Renault Megane Estate, 1.6 16V, - jurnalul meu de bord -
![]() ![]() |
Renault Megane Estate, 1.6 16V, - jurnalul meu de bord -
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa o stapanesti sanatos, multi km fara probleme.
Se pare ca si AC-ul de pe Megane huruie ca cel de Logan, asta e, bine ca tu ai o antifonare mai buna decat a noastra si poate nu te deranjeaza asa tare. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
rainbow g |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 15 September 07 ![]() |
Salut Liviu !
Foarte bine ai facut ca ti-ai pus impresiile despre masinutza si pentru doritorii de estate ! Si eu curtez megane estate de ceva vreme , chiar am inchiriat unul freo 2 zile de la IPSO sa-mi fac o impresie mai exacta... Imi place foarte mult , am fost la un pas sa mi-l cumpar in august dar am optat deocamdata pt un clio pe benzina nou noutz. Pentru aglomeratia din capitala e numai bun ... consuma bine , te strecori , are si un pic de portbagaj. Ca de aia imi place estate cel mai mult , are un portbagaj incredibil (eu am nevoie pentru a cara un robotel de curatenie la clienti). Sunt topit dupa estate... cad vad cate unul parca intru in "transa". Mi-am propus sa mi-l iau cel tarziu in primavara. Am curtea mare , au loc doua masini. Tu ce parere ai despre acesta cu face lift ?! Cruise control e un fel de gps ? Ca tocmai mi-am luat un gps Ce culoare are masinutza ta ? Multumiri ! ![]() |
--------------------
renault
clio symbol 1.4 8v bej poivre
2007 cu clima
- .. 24 rbr
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
rainbow g |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 15 September 07 ![]() |
Merci Dl Drivex ... m-am lamurit ce inseamna cruise control. Sar'na !
![]() |
--------------------
renault
clio symbol 1.4 8v bej poivre
2007 cu clima
- .. 24 rbr
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Sa o stapaniti sanatos Domnu Liviu!A citit madam bulan prezentarea facuta de dumneavoastra si a ramas impresionata de faza cu ESP-ul.S-a jurat ca urmatoarea masina pe care mi-o va cumpara va avea ESP.
Cu stima familia bulan! |
--------------------
a
b
c
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai aveti tendinte deastea domnu' Bulan?
@Liviu. Cu greierii cum stai? This post has been edited by St: 23 Oct 2007, 21:32 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Of, nu am mai intrat de o eternitate pe forum (deh, trebuie sa mai si muncesc
![]() rainbow g : culoarea masinii mele e "bej angora" ... sau A19 conform catalogului de culori Renault. De fapt culoarea este un gri murdar .. mascheaza f bine mizeria omniprezenta la noi ![]() ST: am greieri (ca toata lumea de altfel) .. pe unii ii mai linistesc, cu altii am reusit sa ajung la o simbioza ... Cat timp strazile din Romania sunt cum sunt greierii vor exista oriunde. Am mai adaugat update-uri la dotari (scrise in primul mesaj cu verde) ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
Iata ca dupa o spalatura care i-a dat din nou culoarea pe care o avea din fabrica, am reusit sa ii fac si niste poze.
Mai multe detalii (pe care as fi dorit sa le postez) vor veni cu pozele pe care le voi face diseara. Attached thumbnail(s) IMG_0642.JPG ( Size: 303.76k ) Number of downloads: 4122 IMG_0643.JPG ( Size: 288.77k ) Number of downloads: 4264 IMG_0644.JPG ( Size: 309.66k ) Number of downloads: 4246 IMG_0646.JPG ( Size: 370.97k ) Number of downloads: 4254 IMG_0647.JPG ( Size: 292.82k ) Number of downloads: 4129 IMG_0650.JPG ( Size: 361.54k ) Number of downloads: 1330 IMG_0653.JPG ( Size: 376.51k ) Number of downloads: 1377 IMG_0654.JPG ( Size: 167.4k ) Number of downloads: 1213 IMG_0655.JPG ( Size: 426.94k ) Number of downloads: 1141 IMG_0657.JPG ( Size: 166.21k ) Number of downloads: 988 IMG_0658.JPG ( Size: 161.78k ) Number of downloads: 1075 |
--------------------
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
nice liviu. cat te-a costat toata distractia cu cinematograful ala din masina?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Liviu |
![]()
|
Sincer, nu mai stiu ... au fost luate progresiv.
