Bancuri
![]() ![]() ![]() |
Bancuri
Alexandar |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|||
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
Bula are o p..a de jumate de metru. Femeile se sperie cand o vad. Viata sexuala zero. Saracu' deprimat, nu mai poate. Se duce la un chirurg, sa-l intrebe daca se poate face ceva.
- Din pacate nu. Conditia ta e atat de severa, incat orice interventie chirurgicala ti-ar pune viata in pericol. Dar incearca la vrajitoarea din capatul strazii... Se duce la aia, s-o intrebe daca stie vreo vraja care sa-i o reduca. - Hauleu, mancat-as, am mai havut cazur de genu... Dar im parii rau, nu am destula putere ca farmecu sa mearga si la tine. Dar este la marginea orasului o mina ahabandonata, unde sta o zmeuoica cu puteri magice. Daca o ceri de nevasta si te refuza, ti se va micsora cu zehece centimetrii! Merge Bula la mina, in cele mai naspa haine. Se da cu noroi peste tot, sa fie cat mai murdar, puturos si urat. Intra Bula in putul minei si da de zmeoaica. - Ce faci fa? Vrei sa fii nevasta mea? - Hrgh! Ew! Nu... Pierde 10 cm din p..a. Fericit, o ia spre iesire. Se gandeste ca totusi, si 40 cm sunt multi. Se intoarce si o mai intreaba odata. - Serios, nu vrei sa ne casatorim? - Nu! O ia inapoi cu un ranjet de copil prost. Apoi se gandeste ca i-ar ajunge si 20 cm, ca mai multi tot ii stica sansele... O intreaba pentru ultima oara. - Gandeste-te bine, chiar nu vrei sa fi nevasta mea? - Coae, ti-am zis! Nu, nu si NU! |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Soțul și soția au făcut dragoste toată noaptea. A doua zi, vecinul, moș Ion, i se plânge soțului:
- Bai vecine, seara, când faceți dragoste, strigătele și gemetele voastre se aud în tot blocul. Nu ați putea s-o faceți mai în liniște? - Cum adica mai în liniște? - Pai măcar astupă-i gura soției cu vreun scotch, dar să fie liniște. Seara, soțul astupă gura soției cu scotch și încep sa faca dragoste. După prima rundă, soțul strigă: - Moș Ioane, așa e bine? - Da, strigă moș Ion. După a doua iar: - Da acum e bine? - Da. Și tot așa s-a repetat de câteva ori. Pe la unu noaptea, soțul iar: - Moș Ioane, da' așa nu te deranjează? La care moșul, vădit iritat: - Scoate-n plm scotch-ul ala, că toți vecinii cred că mă f... pe mine! |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() |
--------------------
**
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
M-am urcat azi in autobuz si langa mine s-a asezat un musulman. Speriat am vrut sa ma ridic si sa fug, dar el a zis ca nu toti musulmanii sunt teroristi si ca se face o confuzie radicala care duce la rasism. M-am asezat inapoi si am inceput sa povestim. Am ras asa de tare impreuna ... am ras pana i-au cazut grenadele pe jos .. |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Fetelor, am găsit o făcătură de MAGIE ALBĂ, de la o vrăjitoare bătrână pentru cele care vor să-și țină bărbatul mai mult pe acasă:
Se pune o cratiță mare de apă la fiert și când dă în clocot, se pun, în această ordine: o bucată de carne, să iasă răul și ispita din trup, morcovi pentru armonie, țelină pentru virilitate, cartof pentru închegare sentimentală, suc de roșii pentru sangre caliente… se lasă la foc mic, amestecând din când în când cu mare atenție (că atunci se înfăptuiește magia cu adevărat). La sfârșit, adăugați un cub Knorr, sau după caz, smântână, pentru un suflet curat. Dați-i bărbatului din fiertura respectivă (nu din aceeași…o refaceți când se termină). Dacă magia albă s-a concretizat, nu va garanta nimeni că omul vostru nu va mai pleca de acasă (cu toate că riscurile scad considerabil),dar, cu siguranță ați învățat și voi, în sfârșit, să faceți o CIORBĂ. |
--------------------
renault
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
O blondină intră intr-un bar plin de bărbați și strigă:
- Cine vrea să mi-o tragă să vină afară după mine ! După care iese imediat afară. Toți masculii năvăliră afară fără să mai aștepte a doua invitație. Acolo îi aștepta tipa: - Băieți, mulțumesc, ce drăguți sunteți toți, mașina este acolo în șanț, vă rog! Cât rezist în pat ? Depinde…dacă nu pun alarma…uneori și până la prânz Femeile pot face mai multe lucruri deodată, am văzut chiar eu cu ochii mei una care cu o mână conducea, cu cealaltă se aranja în oglinda retrovizoare, iar cu mașina îl lovea pe ăla din față. - Părinte, am preacurvit. - De câte ori, fiica mea? - Părinte, am venit să mă spovedesc, nu să mă laud ! - Iubitule, spune-mi sincer, arăt grasă în blugii ăștia? - Promiți să nu te superi dacă îți spun adevărul? - Promit. - M-am culcat cu soră-ta ! |
--------------------
Megane
2.2
|
|
74r12 |
![]()
|
de pe mail
![]() Pe cât facem pariu că: VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. Deja știu 4 lucruri despre tine: 1) Nu ai citit nici jumătate din "VACĂ" 2) Nu ți-ai dat seama că una din ele era scrisă cu "B" (de la BOU ) 3) Te-ai întors să te uiti care era scrisă cu "B" și ți-ai dat seama că ai luat țeapă. 4) Acum zâmbesti, și asta mă face să știu 12 lucruri despre tine: 1) Citești asta. 2) Ești om. 3) Nu poți pronunța "P" fără să separi buzele 4) Tocmai ai încercat 6) Citești în continuare 7) Râzi de tine. 8) Erai așa de ocupat să râzi de tine că ai sărit peste numarul 5). 9) Ai verificat dacă era vreun 5). 10) Tocmai ai râs din nou. 11) Inca râzi. 12) Acum te gândești pe cine vei plictisi cu asta, nu-i așa? Distribui si la prieteni? |
--------------------
Megane
2.2
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
O familie din Vaslui. Tatal si fiul la masa, mananca.
Fiul s-a intins dupa un cartof si a atins sticla cu tuica, care s-a clatinat dar n-a cazut. Fiul (razand): - Tata, uite, sticla aceasta tocmai a fost la un pas de moarte. Tatal (grav): - Si tu la fel. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Ion, pe patul de moarte, o cheamă pe Maria și îi spune:
- Mărie, după ce m-oi duce io, vreau ca tu să te măriți cu Gheorghe. - Dar vai Ioane, cum poți să îmi ceri așa ceva? Nu vreau să mă mărit cu nimeni în afară de tine. Dar de ce vrei să mă mărit cu Gheorghe? - Fiindcă și el mi-o dat țeapă la târg, cu un cal. |
--------------------
renault
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
![]() Din aceeași serie: Ion, bolnav, pe patul de moarte, o cheamă pe Maria. - Mărie, io... mă duc. Mai am un pic și mor. Da' mai am o ultimă dorință. Spune drept, m-ai înșelat tu pe mine vreodată? - Mă Ioane... io ți-aș zice, da'... dacă nu mori? This post has been edited by VladSoare: 21 Dec 2015, 16:45 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.903 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Moare Obama dar dupa 10 ani , asa fara stiri, se plictiseste si cere o permisie sa vada ce mai e prin tară.I se da.
Merge la NYC si cere o berica la bar si se ia in vb cu barmanul „ ce mai e prin tara, cum o duceti, cu cine mai sunteti inrazboi etc” Barmanul zice:„ Pai o ducem f bine, nu e somaj, suntem puterea cea mai mare de pe glob, e pace , nu e razboi" -Păi cum, ati cucerit Afganistanul, Irakul Libia? -Ehe, de mult , nu mai e alta putere pe glob, și scoate un glob de sub tejghea si-l invârte să vadă că e o singură țară pretutindeni. Obama , uluit, zice "bravo băieti, nu am ce zice, ati făcut o treabă bună. E, ia spune cât trebuie să-ți dau pentru bere?" -O rublă si douăzeci de copeici, spune barmanul. |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
luck33ro |
![]()
|
Doi lei jumate suna mai misto...
|
--------------------
**
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.903 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
De banii aia lua patru beri, nu una...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
bre, bancu e la 10 ani dupa ce moare obama, cine stie cu inflatia...
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
e un pic tragica vestea, dar eu am ras cu pofta!
http://www.stiripesurse.ro/oc-oc-oc-americ...din_976831.html |
--------------------
renault
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu au majoritate!
![]() |
--------------------
**
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
O mare fabrica de lapte trimite ca ajutor 100000 litri de lapte in Somalia. Ca si bonus impacheteaza si 100000 de paie. Dupa livrarea ajutoarelor vine un telefon din partea conducerii somaleze: -Va multumim pentru lapte, dar ce sa facem cu multimea de saci de dormit?...
