Austria
![]() ![]() ![]() |
Austria
Gorbaciov |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 28 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5
2007/Elegance
- B-01-DRC
|
|||
mitzaciobanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 21 May 05 From: Brasov ![]() |
Ce coincidenta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition - 2005
- BV
|
|
Gheorghe Dracu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
@DSN: Din Galati pana la Arad/Timisoara/Szeged faci o zi, acolo poti innopta. De acolo mai ai o zi pana la Innsbruck. Merita de mers cu masina. In Innsbruck am stat in buricul targului la Goldene Krone si e super.
|
--------------------
Skoda
Octavia
|
|
vip96 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 15 June 05 ![]() |
sall all vreau sa ma duc de revelion in austria la hochkar (göstling) stie cineva cum e pe acolo ,preturi de rev ,cazari , thx in advance
|
--------------------
audi a6
audi a6
- cj-96-vip
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Sus, in vf, sunt cateva cabane si multe partii, e toate gradele de dificultate.
Eu am fost doar o data si nu am ramas peste noapte, deci nu stiu cum e viata "aprés-ski". Cazarea era pe la 35-40€/persoana/noapte, dar s-ar putea sa fi crescut putin, mai ales ca tu vrei in sezon. mai multe informatii aici. Bafta! |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
DSN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 9 May 06 ![]() |
Nevasta-mea nu are pasaport. Intrebarea mea este, in aceste conditii, ea poate iesi din tara cu avionul?
Am auzit azi ca, iesirea din tara in UE doar cu buletinul este valabila doar pentru transportul terestru, nu si pentru cel aerian. E adevarat? |
--------------------
ex Renault
Megane
break
- RO
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Si eu stiu ca este permisa calatoria cu avionul in interiorul EU doar cu buletinul, dar , cel mai sigur este sa te interesezi la Otopeni.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am zburat anul asta si in Austria, si in Germania, doar cu buletinul. Am fost si in tranzit in unele orase - am trecut prin mai multe porti/controale, absolut nimeni nu a spus ceva; si asta era prin martie-aprilie.
|
--------------------
.
.
.
|
|
fhoratiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 August 07 ![]() |
La inceputul lunii august 2007 am stat 5 zile prin Austria cu cortul (3 zile in Viena).
A fost foarte frumos. Daca e cineva interesat de viata la cort prin Austria il rog sa imi spuna si voi revnii cu detalii. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - 1.5 Diesel
|
|
DSN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 9 May 06 ![]() |
M-am intors azi din saptamana de miere. Am fost in Austria.
Am plecat marti dimineata, pe 4 septembrie. Am avut bilete de avion dus-intors Bucuresti-Viena (350 euro/2 persoane). Primul gust amar a fost cu bagajele. Romanii nostri cand le incarcau in avion, le aruncau ca pe sacii de cartofi. Mi-au zgariat geanta. Asta e. La Viena am inchiriat o masina direct din aeroport. Am luat noul Renault Clio 1.5 dCi 85CP. Nu am vrut marca/modelul asta neaparat, ci pretul a fost cel mai bun. Pentru perioada marti-duminica m-a costat 297 euro. Am facut peste 1400 km cu ea; foarte multumit de masina am fost. De la Viena am plecat imediat catre Innsbruck. Vreau sa va spun ca a plouat in continuu, toata saptamana. Ne-am oprit in drumul nostru la St Polten. Innsbruck este superb, incepand de la oameni si terminand cu orasul in sine. Am stat in Rum. NU am vazut nici un caine bagabond, nici macar un chistoc de tigara pe jos, nici o groapa, nici un bagabond/cersetor, nici un claxon, nici un flash, nici o injuratura, nici o ....., nici o..... Eu si sotia ne-am indragostit de orasul asta. Am vazut doua Loganuri, unul cu nr de Austria si unul cu nr de Romania. Vineri la pranz am plecat catre Viena. Frumoasa capitala in general, DAR, este foarte mizerabila. Hartii pe jos, pungi, mucuri de tigari etc. Comparabil cu orasele noastre. Comparatia se opreste insa aici. Am vizitat mai multe obiective si in Viena. Nu as da insa Viena pe Innsbruck. O sa incerc sa vad data viitoare si Salzburg. In Viena am intalnit multi romani, insa sincer nu m-am bagat cu nimeni in seama. Chiar nu vroiam sa mai aud vorbindu-se romaneste. M-am intors azi cu o parere de rau in propria mea tara. Din prima am vazut caini, am auzit claxoane, am vazut gropile noastre omniprezente, rromi etc. Suntem mult in urma lor, din pcate, din toate punctele de vedere. |
--------------------
ex Renault
Megane
break
- RO
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
M-am intors azi din saptamana de miere. Am fost in Austria
Restul prietene nu mai conteaza,normal ca te-ai simtit bine!Greul acum incepe ![]() Am stat si eu in Innsbruck. o saptamana confirm ca este un oras foarte frumos,civilizat si curat! Si Viena este o capitala curata daca o compari cu Roma de exemplu tot o capitala occidentala!!!!! This post has been edited by s_j_teo: 9 Sep 2007, 15:34 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
... in completare la cele spuse, azi noapte m-am intors de la Salzburg. De cateva zile ploua continuu la Salzburg si in imprejurimi, apele sunt umflate, peste tot sunt mici cascade care cad pe marginea drumului (dar culmea, nu am vazut nici o portiune de drum inundata), in special pe langa Bad Reichenhall - Germania.
