255.jpg ( Size: 2.02mb ) Number of downloads: 478 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
eu am luat masina fara cheita pt barele transversale . As vrea sa le scot, cum arata acea cheita? Eventual poate are cineva una si se poate copia, ajusta la un cheist
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Mergi la un atelier care fabrica chei si te "rezolva" ei.
Tot asa am patit si eu si mi-a fabricat una pe loc....cu 6 Ron. Cheia este unica la fiecare sistem de bari parte din sistemul anti-furt. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Longhorn |
![]()
|
![]() Longhorn Group: Members Posts: 10 Joined: 4 September 06 ![]() |
"hai ca m-am blocat ... am luat bare transversal de aluminiu , originale 550 lei , dar acum nu gasesc support bicicleta pt ele ... pt ca barele originale sunt cam late ...
Sugestiile sunt binevenite (zeu97@yahoo.com) " ZEU97 Poti sa ne spui de unde le-ai luat ? Ma refer la barele transversale. Vad ca sunt cele din aluminiu. Multumesc. |
--------------------
Megane
Sedan
Dec 2006 - 1.5DCi Lux Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:46 |