Renault Megane Estate, 1.6 16V, - jurnalul meu de bord -
![]() ![]() |
Renault Megane Estate, 1.6 16V, - jurnalul meu de bord -
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am facut niste poze aditionale in dimineata asta.
Cateva capturi noi ale gps-ului montat: IMG_5359.JPG ( Size: 345.31k ) Number of downloads: 1567 IMG_5364.JPG ( Size: 364.88k ) Number of downloads: 1752 IMG_5358.JPG ( Size: 365.21k ) Number of downloads: 1721 Aici se poate vedea clar butonul de stand-by/power-off/reset pe care l-am montat intr-un loc foarte accesibil IMG_5365.JPG ( Size: 306.98k ) Number of downloads: 1838 Prelucrarea mastii am facuta taind pe lung lateralele deschizaturii si apoi tensionand "podeaua" pentru a crea spatiul necesar ecranului de mio. Pe laterale am inserat material plastic (ABS) taiat cat mai aproape de forma deschizaturii. gps.jpg ( Size: 31.31k ) Number of downloads: 1668 Pe exteriorul lateralelor largite am adaugat niste piese din plastic pentru ranforsarea structurii (structura care s-a slabit clar prin taiere) pe care le-am lipit cu rasina epoxidica din belsug. IMG_5366.JPG ( Size: 469.7k ) Number of downloads: 749 IMG_5367.JPG ( Size: 435.1k ) Number of downloads: 785 Apoi am finisat cu pila/smirghel/kit apoi spritchit si apoi vopsea. In functie de efortul depus se pot obtine rezultate mai mult sau mai putin satisfacatoare. Dupa cum se vede (prin comparatie cu primele poze postate acum un an) eu am refacut finisarea lateralelor. IMG_5369.JPG ( Size: 288.41k ) Number of downloads: 836 Daca se blocheaza (desi mie nu mi s-a blocat niciodata) se foloseste singurul buton cu care e dotat device-ul. O apasare scurta il pune/scoate in/din stand-by iar o apasare luuuunga ii face power off care e echivalent cu un reset (caci dupa asta, aparatul booteaza complet, de la 0). |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
renault_estate |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 27 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut Liviu, vreau sa vorbesc cu tine pentru a afla mai multe amanunte pentru montarea unui gps. Multumesc
|
--------------------
renault
laguna 3
2010/2.0 dci automata
- B 966 crd
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Frumos lucrat
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
renault_estate |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 27 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Liviu la ce folosesc cele doua jakuri de la gps? Taietura din carcasa este la baza de jos?Alimentarea este permanenta si unde ai facut-o, iar mufele care sunt scoase din vechiul display afecteaza ceva ?
|
--------------------
renault
laguna 3
2010/2.0 dci automata
- B 966 crd
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Jackurile alea sunt pentru partea de audio .. am montat niste speakere mai mari , unul in carcasa oglinzii retovizoare si unul in portdocumentul de sub rcd. In felul asta am un sunet clar si puternic care "vine" din zona centrala a bordului.
Alimentarea e facuta pe mufa USB originala. Mufa displyului original sta bine nersi fara display. Singurul lucru pe care l-am pierdut este afisarea temperaturii exterioare. Nu stiu la ce taietura te referi. P.S.: ti-am raspuns la e-mail. |
--------------------
.
.
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Imi iau si eu un Mio asemanator azi si as vrea sa fac aceeasi "joaca", dar nu ma simt in stare la partea electrica. Eram curios, cum ai scos butonul ala acolo? Ai umblat in aparat ? Unde se alimenteaza?
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Frumoase modificari Liviu!
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Maine stric si eu masina, am demontat tot din seara asta, planurile sunt gata, sa vedem ce o iesi. Mi-am pregatit tot ce-mi trebuie, o sa pastrez si indicatorul centurii de siguranta, e separat de display. Intrebare, chitul folosit a fost cel de reparat caroseria?
This post has been edited by bambu: 7 Mar 2009, 00:17 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
daniel_renault |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 November 08 From: TG-MURE$ ![]() |
frumoasa masina
![]() |
--------------------
renault megane
renault megane
2000 Hatchback..1.6.16v-107
|
|
Liviu |
![]()
|
Bambu : da, kitul este din cel auto.
Daniel&Adrian, multumesc ![]() |
--------------------
.
.
|
|
patronul_alex |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 13 October 08 From: BUZAU ![]() |
Cat ai dat pe cruise control si montat? Buna treaba cu gps-ul.bravo
This post has been edited by patronul_alex: 8 Mar 2009, 01:02 |
--------------------
Renault megane II;
2.1
ex: megane 2005; 1.6 16v; confort expression
|
|
Liviu |
![]()
|
Alex ... raspunsul este ... nimic. La intrebarea "de ce" te las pe tine sa gasesti raspunsul
![]() Later edit: Nu pot sa fiu rau ![]() ![]() This post has been edited by Liviu: 8 Mar 2009, 16:28 |
--------------------
.
.
|
|
BimbOOO85 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 22 October 09 From: Iasi/Botosani ![]() |
Led-urile albe (am schimbat TOATA iluminarea din masina din portocaliu in alb) = vreo 50 RON
[/quote] Am o rugaminte la tine.vreau si eu sa imi schimb toate ledurile din masina numai ca nu stiu ce si cum sa cer la magazin?sunt toate peste tot la fel sau difera cele ale display-ului lcd cu cele ale cadranelor etc.ti-as ramane recunoscator!As mai vrea si tempomat dar as opta ca asta sa fie montat de tine dar cum nu prea am drum la Buc eventual in perioada 23-27 decembrie sunt in vacanta la busteni si poate ai si u in drum spre busteni brasov in acea perioada.multumesc tare mult si astept cat de curand un Pm de la tine sau un mail farcas_catalin_si_emma@yahoo.com. This post has been edited by BimbOOO85: 14 Nov 2009, 22:20 |
--------------------
Renault
II/Bicorp
2004
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
update?
![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
pepene |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 9 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu sa imi fac o astfel de operatiune, dar nu am gasit inca pe cineva, sper sa ma ajute Liviu
![]() |
--------------------
Renault
Megane
II Coupe 1.6 16v: clima, EBV+AFU, ploaie+lumina
- B 32 ZOM [URL=http://www.pistolfarapermis.ro]Pistol fara permis[/URL]- legal, nou, cu factura
[URL=http://www.pzl.ro]Realizare site web[/URL]- ieftin si profi |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 16:21 |