Din pacate, din cuza ploilor si a zapezii la altitudine, Hochalpenstrase era inchis, asa ca am avut parte de o traversare Tauern Tunel la Mallnitz-Bocstein, imbarcati in tren, venind dinspre Slovenia. Cum spuneam, din cauza ploilor continue, ne-am "multumit" cu zonele mai joase din zona Badgastein - Kaprun - Zell am See - Krimml - Kitzbuhel - Salzburg si am constatat aceeasi "saracie" in hartii, pungi, pet-uri si alte alea !?! ![]() ![]() Din pacate nu incape comparatie noi-ei, dar trebuie sa ne pastram optimismul. Chiar si faptul ca tot mai multi vad aceste lucruri, percep comportamentul in trafic si aiurea este un pas inainte. In toti cei 4130 Km parcursi (inclusiv Grecia, nu numai Austria ~ 1000-1200 Km L.E.) am avut 2-3 "incidente", din care unul in Salzburg, unde, la un sens giratoriu cu 2 benzi pe intrare, un BMW localnic incadrat pe stanga, mi-a "taiat fata" luand-o la dreapta ![]() ![]() ![]() Daca doriti detalii sau alte amanunte va stau la dispozitie. PS Poate datorita vremii splendide, ori din intamplare (?!?), a amintire deosebita ne-a lasat-o Ljubljana, ca si hotelul-pensiune de pe malul raului Krka si oamenii din Novo Mesto, unde am inoptat, venind dinspre Croatia. This post has been edited by adi_ar: 9 Sep 2007, 16:07 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
f.marinescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 14 May 04 From: Cluj N ![]() |
Am plecat vineri 31.08.2007 ora 14 din Bucuresti, pentru o excursie de 7-8 zile, cu Dacia 1310 break, fabricata 1994.
Am trecut prin Budapesta unde mi-a placut doar zona Dunarii. Oamenii sunt cam ca la noi. Duminica pe la ora 11 m-am cazat la un camping in Salzburg. Am stat 2 nopti in cort, intr-un camping din oras si 3, din cauza ploii care nu a mai contenit aproape de loc pana vineri cand am plecat din Salzburg, la o rulota, in alt camping. La camping beneficiezi de curent, fiind foarte frig a mai compensat cat de cat o plita cu termostat pe care am luat-o de acolo pt ca nu am mai luat de acasa radiator. Am vizitat orasul, inclusiv centrul- Piata Universitatii si Europark - supermarketul lor, cu parcare la subsol, afara si pe acoperis. O zi am fost la Munchen , unde nu prea ploua, am vizitat centrol, Marienne Platza - cred ca am scris bine: forfota, tineri umbland dupa haine etc, desi era miercuri sau joi dimineata, aglomeratie si aici ca si la Salzburg la discutabilele produse McDonalds. Arhitectura este linistita, predomina case cu ferestre mici si multe si neaparat flori la pervaz. In Salzburg e liniste, nu exista forfota inutila. Am alimentat GPL la Tato-Ungaria, cam 30 km dupa Budapesta mergand spre Viena, si de la Salzburg, singura statie de GPL din oras, la Jet, Wienerstrase 15. La intoarcere am facut cam 12 ore Salzburg-Arad si ne-am cazat la Minis, la o pensiune. Am mai facut 13 ore sambata Minis-Sibiu-Brasov-Bucuresti. Ajungand in Arad nu a intarziat sa apara boul autohton cu faruri si claxoane, ceea ce nu am intalnit in Austria si Germania, doar in Ungaria. Pe autostrada se merge linistit, peste tot sunt indicatoare pentru maxim 100 km/h, dar unii merg si cu 120-140, oricum nu exista dorinta romanilor de a se sparge in figuri prin orice mijloace. Relieful deluros si montan este acoperit de iarba, ca un gazon, nu exista caini si nervi, manie, ca la noi. In Salzburg sunt cateva autohausuri, cu preturi ff mari, in centru este un Welt Auto. Se circula mult cu bicicleta in Salzburg si Munchen. Dacia a mers bine, pe autostrada cu 100-110, chiar 120, in conditiile in care ceilalti circulau cu 90-140. Chiar si in blocajele intalnite