Bare Transversale, si Suporti de Schiuri si Biciclete
![]() ![]() ![]() |
Bare Transversale, si Suporti de Schiuri si Biciclete
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
christig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 28 November 05 ![]() |
QUOTE(ktmbull @ Nov 9 2005, 01:58 AM) Ma indoiesc ca nu fac zgomot. Orice roof-box(cosciuge) face zgomot de la o anumita viteza. da..si in + daca are si volum...(pentru ca are masa)...fizica spune ca va intampina si o frecare cu aerul...asa ca povestile cu "nu mananca la consum" sunt pentru copii ![]() da cre' ca-s bune in caz de mazga pe shosea...ca le scoti acasa cat de cat curate din cutie; |
--------------------
Clio
Symbol
martie 2001 1.4 Clio Symbol, 1.4 8v, 2001
|
|
meganusedanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 8 April 05 ![]() |
eu am bare transversale originale Renault.Consumul a crescut in medie cu 0,4 l/100km
|
--------------------
renault megane 2
sedan
2003 megane sedan 82hp
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare colegi meganishti
![]() as vrea sa imi iau un portbagaj (pt skiuri vreau io) si am fost ca omu' la reprezentanta (la AMG..de acolo am luat mashina) si mi-au zis ca e 7-8 mil ![]() ![]() ......voi ce ziceti? cum ati rezolvat problema asta? |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
apachectl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 27 June 05 ![]() |
la mine intra in portbagaj daca rabatez o bucata de bancheta
|
--------------------
megane
sedan
2005 Megane II Sedan 1.5 DCI 80 CP Confort Expresion + clima + scaune incalzite
|
|
Valisor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 18 May 05 ![]() |
Suportul magnetic nu este rcomandat deoarece iti zgarie masina in locul unde pui, si nu se stie la viteza mare, cand pui frana ce se poate intampla.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004 Confort
|
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
Eu am portbagaj magnetic (parca a fost in jur de un milion la Metro). Nu l-am pus inca pe reno, dar pe slz il folosesc de 2 ani si nu a zgiriat nimic (evident, daca nu-l pui pe jeg) si nici sanse sa `se desprinda in mers nu sint. E destul de cu schepsis facut, nu se desface decit intr-un singur fel si cind vrei sa-l dai jos. Neajunsul e ca nu are decit 2 locuri pentru schiuri, daca vrei sa pui mai multe, trebuie 2 chestii de astea.
|
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Si eu am "magneti" si i-am folosit foarte bine pe Symbol (anul asta ii pun si pe Bicorp, ca e noua si nu a apucat inca vreo iarna).
Nu e nici o pb cu ei. Eu am mers de la Verona pana la Sinaia cu ei si nu s-a intamplat nimic. Chiar si pe autostrada, la viteze mari, sunt OK. Sunt testate sa reziste la 240 km/h... |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
2005 Extreme
- PH10RXB I love my car!!!
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit imi ia si mie cineva apararea!Multumesc frumos.
Referitor la chestia cu magnetii-de pus ii pui dar cand ii scoti trebuie sa tragi mai tare si vertical ca daca tragi in lateral zgarii vopseaua! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Scrie foarte clar in instructiunile de folosire cum se face... se curata foarte bine locul unde sunt "lipiti" magnetii, se aseaza schiurile cu varfurile spre spatele masinii, etc. etc.
Lasa ca daca si-i cumpara stie el sa citeasca ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
2005 Extreme
|
|
Solon |
![]()
|
Faza e ca are fratimiu asa ceva.Le-as folosi pe ale lui ca sa nu mai dau bani pe suporti si bare transversale.
De aia intreb sa fiu sigur ca sunt ok.Cu o carpa sub magneti nu merge? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Floppy |
![]()
|
Poti sa stergi cu ce vrei tu, important e sa stergi, sa fie foarte curat, sa nu ramana impuritati/mizerie/gheata care ar putea duce la zgarieturi si, mai rau, la desprinderea magnetilor.
Daca e curat locul unde pui magnetul, n-ai nici o treaba... ti-am zis ca am mers pe autostrada cu ei (chiar de mai multe ori) si au stat foarte bine. |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
2005 Extreme
|
|
Solon |
![]()
|
Priceput,mersi frumos!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Daleputley |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 11 December 04 ![]() |
Caut si eu suport pt schiuri, simplu, din doua bare, pt clio symbol.
unde gasesc, cu cat, de care sa iau, de unde stiu ca se potriveste pe clio ? este universal ? urgent. merci. |
-------------------- Clio Symbol Fidji, 1.4 8V, iunie 2005
|
|
Solon |
![]()
|
Cine poate sa-mi spuna si mie care e adresa astora de la bear.ro ca vreau sa ma duc pe la ei.Pe site nu scrie!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() Dar la primavara o sa am nevoie de bare pentru mbk. Tare as fi curios unde putem gasi ceva decent la pretz. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
Solon |
![]()
|
La bear.ro am vazut cu 390 ron barele + 250 ron suport de ce vrei tu:ski,biciclete.Daca te intereseaza iti zic pe unde e, vreau sa trec si eu zilele astea pe acolo si iti zic care e treaba.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Thanks !