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Vai, cîtă răutate!
![]() Din aceeași categorie, un tînăr african vine la Paris să se înscrie la universitate. Secretara îl întreabă: - Ce ramură vă alegeți? - Mmm... păi... n-aș putea sta și eu într-o bancă, la fel ca ceilalți studenți? Sau, dacă tot vorbim de somalezi, cică vine și la ei Moș Crăciun și se miră: - Vai, dragul Moșului, dar ce slab ești tu... - Păi sînt slab, Moșule, că n-am mai mîncat de trei săptămîni. - A, nu e bine, nu-mi place ce aud. Cine nu e cuminte și nu mănîncă, nu primește cadouri. This post has been edited by VladSoare: 1 Jan 2016, 16:53 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Nu e de glumit cu somalezii....asta vara prin Egipt..m-a acostat o bunaciune somaleza (bunaciune) si pe partea cealalta stateau la panda vreo 3 cioroi. Ea insista sa mearga cu mine la hotel pe gratis...'just for having fun"
Dupa ce ma aburea si plecam din camera de hotel...probabil ca imi goleau aia 3 tot bagajul and stuff. Asta e un banc bun ![]() |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
VladSoare |
![]()
|
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Da, o cheama Ebola!
|
--------------------
**
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Deci....cioara era perfecta..si nu exagerez. Bine...ma rezum doar la fizic, partea cu boli si alte altea este un risc pe care ti-l asumi cu orice persoana de sex opus.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
b06fcn |
![]()
|
Intrebare : ce reprezinta o boaba de mazare pe fundul chuvetei in Somalia ?
Raspuns : a vomitat un somalez toata noaptea... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
La o toaleta publica, in dreptul pisoarelor, se aflau, unul langa altul, Muhammad Ali si Adrian Copilul Minune. In timp ce isi faceau treaba, amandoi scuturau din cap din cand in cand. Muhammad Ali il intreaba pe Minune, cu simpatie si compasiune: - Si tu tot Parkinson?
- Nu, mosule, da ma stropesti in ureche... *********** Un negru merge prin desert si aude niste tipete disperate de femeie. Alearga in directia respectiva si vede o tinara superba zbatindu-se in strinsoarea unui sarpe urias. Negrul scoate un cutit si omoara sarpele. - M-ai salvat! Eu sint o zina fermecata si pot sa-ti indeplinesc o dorinta, orice. - As vrea, spune negrul excitat, sa ma faci alb si sa ma pui intre picioarele tale. Si atunci zina l-a transformat intr.un tampax. ************ Un ditamai 747 intimpina un front de turbulenta maxima asa ca pilotul n-are incotro si anunta pasagerii ca vreo citiva dintre ei vor fi sacrificati. Le mai zice ca alegerea celor care vor fi aruncati din avion se va face, conform regulamentului, in ordine alfabetica. - African-Americans, please! Nici unul. - Blacks! Nici unul. - Darkies! Nici unul. - Jungle bunnies! Nici unul. Un negru mare si urit isi tinea copilul in brate si-l mingiia pe cap zicind: - Fii cuminte, ca azi sintem niggers! *************** Vine Ion la Gheo si il intreaba: - Cum poate vaca ta da cate 100l de lapte pe zi? Gheo: - E simplu. Totul depinde de amabilitate. Ma apropii de ea si o intreb: - Ce avem astazi, lapte sau carne? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
![]() |
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
. Unei tiganci ii venise sa nasca in intersectie.....
Un politai sa o ajute o incuraja: - Hai ca poti, impinge! Tiganca avea gemeni. Scoate unu capul afara se uita, intra la loc si ii zice celuilalt: - c...e hai prin spate ca pe aici sunt gabori! |
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
2003 expression,1.9dci,107cp
|
|
b06fcn |
![]()
|
Anii '50. O taranca de pe la munte ajunge cu treburi in oras. Si cum margea ea pe strada, vede intr-o vitrina portretul unui faimos mustacios si se uita mirata. Opreste un trecator si-l intreaba:
- Bade, nu te supara, da' io is de la tara si nu stiu: cine-i omu' cesta ase ? - D'apoi nu-l cunosti ? E tovarasul Stalin, care ne-o scapat de nemti! - No, ca-i mandru barbat, tie-l Dumniezo!... Da de rusi cand ne-o scapa ? |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 02:28 |