in afara pe autostrada, ca urmare a unor accidente sau zone in amenajare, nu prea sunt masini care sa depaseasca pe banda de urgenta, pur si simplu este alta mentalitate. Nu am avut nevoie de nici una din piesele de rezerva pregatite. In Romania blocajele si drumurile in lucru si proaste sunt completate de manevrele unor boi care fac zeci de depasiri si iti intra in fata pentru a avansa 50 de metri intro-o ora... Ma intreb daca tot acest consum nervos si pericolul la care sunt supusi partenerii de drum este justificat de cei 50-100 m castigati in fiecare ora in cadrul sirului de masini. La vama se trece cu orice masina, se cere de obicei buletinul. Intre Austria si Germania nu exista vama, nici macar un steag sau ceva, sun ca o singura tara. Un sfat: nu intrati la Centrul comercial Waldorf. |
--------------------
skoda
fabia
1999
- CJ 27 GMC
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Tin sa te felicit pentru excursia facuta! Bravo!
![]() |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Gata si concediul pe anul asta. In perioada 10-18 m-am aflat in Austria, in landul Salzburg, cazat la o pensiune in Werfenweg (langa Werfen), cazare si mic dejun la 24 e/pers.
Pe scurt: - 10.09.2007 plecarea din Slatina spre Austria, am vrut sa o facem intr-o zi si am reusit, am condus amandoi si eu si prietena si intr-un final dupa o amenda de viteza (66km/h in zona de 50 pe care nu am observat-o pe centura Craiovei) si aprox. 20 h conform CB am ajuns la destinatie (poza 1). Am plecat cu cealalta masina, Skoda Octavia 1,9tdi la care tocmai ii reparasem toata fata (amortizoare, rulmenti, bucsi, filtre, ulei motor) iar pe drumul "european" dintre Drobeta Turnu Severin - Caransebes - Lugoj, care era in lucru am "belit" puntea spate rulmenti + saboti. Tot concediul zici ca am avut evacuare sport si ma chinuiam sa-mi dau seama de unde vine zgomotul. Multumesc lu' Dumnezeu ca am ajuns acasa cu bine si va scriu aceste randuri. - 11.09.2007 deoarece ploua, am zis sa vizitam prin Salzburg si astfel am ajuns la palatul HellBrun (8.5 eur/pers): * Trick Fountains - un loc de unde apa tasnea de unde nu te asteptai (poza 2 - masa betivilor, poza 3 - cerbul). Foarte interesant a fost si teatru de papusi puse in miscare de fora apelor (poza 4). * Gradina zoo care era foarte frumoasa, intrucat toate animalele aveau destul de mult spatiu si amenajat astfel incat sa semene cat mai mult cu habitatul lor natural (poza 5 - leopard). * palatul nu m-a impresionat... pereti pictati si tablouri La intoarcere tot in aceasta zi am mers in recunosterea drumului spre ghetarul ce avea sa-l vizitam a doua zi. - 12.09.2007 am vizitat: * ghetarul EisriesenWelt, care era jos in oras (Werfen). Nu mai tin minte cat au costat biletele (oricum parca era peste 10 e/pers), dar la cat am mers ca sa ajungem acolo trebuia sa fie gratis (drum cu masina, urcat panta cu inclinatie 21% pana la parcare + 20 min. pe jos + telecabina + alte 20 min. pe jos). Nu am putut sa facem poze in interior, motivatia acestora fiind ca din cauza caldurii bliturilor se topesc ghetarii, dar am pozat tousi intrarea in grota (poza 6). Din cei 42km cati are ghetarul am parcurs doar 1 km, care era deschis publicului si ala cu multe-multe scari ![]() * tot in aceasta zi am vizitat si castelul HohenWerfen, unde am avut parte de un show cu pasari de vanatoare (poze 7, 8 si 9). Castelul ca orice fortareata medievala: ziduri, arme, sali de tortura si altele - 13.09.2007 * am mers sa vedem cascada de la Krimml (poza 10), iar de acolo am luat-o spre Insbruk pe Gerlos Alpine Road, un