Austria
![]() ![]() ![]() |
Austria
V A L I |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|||
vip96 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 15 June 05 ![]() |
sall all a fost cineva in zona Kärnten - Feistritz im Rosental ca acolo ma duc de rev si nu am auzit nimik inca de acesata zona daca a fost cineva il rog sa zica ceva sa-mi fac o parere thxx
|
--------------------
audi a6
audi a6
- cj-96-vip
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Din ce data or sa ceara la vama austriaca sa avem cauciucuri de iarna si lanturi in portbagaj ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
detectorul in austria din cate stiu este interzis. nu stiu ce sanctiuni se aplica. in ungaria am inteles ca este legal. Nu l-am folosti decat in romania totusi, se merge destul de bine si de repede atat in austria cat si ungaria si sincer sa fiu nu am avut nevoie de el. Orasele/satele sunt relativ scurte si scapi repede de ele.
viena & salzburg hotel Etap, rezervare pe net cu cardul. 45-55 eur/camera - 2 pers fara mic dejun. |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
DSN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 9 May 06 ![]() |
QUOTE(SANDRINO @ 22 Oct 2007, 10:24) 1 .Poate cineva sa imi recomande cateva hotelur, pensiunii ieftine in Viena ? 2.----------------------//-------------------------------------- Innsbruck si Salzburg ? 3. In Ungaria si Austria stie cineva care este statutul detectoarelor radar ? In Innsbruck iti recomand cu cea mai mare placere hotelul Huberhoff. Este situat in Rumm. Pe noapte, o camera dubla costa 73 euro; ai insa inclus si cardul Innsbruck pentru 1 zi (24 euro). Hotelul, oamenii, zona sunt extraordinari (extraordinare). Poate o sa ti se para mult 73 euro/ noapte, dar crede-ma ca merita din plin. Iar daca prinzi si prima zi de joi a fiecarei luni, o sa vezi si cum arata o petrecere traditionala din zona Innsbruck (organizata chiar la hotelul de care iti spun). Astept sa-mi spui ce alegi si apoi cu ce impresii ramai. |
--------------------
ex Renault
Megane
break
- RO
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Viena - http://members.aon.at/hotelpraterstern/
Salzburg - http://www.pension-jahn.at/english/content/roomrates.php Merita ambele pentru cei ce doresc ca locatia sa le permita sa fie aproape de inima oraselor in cauza. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
vip96, poti sa ne dai si noua ceva detalii despre revelion? Unde mergi, cate persoane si ce preturi? Si eu as vrea sa merg in directia aia de Revelion (spre munte), dar nu stiu vreo pensiune mai ieftinutza (40-70 EUR camera/noapte).
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
vip96 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 15 June 05 ![]() |
sall alexc. deci ma duc cu inca o familie la Kärnten - Feistritz im Rosental e o statiune cica de 45000 m2 si nu stiu nimik altceva deaia am intrebat aici speram un raspuns ,..deci sa revenim : familia 1 adica eu sotia si baiatu 11 ani am inchiriat un apartament familial care contine 1 dormitor si unca o camera pt copii plus living o chichineta utilata si o baie,toate astea pt toata familia au costat pretul de 772 euro all inclusiv si masa de rev.incepind din 29 dec pina in 5 ian 08,iar familia a doua compusa din 2 pers fara copii au inchiriat tot acolo o camera dubla la mansarda tot asa all inclusive la pretul de 632 euro. pina acum e bine atita stiu/ atita scriu, sigur o sa revin cu amanunte si poze la intoarcere aaa si mai stiu ca e un lac mare acolo care vara e bun acum iarna o fii de dekor:)
|
--------------------
audi a6
audi a6
- cj-96-vip
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(big2003 @ 23 Oct 2007, 03:36) de pe la inceputul lui decembrie. QUOTE(sqryn @ 23 Oct 2007, 08:59) detectorul in austria din cate stiu este interzis. nu stiu ce sanctiuni se aplica. in ungaria am inteles ca este legal. In austria e interzisa si folosirea, si posesia. Detectorul se confisca si se aplica amenda (nu stiu valoarea exacta, dar cred ca e pe la 200-300€). In ungaria, de asemenea, este interzis detectorul (cred ca si posesia). |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
fbatran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
Mama !!! primele posturi de aici sunt din 2003 !!!! de 4 ani batem AU in lung si lat, noi toti cei de aici. Tra sa fie multi romani pe acolo, mai ales in ultimu timp !!! ... scuze pt melancolie ... si off topic
Si io vreau sa o iau iara spre AU ... mai exact caut Viena pentru Targu de Craciun ... un weekend prelungit. Stii cineva cum ii zice la targ pe germana? vreun site oficial sa vad program, adrese ... etc Va doresc DRUM BUN si atentie la zapada !! ca vine iarna !! |
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
i se spune Christkindlmarkt, nu este doar unul singur, iar informatii poti gasi aici
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Weihnachtsmarkt cam in toate tarile vorbitoare de germana, si specific Austriei mai e denumirea de Christkindlmarkt (http://www.christkindlmarkt.at/ - cica au si varianta in engleza)...