M-am uitat pe site. La primavara cand apare ghiocelu' o sa bag la un set de bare si 2 suporturi de bikes. Ciao, ![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedane
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Eu mi-am luat bare transversale din Carrefour - Franta. 49 de Euro pentru masini care au deja bare longitudinale si 59 pentru restul. Aveau toate soiurile de port_de_toate. Dar, cum bicicleta si skiurile le am "au bot du calle" ("la botul calului" in franceza de bastina), nu m-am uitat la preturi. Ma speriasem de cele 8 mil. (sau cam asa) cerute de dealer. Sunt convins ca se gasesc si mai aproape la preturi tot la fel de bune.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
RoVal1972 |
![]()
|
Din pacate Franta nu e Romania... 60euro, un pret f.f. bun.
Chiar mai aproape, dar off topic, Carrefour Salonic... Am gasit tot felul de chestii cu pana la 50% mai ieftine decat la noi, tot la Carrefour. ![]() Daca ajung prin Austria, o sa ma uit si acolo. Sunt curios cum merge cu suportii care se monteaza pe portbagaj... pare o optiune mai ... aerodinamica. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
|
Solon |
![]()
|
Gata,renoistilor!Am fost la aia cu adresa de net bear .ro si mi-am luat atera -bare transversale de aluminiu momentan-la 461 ron.Suport de schiuri e in jur de 250 ron.
Pentru cine e interesat de locul unde e magazinul: Iesi din pasaj de la Unirii spre Tineretului si exact inainte de liceul Sincai-pe partea dreapta- e o saormarie.Intrati pe strada mergeti vreo 100 m si pe stanga e magazinul!Au de toate! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
Cam mult... Dupa Cipomu' sunt doar 60⏠in tarile "calde"...
Sa le porti sanatos si sa ai parte de zapada iarna asta ![]() Nu de alta,da asa o sa am si eu ! ![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedane
|
Solon |
![]()
|
Mersi de urari: sa se aplice doar in cazul partiilor nu sin in cazul drumurilor.Referitor la faza cu tarile calde-nu ma vad plecand undeva si venind de acolo cu bare transversale.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot caut sa-mi iau bare transversale si suport ski.
Am primit o oferta de la cobalcescu pentru: - bare cod 7711225008 =116euro fara tva - suport ski (3 perechi) cod 6025403008 (thule)= 60euro fara tva. Si-a pus cineva asa ceva? A trebuit si adaptorul cod 7711218405? Dealerul zice ca nu ar trebui, insa la adresa asta zice ca trebuie. Pe cine sa cred? Sau stiti un catalog pe net unde poti vedea toate accesoriile renault? |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
Chilli |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 October 06 ![]() |
As vrea sa intreb ce ma sfatuiti sa pun (ca si bare transversale) pe un Renault Symbol an 2006 cele din catalogul Renault sau Altera ori Mont Blank.
Eu am vazut un Clio cu Mont Blank si mi-a placut. Cele din catalog nu le-am vazut pe nicio masina. |
--------------------
Renault
Symbol FIDJI
2006 FIDJI dci
|
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu merge combinatia pe care am descris-o mai sus. Partea urata este ca si-au dat seama abia dupa ce au venit "reperele". Si a trebuit sa mai bat si drumul pana la ei. Si a trebuit sa platesc integral ca sa putem desface cutiile
![]() Mi se pare culmea stupizeniei sa comanzi la o reprezentanta renault si ei sa nu stie ce sa-ti dea corect. De fapt e tot un fel de bataie de joc... in stilul caracteristic de acum. Mai fac o incercare peste 2 zile in varianta cu bare de aluminiu. Cica asa va merge. Vom vedea... |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
made |
![]()
|
Merge: bare de Al de la renault + suport thule 740.
Arata mult mai bine barele din Al, diferenta de pret a fost de 35e (fara tva) |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
cbr-ica |
![]()
|
![]() "Aut vincere aut mori" Group: Members Posts: 275 Joined: 13 April 05 ![]() |
si care sunt preturile pentru solutia asta?
|
--------------------
2008, Jaguar
X-Type
2.2d, 155CP, 400NM 2005, Honda CBR600RR, 117CP
|
|
made |
![]()
|
bare aluminiu (cod 7711225009) ~ 152 euro (fara tva)
suport thule 740 (3 perechi ski), tot aluminiu:59.52euro (fara tva) Cu tva si transformat in RON: ~888 Nu e prea ieftin, insa arata foarte bine! |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Preturile la bare transversale Atera si Mont Blanc (inclusiv de aluminiu) pt Renault Megane se afla in intervalul 90-111 euro+tva....asta inseamna aprox 377-465 ron cu tva cu tot, disponibile in 3 variante pe stoc la Medchim.
Renault continua sa-si bata joc de clientii sai practicand preturi de pana la 636 ron pt acelasi gen de produs, iar daca le ceri detalii telefonic unii concesionari nu sunt capabili sa ti le ofere cerandu-ti cu cea mai mare nesimtire caracteristica sa bati drumul pana la ei (ca sa te vada la ochi probabil) si eventual sa te puna sa platesti un avans pt ca pe stoc bineinteles nu au. Un alt exemplu (off topic de data asta) a fost scaunul de copil cu Isofix: Chicco vindea cu 10 mil, Porsche Aviatiei cu 12 mil iar Renault cu 30 mil ![]() Am cumparat fix acelasi scaun pe care il vindea Renault si Porsche cu 7,5 mil de la DiBass. |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 18:54 |