Reclame TV, care va plac?/care nu va plac?
![]() ![]() ![]() |
Reclame TV, care va plac?/care nu va plac?
Duyu |
![]()
|
||
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu-mi place niciuna, nu ma uit la tv.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
In primul si in primul rand il urasc pe ursul ala de la Cocolino.
![]() Reclama care imi place e aia de la Holstein (nu stiu daca am scris corect ) in care vin aia pe cai ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Mie nu imi place reclama de la BONUX
![]() ![]() This post has been edited by DRD: 30 Jun 2007, 22:41 |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
nu imi plac reclamele la detergenti, mezeluri si altechesti d-astea
imi plac reclamele la sprite, holsten, si in general la bere in afara de becks.....si reclama la ford fiesta, nustiu daca ati vazut-o |
--------------------
.
.
.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Cel mai mult mi-a placut aia de la ziarul financiar cu tipul si tipa aia la o cafea.
am si link http://www.trilulilu.ro/Alexandra90/0bf875dd8a5790 De departe cea mai enervanta a fost aia de la zapp online cu copilul ala tembel. imi venea sa ii rup gatul cand o vedeam. si o vedeai pe orice post si la orice ora ![]() This post has been edited by sqryn: 1 Jul 2007, 08:53 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
a propos de gaturi rupte... tipa din reclama de la zu-zu cu iaurtul care se tot miauna... mor cand aud zgomotele tembele scoase.
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
aia de la adria cu "ai sa sufli tu in ele pana miros a lemon lime "
![]() cea mai tare ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Un vot impotriva si o calduroasa strangere de mana in menghina pentru reclamele zuzu... bleah...
Reclama buna? pai sa vedem... Fun: Vodafone 25 Ziarul Financiar - cenzurata de CNA Seriile Sprite Ai schimbat cafeaua... Seriile Unirea Xnet (alea cu babele discutand despre siteuri) De ce? De VACA Toyota always starts! Televizoru Teletech ( ala negru de respira greu) Realizare: Dorna C4 Bacardi Scweppes sunt sigur ca mai sunt reclame bune... Cel putin reclamele de la Connex (nu vodafone) erau destul de interesante pentru vremea lor venind din partea unor romani... Etc etc etc... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
mie imi plac cel mai mult reclamele de la sprite, marlboro si coca- cola
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Cele mai tâmpite reclame: detergenți ( vine copilu' acasă murdar ca porcușoru', și mama îi zice: Lasă că avem detergentu' minune, și lasă rufele impecabil de curate, sau murdăria e bună ...)
Aș vrea să aud asta și eu când vin cu hainele murdare în casă... ![]() În rest sunt mișto ![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nu mai stiu la ce e reclama aia cu: SA SAPAAAAM! cu ciorapii
![]() ![]() SA SAPAAAM! |
--------------------
Sedan
Negru
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Sunt 2 reclame la inghetata Betty (parca asa se scrie) cu un tip/ o tipa care descriu parca senzatiile pe care ti le ofera. E misto realizarea cu desenele alea animate..mie imi place.
LE: si mai e reclama la Bergenbier asta mai racoritoare cu gagicile care se dezbracata pe plaja (de asta mi-a zis prietena mea ca e misto) ![]() This post has been edited by ramm: 8 Jul 2007, 13:40 |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
da e super misto aia de la bergenbier, in general reclamele labere sunt faine
|
--------------------
.
.
.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Din punctul meu de vedere cea cu Razvan Lucescu face exceptie (reclama la Golden Brau daca nu ma insel)... nu-mi place deloc... Adica mi se pare fals tipu'...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
dogy_10 |
![]()
|
nah mai sunt si esecuri
|
--------------------
.
.
.
|
|
DrK |
![]()
|
@ramm: ok. am inteles.. faci reclama la o inghetata.. dar cand vine musca aia si se aseaza pe inghetata dupa care tipu mai ia o gura e destul de .... bleah... stupid... bleah again...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Dpdv psihologic reclama si-a atins tinta, adica ai retinut produsul, nu conteaza metoda. Eu am retinut-o ptr ca mi s-a parut amuzanta, tu ptr faza cu musca.
Alte reclame meseriase: cele de la Sprite - spune pe bune Cea mai idioata reclama posibila: Coca Cola cand fac 'posta' o sticla de suc si se tot morfeaza de la unu' la altu'; cand vad reclama aia schimb canalu'. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
DrK |
![]()
|
Totusi e o problema ramm...reclama trebuie sa-si atinga tinta dpdv comercial. Trebuie sa faca reclama la un produs care iti ramane in minte ... dupa cum vezi.. nici mie nici tie nu iti vine in minte produsul ci doar reclama stupida...
Aceeasi greseala cu Teletech ( Ala negru de respira greu) si cea mai mare CrisTIM ( Salam Sasesc). |
--------------------
Sedan
Negru
|
Duyu |
![]()
|
O alta reclama care ma scoate din minti: Reclama la OMO - cea cu Mihaela Radulescu...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
Duyu |
![]()
|
Se mai adauga inca o reclama la lista mea "neagra". Accea la sarmalele alea direct preparate (la conserva) cand ii zice un pusti bunicului: "multumesc mami!"
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Cea de la Jacobs Kronung mi se pare greu de depasit ca nivel de nervi produsi. Dupa ce ca e veche de peste un an, o mai si dau astia de pe Discovery la greu, de-am ajuns sa urasc si cafeaua, si Return to Sender, si posta si tot... Mai schimbati-o fratilor!
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Duyu |
![]()
|
Inca o reclama care ma scoate din minti este aia la Bonux cu pustiu' ala mic care se deghizeaza in "leopard"
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
ati vazut noua reclama de la clio? masina care fuge de service?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Duyu |
![]()
|
N-am vazut-o, dar dupa cate spui tu cred ca este inspirata dintr-o intamplare reala!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Seria de reclame Teletech mi s-a parut foarte reusita, cu accente geniale. "Razboiul stelelor" a fost mortal.
In general imi plac reclamele haioase... si care au replici memorabile, de genul: "ne bagam?" - Golden Brau; "las' ca sufli tu in ele pana miros a lemon lime", si altele. Surprinzator sau nu eu inca mai tin minte reclamele la Titan Ice si la Ciel, parca, cu negrul ala care spunea ceva de genul " Hey, psss, cici cici, tzzzkkk, aaaaaaaaaaaaa". Si astea au fost acum vreo 15 ani, nu? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Reclama la Fanta e super.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Duyu |
![]()
|
Tareee!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
DrK |
![]()
|
Uite cateva interesante
![]() Stiu, vechi dar.. geniale... |
--------------------
Sedan
Negru
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:52 |