...mda, daca nu am dat refresh mi-o lua' austriaku' inainte ![]() This post has been edited by Vio: 26 Oct 2007, 09:54 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Intrucat cu cazarea m-ati linistit, mai am o rugaminte : ce imi puteti recomanda la capitolul lucuri de vizitat in zona Salzburg; ma intereseaza in special zone si trasee cu priveliste deosebita.
Anul trecut am vizitat Castelul din Salzburg si (in mare viteza) orasul - inclusiv zona casei lu' Mozard (care nu prea ma pasioneaza). Am mers pe Timmelsjoch ![]() Tare as vrea sa merg pe Grossglockner ![]() ![]() This post has been edited by GabyT: 30 Oct 2007, 20:18 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
In acea perioada este inchis!!!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Era inchis (probabil temporar), datorita intemperiilor, la inceputul lui septembrie asa ca nu cred sa fie deschis in noiembrie.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
xennnna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 November 06 ![]() |
Eu am fost pe 15 sept. si era deschis.
Attached thumbnail(s) SV101815.JPG ( Size: 241.75k ) Number of downloads: 699 |
--------------------
ford
mercedes
2006 b
- bt xx xxx
|
|
cosmindavid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 27 January 06 From: Hunedoara ![]() |
Buna ziua,
am facut rezervare din 29 dec 07 pana in 04 ian 08 la o pensiune in Tirol, intr-o localitate numita Lavant (este langa un orasel - Lienz). Din experienta voastra, cam cate ore fac cu masina pana acolo din vama de la Nadlac? Sunt cam 1000 km. Este OK daca voi pleca seara din Romania, sa fiu pe la 12 noaptea in vama la Nadlac? Sunt ceva probleme deosebite? Mentionez ca e prima data cand merg in Austria. Multumesc anticipat de raspunsuri. |
--------------------
Mercedes
C200 kompressor
2001
- HD 66 CIM
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Nu iti recomand sa pleci seara , sa treci granita la 12 si sa mergi fara odihna pana la destinatie , daca nu esti obisnuit cu asemenea ghidusii . Pleaca pe la 5 dimineata din Deva ( parca ) si seara vei ajunge la destinatie fara probleme .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Singura problema este Valea Muresului. Daca esti obisnuit cu condusul noaptea vei ajunge pe la pranz, in aceste conditii. Trebuie sa ai in vedere si conditiile meteo de la data respectiva (ninsori, polei etc) si echiparea corespunzatoare a masinii.
@xennnna: din pacate eu am nimerit saptamana cu vremea cea mai nefavorabila din septembrie, zapada viscolita la 1000m, 2-3 grade temperatura, ploi, inundatii in sud-estul Austriei ![]() Da nu-i nimic, sanatosi sa fim si-om mai ajunge si alta data! ![]() LE @cmandrei: Superdocumentat, felicitari! This post has been edited by adi_ar: 31 Oct 2007, 15:25 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ca de obicei exista mai multe posibilitati
![]() Acum: Drumul "cel mai scurt" ... HU Mako - Szeged (M5) langa Kecskemet - de pe M5 iesi pe drumul 52 catre Beke de acolo continui pe drumul 61 si 64 catre Veszprem - drumul 73 catre E66 continui pe E66 [8] catre Austria AU E66 catre A2 si urci pe A2 continui pe A2 ocoling Graz prin sud continui pe A2 (pe langa Wolfsberg si Sankt Andra) continui pe A2 (spre Villach) unde urci pe A10 continui pe A10 (spre Spittal An Der Drau) langa aceasta localitate iesi spre B100 (pe langa Sachsenburg) continui pe B100 pana in Lavant 750 km aprox. 10h30min sau Mako - Szeged - M5 - catre Budapesta se iese catre M1 - se continua spre AU se transforma in A4 inainte de Viena iesi catre A2 continui pe A2 spre Graz treci de Graz pe A2 catre Wolfsberg si Sankt Andra apoi pe A10 apoi pe B100 pana in Lavant 920 km aprox. 9h30min ![]() Daca iesi la 24h din Romania ... pe la 11:30 dimineata esti acolo ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit acum pana cand este deschis Grossglockner -03.11.
http://www.grossglockner.com/news/weather.htm Eu ajung in Austria abia dupa 17.11; totusi am sa incerc sa vad daca exista si alta modalitate de a ajunge acolo... ![]() Ce alte trasee imi recomandati ? Timmelsjoch a fost deja inchis : http://www.timmelsjoch-hochalpenstrasse.at/en/home.html This post has been edited by GabyT: 31 Oct 2007, 18:33 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
cosmindavid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 27 January 06 From: Hunedoara ![]() |
QUOTE(camesibiu @ 31 Oct 2007, 14:13) Nu iti recomand sa pleci seara , sa treci granita la 12 si sa mergi fara odihna pana la destinatie , daca nu esti obisnuit cu asemenea ghidusii . Pleaca pe la 5 dimineata din Deva ( parca ) si seara vei ajunge la destinatie fara probleme . Sunt oarecum obisnuit cu treburile astea (condus pe distante lungi, noaptea). Nu e prima oara cand ies din tara cu masina, dar e prima data cand merg in Austria... As prefer totusi sa merg noaptea, asta si din cauza ca fetitei mele ii este cam rau pe masina, iar daca voi merge noaptea, o sa doarma pe bancheta din spate. Multumesc tuturor pentru raspunsuri, ramane sa ma hotarasc pe ce ruta din cele indicate de cmandrei voi merge. Masina imi va fi echipata corespunzator, am cauciucuri de iarna foarte bune, si imi voi lua si lanturi pana atunci. |
--------------------
Mercedes
C200 kompressor
2001
- HD 66 CIM
|
|
adi_ar |
![]()
|
Mersul noaptea, daca esti obisnuit, mai ales in acea perioada, are avantajul ca este ceva mai libera autostrada.