drum de munte unde am platit taxa de bariera 7e, dar foarte frumos. * la intoarcere am vizitat Sigmund-Thun Klamm, un defileu frumos cu scarite pe unde curgea apa in multe cascade (poza 11), bine inteles si acesta era cu plata, dar numai gasesc ticketu'. * urmatorul pe lista in ziua respectiva a fost mult asteptatul Grossglockner HochenAlpenStrasse (28 e) pe care il asteptam de cand am plecat din Romania. pacat ca nu m-a ajutat masina. Sper sa revin cu alta mai sport. Bine inteles am urcat la EdelWeisSpitze (2571 m - poza 12). Panorama era impresionanta, iar fiecare varf de munte era indicat printr-un ochean (poza 13 si 14), de asemenea erau si oameni.... de zapada (poza 15) ![]() -14.09.2007 * aceasta am fost ziua in care ne-am dus sa vizitam rezervoarele si ghetarul de la Kaprun - impresionant loc. Am biletul, dar nu mai scrie pretul, oricum merita vazut, nu trebuie ratat (poza 18, 19 si 20) * la intoarcere am oprit la o catedrala catolica din St. Johan -15.09.2007 * asta a fost zi cu peripetii, noi am vrut sa vizitam minele de sare (SalzWelten), dar gps-ul a vrut sa ne duca in Germania la KoniegSee, asta e... am vazut lacul, am ramas gura casca la pretul pt turul lacului cu vaporasul si am scos celalalt gps care a stiut sa ne duca unde aveam noi nevoie. Un lucru foarte interesant la aceasta mina de sare este acela ca 80% din aceasta se afla sub teritoriu german si exista granita in mina (poza 21). Ne-am dat pe topoganele care faceau legatura intre diferite celule ale minei, am mers cu trenuletul de mineri si am vizionat un film interesant despre stapanul minei si modul de prelucrare a sarii in aceasta. * la recomandarea contelui din film (stapanul minei) la intoarcere ne-am oprit in Salzburg pt a vizita Gradinile Mirabelle -16.09.2007 * am plecat dimineata catre WolfgangSee unde am urcat cu trenuletul cu abur (poza 22) la o platforma (1783 m) unde se deschidea panorama 360* catre 5 lacuri (unul din lacuri - poza 23). Tot acolo era si un loc nu ma' bun pt parapantisti (poza 24). -17.09.2007 * ultima zi de vizita. Am vizitat oraselul Hallstat si lacul cu acelasi nume HallstatSee (poza 25) unde am facut si turul acestuia (7,5 e/pers.) si am urcat la platofrma "5 Fingers" dupa un drum cu 3 schimburi de telecabine si mers pe jos (poza 26, 27, 28). Diferenta dintr Austria si Romania e ca ei au canal chiar si la 2000 m inaltime (poza 29). -18.09.2007 * la plecare am zis sa oprim in Prndorf, ca poate gasim ceva chilipir... poate nu am avut nici eu rabdare sa merg prin toate magazinele, dar ce era frumos era redus de la 275 e la 200 e, asa ca de draci, am luat cate un tricou pt noi si de cadou, care sa nu fie chiar carpa de sters geamu/prafu, dar care sa nu coste nici 10 e dar nici 50 e si am luat apoi calea catre tara, unde am ajuns dupa 15 h de drum conform CB si un consum de doar 5% la aprox. 4000km. A doua zi a urmat sa ne intoarcem in Bucuresti unde incepeam pe 20 serviciul ![]() Impresii: O tara foarte frumoasa pe care vreau sa o mai vizitez. Recomandari/Precizari: - Daca aveti de gand sa stati pana in 8 zile in Austria, sa va luati vinieta pe 10 zile la unguri, e mai ieftina fata de doua de 4 zile. - Vinieta standard pt Austria e de 10 zile, nici nu ma intrebat cat stau si mi-a intins-o pe cea de mai sus. - Motorina: bagati de unde aveti nevoie, dar e de preferabil sa faceti plinul la noi si urmatorul in Austria. Am prins si 1.05 e/L in Austria la BP. - Radare: in Ungaria nu am vazut decat pe masini, in Austria au din alea ca in filme, puscoci de-l tine "garcea"-n mana, radare in miscare (pe masini) si radare