Daca ar fi sa adun pretul pieselor de noi .. Dvd-player = 450 € Monitorul din tetiera = 400 RON Tunerul Tv DVB-T = 400 RON Camera de marche-arriere = 180 RON GPS-ul = 1100 RON Led-urile albe (am schimbat TOATA iluminarea din masina din portocaliu in alb) = vreo 50 RON In rest .. timp, rabdare si munca (am facut totul personal). Urmeaza ca GPS-ul sa fie ingropat in consola centrala (in locul afisorului de la RCD-ul original) dar asta cand voi avea timp ... |
--------------------
.
.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Volanul e de pe un bicorp dinamique, nu?
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Liviu |
![]()
|
Are vreo importanta ?
![]() Ideea e ca cel original era din plastic .. asta e imbracat in piele .. si e original Renault (bine, e luat SH dar arata impecabil). |
--------------------
.
.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Foarte tare masinuta lui Liviu!!!
![]() ![]() ![]() ![]() btw. LED-urile nu le-ai pozat? ![]() This post has been edited by j.d: 27 Jan 2008, 00:45 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Liviu |
![]()
|
j.d., led-urile le voi fotografia cand vor fi facute asa cum vreau eu
![]() Doua poze de noapte: IMG_0703.JPG ( Size: 85.67k ) Number of downloads: 1637 IMG_0718.JPG ( Size: 124.84k ) Number of downloads: 1499 |
--------------------
.
.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit si pozele asteptate..
![]() Arata mult mai bine cu alb. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si mai e ceva diferit la ceasurile lui Liviu...look closely.
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
acele, nesimtit de misto
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
Felicitari pentru masina arata f bine...
cateva intrebari: firele pentru monitorul din tetiera... pe unde vin? tetierele sunt tip "virgula"? Se mai poate misca tetiera din dreapta?(sus-jos, si daca e tip "virgula" fata-spate) In spate am vazut 4 orificii in bara... ai si senzor de parcare? Mersi |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
Liviu |
![]()
|
1. firele monitorului merg prin piciorul tetierei (picioarele tetierelor sunt de fapt tevi).
2. tetierele sunt modelul "cu protectie marita" .. din alea care se desfac in doua. Ma rog, modelul clasic de tetiere de pe versiunea confort expression. Mobilitatea tetierelor a ramas neatinsa .. se pot misca la fel ca si cand nu ar avea monitorul. 3. da, mi-am montat senzori de parcare. |
--------------------
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
Noutati,
Dupa ceva munca a iesit asta (din pacate nu e conform standardului meu de calitate, dar o sa mai incerc o data): IMG_1097.JPG ( Size: 398.73k ) Number of downloads: 2097 IMG_1102.JPG ( Size: 343.92k ) Number of downloads: 1537 |
--------------------
.
.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Felicitados Liviu!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Fuarte frumos!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
frumos......
|
--------------------
.
.
.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Liviu, ti-ai schimbat acele de la turometru si vitezometru?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
j.d |
![]()
|
Sunt de 2.2...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 28 Feb 2008, 14:11) Noutati, Dupa ceva munca a iesit asta (din pacate nu e conform standardului meu de calitate, dar o sa mai incerc o data): IMG_1097.JPG ( Size: 398.73k ) Number of downloads: 2097 IMG_1102.JPG ( Size: 343.92k ) Number of downloads: 1537 Pfai...m-ai dat in telepatie cu asta ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
renault_estate |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 27 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Liviu mai lucrezi la montarea GPS in bordul M2.
Multumesc pentru montajul CC. La ce nr. de telefon te pot contacta? |
--------------------
renault
laguna 3
2010/2.0 dci automata
- B 966 crd
|
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Cum ajungi la butonul de oprire/stand by de deasupra GPS-ului?
|
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:37 |