In ajun de Craciun si de an nou este mare vanzoleala! LE This post has been edited by adi_ar: 1 Nov 2007, 09:09 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
f.marinescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 14 May 04 From: Cluj N ![]() |
Mersul noaptea pe soselele din Romania este cea mai mare tampenie pe care o poti face ca sofer, indiferent cat esti de obisnuit. Intradevar e mai liber dar nu sti unde apare o groapa, o caruta, cal etc.
1 Nov 2007, 17:52: QUOTE(sorin_f39 @ 10 Oct 2007, 11:14) Ma bate gandul sa fac revelionul la Salzburg. Ma gandesc la perioada 27.12 - 02.01. Ideea este ca as vrea sa ma duc cu masina. Ce spuneti, se merita iarna sa ma risc cu masina? Nu se merita pt ca iarna este si mai obositor, iar timpul e scurt, din 6 zile vei face minim 5 zile pe drum - poate chiar 6 daca sunt blocaje, probleme de vizibilitate si evenimente care cresc timpul- din care 2-3 pe traseu romanesc- un chin! Deci nu mai ramane timp de odihna ! This post has been edited by f.marinescu: 1 Nov 2007, 15:52 |
--------------------
skoda
fabia
1999
- CJ 27 GMC
|
|
GabyT |
![]()
|
Desi credeam ca am rezolvat cu cazarea, am avut surpriza sa constat aseara ca pensiunea la care am facut rezervarea ( http://www.helmhof.at/english/index.htm ) mi-a raspuns ca nu mai au locuri disponibile pentru perioada 17-24.11.2007.
Am trimis un e-mail la o alta pensiune a carei adresa o am tot prin bunavointa colegilor de forum si eram multumit de conditiile de cazare ( http://www.gallnhof.at/index.htm ) insa si de aici mi s-a raspuns ca nu mai au camere disponibile ![]() Dupa vizita pe care am facut-o azi la o agentie de turism am cam intrat in panica ![]() Asa ca, cine mai imi poate recomanda o pensiune in Salzburg i-as fi recunoscator. P.S. mai m-am uitat si la pensiunile astea : http://www.privatzimmer-zoeller.at/index-Dateien/Preise.htm http://www.gasthof-alte-tanne.at/index.html insa neavand pagina scrisa in engleza, n-am inteles prea multe, asa ca m-am abtinut ca fac rezervari aici ![]() This post has been edited by GabyT: 2 Nov 2007, 14:06 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
Radu Ganescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 7 April 06 ![]() |
Cauta aici ... www.bergfex.at
Eu folosesc site-ul pentru vacantele la ski in Austria. Iti poti comanda gratis chiar si catalogul cu hotelurile si pensiunile dintr-o anumita zona. Bafta ! |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedan
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.gosalzburg.com/Adlerhof_NEU/web.../prices_nov.htm
http://www.tourisline.de/unterkunft_hotel/...rg_pension.html sper sa te ajute. gasthof alte-tanne arata super ...cred ca poti da un telefon sau mail in engleza...dar vezi ca pensiunea e la 15 km de Salzburg.Daca nu te deranjeaza e o.k. |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
GabyT |
![]()
|
Multumesc foarte mult pentru informatii insa tocmai sarbatoream ca mi-am gasit cazare.
![]() Am primit e-mailul de confirmare de la pensiunea asta : http://www.pension-jahn.at/english/content/roomrates.php. Din ceea ce am verificat pe gps, sunt in zona centrala a Salzburg-ului. Pentru ca stau 7 nopti la ei, mi-au facut si reducere - 5E/noapte; pretenilor mei, deoarece stau doar doua zile, le-a facut reducere de 2E/noapte. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
GabyT |
![]()
|
QUOTE(BOGDAN DSN @ 2 Nov 2007, 23:18) He he, uitandu-ma pe gps la situarea Pensiunii Jahn, am descoperit ca aceasta este la o aruncatrura de bat de pensiunea postata de tine (Adlerhof) -sunt pe aceeasi strada, una la nr. 31, alta la 25; diferentele de preturi sunt insa destul de mari ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca ai gasit...sper sa fie totul O.K. Cred ca puteai merge si fara rezervare si sigur gaseai ceva....puteai sa scrii si la oficiul de turism din Salzburg.
|
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:36 |