fixe in diferite cutii prin orase si pe stalpi pe autostrada, de obicei unde erau 2 randuri de traverse, prima era pt vinieta iar a doua e radar. Respectati regulile, amenzile sunt mari. Multumesc tuturor colegilor de forum care m-au ajutat cu informatii si celor care au postat despre vacantele lor in aceasta tara. This post has been edited by catala2k: 25 Sep 2007, 16:36 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 129.64k ) Number of downloads: 645 2.JPG ( Size: 114.62k ) Number of downloads: 606 3.JPG ( Size: 92.6k ) Number of downloads: 532 4.JPG ( Size: 110.77k ) Number of downloads: 557 5.JPG ( Size: 79.37k ) Number of downloads: 541 6.JPG ( Size: 113.74k ) Number of downloads: 235 7.JPG ( Size: 42.53k ) Number of downloads: 180 8.JPG ( Size: 34.53k ) Number of downloads: 205 9.JPG ( Size: 31.43k ) Number of downloads: 182 10.JPG ( Size: 132.46k ) Number of downloads: 257 11.JPG ( Size: 54.92k ) Number of downloads: 221 12.JPG ( Size: 46.44k ) Number of downloads: 253 13.JPG ( Size: 46.22k ) Number of downloads: 256 14.JPG ( Size: 56.65k ) Number of downloads: 200 15.JPG ( Size: 50.57k ) Number of downloads: 178 16.JPG ( Size: 50.1k ) Number of downloads: 150 17.JPG ( Size: 64.1k ) Number of downloads: 311 18.JPG ( Size: 53.66k ) Number of downloads: 202 19.JPG ( Size: 82.72k ) Number of downloads: 187 20.JPG ( Size: 63.56k ) Number of downloads: 204 21.JPG ( Size: 50.78k ) Number of downloads: 241 22.JPG ( Size: 77.76k ) Number of downloads: 264 23.JPG ( Size: 60.72k ) Number of downloads: 233 24.JPG ( Size: 43.64k ) Number of downloads: 187 25.JPG ( Size: 55.69k ) Number of downloads: 201 26.JPG ( Size: 93.67k ) Number of downloads: 281 27.JPG ( Size: 28.81k ) Number of downloads: 211 28.JPG ( Size: 59.63k ) Number of downloads: 215 29.JPG ( Size: 70.74k ) Number of downloads: 234 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Foarte frumos si pozele sunt super!! Pe Grossglockner am fost este superb,nu am avut masina am mers cu autobuzul!Prietenii cu,care am fost aveau masina dar nu au vrut sa urce?????
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Biletul la Sigmund-Thun Klamm e undeva pe la 3.5 euro de persoana. Zona este intr-adevar superba, mai merita urcat si cu telecabina pana pe Kitzsteinhorn (3029m), biletul costa 21,90 euro si se schimba 3 telecabine pana acolo. Deja se poate schia fara probleme acolo, daca sunteti interesati, era zapada la greu.
pentru info www.kitzsteinhorn.at Din pacate cand am fost vremea nu era asa frumoasa, pe vreme buna din ce am inteles panorama este superba. Felicitari pentru excursie, eu am ramas uimit cum pot sa faca din orice rahat un punct de atractie turistica. Bravo lor. |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
sandman_ |
![]()
|
Cam asa arata panorama de pe Kitzsteinhorn cand e vreme buna...
Attached thumbnail(s) Kitzsteinhorn___010406__1_.jpg ( Size: 174.71k ) Number of downloads: 318 |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
adi_ar |
![]()
|
Din pacate pe vreme foarte urata,
asa arata o mica parte din Sigmund-Tuhn Klamm Klamm_01r.jpg ( Size: 201.1k ) Number of downloads: 266 si asa arata cascada Krimml Krimml_14R.jpg ( Size: 183.79k ) Number of downloads: 247 ca multe altele, ambele merita vazute, indiferent de vreme! Am vazut doar fotografii dar cascada Krimml iarna, inghetata, pare sa fie un spectacol de neuitat |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galaşi ![]() |
Ma bate gandul sa fac revelionul la Salzburg. Ma gandesc la perioada 27.12 - 02.01. Ideea este ca as vrea sa ma duc cu masina.
Ce spuneti, se merita iarna sa ma risc cu masina? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Tot la Sazburg am de ajuns si eu intr-o luna. Imi recomanda si mie cineva o cazare (ieftina) si buna ?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
sandman_ |
![]()
|
GabyT: Etap ar fi o solutie relativ ieftina la Salzburg, este undeva pe langa aeroport, in incinta unui "parc" comercial. homepage
sorin: nu ar tb sa ai probleme cu masina pana acolo. In general autostrazile sunt curatate. Intrebarea (din pacate) este daca are sens sa te risti pana la Szeged cu masina sau nu. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pt. informatii.
Tot Etap mi-a mai fost recomandat, insa ma gandeam poate sti vreo pensiune ceva, care eventual sa aiba demipensiune; merg cu masina asa ca nu ma deranjeaza daca nu este neaaparat in oras (dar nu foarte departe). Singura pe care o stiu (si o recomand) este o pensiune din Rauris la care am stat anul trecut, insa este cam departe (costa, daca nu as fi mers prin agentie, in jur de 40E camera dubla cu demipensiune), asa ca ma gandeam ca poate gasesc ceva de acest gen mai aproape de Salzburg. Mentionez ca perioada este 18-24 noiembrie. Cand am mers anul trecut, cei de la agentie mi-au spus sa nu intru cu masina in oras ca risc sa fiu amendat... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.alpina-werfenweng.at/p4.html
la asta am stat noi, e la 40 km de Salzburg, iesirea se face de pe autostrada spre Graz/Villah au preturi pe site |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
GabyT |
![]()
|
Multumesc!
Totusi este prea departe in conditiile in care voi ajunge zilnic in Salzburg; 80 km zilnic, timp de o saptamana, chiar si pe drumurile din Austria, inseamana ceva... Daca cineva stie vre-o pensiune (cat) mai aproape de Salzburg, i-as fi recunoscator sa-mi spuna si mie. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
sandman_ |
![]()
|
Asta ar fi una in Salzburg, 50-55€ dubla cu mic dejun suedez.
Ar mai fi asta cu 64 dubla. Ar mai fi asta cu 55 dubla cu mic dejus suedez. Acest apartament ar fi interesant, dar pe site scrie ca periada minima de inchiriere este de 2 sapt. Poate poti discuta sa inchiriezi doar 1 sapt. Pensiune cu 52-58 pe noapte. Sub 50€ cu md nu cred ca reusesti sa gasesti in Salzburg. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
GabyT |
![]()
|
Multumesc de adrese; le voi verifica cand voi avea ceva timp.
Oricum caut cazare single (sotia are un stagiu de pregatire si are cazarea "inclusa") ![]() L.E. [/QUOTE] Ar mai fi asta cu 64 dubla.[QUOTE] Asta pare interesanta la 37E camera single cu mic dejun inclus. La cum am vazut ca sunt austriecii nu cred sa fie vre-o problema daca fac rezervarea via e-mail. @sandman_ : banuiesc ca in perioada respectiva nu se considera sezon, nu ? din experienta ta, am sanse sa ma prinda zapada pe acolo ? cat de pregatita sa fie masina ? ![]() referitor la interdictia de a intra in Salzburg cu masina, e pe bune sau un zvon ? This post has been edited by GabyT: 11 Oct 2007, 15:46 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa plec pe 30 octombrie in Austria si as avea nevoie de cateva sfaturi. Am citit mai sus cam tot ce era de prin Iulie incoace, dar as vrea sa stiu ceva mai actualizat. Daca mai merge cineva sa-mi dea un PM si poate macar drumul il facem impreuna. Orice informatie este binevenita (preturi, taxe de drum,carburant, orice)
1 .Poate cineva sa imi recomande cateva hotelur, pensiunii ieftine in Viena ? 2.----------------------//-------------------------------------- Innsbruck si Salzburg ? 3. In Ungaria si Austria stie cineva care este statutul detectoarelor radar ? |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:09 |